این کدارو کجا باید برنیم؟
Printable View
این کدارو کجا باید برنیم؟
سلام
یه سایت با حال پیدا کردم واسه کانتر
توش کلی آموزش و فایل های چیت و وال -- هست که واقعا کار میکنه
شما هم بررسیش کنید :کد:www.p30seven.com
بچه ها اسمتون تو سرورها چیه تا اونجا با هم آشنا بشیم :31:
من~ V i K ! ~Inception هستم از قدیمیا ! سوالی هست در خدمتم ...
نقل قول:
سلام من damon salvatore هستم با هم یه چند باری بازی کردیم ولی نمیشناختم شما رو الان چه سروری بازی میکنید ip بدید بیام.
Are chand Bar didameton Bishtar injaha miram.
10.56.130.133:27015
10.7.229.199:27015
من این ها رو add کردم ولی یه سوال یه چند روزی هست که نمیتونم به سرور persian game برم ولی به master game میتونم نمیدونم چرا .مینویسه not responding اگه میتونین کمک کنین.ممنوننقل قول:
parsianGame دیگه فکر نکنم بالا بیاد ...نقل قول:
الان این سرور خوب داره جواب میده سرور اهوازه .10.232.25.150:27015
سلام .من اون ip رو کردم ولی نمیدونم چراچیزی به اسم ahvaz serverاضافه نشد یعنی هیچ چی اضافه نشد.نقل قول:
راستی دیشب که اومده بودی من همون اول شناختمت و hi گفتم ولی حواست نبود مثل اینکه.
BYE.
با سلام.
دوستان عزیز دو مشکل با کانتر داشتم!
1.از چیه که در کانتر حریف که خود کامپیوتر هستش همشون با KNIFE میان!؟
2.همه ی سیستم های گیم نتم اینطوری شده! یکمی که بازی می کنن نمیدونم که چیکار می کنن یک دفعه کانتر از حرکت میفته و باید کیبورد رو دیفالت کرد تا دوباره حرکت کنه یعنی کیبورد کار کنه؟>!
سلام به همه
بعد از مدت خاستم آنلاین بازی کنم ، هیچ سروری پیدا نکرد
از چه پچی استفاده کنم ؟ من از پچ23 استفاده میکنم
از این آی پی استفاده کنید
79.175.167.90:27015
اینجا کی سورس میزنه ؟!
راستی دوستان کسی سرور با پینگ نسبتا خوب برای مود زامبی سراغ داره ؟ برا Counter-Strike Source
توی سورس که همه جور چیتی میشه زد:دی
حال نمیده
یه سرور پیدا کردم (صفحه قبل ، گیم مستر)
وقتی جووین میشم ، کامل لود میشه و منو کیک میکنه و میگه sXe Injected 11.2 داشته باشی
وقتی باsXe Injected بازی رو میارم تا لود تموم میشه خودش میاد بیرون
چیکار کنم؟
از پچ 23 استفاده میکنم
سلام. من وقتی آدرس سرور میزنم add نمیشه. ولی وقتی اونو توی اکسپلورر میزنم یه صفحه میاد که اسم بازی و نقشه و تعداد بازیکنا و ... نوشته شده. کلا اصلا آدرس توی لیست نمی مونه.
آدرس: 80.191.122.17:27015
اسم فایل نسب: cs16full_v4+zbot
sxe هم دارم.
پچ نسب نکردم.!! (چی هست؟)
2 دقیقه بعد...
از آدرس [اپیک 7211 استفاده کردم. نوشت dll. فرق میکنه دیسکانکتم کرد. cl_dll\client.dll
79.175.167.90:27015
30 دقیقه بعد....
پچ 23 نسب شد. این آدرس بالاییه اصلا add نمیشد. آدرس 10.56.130.133:27015 addشد.
