1844 و 1544 یا 02182144000نقل قول:
Printable View
1844 و 1544 یا 02182144000نقل قول:
سرعت 10 مگابایت تک کانکشن اگر شاریط خط ایده آل باشه چقدر سرعت میده؟
اشتراک ۱۰ مگابیت اگه همه شرایطش فراهم باشه (وضعیت خط و کیفیت خدمات)، سرعت 1.2 مگ رو برای دانلود بهت میده.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
من روز اول پهنای باند خطم رو 3 بود پینگ خیلی عالی بعد کردمش 4 یکم اوضاع خراب شده بعدش کردم 5 دیگه افتضاح شده الان دوباره رفتم رو 4 بهتر شده.
پهنای باند هر چه قدر بیشتر باشه پینگ بهتری هم بهت میده.کیفیت خطم هم خوبه هم خودم میدونم و هم اونا گفتن.
پینگ به پهنای باند مرکز و شرکت و مسیر زیرساخت و در آخر هم اگر این مورد ها نباشه به کیفیت خط برمیگرده.
پهنای مرکزمونه خوبه.مسیر هم خوبه.کیفیت خطم هم خوبه ولی من این مشکل رو نمیدونم از چیه:n13:
آسیاتک قطعی نداره! اما سرعت روی سرویس های نامحدود لیمیت میشه و همون 1 به هشت هست (البته دوبرابرش)
مثلاً بیشترین فروشی که بوده 512 نامحدود با 28 هزار تومان که تبدیل بیت و بایت 64 دانلود میده و سرعت یک به هشت رو 8 میزنند اما معمولاً
16 تا 32 میده
اما
مخابرات قطعی داره ولی سرعت رو همون 50 تا 70 و توی محدوده 64 میده!
البته با حساب و کتاب ساده میشه فهمید آسیاتک بهتره.
اما در کل خیلی خیلی ظلم هست.!
یک سوال مهم:
به نظرتون قضیه این شوخی کاهش 20 درصدی چیه؟
چرا ما چیزی ندیدیم؟
بهمن چی رو کاهش دادند؟
تعرفه ترافیک اضافه رو؟
بریم باهاش دور اروپا؟
یا سواحل نیلگون خلیج فارس؟
سلام دوستان.
من یک سوال دارم سرویس 1مگ 20 گیگ گرفتم و مودمم هم asus-dsl-n10 هستش تهران هستم و مرکز لعنتی توحید چند روزیه که داستان برا من درآوردن میگن سرور داریم عوض میکنیم dns هامون عوض شده مودم شما خرابه dns نمیگیره اتوماتیک.
روی کامپیوتر مشکلم حل شد.
ولی باگوشی اندروییدی و وا فای نمیتونم متصل بشم چندین بار تماس گرفتم گفتن برنامه set dns دانلود کن این شماره هارو بزن و من زدم ولی کار نمیکنه دوستان نمیدونن چیکار باید بکنم تا وصل بشم؟
کسی تاحالا این مشکلو داشته؟
سلام دوستان.
من یک سوال دارم سرویس 1مگ 20 گیگ گرفتم و مودمم هم asus-dsl-n10 هستش تهران هستم و مرکز لعنتی توحید چند روزیه که داستان برا من درآوردن میگن سرور داریم عوض میکنیم dns هامون عوض شده مودم شما خرابه dns نمیگیره اتوماتیک.
روی کامپیوتر مشکلم حل شد.
ولی باگوشی اندروییدی و وا فای نمیتونم متصل بشم چندین بار تماس گرفتم گفتن برنامه set dns دانلود کن این شماره هارو بزن و من زدم ولی کار نمیکنه دوستان نمیدونن چیکار باید بکنم تا وصل بشم؟
کسی تاحالا این مشکلو داشته؟
شما کیفیت خط خوبی دارید که همچین پینگی الان دارید اگه پینگ سایر دوستان را نگاه کنید اکثرا بالای 100 هست من الان سرویس 6 مگ صبا گرفتم پینگم روی 51 هست اگه از اسیاتک گرفته بود پینگم بالای 120 بود چون کیفیت خطم خوب نیست و آسیاتک هم کلا پینگ خوبی نمیدهنقل قول:
خطم رو 3 که بود پینگ داخل 21 بود 5 مگ پینگ 70 ولی 4 مگ رفت رو 45نقل قول:
دوست عزیز asus DSL N10 مودم جالبی نیست! منم مرکز توحیدم... های وب