سلام
من آخر گیج شدم نمیدونم از کی بگیرم هر کی یه چی میگه :19:
منطقه آزادشهر مشهد کسی شاتل داره ببینیم اوضاع چجوریه ؟
اینکه میگن بین 128 و 512 زیاد تفاوت نیست درسته ؟
Printable View
سلام
من آخر گیج شدم نمیدونم از کی بگیرم هر کی یه چی میگه :19:
منطقه آزادشهر مشهد کسی شاتل داره ببینیم اوضاع چجوریه ؟
اینکه میگن بین 128 و 512 زیاد تفاوت نیست درسته ؟
بابا یکی نیست به اینا بگه گناه ما چیه ؟
چرا در مشهد همه دارن با سرعت مافوق صوت دانلود میکنند ولی بنده در یزد با اینکه اکانت 512 دارم باید شب ها با سرعت 15 کیلو دانلود کنم ؟
این حق منه که دارم هزینه به اصطلاح اکانت 512 رو میدم ولی شبا باید با سرعت اکانت 128 دانلود کنم ؟
سلام
دوستان این 25 هزار تومان هزینه ی راه اندازی اجباری هست؟
پشتیبانی میگه این 25 هزار تومان ربطی به راه اندازی مودم نداره و راه اندازی مودم رایگان هست و این برای رانژه کردن و کارهای دیگه هست و باید پرداخت بشه.
سلام
من بلاخره از شاتل گرفت و سرعتش خوبه به اسم 128 هست ولي كسي كه نصبش كرد گفت كه صبح تا شب 2مگ و وقتي كه مجاني هستش همون 128 هست
البته من نميدونم چون كه از مودم لول وان استفاده ميكنم يكم اشكال داره يا نه
باتشكر
باي
ببخشيدا ولي اينم شد سؤال؟! :31:نقل قول:
خوب هر وقت نوروز بياد ميدن ديگه! هديه ي تولد شما رو روز تولدتون ميدن نه جلوتر. هديه ي عيدتون هم عيد ميده :31:
نقل قول:طبق گفته خود شاتلنقل قول:
هزینهی راهاندازی و نصب هر یک از سرویسها 15000تومان است.
15 برای شهرستان و 25 برای تهران
که با ثبت نام اینترنتی و کارت طلایی به ترتیب 5 و 10 تومن کم میشه
البته فکر کنم فعلا ثبت نام اینترنتی کار نمی کنه
فرم رو که ارسال می کنم دوباره همون صفحه میاد کسی امتحان کرده؟
شاتل شبانه هنوز برای من درست نشده !؟!؟! من به کی اعتراش کنم ! 1000 بار قطع و وصل میشه ، سرعت هم زیره دایل آپ ، ECO 128 ، یکی بگه من چیکار کنم ؟
هیچی فقط می خوان این مارک رو به مردم تحمیل کنند.نقل قول:
آخه توی پیغامشون ننوشته مودم رو از ما خریده باشید نوشته مشترکان دارای مودم زاکسل. شما می تونی زنگ بزنی ضایعشون کنید.نقل قول:
پشتیبانی میگه ما لطف میکنیم بهشون.نقل قول:
شاید به طور اتفقی بعضی از مناطق درست میشند چون من هم همین مشکل رو دارم ولی دوست پایینی این مشکل رو ندارند.نقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ اگر به طور طبیعی خوب شده آیا تورنت هم خوبه یا فقط لینک مستقیم رو یک سری سرورها؟نقل قول:
شوخی میکنی سرعت 2 مگ نامحدود هم می دادند تو 15 روز بیشتر از 150 گیگ دانلود نمی شد.نقل قول:
اگر حرفه ای هستی می تونی مودمی بگیری که تحت ساپورتشون نباشه مثل Linksys وگرنه تمامی مدلهای Asus رو ساپورت می کنند ولی بهره اگر مودم تحت ساپورت میگیری همون زاکسل بگیری.نقل قول:
چه مسخره...این چه هدیه هایی نوروزیه که اینا گذاشتن؟؟؟
چرا مثله پارسال نمیکنن؟؟ر 15 روز رو کامل ترافیک رایگان بود...
خیلی مسخرس خیلی خیلی خیلی