Attenuation Down Stream 8 Attenuation Up Stream 9 SNR Margin Down Stream 6.0 SNR Margin Up Stream 8.7
دوستان snr من حد نرمال و خوب نیست ظاهرا . چاره چیه ؟
Printable View
Attenuation Down Stream 8 Attenuation Up Stream 9 SNR Margin Down Stream 6.0 SNR Margin Up Stream 8.7
دوستان snr من حد نرمال و خوب نیست ظاهرا . چاره چیه ؟
دوستان عزیز سلام ( در خصوص دانلود شبانه)
/ اگر تمامی دوستان به قسمت پیام مشتری در صفحه اول سایت مخابرات مراجعه کنند و مشکل را در بخش ارسال پیام مطرح کنند شاید یک معجزه بشه تماس تلفنی که هیچ ارزشی ندارد .
با تشکر
برای شماهم تو این چندوقت اخیر قطعی لحظه ای داشته یانه ؟ مثلا میری تلگرام میبینی زده Connecting... یا تو گیم آنلاین یهو قطع میشه. در صورتی که همون لحظه سایت رو بدون مشکل باز میکنم.
از ساعت 1 کم نمیکنه یا از 2؟مودم ساعت 1 دیس میشه
بله بوده مخصوصا برای تلگرامنقل قول:
همین امروز صبح چند تا تکست از چند نفر یهو برای من اومد بعضی هاشون مال دیشب بود!(البته بعضی وقت ها هم سرور های خود تلگرام فکر کنم مقصر هستن)
جالبه از 1 كم نمى كنه تا 7:))))نقل قول:
به ریسکش نمیارزه، چون هر لحظه امکان اینکه درستش کنن هست واصلا شاید از قصد اینکارو کردن که یهو درستش کنن و با این سرعت بالایی که داره راحت کل حجممون به فنا میره تو همون ۲ ساعت! تازه اگه پس پرداخت باشه که اصلا نمیفهمی داره میزنه به حسابت و آخر ماه قبض چند صد هزار تومنی میادنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
شبانه 2 تا 6 اشتباه نکنید قبضتون خداد تومان بیاد.
در ضمن من مودم خاموش و روشن میکنم دوبار تو پاچم رفته از اینکه میگن اتومات میره رو شبانه.
تازه همونش دوبار تست میکنم از حجمم کم نکرده باشه بعد با خیالت راحت میزارم دانلود
با سرعت 1.6 مگ تقریبا 20 تا 25 گیگ دانلود داریم.
من دیروز تا حالا توی باز کردن صفحات مشکل دارم و service unavailable میده
واسه کسی همچین مشکلی هست؟