3-نه ولی باشه چه بهترنقل قول:
5-صد در صد من جای شما بود با 300 دلار شور 940 میگرفتم که واقعا از تمام هدفونای هم قیمت صدای بهتری داره و حتی با اچ دی 800 مقایسه شده البته باز میگم طبق ریویوها و سایتای خارجی.
Printable View
3-نه ولی باشه چه بهترنقل قول:
5-صد در صد من جای شما بود با 300 دلار شور 940 میگرفتم که واقعا از تمام هدفونای هم قیمت صدای بهتری داره و حتی با اچ دی 800 مقایسه شده البته باز میگم طبق ریویوها و سایتای خارجی.
نظر من شور 940 هست تو قیمت 300 دلار .نقل قول:
خوب حالا با گوشی ایفون نه ولی با لپ تاپ و کنسول بازیتون میتونین راحت نتیجه بگیرین .البته با گوشی هم من بعضا استفاده کردم و جواب میده ولی نه در حد لپ تاپ یا سورس قوی تر .پیشنهادمون به شما اگه بیس قوی نیاز دارین(که برای فیلم و گیم خالی از لطف نیست)audio technica m50 و بیس متعادل sennheiser hd518 .نقل قول:
بنظر من هر دو جزو بهترینها هستن تو رنج قیمت خودشون و با توجه به وضعیت بازار حتی بیشتر از دو برابر رنج قیمت خودشون.
موفق باشین
جزییات؟اینها جزو بهترینها تو دنیا هستن.اصلا کارشون جزییاته کاری با کلیات ندارن .نقل قول:
و بهترینهای زیر 200$
Audéo Phonak PFE 122=169$
Head-Direct / HiFiMan RE252=199$
Panasonic RP-HJE900=200$
Radius HP-TWF11R Pro “DDM”=150$
Future Sonics Atrio M8 (v1) MG5=199$
Phiaton PS200=199$
Audio-Technica ATH-CK90Pro=200$
Fischer Audio DBA-02 =160$
Brainwavz B2=160$
VSonic GR07=179$
Munitio Teknine SITi Nine Millimeter=159$
Future Sonics Atrio MG7 Pro=189$
Bowers & Wilkins C5=180$
JVC HA-FX500=160$
Klipsch Image X10 / X10i=155$
TFTA-2100-2V1S / 1V=156$
Fischer Audio DBA-02 mkII=178$
VSonic GR01=183$
و توضیح اینکه( کلاً محصولات های فای من با وجود آمپ خیلی بهبود پیدا میکنن) (حتی re0 هم میگن خیلی آمپ باهاش خوب میشه)( البته به منظور درایو کردن آمپ نمی خوان، مثلاً همین re0 هم بدون آمپ به بلندی صدای مناسب میرسه؛ ولی مثل اینکه از وجود آمپ خوب بهره میگیره
در مورد etymotic er4 مدل قدیمیتر یعنی er4s کاملاً نیاز به آمپ داره (حتی از لحاظ درایو شدن.) ولی جدیدتره er4pt نیازی به آمپ آنچنان نداره)
البته به منظور درایو کردن آمپ نمی خوان،
و بقیه مدلها بدون امپ براحتی درایو میشن.
توضیحات تکمیلی از rave-87
با تشکر
m50 الان چنده؟ از کجا میشه خرید که اصل بگیرم؟تقلبیشم هست؟
جاییم باشه قبل خرید بشه تست کرد
داداش گلم نگفتم دوست من بود گفتم یکی از دوستان دقت کن دوستان!!!!!نقل قول:
دوستان جواب منم میدید!!!:19:نقل قول:
340 تومن حدودا از نمایندگیش بگیری اصله پیشگامان کیش نمایندگی اودیو تکنیکا هست که مغازشون تو جمهوریه.نقل قول:
??????????????:19:نقل قول:
با سلامنقل قول:
Sony xb500 با بيس قوي
و به سفارس و پيشنهاد استاد rave-87 عزيز هدفون با كيفيت و شفاف akg k99 .
