بسته الفا پلاس هم باید کنارش بخریننقل قول:
Printable View
بسته الفا پلاس هم باید کنارش بخریننقل قول:
بسته الفا پلاس باید بزنینقل قول:
منظورتون اینه که دو تا بسته همزمان فعال باشن؟نقل قول:
مثلاً یه 200 مگابایتی 30 روزه با نامحدود شبانه 30 روزه؟
اینجوری شبها هم LTE میشه؟
بله همینطوره البته دنبال معجزه هم نباش :n02:نقل قول:
برای تمامی دانلود هام یه اعتباری دارم و استفاده میکنم.نقل قول:
این همه سوال فقط یکیش :n02:
بقیه رو راهنمایی کن لطفا :n13:
این همراه اول ی طرح داره که ده دقیقه مکالمه میده و در برابرش ده روز آوای تبلیغی پخش میکنه، چرا کار نمیکنه،من چند روزه توی ساعات مختلف شبانه روز میزنم ولی ارور میده
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
سلام.همراه اول بجز این دو تا گزینه دیگه بسته بلند مدت 6 یا 12 ماهه نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.همراه اول بجز این دو تا گزینه دیگه بسته بلند مدت 6 یا 12 ماهه نداره؟
نقل قول:
کسی با مشکل من روبرو نشده بود ؟؟
بسته نامحدود شبانه نا محدود نیست بعدش که تموم شد شارژ می خوره یا پول میاد رو قبض یا مثل شما از بسته نت شما استفاده می کنه ! بنابرای برای بسته نامحدود من فقط 10000 ریال شارژ می کنم یا 30000 ریال برای بسته شما کافی بودهنقل قول:
بسته 30 روزه دانلود شبانه نامحدود هستش و از ساعت 1 شب شروع میشه تا 11 صبح و من چند ماهه ازش استفاده میکنمنقل قول:
و حتی توی یه شب 45 گیگ ازش دانلود کردم
ولی نمدونم اونروز چی شد که ساعت 10:51 سوچی کرده رو بسته 100 مگ و اون رو تموم کرده بعد رفته سر حسابم و 4 تومن شارژی که داشتم رو هم تموم کرده
" از نظر مالی هیچ وقت به همراه اول اعتماد نکن "
سخن از بزرگان :n02:
بستگی به مکان و زمان دارهنقل قول:
مثلا تست 4g همراه اول داخل ایستگاه مترو طرشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
برای من فرقشون در حد 400 - 500 کیلو هستشنقل قول:
با کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *نقل قول:
تا یک ماه فورجی میمونه اگه تمومش نکنی
کلاً اعتباری مگه چقدر ارزششه یه یه شماره اعتباری مثل شماره خودت بگیر یا بفروش خودتو راحت کن
همراه اول یه چیزی مینویسه ادم توش میمونه
از یه طرف نوشته پایان حجم شبانه روزی بسته : یعنی شبانه هم حساب میشهنقل قول:
اتمام بسته
بسته ها در دو صورت به پایان می رسند:
- ۱.پایان مدت اعتبار بسته
- ۲.پایان حجم شبانه روزی بسته (حتی اگر هدیه شبانه باقی مانده باشد)
بعد جلوش پرانتز گذاشته (حتی اگر هدیه شبانه باقی مانده باشد)
من متوجه این نمیشم اخه
جای دیگه نوشته
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در صورتیکه مشترک یکی از بسته های آلفا و یا آلفا+ را همزمان با بسته نامحدود شبانه فعال کرده باشد، در ساعات شبانه، اولویت مصرف با بسته اینترنت نامحدود خواهد بود.
بعد صبح بلند شدم دیدم خود به خود رفته روی الفا پلاس اون رو تموم کرده بعد رفته روی موجودیم اون رو هم تموم کرده
منظورش از "شبانه روزی" همون روزانه هست . حجمی که همه ساعات شبانه روز قابل استفاده هستنقل قول:
مورد دوم رو هم به سیستمشون اعتماد نکن ولی پیگیری کنی شارژ رو برمی گردونن البته اگه حالشو داری
- - - Updated - - -
منظورش از "شبانه روزی" همون روزانه هست . حجمی که همه ساعات شبانه روز قابل استفاده هستنقل قول:
مورد دوم رو هم به سیستمشون اعتماد نکن ولی پیگیری کنی شارژ رو برمی گردونن البته اگه حالشو داری
البته در رابطه با مورد دوم اینطوریکه دوستان میگن نامحدود شبانه محدودیت بیست گیگی دارد یعنی اگر سرعت شما در حدی باشه که در ساعات 2-7 بیش از بیست گیگ بیشتر بتونی دانلود بکنی اون مازاد بیست گیگ از بسته روزانه یا شارژ گوشیت استفاده میشه احتمالا این دوستمان هم چنین موردی داشته. البته با توجه به اینکه همراه آخر طرح کنترل مصرف آزاد یا مورد مشابه نداره این خیلی مسخره هست که شما شب باید بنشینی مواظب باشی نکنه از بیست گیگ بیشتر دانلود بشه و حسابت خالی بشه.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نقل قول:
هیچ موقع نه شارژ برگشت داده میشه نه بسته ! خاطرتون جمع باشه
اینو اطلاع دارم . ولی این دوستمون میگه طبق تجربه ، بسته نامحدود "یک ماهه" واقعا نامحدوده و 45 گیگ روزانه دانلود میکنن و این اولین باره که این اتفاق می افتهنقل قول:
شاید محدودیتش ماهانه باشه و از یه حدی گذشته . شاید هم جدیدا محدودیت گذاشتن
چون ادعا میکنن نامحدوده . قبلا دوستانی بودن که اعتراض کردن شارژ رو برمی گردوندننقل قول:
کسی 4.5جی رو تجربه کرده؟ توی سایت همراه اول منطقه ما رو زده ۴.۵جی ولی اصلا وصل نشدم بهش.گوشی هم A5 2017
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
کسانی که 4.5 همراه اول رو دیدند به تعداد انگشتان دست نیست. کل تبلیغات تو خالیهنقل قول:
شما اول چک کنید آیا همزمان فرکانس 2600 و 1800 رو داریn
دوستان این طرح نامحدود شبانه 1000 تومنیه همراه اولو اگه هیچ بسته ای از قبل نداشته باشیم و فعالش کنیم اینترنت 3g میشه یا 4g؟ در ضمن محدودیت 20 گیگ داره مثه ایرانسل؟ ممنون میشم از جوابتون
اپراتور گفت بزار ببینم تاریخچه بسته هات رونقل قول:
بعد زنگ زده میگه شما از روز ۱۷ اردیبهشت به قبل اصلا تاریخچه ای نداری
در حالی که ۶ ساله این خط رو دارم
امروزم که کلا تماسی نگرفتن برای پیگیری
کسانی که 4.5 همراه اول رو دیدند به تعداد انگشتان دست نیست. کل تبلیغات تو خالیهنقل قول:
شما اول چک کنید آیا همزمان فرکانس 2600 و 1800 رو داری
فرکانس 2600 برای همراه اول خیلی نایابه اما اگر هر دو براتون فعال باشه احتمالا بتونید پلاس رو هم ببینید
ایرانسل برای 1 ساعت محدودیت 20 گیگ دارهنقل قول:
همراه اول برای 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره
اگه 4جی وصل میشید بسته 1 ماه 1 تا 11 خیلی بهتره
ما شیرازیم هنوز 4 جی ندیدیم چه برسه به 4.5 جینقل قول:
یک در 10000 تا شکایت نتیجه ببینینقل قول:
من ایرانسل نتم کلا قطع شده از 2 تا 8 صبح خود ایرانسل هم میگه مشکل از سمت دکل ها بوده و همینطور میگه بسته خریداری برگشت داده نمیشه !!! حالا هر که میتونه بره شکایت کنه
در سازمان بازرسی و سازمان تنظیم مقررات شکایت کردیم هیچ اتفاقی نیافتاد
کلا اگه بسته خریداری و نتونستیم به هر دلیلی از سمت خود ایرانسل استفاده کنیم یعنی هیچ!
