منم تخلیه کردم زنه خودشو کشت انقد فک زد پشت تلفن که نگه دارن اخرم تخلیه کردم :n02:
Printable View
منم تخلیه کردم زنه خودشو کشت انقد فک زد پشت تلفن که نگه دارن اخرم تخلیه کردم :n02:
خوب کردی ، شرکت دزدی مثل شاتل رو باید ادب کرد ،اگر همه باهم یکپارچه و متحد باشیم این شرکت ها ریزش مشتری پیدا میکنن و به سزای اعمالشون میرسن ، من الان یک ماهه که از شاتل رفتم و موقتا مخابرات هستم با اینکه پشتیبانی ضعیف و نوسان هم بالاس ولی خدایی حجم دزدی نداره و تا الان که دقیقا ۳۰ روز شده پنل برام مصرف ۵۸ گیگ رو رد کرده خطم هم رو ۵ بسته است ، در حالی که شاتل برام ماهی ۸۰ گیگ مصرف میزد اونم با خطی که روی ۲ بسته بود و بعدشم که محدودم کرد روی ۱۲۸ کیلوبیت ، ولی حداقل الان خیالم راحته حجم دزدی نیست و سرعتم هم همیشه حدود ۵۰۰ کیلوبایت هست . با وجود شرکت های متنوع ،رفتن به شاتل یعنی رضایت به حجم دزدی .نقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
منم ديروز تخليه کردم و خيلى سعى داشتن که منو قانع کنن بمونم و بازم حرفاى تکرار و چرت مصرف منصفانه رو مى زدن که وسط حرفشون پريدم و گفتم فرم تخليه رو بديد تصمیمم جديه
منم امروز تخلیه زدم . خیلی وقت بود سرعت سرور خارجی رو ۴ مگ محدود بود که رو مخ بود فقط منتظر بودم حجمم تموم شه . این اواخر هم که کیفیتش افت کرده کلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که تخلیه میکنید اگر شرکت بهتری از شاتل پیدا کردین که پینگ و قیمت و پایداری بهتری داشت بگید که همه استفاده کنیم!:n31:
همچین جایی تو ایران که نیست ولی خوب پارس بهتره از شاتل
به نظر من و با تجربه ای که من از اینترنت شرکت ها دارم،هیچ شرکتی به شدت شاتل حجم دزدی نمیکنه ،هر شرکتی بری بهتر از شاتله , و در ضمن خیلی زور داره آدم پول بده بعد واس همون حجمی که مال خودشته سرعتشو کم کنن ؟حجم دزدی ،محدود کردن سرعت فقط در شاتله ،بدترین شرکت اینترنتیه شاتله ،تازه کیفیت اینترنتشم همچین تحفه ای نبود.نقل قول:
من که حجم دزدی توی شاتل ندیدم و اگر هم باشه 100 مگ در 1 گیگ حداکثر هست که همه شرکت ها دارن شما پیج پارس انلاین ببین. و محدود هم که میکنه همه شرکت ها سرویس های نامحدودشون یک حجم منصفانه داره و از اون که بگذره محدود میکنن و مختص شاتل نیست و هیچ شرکتی سرویس نامحدود واقعی نداره! کیفیت هم همه میدونن و آمار میگه شاتل رتبه اول داره! ( البته اینترنت در ایران بستگی به مرکز مخابرات و کیفیت خط و فاصله از مرکز مخابراتی هم داره)نقل قول:
فقط شاتل لند به کل سرویس دهنده های دیگه سر هست!
adsl مخابرات که تا دیروز نامحدود بود، ورداشت همین طرح مصرف منصفانه رو اجرا کرد و 512 بنده رو 128 کرد.نقل قول:
از اون موقع تا الان فقط دارم به جایگزین فکر می کنم.
واقعا این مملکت چرا باید اینجوری باشه که حتی وقتی که پول هم میدی باز هم چیز خوبی بهت ندن.
بعد میگن چرا از ایران میرن. یکی از صدها دلیلش همین وضعیت اینترنت هست دیگه.