موفق باشين
کجای جمهوری؟هموم استودیو کارای بین سی تیر و حافظ؟نقل قول:
بنام خدا.دوستان ممنون میشم جواب منم بدید.موفق باشیدنقل قول:
بیا ما رو بزن !نقل قول:
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم.
ارزش حتي ٢٠٠ هزار تومان رو هم داره و تفاوتشون هم حتما محسوس خواهد بود
و اگه با گارانتي اواسان يا ارتافرود بتونين تهيه كنين اصل هستن .
موفق باشين
بنام خدا.ممنون سالار جان.ادرس یا شماره تلفنی از این شرکتها نداری داداش؟
نه متاسفانه فقط میدونم تو مجتمع پایتخت هست شرکتها و خود مجتمع فروشگاه هم دارن.نقل قول:
سلامنقل قول:
نه فعلا مدل تقلبی نداره .
بله به احتمال زیاد با توجه به اینکه قیمت دلار رو بکاهش هست ممکنه رو قیمت اجناس هم بزودی تاثیر بزاره.
ولی با توجه به شناختی که از فروشنده ها دارم فکر کنم تا 2 سال هر جنسی رو بیارن عنوان کنن که با دلار 2000 هزار خرید کردن و به این روال ادامه بدن تا ما عادت به همین قیمتها بکنیم.
کم کم داره بودجه برای ارتقاء هدفون جور می شه، شاید هفته ی آینده برم برای خرید.
با توجه به چیز هایی که خوندم نظرم روی M50 هست ولی خوب اگر با هزینه ی کمتر بتونم نیازم رو بر طرف کنم خیلی خوبه.
من تقریبا همه سبکی گوش می دم ولی با تاکید روی انواع راک و الترنیتیو همچنین الکترونیک درست و حسابی...
هدفونی که الان ازش استفاده می کنم به شدت روی مید رنج ضعف داره...
در کنار این می خواهم تقریبا یه هزینه بلند مدت بکنم و تا یکی دو سال به چیز جدیدی فکر نکنم...
به عنوان یه مقایسه با خرید m50 چه چیزهایی رو بیشتر از K99 به دست می آرم و آیا HD518 می تونه جایگزین انتخابم باشه؟
شاید بحث یکم تکراری باشه ولی خوب می خوام با قوت قلب برم جلو...
سلام
قیمت m50 الان چنده؟
قبل گرونی دست دست کردم نخریدم حالا خر بیار باقالی بار کن !!!
حدود 320 تومنه... من امیدوارم با چک و چونه 300 بگیرمش....:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
به امید خدا
فقط قبل از خرید یه هماهنگی با من انجام بدین لطفا
واقعیتش اینکه اگه انتخاب دیگه ای داشتین که مبلغش از m50 بیشتر بود بهتون پیشنهاد میدادیم m50 رو تهیه کنین که حتی تا 2 برابر قیمتش ارزش داره ولی هدفونی رو نمیشناسم که این مشخصات صوتی رو داشته باشه و حتی حدود قیمت m50 هم باشه.البته hd518 از هدفونهای محبوب من هست و صدای خیلی نرم و باز و شفافی داره و حتی با اینکه گفته شده بیس قوی داره ولی من عملا بیسش رو متعادل میدونم (البته من کلا از بیس خوشم نمیاد)و برای سبکهایی که نام بردین تو فرکانسهای پایین کم خواهد اورد.در کل اگه بخوایم مقایسه ای بین m50 و hd518 بعمل بیاریم به این صورت خواهد بود که
m50 بیس قوی .های خوب .و مید خوب .soundstage خیلی خوب و باز
hd518 بیس متعادل .مید خیلی خوب.های خوب .soundstage خیلی خوب ولی نه به اندازه m50
m50 از لحاظ کیفیت ساخت متوسط (جنس پلاستیک معمولی و چرم بکار رفته خوب و جنس کابل متوسط)و نحوه قرار گیری روی سر معمولی ولی فشار روی گوش زیاد بطوری که برای افراد مختلف از 15 تا 30 دقیقه باعث ایجاد درد و تعریق میشه.و نسبتا سنگین هست
hd518 با توجه به قیمتش کیفیت ساخت خیلی خوب داره (جنس پلاستیک خیلی خوب و چرم بکار رفته عالی و جنس کابل خیلی خوب)بسیار سبک هست و بعد از استفاده 15 تا 20 دقیقه دیگه یادتون میره که هدفون رویه سرتون هست.فشار روی گوشها خیلی کم اصلا باعث تعریق نمیشه در کل استفاده خیلی لذت بخش و راحتی داره که ساعتها میتونین بدون احساس هدفون از موسیقی لذت ببرین.