ولی تا میرفت تو بازی می اومد بیرون.!!!؟
?!?!?!?! هیشکی سرور زامبی سراغ نداره ؟؟!؟!؟!؟!؟:19:نقل قول:
سلام به همگی
من به خاظر مشکل sXe Injected دیگه کانتر نصب نمیکنم
این برنامه را وقتی 1 بار بازش کنی دیگه سیستم خاموش یا ریستارت نمیشه
برای همین مجبور میشیم سخت افزاری خاموش کنیم
که در درازمدت باعث اسیب دیدن ویندوز و هارد میشه
من در تعجبم زود زود اپدیت میدند بیرون ولی همچنان این مشکل داره و نتونستند برطرفش کنند
دوستان من یه سرور زامبی پیدا کردم که اولین بار حدود 40 - 50 مگ مپو صدا و اینجور چیزا دانلود شد قبل از شروع بازی و الان هم هر وقت میرم تو سرور قبلش اگه مپو نداشته باشم یه 10 - 20 مگی همش دانلود میشه - میخواستم بدونم اینا کجا میرن ؟ میخوام ازشون بک اپ بگیرم تا بعد ها دیگه دوباره دانلود نشن
لطفا راهنمایی کنید . ضروریه :19:
دقیقن منم همین مشکلو داشتمنقل قول:
بعد دیدم برام مشکل ساز میشه دیگه پاک کردمش !:13:
نقل قول:
کسی بلد نیست ؟:13:
کلا این پوشه رو یه بکاپ داشته باشی ازش بد نیست :
X:\CS\cstrike
مپ های دانلودیت هم میره اینجا :
X:\CS\cstrike\maps
وقت بخیر بنده یک کافی نت تو شهر واسه سرگرمی ملت براه انداختم و بازی کانتر رو نصبیدم اما متأسفانه فقط سینگل میشد انجام داد و تنظیمات خاصی نداشت و هر چه کردایم شبکه نتوانستیم انجام بدایم بازی رو قضیه چیه? درضمن آخرین نسخه بازی چی هست و از چه سایتی میشه خرید کرد
احتمالا Condition Zerto نصب کردی (پشت زمینه ش سبزه ؟)
باید یه پچ بگیری رو نصب کنی
دستت طلا پهلوان اره خودشه اما پچ واسه چی مگه بازی ناقصه
لینکشو داری بده من اصلا سر در نمیارم
لینکشو ندارم یه سرچ کنی پیدا میشه
بازی ناقص نیست ،اینی که شما نصب کردی Condition Zero هستش ولی واسه آنلاین وشبکه Counter Strike 1.6 استفاده میکنن
پچ23 رو پیدا کنی میگن بهتره
سلام دوستان
کسی سرور بدون sxe سراغ نداره که fun هم نباشه....؟؟؟؟
چجوری میشه گیر آورد ... ؟؟؟
10.232.25.150:27019
این سرور هست ولی اکثرا چیتر هستن (از جمله خودم :دی )
اگه سرور دیگه ای پیدا کردی اینجا بذار
وقتی که ادمین نیستید چجوری چیت میزنید ... ؟؟؟؟
مثل سرعت و ...
;)
فعلا اسپید رو پیدا نکردم
ولی اکثر کسایی که میان هم وال دارن هم آیم
میخواستم بدونم تنظیمات خاصی یا کاره خاصی باید بکنم تا قدرت تیر هام تو سورس قوی تر شه ؟!! جدیدا احساس میکنم تیر های من مشقیه :27: و کسای دیگه 2 تا میزنن میوفتم میمیرم !!! بعضی اوقات اینطوری میشه - در ضمن من هیچیو دست کاری نکیردم !! جدا از یحث چیتر بودن کانتر بازای ایرانی !! میخواستم بدونم شاید مشکل از کالتر یا تنظیمات من باشه !!
.
ممنون !
