حامد خان نشد متاسفانهنقل قول:
Printable View
حامد خان نشد متاسفانهنقل قول:
نقل قول:
ببخشید شما اطلاع داری چطوری تنظیم کنم ک بهترین کشش و کیفیت رو بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نهایت کشش خط چقدره؟ نهایت 4 مگ زیر کشش بگو برات ببندن مثلا اگه کشش نهایت 8 هست بگو برات 4 ببندن بعضی ها میگن 2 مگ زیر مکس که من پیشنهاد نمی کنم چون میشی لب مرز/ رو adsl2+ و annexM رو غیر فعال کن اگه کیفیت خط خوب نیست چون یخورده از پهنای دانلود رو میده به آپلود و snr دانلود میاد پایین تر/ تیک sra رو هم بزن تا موقع ایجاد نویز مودم ریتش شناور بشه و خط قطع و وصلیش کم بشه/ راستی وقتی داخل پنل مودم هستی تلفن رو بردار تا بوقش آزاد شه ببین تو وضعیت خط تغییری ایجاد میشه؟نقل قول:
نقل قول:
ممنون حقیقتش کیفیت خطم خوب نیس و از 4ب بالا نویز دارم ولی سرویس هشت مگ گرفتم ک نهایت تا6 بهم بده تلفن رو ازاد میکنم تغییری ایجاد نمیشه الان یعنی تیک annex m و بقیه رو نزدم همینطوری بمونه؟ فقط گزینه اخری رو sra فعال کنم
یه اسکرین شات از وضعیت خط تون تو دی اس ال لاگ مودم اینجا قرار بدید اگه ممکنهنقل قول:
تعریفی ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شرکتتون رو عوض کنید، گاهی اوقات باعث حل مشکل میشه و همین فروم خیلی ها با عوض کردن شرکت خیلی از مشکلات این چنینی شون رفع شده، برید سمت آسیاتک و شاتل. سیم کشی خونه رو هم اگه ممکن هست عوض کنید و یا از سرخط وصل کنید.
مشکل از سیم کشی هست و تست سرخط گرفتم هشت مگ بدون نویز داد اما ساختمون 16واحدی هست و نمیتونم مستقیم بیارم سیم بکشم و پشت مودمنقل قول:
اگه نمیتونید بگید یک برق کار بیاد از لوله ای که سیم تلفن از حیاط از داخل باکس سیم تلفن رو فرستاده داخل واحدتون سیم قبلی رو در بیاره سیم جدید بکشه.
اگه هم بتونید خودتون رو کار سیم کشید که بهتر.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
های وب یکم عجیب شده
این وضعیت الان من هست
البته سی ار سی شم کم می خوره!!
Snr 3.5
ماکس ریت خط روی 6.3
ریت ختمم روی 6.2 بسته شده
هیچ مشکلی هم نداره