سرویس منوال رو دان کن ببین باید چیکار کنی!نقل قول:
Printable View
سرویس منوال رو دان کن ببین باید چیکار کنی!نقل قول:
سلامنقل قول:
از اونجایی که چیپ ست کارتریج نمیفهمه که چقدر جوهر توی کارتریج هست و بر اساس کنتور خودش کار میکنه،
برای همین باید کنتور پرینتر رو ریست کنی.
سلام
سیستم رو از xp به 7 ارتقا دادم و پرینتر hp laserjet 1100 دارم ، پرینت صفحه میگیره ولی سمت چپ نوشته ها و کادر پرینت گرفته نمیشه و نصفه است .
مشکلش چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
با عرض سلام بنده یه چاپگر اچ پی مدل m410a خریدم وقتی پشت سر هم فرمان پرینت 10 برگ رو میدی 1 برگ رو چاپ میکنه و بقیه رو باید یکی یکی از روی دستگاه ok بزنی تا چاپ کنه .انگار میره تو حافظه دستگاه .میخواستم ببینم تنظیمات خاصی داره که بشه همرو با هم پرینت بگیره ممنون میشم راهنمایی کنید
باسلام...من یک پرینتر hp mfp127fw دارم چند روزه موقع روشن کردن رو صفحه اول که لگوی اچ پی و انرژی استار هست گیر میکنه و وارد برنامه نمیشه...لطفا کمکم کنید چکارکنم درست شه؟؟ ممنون
سلام من یه canon ;bp5050 دارم
چند وقتیه میخوام پرینت بگیرم ارور paper jam inside printer میزنه اما اصلا کاغذی توش گیر نکرده
ایرادش کجاس خودم حس می کنم نمی تونه کاغذ رو بگیره
این پیغام مفهوم کاغذ گیر کردن رو می ده ولی اگر سنسور شکسته باشه و یا تکه کوچکی از کاغذ پاره شده باشه و تو دستگاه گیر کرده باشه بازهم این پیغام رو می ده. غیر از این هم غیر ممکنه که این پیغام رو بدهنقل قول:
تا اونجا که من می دونم بعد از مدتی ولو 10 دقیقه این صفحه می ره و یه پیغام خطا باید بده. اون پیغام رو بگذارنقل قول:
تو تنظیماتت نوع کاغذ رو متفاوت انتخاب کردی. مثلا plain paper و یا سایز کاغذ رو یه جور انتخاب نکردی. اون پیغامی که می ده چی هست که شما ok رو می زنی؟نقل قول:
ایاtest page خودشو خوب می زنه؟نقل قول:
معمولا اگر کارتریج دستگاه اصل نباشه و یا اصل باشه ولی مقدار تونر توش نزدیک اخرش باشه معمولا این اتفاق می افتهنقل قول:
بله ، تمام صفحه هست ولی صفحه کادر دار حاشیه سمت چپ چاپ نمیشه .نقل قول:
البته قبلا که xp بود کامل پرینت میشد .
باسلام...ممنون از جواب شما...زمانیکه درست بلافاصله وارد صفحه منو میشد اما الان یه شب تا صبح هم روشن بود ولی بازم وارد صفحه منو نمیشه...راهی برا رسیت کردن داره یا نهنقل قول:
ممنوننن کاغذ نیست فکر کنمنقل قول:
از کجا بقیه مواردو چک کنم
من یک پرینتر hp 1510 دارم که شارژ کاتریجش تمام شد
الان بعد از یک ماه کارتریج رو شارژ کردم ولی پرینت نمی گیره. برگه رو میبره داخل ولی سفید بر میگردونه.
ممنون می شم راهنمایی کنبد که چیکار کنم؟
درودنقل قول:
اگه اشتباه نکنم 1510 رنگی جوهر افشانه
دیر اقدام به شارژ کردی
کارتریج ها را در بیار و با یک دستمال کاغذی مرطوب روی هدش بزار ببین جوهر دهی میکنه یا نه
اگه نکرد در یک نلبکی کمی اب داغ بری و هد بزار توش تا شاید هدش باز شه و جوهر دهی یکنه
با کیت هوا گیری هم میتونی تحریک کنی تا باز بشه
جواب و یا مشکلات بعدی پیش امده ر ا هم بگو ببینیم چطور میشه
با سلام
پرینتر 2020 وایرلس گرفتم ولی نمیتونم نصبش کنم منون میشم بفرمایید در حالت وایرلس چجوری باید نصبش کنم؟
حین نصب پسورد خواست ولی پسورد چی بزنم؟
و چراغ و کلید های پرینتر در چه حالتی باشه تا نصب کامل باشه؟
ممنونم میشم جواب بدین چجوری میتونم با گوشی یا لپ تاپ به صورت وایرلس پرینت بگیرم؟
سلام به همه اساتید
آقا من به پرینتر Samsung 2070W دارم، موقعی که پرینت میگیرم کاغذ ها رو فر میده یعنی تقریبا لوله میکنه میده بیرون که خیلی رو اعصابه...( باید بعدش یه دست اتو بکشم تا صاف شه ) کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟؟ ممنونم
سلامنقل قول:
نصب و راه اندازی بسیار ساده است. کاری که من برای پرینتر 2070 ام انجام دادم: پرینتر رو با کابل USB به کامپیوتر وصل کردم نرم افزار های پرینتر رو از طریق CD همراه نصب کردم بعد از برنامه های نصب شده Easy Wireless Setup رو اجرا کردم خود برنامه ازتون پسورد WIFI رو میگیره و روی پرینتر ست میکنه بعد میتونید پرینتر رو از کامپیوتر جدا کنید و از طریق WIFI پرینت بگیرید.
