نقل قول:
این انتخابی که کردین و مدل 9200 رو برداشتین کی انجام دادین؟ من میخوام مودم جدید بگیرم و چند تا نمایندگی بهم گفتن که دیگه 9200 و حتی 635 وجود نداره و فقط باید با 632 ساخت. نمیدونم عمداً مودم تکی نمیفروشن یا واقعاً اینطور هست!
Printable View
نقل قول:
این انتخابی که کردین و مدل 9200 رو برداشتین کی انجام دادین؟ من میخوام مودم جدید بگیرم و چند تا نمایندگی بهم گفتن که دیگه 9200 و حتی 635 وجود نداره و فقط باید با 632 ساخت. نمیدونم عمداً مودم تکی نمیفروشن یا واقعاً اینطور هست!
شما خیلی خوش شانس هستین مثل اینکه دکل کنار خونه شما هست همسایه دیوار به دیوار هستین و مهمترین موضوع که در نظر نمیگیرین اینکه 1 مگ نوروزی دیگه نیست و وجود نداره پس کاربرهای که آشنایی ندارن امکان داره با تعریف های همیشگی شما گمراه بشن 1 مگ نوروزی خدا بیامورزه و لطف کنید یک تست با سایت speedtest هم خارجی اروپا و آمریکا و هم داخلی بگذارید آخه همیشه وضعیت شما خوبه ولی هیچ عکس و مدرکی براش نمیگذارین ؟!نقل قول:
منکه تا الان این مودم 9200 رو از نزدیک تو نمایندگی ها ندیدم فقط عکسش تو سایت مبین نت هست
نمایندگی ها هم به معنی واقعی کلمه هیچی سرشون نمیشه چون این مودم رو ندارند میگن مودم خوبی نیست بیا 632 بردار بهتره.
(ولی تا چند ماه پیش بعضی از بچه های تاپیک داشتند)
................................................
نقل قول:
قبلاً هم از این کارها کرده بودن و اگه روش همینطوری بمونه قابل پیشبینی هست که شب عید که مجدد ساعتها جابجا میشن، باز یه چند ساعت قطعی داشته باشیم. دیشب که توی اون لحظات سوای تلفن ۱۱۹ حتی سایت بانکها هم کار نمیکرد یا گیر داشت. یعنی واقعاً حل مشکل جابجایی ساعت براشون اینقدر سخت هست!؟!
زنگ بزنید پشتیبانی ببینید اصلا هر 3 مدل رو دارن ! امکانش کمه همشون وجود داشته باشه این حرفهای نصاب هست مودم با مودم فرق زیادی ندارن جیبی ضعیفتر هست نصابه گفت تاحالا همکف اصلا جواب نداده و انتن نداشته طبقه اول و ویلای هم بسختی بعضی جاها آنتن پیدا کرده کلا آنتن دهی وایمکس مثل موبایل های قدیم و خیلی شبیه تنظیم دیش آنالوگ هست یعنی اگر کنار مودم باشی آنتن ضعیف یا کلا قطع میشه بعد مثل دیش سانتیمتر به سانتیمتر وضعیت سیگنال فرق داره کلا شهر به شهر منطقه به منطقه فرق داره ممکنه آنتن عالی باشه ولی بخاطر تعداد کابر زیاد سرعتتون خوب نباشهنقل قول:
منظورش چی بوده؟ چرند گفته. بستگی به فاصله از فرستنده داره. من حتی زیرزمین هم آنتن گرفتم، اونم 5 تا چراغ با کیفیت عالی. منتهی در فاصله ی 500 متری فرستنده بودم.نقل قول:
قراره مودم جدید بیارن .
البته جیبی . میگن انتن دهیش بهتره .
حرف نصاب کلی بوده و بیشتر نصب هاشو گفته اگر نه معلومه کنار دکل آنتن دهی قوی هست ولی اینکه شما شانس بیارین و دکل کنار خونتون و نزدیک باشه 1% هست و شهر ها با هم فرق داره شهر کوچکتر آپارتمانی نیست و تنظیم دکل مشخصهنقل قول:
وضعیت با تغییر دکل و فرکانس هم خوب نشد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]