سلام دوست عزیز چه طرحی داری خوش به حالت حاجی ؟؟نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز چه طرحی داری خوش به حالت حاجی ؟؟نقل قول:
خیر مشکلی نیست .نقل قول:
1 مگ نوروزینقل قول:
سلام چنتا سوال داشتم درباره مبین نت اول اینکه از بین سه مدل مودم رومیزی کدومو پیشنهاد میکنید ؟چرا ؟مدل سه آنتنه آیا میشه آنتنهاشو دراورد برای جابجایی راحتتر منظورمه؟برد کدومشون بیشتره ؟ چند مترآنتن کدومشون قویتره؟ من خودم مدل سه آننتنه را انتخاب کردم ولی نظر دوستان راهم میخواستم بدو م با تشکر
از بین مدل 632 و 9200 با اینکه مشخصاتشون شبیه هم هست بنظرم دومی بهتره چون رنج سرعت دانلود و اپلودش 2 برابر قبلی است (هرچند شاید بکار شما نیاید:n02:)، 2 تا پورت lan داره و ساخت کره است و مدلی جدیدتری حساب می شه که بر خلاف 632 شهرت و فروش جهانی هم دارهنقل قول:
از برد انتن wifi خبر ندارم .
تا اونجاهم که تو عکس نشون میده انتن هاش قابلیت جدا شدن دارند. دوتا انتن کناری گیرنده سیگنال وایمکس هستند و انتن وسطی انتشاردهنده سیگنال wifi.
وایمکس پینگ افتضاحه اصلا برای بازی آنلاین خوب نیستنقل قول:
نقل قول:
نصاب میگفت 3 آنته کمی ضعیفتره و اصلا برای جابجایی مناسب نیست و آنتن ها اذیتون میکنه کلا وضعیت آنتن به منطقه و نواحی تحت پوشش بستگی داره و مودم خونه های همکف و ویلایی احتمال آنتن دهی خیلی ضعیفه شاید اصلا آنتن نده طبقه 2 به بالاخوبه در طرحهای ویژه هر طرح مودم مخصوص خودش رو داره فقط 512 3 آنته هست
amir1024 برای دانلود بدک نیست ولی برای بازی انلاین چون خودم گیمر حرفه هستم اصلا روش حساب نکنید اگه با اکس باکس میخواین انلاین بزنید به خاطر سرور های قوی xbl میشه باش کنار اومد بالاخره چون پولی هست و هر کی هر کی نیست و از طرف ماکرو حمایت میشه تا حدودی خوبه ولی واسه انلاین با پی سی یا پلی استیشن ... اصلا روش حساب نکنید یعنی هیچ گیمی رو نیمتونید باش درست بازی کنید 2 ساعت بازی کنید بیخیال انلاین میشد.
دوستانی که نامحدود اداری دارن وضعیت چطوره وضعیت منکه اسمش اینترنت نیست با آی پی های مختلف هم فرقی نداره خیلی زوره ماهی 60 هزار تومان برای اینترانت مبین نت تازه 1 مگ نوروزی گه دیگه نیست نمیدونم برای چی بعضی ها اطلاع رسانی میکنن! بقیه سرویس ها نوشته 1/4 هم دیگه وجود نداره همه سرویس ها دیگه 1/8 اسمی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز من میخوام مبین نت بگیرم خونه مون هم ویلایی هست و تو نقشه ی مبین نت کاملا سبز پررنگ هست به نظر شما بین این سه 4 تا مدلی که تو سایت مبین نت معرفی کرده کدوم واسه خونه های ویلایی مناسب تر هست و آنتن بهتری میده؟؟؟؟نقل قول:
البته برای من اینطور نیست. من با pc تا حالا call of duty 4 , warcraft 3 , payday 2 , arma 3 , grid 2 , pes 2013, cs 1.6 بازی کردم بدون لگ (البته در arma 3 در ساعات شلوغ کمی لگ دیده میشه). سرور همه هم خارج بوده. از روسیه تا آلمان و فرانسه و آمریکانقل قول: