من پيش پرداختم هر شبى هم كه دانلود گذاشتم تا حالا هر دفعه قبل و بعدش ترافيكم رو چك كردم كه كم نشده باشه كه خدا رو شكر تا حالا نشده[emoji28] حالا ادامه ميديم روند رو فوقش اگه تغيير دادن يه شب از ترافيكم كم ميشه كه به شبى چهل گيگش مى ارزه:)))نقل قول:
Printable View
من پيش پرداختم هر شبى هم كه دانلود گذاشتم تا حالا هر دفعه قبل و بعدش ترافيكم رو چك كردم كه كم نشده باشه كه خدا رو شكر تا حالا نشده[emoji28] حالا ادامه ميديم روند رو فوقش اگه تغيير دادن يه شب از ترافيكم كم ميشه كه به شبى چهل گيگش مى ارزه:)))نقل قول:
سرعت دانلودت چقدره که 40گیگ مصرف میکنی؟نقل قول:
سلام
1-مخابرات هنوز سرویس نامحدود داره؟ و آیا هنوز تا 512 نامحدود به مشترک میده؟ قیمت 256 و 512 چقدره؟
2-امکان ثبت نام پس-پرداخت وجود داره؟ یا اجبارا رو قبض میاد؟
تازه خط تلفن گرفتم فکر میکنم فیبر نوری باشه و مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم،
3-در مورد سرویس حجمی ، همه سرویسا تایم رایگان دارن؟ کسی جدولی ،لینکی از قیمت سرویسای مخابرات داره لطفا بفرسته
ممنون:n16:
دو مگابايت بر ثانيه[emoji28][emoji23]نقل قول:
1- خیرنقل قول:
2- اجباری نیست اتفاقا بیشتر رو پیش پرداخت رو بیشتر مانور میدن
3-خیر همه تایم رایگان ندارند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من 1.6نقل قول:
بله بنده هم با خیلی صفحات این مشکل را دارم شما چه سرویسی دارید/؟نقل قول:
من 128 تا 8مگ رو گرفتمنقل قول:
مثل اینکه مشکل رفع شده. فکر کنم خیلیا مشکل داشتن چون زومیت هم خبرشو گذاشته
Sent from my MI Max using Tapatalk
ممنون از جواب کامتون.نقل قول:
الان اروزن ترین طرحی که شبانه رایگان داره
این میشه، درسته؟
۲۰۴۸Kb ۴Mbps۲ گیگابایت پیش پرداخت ۸۲۰,۰۰۰تخفیف تعرفه سرویس+ آنتی ویروس KasperSky شش ماهه + دانلود رایگان شبانه بین ساعات ۲-۶ صبح+ شرکت در قرعه کشی سالیانه
سرعت ساعت رایگانش چنده؟
در مورد نامحدود ، هیچ مرکزی ارایه نمیشه؟
دوستان کسی اکباتان از مخابرات سرویس داره؟ پینگش چطوره؟ میشه یه دوتا 2 زد؟
مشترکان جدیدی،فکر نامحدود رو از کلشون بیرون کنند . دیگه چیزی به نام نامحدود نیست .تازه یواش یواش می خوان برنامه بچینن ، نامحدودای مشترکان قدیمی رو هم حذف کنند / دارن فعلا دونه می پاشن تا بعد