من قبلا نامحدود 256 داشتم و به اشتباه سرویس پس پرداخت 4گیگ تلکام گرفتم و از اون روز مشکلات ما شروع شد سرعت خیلی عالی تا 2 مگ در ثانیه دانلود میکند اما ایراددات
1- صفحه چک کردن مصرف به روز نیست و هر روزی که شما مصرف کنی فردا ساعت 9:30-10 به بعد نشون میده(هیچ شرکتی بجز مخابرات اینگونه نیست)
2- اسما شبانه رایگان داری به شخصه 2 بار این کار رو تست کردم دانلودم ساعت 2:15 شب شروع و ساعت 5:50 قطع و خاموش شد جالب اینکه نصف دانلودم رو قبل ساعت 2 حساب کرده(تکرار میکنم دو بار این کار رو تست کردم)
3- بهشون زنگ میزنی میگی آقا چقدر مصرف کردم چقدر حجم بسته ام میونده میگم ما نمیدونیم؟!!!!!!!!!!! پس چه پشتیبانی؟ پس برای چی اونجا نشستید؟ پساخی نمیدهند
4- امروز در مخابرات درگیر بودم حتی لاگ مودم بردم پیششون الکی برام زده 9 گیگ از ساعت 10 صبح تا 2 شب دانلود داشتی. که اصلا نداشتم. گفتن شاید هک شدی
گفتم مودمم مخفی و مک فیلتر استفاده میشه. گفتم مودم میارم اینجا پسورد وای فای رو هم بهتون میدم اگر به مودمم وصل شدی جایزه بهت میدم.
گفتم کنسل کن گفت خسارت باید بدی گفتم میدم خلاصه زوری تبدیلش کرد به پیش پرداخت گفتم دیگه یانجوری نمیشه و از این حرفها البته من که هنوز شارژ نکردم