سلام دوستان. عذر می خوام من قبلا بازی کانتر رو بازی می کردم الان هم هوس کردم یه بار بازی کنم. الان دانلود کردم ولی بازیکن جدید نمی تونم اضافه کنم. یعنی یادمه اون زمون کد bot_add_t رو که می زدم بازیکن جدید می یومد ولی الان می گه این کد وجود نداره. ممنونتون می شم راهنماییم کنید
اگه Counter Strike Source رو بازی میکنید باید دستور Bot_add رو بزنید. اگه دوبار بزنید خودش یکبار به ترورها و یکبار هم به کانتر اضافه میکنه.نقل قول:
سلام دوستان. عذر می خوام من قبلا بازی کانتر رو بازی می کردم الان هم هوس کردم یه بار بازی کنم. الان دانلود کردم ولی بازیکن جدید نمی تونم اضافه کنم. یعنی یادمه اون زمون کد bot_add_t رو که می زدم بازیکن جدید می یومد ولی الان می گه این کد وجود نداره. ممنونتون می شم راهنماییم کنید
Bot_add_t بازیکن ترور اضافه میکنه
Bot_add_ct بازیکن کانتر اضافه میکنه
ممنون از راهنماییتون. من بازی cs 1.6 رو بازی می کنم. این کدهایی هم که گفتید رو قبلا هم یادم بود می زدم و بازیکن اضافه می شد ولی الان نمی شهنقل قول:
البته بهترین نسخه کانتر برای بازی در گیم نت بصورت شبکه LAN کانتر WCG که قیمتش حول و حوش 50 تومان هستش . که نیازی هم به پچ و ... نداره . میشه گفت کاملترین نسخه اوریجیناله.:20:نقل قول:
فکر کنم دارم دیر جوابتو میدم :20:نقل قول:
ولی الان اکثر سرورها از Sxe 11.4 استفاده میکنن که بهش آنتی چیتم میگن .
در این صورت شما این نسخه رو از سایت Sxe-Injected دان میکنین و دیگه نمیتونین چیتر باشید :21:و اگر هم چیت داشته باشین از بازی می اندازتتون بیرون.
ضمننا پچ 21 بهترین پچ از نظر منه هم پینگ یا لتنسی مناسبی داره و هم گرافیک مناسب.
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
مشکل شما یا از بازیه و یا از CFG که این کد ها توش تعبیه نشده .نقل قول:
شما کانتری که تو سایت CSNINI.IR دانلود کنید و در صورت مشکل یک CFG مناسب از نت دانلود کنید یا از کسی بگیرید.
پ.ن: CFG همان فایل Config هست که تنظیمات اصلی بازی در آن انجام گرفته است.
به این چیت ها یا وال ها و ... وال ه*ک گفته میشه که برای استفاده از اونا نیازی به ادمین بودن نیست و حتی در برخی مواقع ادمین هم نمیتونه جلوتون رو بگیره یا بنتون کنه .نقل قول:
البته بعضی ها برای اینکه بن نشن هم از آنتی بن استفاده میکنن .:46: مثل خودم . البته من زیاد بازی نمیکنم.:20:
نقل قول:این مشکل مربوط به کانترتون میشه که قطعا یا کانترتون ادیت شدس یا ناقصه کرک شدس !!نقل قول:
دقیقن منم همین مشکلو داشتم
بعد دیدم برام مشکل ساز میشه دیگه پاک کردمش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور از ادیت این نیست که خودتون ادیتش کنین منظور ادیتیه که کمپانی سازنده انجام داده .
شما اول یه کانتر اوریجینال رو خریداری یا دانلود کنین که برای دانلود از سایتهای Csnini.ir یا Mastergame.com میتونین دانلود کنین .
البته اگه قبلا از چیت استفاده کردین ، دلیل میشه که آنتی چیت برای سیستمتون عمل نکنه که در این صورت اگه از چیت استفاده میکنید کاملا این چیت رو غیر فعال کنید چون در این صورت آنتی چیت اجازه بازی کردنو رو به شما نمیده !
در ضمن من خودمم همین مشکلو داشتم که خوشبختانه حل شد .:20:
دوستان میشه این بازی رو انلاین بازی کرد
من سرعتم 256 مخابرات هستش
100 در 100 .نقل قول:
این بازی رو با سرعت 48 یا 56 هوشمند هم میشه بازی کرد که در اونصورت Noob:31: به حساب می آین.
بچه ها یکم چیت یاد بدید بزنیم دیگه. آنلاین که بازی می کنیم نمی شه چیت زد حال نمی ده :دی