بر پدر بیشرفشون سرعت روزانه منو بازم اوردن پایین حروم زاده ها
Printable View
بر پدر بیشرفشون سرعت روزانه منو بازم اوردن پایین حروم زاده ها
دوستان که پارس دارن با سرعت 128 اگه ممکنه زحمت بکشید یه speed test اینجا بگذارید ممنون می شم.من می خوام از صبا بیام پارس می خوام یه مقایسه سرعت بکنم.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته به اینکه منطقه مخابراتی شما شلوغ یا خلوت باشه ، نویز خطتتون ، فاصله تا مرکز مخابراتی ، سیم کشی تلفن و .... سرعت میتونه از این مقدار کم و زیاد بشه
جدیدا هم 128 ها رو روی 2 مگ و upstream 508 میبندن
یادش بخیر اون قدیما با پارس انلاین چه روزگاری داشتیم روزی شبانه 2.5 گیگ میزدیم تو رگ الان بیشتر از 600 تا نیمره با سرعت
همه یکصدا تکرار کنید : لعنت بر پارس انلاین لعنتی بی شعور بی تربیت :18::19::19:
من با 512 شبی 2.3gb می گیرم معمولاً با اون ترفند 12:35 از 12:35 تا 1 کلا 200 تا 250 مگ می گیره ترفند هم نباشه زیاد فرقی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از چند وقت معلوم نیست پارس چرا اینجوری شده ؟ :10:
سلام یه خبـــــــــــــــــــــــ ـــــر خوب برای پارس انلایــــــــــــــــــــ ــنی هـــــــــــــــــــــــا : ترفند دانلود شبانه 12:35 که قبلا برداشته شده بود و دیگه جواب نمیداد. از امروز من امتحان کردم ترفند 12:35 تا 1 دوباره جواب میده امتحان کنید .
کدام شهر هستید ؟ VPI/VCI روی چند هست ؟نقل قول:
من قبلا شهرستان استفاده می کردم 128.....روزها که سرعت بالا بود و ثابت ولی برای دانلود شبانه می شد دایال آپ!
حالا می خوام تهران بگیرم با سرعت بالاتر...می خواستم ببینم سرعت های بالاتر سرعت دانلود شبانه شون چه طوره.....
پست های بالا رو که می خوندم انگار هیچ کس چه از روزانه چه شبانه راضی نیست!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدام یکی ازاینا بهتره؟
پارس آنلاین
شاتل
مخابرات
وایمکس مبین نت
میخام بخرم ، تاحالا نداشتم ، اذیت نکردن از همه مهم تره و سرعتش هم.........
ممنون