برای منم تو 24 ساعت حدودا 10 بار اینترنت قطع میشه و باز وصل میشه.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
برای منم تو 24 ساعت حدودا 10 بار اینترنت قطع میشه و باز وصل میشه.
سلام
امروز برای منم سر ظهری دو سه بار اینطور شد!(قطع و وصل)
دوباره اینترنت را گاز گرفتن؟
یه مدت بود گفتیم خوبه چشم خورد , پینگ ۴.۲.۲.۴ که میگیری
دقیقهای یکبار ۵ خط تایم اوت میده!
تاثیر مدارس بر اینترنت ایران :n03:
سلام عزیزان
بنده پس از افت سرعت غریبی که مدتی داشتم تصمیم به تعویض تعرفه نا محدود فعلی به محدود جشنواره تابستان گرفتم و پس از چندین بار مراجعه به مرکز مخابرات پاسداران در نهایت با گرفتن مرخصی ساعتی و کشاندن مادر پیر خود بعنوان صاحب خط به مرکز مخابرات موفق به انجام این امر خطیر شدم !! از این ها که بگذریم چند سوال داشتم :
بعد از تموم شدن این 2 گیگ حجم ماهانه می توانم از اکانت خود اقدام به خرید ترافیک کنم یا باز همراه والده باید برم اونجا؟ ( چون تاحالا نا محدود داشتم نا آشنا هستم)
و سوال بعدی اینکه آیا آلارمی مبنی بر اینکه حجم ترافیکم تموم شده می ده یا یهو می بینی آزاد محاسبه می کنند و یه قبض نجومی میاد؟
با سپاس فراوان
سلام. طبق تجربه ی من از پنل مخابرات این شرکت هیچ آماری اعم از مصرف و دانلود و حجم باقی مانده و... رو به مشترک ارائه نمیده و علاوه بر اونها تفکیک دانلود شبانه و روزانه رو هم متاسفانه نداره. یعنی عملا فقط باید منتظر بشی تا رو قبض بیاد تا بفهمی چقد مصرف داشتی.نقل قول:
(شما تلفن رو به نام خودت بزنی بهتره تا راحت تر بشه رفت و آمدت. منم همین کارو کردم. هزینه ای هم نداشت.)
یعنی وقتی حجم پایه (2 گیگ) تموم میشه ، کلا نت قطع میشه؟ یا گرونتر حساب میکنه و همچنان نت وصله؟نقل قول:
نت وصل میمونه ولی براتون روی قبض میاد.
شما همین اول کاری یه بسته حجیم مثلا 100 گیگ بخر که برای چند وقت خیالت راحت باشه.به صرفه تر هست از نظر اقتصادی.
خیلی ممنون از پاسختوننقل قول:
طبق توصیتون الان یه 100 گیگ خریدم نوشت موفق بود و تا 5 دقیقه دیگه وصل میشه ، می خواستم ببینم امکان چک کردن مقدار باقیمانده از بسته خریداری شده وجود داره؟
و اینکه من طرحم اینه ینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to8M پس پرداخت ، و سرعت دانلود حدودا 560kbps هست آیا راهی داره بیشتر کنم سرعت رو؟ گزینه توربو اسپید چیه ؟ آیا هزینه ای داره؟
ممنون میشم
سلام. گزینه ی توربو اسپید رو من 6 ماه بیشتر هست که میبینم تو پنل مخابرات ولی تا الان فقط دکور بوده و هیچ کاربردی نداره. (روش کلیک کنید هیچ پاسخی نمیده).نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام. گزینه ی توربو اسپید رو من 6 ماه بیشتر هست که میبینم تو پنل مخابرات ولی تا الان فقط دکور بوده و هیچ کاربردی نداره. (روش کلیک کنید هیچ پاسخی نمیده).نقل قول:
سلام
امروز عصری باز دوباره هی قطع و وصل میشد...