ممنون آخه بسته اینترنتی دارم روی خط ایرانسلم دیگه اون یک ماهه همراه اول واسم زیاد میوفنه، فقط میخواستم بدونم این بسته 1000 تومنیه همراه اولو اگه فعال کنم اینترنت 4جی هست یا 3جی؟ چون بسته ای به صورت فعال ندارم روی خط همراه اولم، قبلنا یه بسته فعال 4g داشتم که تموم شد.نقل قول:
بدون بسته آلفاپلاس بسته شبانه 3g هستنقل قول:
همراه اول فقط باند 3 1800 رو پوشش داده اونم با 5 مگاهرتز که 1 یا 1.5 مگابایت سرعت میده باند 7 یا 2600 هم خیلی کم و در مقایسه با ایرانسل خیلی ضعیفهنقل قول:
دوستان شیراز همراه اول شیراز4gاست فقط باید سیم کارتتان usimکنیدوگوشیش داشته باشید پوشش هم خوبه من خودم الان دا م استفاده می کنم
دوستان شیراز همراه اول شیراز4gاست فقط باید سیم کارتتان usimکنیدوگوشیش داشته باشید پوشش هم خوبه من خودم الان دا م استفاده می کنم
سلام دوستان عزیز
دوستان همان طور که میدونید استفاده از اپ ایو برای همراه اول رایگان هست طبق گفته خودشان
حالا تست من : من یه سیم بیکار همراه اول داشتم شارژ صفر 1000 تومان شارژ کردم که از ایو یه تستی بگیرم
دیتا رو زدم رفتم تو اپ ایو یه 30 ثانیه کار کرد دیگه وصل نشد موجودی رو چک کردم دیدم 1000 تومان پریده
دیتا یوسیج رو چک کردم دیدم بله همه رو ایو مصرف کرده ! بعد به تلگرام ایو پیام دادم جریان و گفتم ادمین جواب داد
گفت بدون بسته هم ایو رایگان در همراه اول منم بدون بسته داشتم از ایو استفاده میکردم اخه خود ایو
و همراه اول تاکیید نکردن که حتما باید بسته داشته باشین برا استفاده از ایو . سرتون درد نیارم 1000 تومان رفت تو پاچه ما ............
ايو فقط تماشا رايگاننقل قول:
يعني داخل سايت بچرخي يا دنبال انتخاب باشي نت يا شارژ مصرف ميكنه
ولي تماشا رايگان
من چند بار امتحان كردم بدون بسته حتي روي خط دائمي رايگان
شما ي وقت وي پي ان نزدي
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نه از فی ل تر ش ک ن استفاده نکردمنقل قول:
من سایتی باز نکردم بعد از شارژ رفتم تو اپ شبکه سه زنده بعد از سی ثانیه قطع شد
ببخشید من این قسمت متوجه نشدم
{ يعني داخل سايت بچرخي يا دنبال انتخاب باشي نت يا شارژ مصرف ميكنه }
یعنی اپ کلا رایگان نیست . یعنی من محتوای مورد نظرم رو داخل اپ جستجو کنم باید شارژم بره
ویه سوال دیگه کل محتوای اپ رایگان هست ؟ یا فقط مشاهده شبکه های صدا و سیما
خیلی از برنامه ها اشتراک زده اینام رایگان میشه یا باید برای اینا هم پول داد
بله كلا رايگان نيستنقل قول:
البته قرار بودن كه رايگان باشه
احتمالا آي پي ها عوض شده
فعلا فقط تماشاي آنلاين رايگان
اشتراكي و آيو اسپرت هم همين طور
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
رو گوشی یه بنده خدای دیگه هم تست کزدیم شبکه ifilm ازش شارژ کسر شدنقل قول:
امروزم رفتم سیم کارتم رو کردم 4جی با دل خوش اومدم تست کردم دیدم سرعتم از 1 مگابایت بیشتر نمیره در 4جی ! ولی در 3جی سرعت حدود 800 کیلوبایت هست
زنگ به پشتیبانی زدم گفتن باید حداقل 21 مگابیت باشه 4جی و فرم پیگیری برام ثبت کردن
امیدی داشته باشم یا پشتیبانیشون مثل ایرانسل هست ؟؟