یعنی 100 مگ در 1 گیگ واقعا کمه برا شما ؟؟ والا من که حس میکنم خیلی بیشتره از وقتی اومدم شاتل فقط دارم حجم میخرم .نقل قول:
کیفیتش هم که ... این اواخر با پینگ بالا ماهی خدا تومن پول اینترنت میدیم اینم وضعشه .
اون شاتل لندش هم به درد خودش میخوره . بیشتر موقع ها فایل های ارشیو خراب دانلود میشه ازش :| . نصف ماه هم کلا داونه .
. یعنی بدبخت تر از صبانت هم برای جمع اوری سرویس داریم ؟ بله همین شاتل . زنگ زدم میگم چرا تخلیه نمیکنی میگه 7 روز کاری زمان میبره زنیکه انگار میخواد موشک هوا کنه فک کرده مشتری خره بعد بهم میگه موقع وصل کردن خط هم 3 4 روز طول میکشه گفتم اصلا اینطور نیست شما یادتون نیست چطور 1 روزه وصل شد الان بازی در میارین سر جمع کردن . 195 هم شکایت کردم به درد خودشون میخوره زورشون فقط به 2 تا شرکت کوچیک میرسه . ادم سرطان میگیره تنها با وضعیت اینترنت ایران .
منم میخوام از ایران برم ولی نه پول حسابی دارم نه هنر خوبی دارم نه... کلا هیچ چیزی ندارم که بکار خارجی ها بیاد!:n27: موندم چه کنم:n31:نقل قول:
اگر دقت کنی و مصرفت رو با پنلی که شاتل نشون میزه چک کنی متوجه میشی ، در ضمن ب جز من خیلی های دیگه با حجم دزدی شاتل موافق هستند ،البته این به این معنی نیست که شرکت های دیگه حجم دزدی ندارن ،اما شاتل چیزی فراتر از همه است و برخلاف نظر شما ،به نظر من در هر ۱ گیگ ،حداقل ۲۰۰ مگ میدزده. این حجم.دزدی در شرکت های دیگه در هر گیگ حداکثر ۵۰ مگ باشه که اون هم ممکنه به دلیل خطای سیستم و نرم افزار باشه. من الان نزدیک ۱۵ سال هست که کاربر اینترنم از دایال اپ بگیر تا الان ، اکثر شرکت هارو هم امتحان کردم ،از مصرف خودمم خبر دارم .اما شاتل دیگه واقعا نوبرشه ،بعضی روزا برای من میزد بیش از ۴ گیگ مصرف .من واقعا نمیدونم این پول های حروم چه جور از گلوی مدیران و کارمندان شاتل پایین میره.نقل قول:
یه نامردی دیگه ای هم که شاتل داره اینه که بعد از محدود شدن سرعت هر چقدر هم دانلود رو کم کنی باز هم سرعت رو به حالت اول برنمیگردونن:n35:
عین منی داداش:n31:نقل قول:
کامنت خوبی بود و لایک داشت. موافقم و اتفاقا منم همین وضعیت رو دارم.نقل قول:
فعلا میخوام به عنوان اولین سرویسی که از شاتل می گیرم، سرویس یک ماهه 31600 که توی عکس پایین هست رو از شاتل بگیرم:
امیدوارم انصاف رو رعایت کنن و با مسائلی مثل حجم دزدی مواجه نشم.
دوستانی که از شاتل سرویس دارن راهنمایی کنید ممنون میشم
من اگه بخوام سرویس 4 مگ 6 گیگ در مه از شاتل بگیرم با دانلود شبانه ماهانه 7 هزار تومان سرعت دانلود شبانه چطور هست و آیا با همون سرعت 4 مگ دانلود میکنه؟!
دوم اینکه برای دانلود شبانه هم محدودیت حجمی وجود داره و اگه وجود داره چقدر هستش؟؟!
شما سرویس 128 کیلوبیت بگیری یا 8 مگابیت سرعت فرقی نمیکنه و تا 16 مگابیت باز هست!نقل قول:
برای دانلود هم نیازی نیست شبانه بگیری بسته شاتل لند بگیر و در هر زمان از شبانه روز هر چقدر خواستی لینک انتقال بده به شاتل لند و با سرعت بالا دانلود کن!
ولی اگر بخوای شبانه بگیری بله محدودیت داره که تصویر زیر میتونی ببینی!
