سلامنقل قول:
پست شماره 17 تاپیک زیر رو مطالعه نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
پست شماره 17 تاپیک زیر رو مطالعه نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره هر باندی آستانه تحمل داره و ازونجا به بعد دیستورت میشه .نقل قول:
پیشنهاد من اینه که از بیس بوست و لادنس اصلا استفاده نکنی !
بیشترین توان رو با آمپ بده ، همینطور منظور از اینک بعدا تنظیم کنید ، اینه که شما اکولایزر رو باب میل خودتون تنظیم کنید تا صدایی که دوست دارید بگیرید .
ضمنا HPF رو Through کن ، بیس بیشتری میگیری .
سلام. دوستان ساب dragster dwb 125 چه طوره؟ این بهتره یا 3010 کنوود؟ برای طاقچه میخوام
امپ کنوود 847 میتونه این ساب و با باند هلیکس 69 راه اندازی کنه؟
ساب درگ استر رو نمیدونم توانش چقدره ، اما این کنوود 3010 ، 200 ار ام اس هست که بریج 847 میتونه 180 وات بده .نقل قول:
پس برای ساب 3010 و اسپیکر e69 مناسبه .
سلامنقل قول:
ساب درگ صداش بهتره.البته نه خیلی ولی خب به مقدار بهتره.البته کلا ساب رو طاقچه بازده ش کاهش پیدا میکنه.
بله با 847 هر دو رو میشه درایو کرد.
سلام !
میخوام تا 200.000 تومن ( حداکثر ) به جفت باند خوب بگیرم و شاید در آینده یه آمپی هم اضاه کردم بهش ! چی پیشنهاد میکنید !؟
6965V2 ؟!
ویرایش : در حال حاضر باند پایین رو دارم روی ماشین ! باند جدید رو میتونم جایگزین این باند بکنم یا سوراخ کاری و ... میخواد دوباره !؟ جای پیچاشون مثل همه ؟!
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Speakers/A-Series/TS-A6963R
ممنون .
سلام دوستان اگر ممکنه میخواستم یه مقایسه هم توی کیفیت ساخت و هم توی کیفیت صدایی و خوش صدا بودن این دو کامپ انجام بدین و اگر ممکنه بفرمایید صدای کدوم عامه پسندتره راستی کدوم یکی یه کوچولو بیس قویتری داره ممنون
ادیوسان مدل av k6 و گلیدن مدل sqx 165
:n16:
سلامنقل قول:
تو این رنج همین 6965V2 گزینه خوبیه امیر جان.
سلامنقل قول:
من صدای k6 روئ نشنیدم ولی امیر حسین داره میاد توضیح میده میگه مید بیس ضعیفی داره و بیشتر ووکال خوبی داره.
SQX رو من با ML75.4 و پخش 9887 شنیدم خیلی خوشم اومد. مید بیس خوب ووکال معقول و تویترهای مناسبی داره. از اون بهتر SQL165 هست که برای دوستانی که دنبال قدرت بیشتر هستند کاملا توصیه میشه.
سلام به همه
یه سوال می خواستم بدونم بین این سه تا باند کدوم بهتره 6975v2 6995پایونیر و718کنوود ممنون می شم اگه مقایسه کنید
سلام خدمت دوستان گل بخصوص حمید جان نازنین :n16:
حمید جان نظرتون راجع به کامپ DLC-166R الپاین سری DDLINEAR چیه؟ و کارکردش چند فی میخوره؟:n13: