سعيد راد: از ۶ تايى ها خسته شده ايم اين بار ۷ تا مى زنيم:38::38::38:
سعيد راد بازيگر قديمى سينماى ايران كه از پرسپوليسى هاى باتعصب است در رابطه با دربى تهران مى گويد:«مى روم استاديوم تا ۷ تا بزنيم چون ديگر از ۶ تايى ها خسته شده ام. من كارى به اتفاقات اطراف تيم كه چه كسى رفته و چه كسى آمده ندارم. من به عشق طرفداران و مردم به استاديوم مى روم. به عشق هواداران پرسپوليس كه نسبت آنها به استقلالى ها ۷۰ به ۳۰ است به استاديوم مى روم. او ادامه مى دهد:«چون استقلال نسبت به تيم هاى ديگر ليگ بهتر بازى مى كند به عنوان يك تماشاگر احساساتى پرسپوليس مى گويم كه ديگر شوخى بس است و ۷ تا مى زنيم.» او در مورد شرايط استاديوم هم مى گويد:«به استاديوم مى رويم تا در كنار هواداران خوب ۲ تيم يك بازى خوب را ببينيم و ۷ بار خوشحالى كنيم. ما مى گوييم ۷ تا مى زنيم حالا ممكن است كه يك بر صفر هم ببازيم اما مى خواهيم ۷ تا به استقلال بزنيم. همه با هم دوست هستيم و در استاديوم دوست دارم يك جو دوستانه و شاد و بدون توهين باشد تا در كنار هم از يك بازى پرهيجان لذت ببريم. شايد استقلالى ها هم بگويند مى خواهند ۶ تاى سال ۵۲ را جبران كنند اما آنها نمى توانند اما ما مى توانيم و ۷ تا مى زنيم.» راد در پايان گفت:«۲ تيم در طول فصل ۴۰ بازى با تيم هاى ديگر انجام مى دهند اما دربى مشخصات خاص خودش را دارد و هيچ ربطى به بازى هاى قبلى و بعدى ۲ تيم ندارد. اميدوارم يك بازى خوب همراه با برد پرسپوليس را شاهد باشيم.»