hd518 از نوع open هست و بهمین خاطر صدای بازتر و اکوستیک تری داره ولی از معایبش میشه گفت که 70% صدای هدفون به بیرون نشت میکنه.خداحافظ موزیکهای شبانه
m50 بخاطر اینکه از نوع close هست بیس قویتری داره و صدا به بیرون پخش نمیشه و از مزایاش گردش 360 درجه کاپهای گوشی اون هست که حالت دی جی هم میتونه داشته باشه و از معایبش میشه گفت صدای بسته تر و تو دماغی تری نسبت به hd518 داره.
یه سری تفاوتهای تخصصی در زمینه نوع صدا و فرکانسها هم داره که در تخصص اساتید هست که امیدوارم ذکر کنن.
نتیجه گیری کلی از نظر من با توجه به اینکه علاقه ای زیادی به hd518 دارم و نا خواسته تمایل به این برند هدفون دارم ولی اگه از اول بخوام برای خرید هر کدوم برنامه ریزی کنم انتخاب اولم حتما m50 خواهد بود (حالا بخاطر روانشناسی و تحقیقات و برسی هایی که از اینترنت میشه نتیجه گرفت).
ولی از لحاظ جمع امتیاز دهی به این دو هدفون بلحاظ معایب و مزایاشون از نمره 10 من به هر دو هدفون نمره 10 رو میدم با توجه به قیمتشون.
با تشکر
یه چیز هم اینه hd518 اگه به یه آمپ مثل کارت صوتی وصل کنین بیس خوبی ازش درمیاد که موبایل یا پلیر اینا نمی تونن ...ولی بازهم بیسش تو ولوم های بالا زیاد میشه(البته من از بیس متنفرم!!!=یکی از دلایل خرید این هدفون)
سلام دوستان
ميخواستم نظر شما اساتيد رو در مورده هدفون akg k328 بدونم با توجه به قميتش اپشنهايه خوبي ارائه ميده در حده هدفونهايه 300 يا 400 دلاري...نظر شما چيه؟؟؟؟ در حد اين هدفونهايه beats تو همين رنج قيمت هستش؟؟؟؟
thanksنقل قول:
any more suggestions on this ؟
نقل قول:
یه جنس واقعی میخوام واسه موسیقی واقعی
i want the real thing in good price
بهترین گزینه ایرفون برای این رنج قیمت klipsch S4 هست که تو این تاپیک می تونین اطلاعات کاملش رو پیدا کنید.نقل قول:
قیمتش حدود 110 هزار تومنه ولی ارزشش از 2 برابر هم بیشتره.
تو پاساژ پایتخت هم می تونید پیداش کنید با گارانتی.
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
سلام دوستان.
من یه هدفون بلوتوث تو گوشی پشت گردنی میخوام که هم قیمتش خوب باشه هم کیفیتش توپ باشه. خیلی گشتم پیدا نکردم تو تهران. ممنون میشم راهنمایی کنید که از کجا میتونم پیدا کنم.
موفق باشید.
پ.ن: یه چیزی مثل این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من با لپ تاب فیلم میبینم وقتی صدا را زیاد میکنم بلند گوها خس خس میکنه.حالا دنبال یه هدفون میگردم برا فیلم دیدن بیشتر هم میخوام صدای افراد را واضح بشنوم.اهل موسیقی هم نیستم.قیمت هم تا 150 بعد به نظر شما اسپیکر بهتره یا هدفون؟
اگه میشه دوستان راهنمایی کنن.
ممنون
تصویری که شما گذاشتید مربوط به موتورولا S9 هست که یکم قدیمی شده ولی من چند ماه پیش مدل S10hd موتورولا رو با دانگل بلوتوث برای آیپادتو طبقه پایینبازار موبایل دیدم.متاسفانه برای موزیک صدای خیلی خوبی نداشت. در حد هدفونهای معمولی.نقل قول:
این بستگی داره که صدا رو بخواهید فقط خودتون بشنوید یا بقیه هم بشنون. در هر دو مورد می تونید انتخاب های خوب و زیادی داشته باشید.نقل قول:
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
با سلامنقل قول:
قبل از هر چیز این پست اول این صفحه از استاد rezaomido رو مطالعه بفرمایین.بعد از اشنا شدن با مزیتها و معایب هدفون و اسپیکر راحتر میتونین تصمیم بگیرین و ما هم در خدمتتون هستیم.
ولی با توجه به بودجه مورد نظر و مورد استفادتون هدفون akg k99 رو بهتون پیشنهاد میکنیم.
موفق باشین
ممنون از پاسخت. اما اصلا منظورم موتورولا نبود. منظورم این بود که این سبکی باشه هدفون. هر مارکی. کیفیتش هم برای موزیک خوب باشه.نقل قول:
بازم اگه کسی این سبک هدفون رو میشناسه جایی بدن ممنون میشم راهنمایی کنن.
موفق باشید.
سلام
دوستان این هدفون های سنهایزر که مخصوص آیپاد هس اگه با لپ تاپ استفاده شه آیا مشکلی براش پیش میاد؟
سوال دیگه اینکه وقتی یه هدفونی صدای یه طرفش قطع میشه معمولا مشکلش از کجاس و آیا امکان درست شدنش وجود داره؟
در آخر هم یه هدفون خوب برا فیلم دیدن که تجربه لذت بخشی رو بده جز k99 چی پیشنهاد میکنید،من رفتم پایتخت چن جا پرسیدم نتونسم پیدا کنم و یکی از فروشنده ها بم گف تو ایران akg اصل پیدا نمیشه! حرفش درسه؟ نمایندگی داره این akg ؟
اگه ممکنه یه فروشگاه معتبر برا خرید بم معرفی کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد
قطع شدن یک گوشی هدفون بدلایل مختلف ممکنه اتفاق بیافته
1.قطع شدن سیم مسی داخل کابل
2.قطع شدن سیم پیچ داخلی از دیافراگم
3.خرابی درایو هدفون
اگه مشخص بشه مشکل از کجاست ممکنه درست بشه ولی خوب بعضا هزینه بر هست و شاید مثل اولش نشه یعنی اگه مجبور بشین کابل رو عوض کنین اگه از کابل خوب استفاده نکنین تاثیر زیادی تو کیفیت صدا خواهد داشت.
بله k99 تو مجتمع پایتخت موجود نبود ولی دلیل نمیشه بدنبال هدفون دیگه باشین.چون مجتمع کامپیوتر ایران در ولیعصر موجود دارن و بعد از اون تو جمهوری تا چشم کار میکنه k99 رو فروشگاهها موجود دارن.
در مجتمع پایتخت هم تا دو یا سه روز اینده موجود خواهد شد .شرکت اواسان که نمایندگی akg هست طبقه هم کف فروشگاه دیجیتال محصولات اواسان رو عرضه میکنه.اگه عجله داشتین میتونین از خود دفتر شرکت در طبقه 8 تهیه بفرمایین.
موفق باشین.
سلام خدمت دوستان بخصوص اقا سالار بخاطر راهنمایی های خوبشون
می خواستم بدونم که محدوده فرکانسی که تویه مشخصات هدفون نوشته نشون دهنده چیه؟
بعد اینکه گوش انسان محدود 20Hz تا 20kHz رو بیشتر نمیشنوه پس بقیه فرکانس هایی که هدفون توانایی پاسخ گویی داره چه فایده ای داره ؟
سلام. این محدوده نشان دهنده فرکانس های قابل پخش در هدفون است که بسیاری از آنها توسط انسان قابل شنیدن نیستند. نقل از rezaomido:( بعضی از هدفونها حتی بیش از 130KHz را هم پخش می کنند این اعداد بسیار فراتر از شنوایی یک انسان هست اما هدفونهایی با این فرکانس نه به خاطر شنیدن توسط انسان بلکه به خاطر این ساخته میشوند که هدفون سرعت پاسخ به کوچکترین جزییات صدا را داشته باشد.نقل قول:
چون صدای موسیقی ترکیبی پیچیده از انواع فرکانسهای مختلف هست. از نظر ریاضی هم بیان اینکه از ترکیب این فرکانسهای مختلف چه فرکانسهای جدیدی تولید می شود بسیار سخت هست.)
موفق باشید.
به دوستان به شدت توصیه می کنم این رو بخونن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بهترین و انقلابی ترین چیز هایی هست که تا حالا خوندم.
برادر پیسفول زحمت معرفیش رو به من کشیدن
توی اون لینک علاوه بر مطالب خیلی مفیدی که داره در مورد همین مطلب اخیر هم نکات خیلی خوبی داره
خیلی جالب بود ممنوننقل قول:
کلا مطالب جالبی داشت ولی من بیشتر از این قسمتش خوشم اومدنقل قول:
Better headphones
The easiest fix isn't digital. The most dramatic possible fidelity improvement for the cost comes from a good pair of headphones. Over-ear, in ear, open or closed, it doesn't much matter. They don't even need to be expensive, though expensive headphones can be worth the money.
Keep in mind that some headphones are expensive because they're well made, durable and sound great. Others are expensive because they're $20 headphones under a several hundred dollar layer of styling, brand name, and marketing. I won't make specfic recommendations here, but I will say you're not likely to find good headphones in a big box store, even if it specializes in electronics or music. As in all other aspects of consumer hi-fi, do your research (and caveat emptor).
با تشکر
دوستان یخورده در مورد audio technica توضیح میدین ؟! آیا همه ی مدل هاش بیس قوی میدن ؟ کیفیت و شفافیت صداشون چطوره ؟ اصلش تو ایران گیر میاد ؟
سلام دوستان akg k 77 با k 44 تفاوتون چقدر؟ که 30 تومن بیشتر هزینه کنم؟
بعد کابلهای خالی از اکسیژن چه فرقی با بقیه داره؟
مرسی
سلامنقل قول:
خوب audio technica هم مثل بقیه برند ها هدفونهای متفاوتی که هر کدوم تو پخش بعضی از فرکانسها تاکیید بیشتری دارن تولید کرده.بعضی از مدلهاش که تو فرکانسهای پایین تاکیید شده بیس قوی تری دارن.
audio technicaاز برند های خوشنام هدفون سازی هست و هدفونهای با کیفیت و خوبی هم داره که از سیاستهاش تولید هدفونهای خوش صدا با قیمتهای مناسب هست.
بله اورجینال این هدفونها رو میتونین از نمایندگیش پیشگامان کیش تهیه کنین.
کمی بیس k77 بنسبت k44 قوی تر و عمیقتر هست و کمی هم شفافیت صدا بیشتر هست.نقل قول:
و کابلهای ofc چند تا مزیت دارن که یکیش عمر بالای این کابلهاست که با توجه به اینکه مس بمرور زمان با ترکیب شدن با اکسیژن اکسید میشه و خاصیت خودش رو از دست میده که در اینصورت انتقال جریانی وجود نخواهد داشت.برای همین کابلهای ofc با توجه به اینکه مس خالص هستن و در شرایطی درست میشن که اکسیژنی نباشه که باعث اکسید شدنشون بشه و یه لایه از رو کش طلا بمنظور حفظ کابل مسی در مقابل اکسیژن باعث افزایش عمر کابل از لحاظ فعالیت شیمیایی میشه.
مزیت دیگه این کابلها fidelity (معنی فارسی نداره یا میشه گفت وفاداری) اون هست با توجه به خالص بودن مس این کابلها انتقال جریان به بهترین شکل (با کمترین افت جریان) انجام میشه که در واقع جریان( صدا) از سورس تا درایو هدفون به صورت fidelity منتقل میشه.
چند تا مزیت دیگه داره که اساتید اضافه میکنن.