ممنون بابت پاسختون. در مورد محدودیت حجمی دانلود شبانه چطور. برای مثال همین سرویس 6 مگ روزانه که سرعت دانلود شبانه مابین 1 تا 2 مگ هست محدودیت حجم دانلود هم در طول ماه داره یا همیشه همین سرعت 1 تا 2 مگ را برای دانلود ارائه میده؟؟!نقل قول:
محدودیت حجم دانلود شبانه تا جایی که من اطلاع دارم وجود نداره! البته شاتل قابل پیش بینی نیست و اگر دانلود شبانه شما خیلی زیاد باشه امکان محدودیت هست!نقل قول:
فقط محدودیت سرعت وجود داره! (البته بعضی از دوستان بدون محدودیت سرعت که تصویرش گذاشتم هم دانلود شبانه دارن)
جشنواره ماه رمضان شاتل، ویژه مشتریان فعلی
۲۰ خرداد ۱۳۹۶
مشترک گرامی، خرسندیم به اطلاع برسانیم افزون بر شرایط و تخفیفهای ویژهای که هم اکنون برای خرید سرویس در جشنواره رمضان شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، با توجه به استقبال مشتریان از جشنواره خرید ترافیک اینترنت شاتل و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار جشنوارههایی از این دست، مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند از روز ۲۰ خرداد تا ۲ تیر ۱۳۹۶، در صورت خرید بسته ترافیک اینترنتی ۳ گیگابایتی (به قیمت ۹،۰۰۰ تومان)، یک بسته ۵ گیگابایتی ترافیک (به ارزش ۱۳،۴۰۰ تومان و با اعتبار یکسال از زمان فعالسازی) دریافت کنند. گفتنیست هزینه مالیات بر ارزش افزوده به قیمت این بسته افزوده خواهد شد.
این شرایط در کلیه شهرهای کشور در اختیار مشتریان خواهد بود.
گفتنیست، این تخفیف تنها شامل این بستهی ترافیکی خواهد بود و دیگر بستههای ترافیک از این تخفیف برخوردار نخواهند بود.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، میتوانند برای خرید این بسته به سایت my.shatel.ir مراجعه فرمایند و یا از اپلیکیشن مای شاتل برای این منظور بهره گیرند و یا برای دریافت اطلاعات بیشتر در این باره با کارشناسان فروش شهر تهران با شماره ۱۵۲۵ یا نمایندگان شاتل در سراسر کشور تماس بگیرند. اطلاعات تماس دفتر نمایندگان شاتل در سراسر کشور در سایت شاتل در دسترس است.
امید است این شرایط بتواند رضایت خاطر مشتریان عزیز خانوادهی بزرگ مشتریان شاتل را بیش از پیش فراهم سازد.
لازم به ذکر است شرکت شاتل تمام بسته هدیه شما را و به علاوه ترافیک خریداری شده را در سه سوت از شما میدزدد و وقتی هم زنگ بزنید پشتیبانیمون میگیم هکتون کردننقل قول:
دو هفته ای هست شاتل سرویس های ارت رو نصف کرده و شبها نصف تر دیشب سرعتم 7-25 بود مصرفم هم مثل ماهای گذشته هست
خیلی رو مخه زنگ زدم میگم مشکل پهنای باند داره شاتل
میگه تا الان کسی زنگ نزده بگه :|
وقتیم سرعت بالاتر 32 باشه میشه قانونی
درود به همه
پینگ سرویسم بین 250 الی 330 در نوسانه بعد زنگ میزنم میگه عادیه ، یعنی پروفایل گیم فعال کردم ، دیروز بود دوستم که از شاتل سرویس داره زنگ زد بهشون اونم پینگش بالاست بهش میگن شما باید ارت 7 یا 8 بگیرید تا دوباره براتون پروفایل گیم فعال کنم :n04: همون لحظه هم بلند شد رفت برای تخلیه :n09:
خودسر بدون اجازه کاربر سرویس رو دستکاری میکنن تازه این به کنار چقدر حجم دزدی داره :n23: موندم دورم تمام بشه از این شرکت بی کیفیت دزد برم
سلام دوستان
من می خوام از صبانت بیام شاتل
برای من دانلود شبانه خیلی مهمه!!!