اما برای پرینت گرفتن با موبایل باید اپلیکیشن Mobile print روی گوشیتون نصب کنید (از بازار میتونید دانلود کنید)
موفق باشید
سلام
من بعد از اینکه کارتریج پزینتر اچ پی 1132 خودم رو شارژ کردم یه مشکلی دارم که پرینت رو با کیفیت میگیره ولی وفتی می خوام کپی بگیرم کم رنگ کپی میگیره انگار کارتریج نداشته باشه؟
راه حلش چیه؟
بسیار ممنونم موقع نصب کدوم کلید ها رو باید زد چراغ ها باید کدوم روشن باشه ؟ اصلا وسط کار ناموفق نصب میشهنقل قول:
تنها لازمه که پرینتر روشن باشه همین.
چه خطایی هنگام نصب میده؟ درایور های پرینتر و USB نصب هستند؟ نرم افزار Samsung Printer Diagnostics رو نصب کنید بسیار کاربردی هست؟
سایز کاغذ تو نرم افزار مربوطه (مثلا word) و سایز کاغذ در قسمت پرینت رو باید روی A4 بگذارینقل قول:
ایا کاغذی که توش گیر کرده بود وقتی در آوردی بصورت پازل چیدی ببینی که تکه تو دستگاه نمانده؟نقل قول:
اگر اینطور هست. تو مسیر کاغذ از سینی تا خروجی بعداز هیتر تمام سنسور هار رو دونه دونه ببین نشکسته باشن.
نمیشه بابا نمیشه
تو رو خدا یکی درست جواب بده چجوری باید قابلیت وایرلس 2020w رو فعالش کنم؟ لطفا جواب یدین؟
قدم به قدم چیکار باید بکنم؟
سلام
من یه پرینتر سامسونگ 4300 scx دارم. موقع روشن کردنش تازگیا صداهای زیادی مثل صدای خرده شدن چرخ دنده میاد.
چطور میتونم این مشکلو رفع کنم ؟
درودنقل قول:
بعد از این صدا ایرور بهتون نمیده - مثلا ایرور اسکنر
موقع روشن کردن در اسکنر را باز بزارید ببین تسمه و موتور اسکنر هستش که صدای تلق و تلق از خودش در میاره
وقتی می ری سر خود سامسونگ می خری حالا آقایونی که می گن سامسونگ خوبه بیان ایشون رو راهنمایی کنن.نقل قول:
HP می خریدی الان هم مشکلت حل شده بود.
وقتی می ری سر خود سامسونگ می خری حالا آقایونی که می گن سامسونگ خوبه بیان ایشون رو راهنمایی کنن.نقل قول:
HP می خریدی الان هم مشکلت حل شده بود.
سلام دوست عزیز
اسکنر رو چک کردم، مشکل از اونجا نیست.
ظاهرا مشکل از سمت تونر باید باشه، چون موقع گرم کردن اون صداها میاد و با در اوردن تونر صداها قطع میشن.
قبل از بروز این مشکل error ، jam1 رو میداد که یه کاغذ گیر کرده بود تو پرینتر و ازش خارجش کردم و بعد از اون این صداها شروع شد و دیگه پرینتر غیر قابل استفاده شد !!:n27:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اسکنر رو چک کردم، مشکل از اونجا نیست.
ظاهرا مشکل از سمت تونر باید باشه، چون موقع گرم کردن اون صداها میاد و با در اوردن تونر صداها قطع میشن.
قبل از بروز این مشکل error ، jam1 رو میداد که یه کاغذ گیر کرده بود تو پرینتر و ازش خارجش کردم و بعد از اون این صداها شروع شد و دیگه پرینتر غیر قابل استفاده شد !!:n27:
درودنقل قول:
پس صداش شبیه گیر کردن مثل اووووو یا چرخ دنده کارتریج
نظر من اینه کارتریج را باز کنی و سرویسش کنی و ببندیش
درودنقل قول:
به اطلاع کسانی که پست ها را دنبال میکنن میرسانم که با کمک و راهنمایی اقای خضوعی عزیز بعد از تعویض کارتریج ها مشکل من حل شد
تشکر ویژه میکنم از اقای خضوعی و وقتی که گذاشتن
سلام به همه اساتید
آقا من به پرینتر Samsung 2070W دارم، موقعی که پرینت میگیرم کاغذ ها رو فر میده یعنی تقریبا لوله میکنه میده بیرون که خیلی رو اعصابه...( باید بعدش یه دست اتو بکشم تا صاف شه ) کسی میدونه مشکل از چی میتونه باشه؟؟ ممنونم
خدا رو شکر.نقل قول:
قابل نداشت. نوکرتم
درودنقل قول:
دوست من اگه میتونی یک عکس بگیر و بزار تا ببینیم
چون نحوه تا خوده ها یا به قول شما فر خودن ها باهم دیگه فرق داره ! اونجوری بهتر میشه نظر داد
اگه توی دستگاه فر میخوره عکس با دستگاه بزار
با تشکر
سلامنقل قول:
کلا این خانواده از سامسونگ کاغذ رو خیلی گرم میکنه.به خاطر همین فر میخوره.
البته اگه کاغذ کلفت باشه این حالت بیشتر میشه.
شما تو تنظیمات پرینتر نوع کاغذ رو به preprinted تغییر بدین.تا گرمای پرینتر کمتر بشه.
نقل قول:سلام این یک نمونه از تست پرینت هست...البته بیشتر از این هم کاغذ ها فر میخورند.نقل قول:
بیژن جان کاملا حق با شماست کاغذ که بیرون میاد انگار نون لواشه از تنور در اومده! اون گزینه preprinted رو پیدا نکردم ،کدوم قسمت هست...؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]