یک طرح جشنواره ای داره که از ساعت 1تا 8صبح شبانه نامحدوده !!!
لطفا تجربیاتتون رو بگید
شبانه چطوریه؟
حداکثر چند گیگ میتونه دانلود کنی ؟(یعنی تا چند گیگ میشه دانلود کرد که سرعت کم نشه)
سلام دوستان این طرح بهاری خوبه؟ محدودیت خاصی نداره؟
سلام. چند روزه شاتل خیلی بد شده
طول روز رو گیم های آنلاین مدام دیس کانکت میشه. کسی دیگه ای همچین مشکلی نداشته؟
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
کسی نبود :n35:
بگین دیگه
همين قدر بهتر بگم دور شاتلو خط بکش و مفت هم گرونه مخصوصا واسه تو ک اهل دانلودى و خوراکش محدود کردن سرعت کاربرايى مث شماست...نقل قول:
من میخوام محدود بگیرم این سرویس 5 ترا شاتلند چجوریه میشه باهاش همه چی دانلود کرد؟ محدود نمیکنه؟
دوستان من میخوام از شاتل سرویس بگیرم
لطفا پینگ تایم سرور بازی لیگ آو لجنز رو با یک اکانت معمولی روی شاتل برای من تست بگیرین اگه زحمتی نیست براتون و اینجا نتیجه رو اعلام بفرمایید
آدرس های ip بزای LOL
کد:185.40.64.110
185.40.64.111
سلامنقل قول:
شاتل پینگ خوبی برای بازی نداره ها خیلی اذیت میکنه مثلا برای من توی بازی بتلفید پینگم رسیده به 220 با اینکه پروفایل گیم یعنی فعال کردم با این حال اینم تست ها
کد:ping 185.40.64.110
Pinging 185.40.64.110 with 32 bytes of data:
Reply from 185.40.64.110: bytes=32 time=150ms TTL=238
Reply from 185.40.64.110: bytes=32 time=146ms TTL=238
Reply from 185.40.64.110: bytes=32 time=150ms TTL=238
Reply from 185.40.64.110: bytes=32 time=148ms TTL=238
ping 185.40.64.111
Pinging 185.40.64.111 with 32 bytes of data:
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=158ms TTL=238
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=155ms TTL=238
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=153ms TTL=238
Reply from 185.40.64.111: bytes=32 time=154ms TTL=238
من که تقریبا 1 ماه هست شاتل لند گرفتم تا الان که هر چی خواستم دانلود کردم با نهایت سرعت و سرعت محدود نشده! ( محدودیت سرعت برای سرویس های art هست که مصرف منصفانه داره)نقل قول:
سلام
دوستان محدودیت شبانه سرویس های اکو( مخصوصا ۴مگ) به چه صورت هست؟ از چند گیگ دانلود به بعد اعمال میشه؟
و سوال دوم اینکه جریان این 15هزار تومن راه اندازی سرویس چیه؟ یه بار 5تومن واسه رانژه میگیرن یه 15تومن واسه راه اندازی؟
من امروز چندین دفعه قطعی اینطوری داشتم پروفایل گیم نیست :
سلام
چرا برخی مواقع که مودم را خاموش روشن میکنم اینرنت متصل میشود اما سیستم ای پی را نمیشناسد و در قسمت کارت شبکه unidentified network نوشته شده ؟
پینگ خیلی خراب . زنگ زدم برام گیم فعال کنن فعال کرده میگه قطعی زیاده برمیدارم به مشکل بر نخوری . خطم تا 13 جواب میده . پنگم برا گیم الان 230 تا 300:n27:
پروفایل گیم فقطنقل قول:پینگ داخلی رو کاهش میده و پینگ خارج از کشور هم متناسب با پینگ داخلی میاد پایین
گفت رو 4 ببندم گغتم نمیخواد . از همه چیش راضیم فقط پینگش اذیت میکنه که درست نشد .حجمم زیاد میخوره :n35:نقل قول:
پینگ خارج از کشور درست نمیشه تا زمانی که روی بهترین route (مسیر) بیفتی مثل دلتاتلکام اذربایجاننقل قول: