اگه راست میگی یه عکس از سرعت دانلودت با IDM بنداز داداش من.نقل قول:
اینقد مارو تو کف سرعت 300 یا 200 نذار.
چاکرمه
Printable View
اگه راست میگی یه عکس از سرعت دانلودت با IDM بنداز داداش من.نقل قول:
اینقد مارو تو کف سرعت 300 یا 200 نذار.
چاکرمه
دوستان اینقدر بیخود سر چیزهای بی اهمیت با هم بحث نکنین اگه می خواین ادامه بدین به هم پیام خصوصی بدین دفعه قبل هم سر همین مسایل تاپیک چند روز قفل شد پس خواهشا ادامه ندین
اگه منظورت از سیگنال همون snr هست باید ببینی دان استریمت رو چند بسته شده اگه مثل بقیه رو 3 مگ بسته شده باید تو حالت نرمال چیزی بالای 30 باشه ببین تو مودم نویزت رو چند نشون میدهنقل قول:
من از آمل هستم حدود یک ساعته که اینترنت مخابراتم قطع شده دیشبم همین موقع ها چند ساعت قطع شده بود من الان با اینترنت ایرانسل اومدم اینجا... آیا کسی از آمل هست اینترنتش قطع شده باشه ؟
مال منم مثل دیشب قطع شده نمیدونم چی شده فکر کنم شب که میشه مخابرات میخوابه
12 ساعت وصله 12 ساعت قطعه !!
هیچکس هم جوابگو نیست
درست گفتینقل قول:
تشکر می کنم
ولی با احترام بیشتر
با 9 تا لینک سرور خارجی سرعت 244 گرفتم.
البته بین 170 تا 300 متغیره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان وضعیت اینترنت مخابرات خراب شده معلوم هم نیست کی درست بشه:n03:
این سرعت الان حالا ظهر هم یه تست میزارم
الان چند شب اینجوری شده زنگیدم چرت میگننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :mellow:نقل قول:
اینم عکسش البته اون موقع پیام دادی من نبودمنقل قول:
دیشبم که اینترنت قطع بود این عکس ساعت 11.30صبح
ماله منم شده نمی دونین علت چیه برا چی قطع میشه؟نقل قول:
زنگ زدید چی گفتن؟
amol75
لطفا سرعت تک لینک رو بزارید
دو یا 3 تا لینک که ملاک نیست
جدیدا شب اینترنت قطع میشه تا10 صبح ماله من البته
موقع اوج سرعت نمیشه دانلود کرد هیچ کس نمیدونه برا چیه؟
من که برا شما نزاشتم نظر میدید.نقل قول:
لطفا اسپم ندید.
جدیدا شب اینترنت قطع میشه تا10 صبح ماله من البته
موقع اوج سرعت نمیشه دانلود کرد هیچ کس نمیدونه برا چیه؟
من که همون اولین روزا ک گرفتم با چهار تا لینک از سایت دانلود دات ای ار سرعت زیر 400 نمیشد جدی میگم :n28:ولی الان با یه لینک به 40 هم نمیرسه
دوستانی ک های وب دارن طرح دینامیت سرعتش یه مگه دیگه؟مثل مخابرات نباشه 512 کیلوبایتش 512 بایت بشه :D:n24:
در این تاپیک تمام دوستان نت مخابرات رو دارن تا اونجایی که من میدونم 128 تا 2 مگ های وب رو 4 مگ بسته میشهنقل قول:
اگه سوالی داشتین به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک های وبمراجعه کنید
طرح دینامین هم سرویس 8 مگ سرعتش از داخلی 1.5 مگ میره بستگی به خط داره
خارجی هم 400 شاید هم بیشتر میده
زنگ زدم میگم چرا سرعت پایین اومده میگه 4روزه برای شبکه مشکل پیش اومده کل استان سرعت پایین اومده گفته اونایی که نامحدود دارن این کاهش سرعت بیشتر محسوسه-
نامحدود ها با محدود فرقی ندارن اینو خودشون میدونن ولی برای اینکه مشترک پیگیر ماجرا نشه میگن نامحدود سرعت پایین تری دارن
ولی در کل باید پهنای باند اضافه بشه تا مشکل حل شود
اما واسه ما تو خوزستان واقعاً سرویسهای محدود افتضاح هستن و نامحدودها سرعت واقعی رو میدن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به به ماله شما اینجوریه؟:n30:
برا شما که خیلی خوبه تازه برا منو ببینی گریت در میاد :n14:
برادر اینو که خوب میدونیم گند اوردن بالا مهم این بود که سوال میکردید کی این خرابکاری رو درست میکنن؟کی درست میشه؟کی این بدبختی رفع میشه.بی انصافا لااقل سرعت دانلود رو از 400 میکردنش 100 نه اینکه بکننش 10نقل قول:
من دیشب اینترنتم قطع شده بود یه اشتباهی کردم رفتم مودم رو ریست کردم و از دوباره کانفینگش کردم الان دیگه نمیتونم وصل بشم همه چیز رو تنظیم کردم مقادیر vpi و vci هم که 8 و 81 هست یوزر و پسوورد رو هم درست وارد کردم مودمم دی لینک هست قبلا وقتی سیستمم روشن میشد خودش بطور اتوماتیک به اینترنت وصل میشد ولی الان اینجوری میشه:
حالا باید چه کار کرد ؟ البته اشتباه از خودم بود اینترنت از طرف مخابرات قطع شده بود چون الان دو شبی هست قطع میشه و من نباید مودم رو ریست میکردم الان اینترنت تو آمل وصل شده ؟ کسی تو آمل مشکل قطعی داره ؟ اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
کارت شبکه کامپیوتر رو یک بار غیر فعال دوباره فعال کن ببین حل میشهنقل قول:
pppoe تنظیم کردی؟ باید قسمت نام رو خالی بذاری موقع تنظیمنقل قول:
یا اینکه با کانکشن وصل کنی
اگه به گفته دوستان مشکل پهنای باند هستش،تقصیر خود ماست،چرا باید صبح تا شب بزاریم دانلود کنیم که سرعت به این روز برسه،مخابرات مازندران الان داخل روستاها هم سرویس داده،اگه قرار باشه با 13 تومن همه صبح تا شب بزارن دانلود کنن،آخرش می شه این،یک کمی برای هر چیزی فرهنگ استفاده لازمه وگرنه در نظر بگیرید مازندران 1 میلیون کاربر اینترنت داشته باشه،بخواد به هر کسی 1 مگ پهنای باند بده و ان شخصم صبح تا شب بزاره دانلود کنه،می شه 1000 گیگ پهنای باند که تامینش غیر ممکنه ،تا ما فرهنگ استفاده رو یاد نگیریم آخرش می شه همین.
قسمت نام رو خالی گذاشتم و مشکل حل شد ممنون از راهنماییت ...
کاملا حرف شما رو تایید میکنم. متاسفانه وقتی ام که این موضوع گوشزد میشه به بعضی از دوستان بر میخوره.نقل قول:
خوب چرا نباید بر اساس نیاز خودمون استفاده کنیم؟گرچه گفتن این حرفا اینجا فایده نداره. ما فقط جزء 1% مشترکین مخابرات هستیم.
احنمالا یه مشکل فنی تو منطقه امل هست چون فقط دوستان املی اینجا این مشکل رو دارننقل قول:
دقیقا حرفتون درسته یکی از بزرگترین مشکل مخابرات کاربراش هستن بعضی ها اینقدر خوش انصافن که تا اون 999 گیگ رو تموم نکن ول بکن نیستن کلا مخابرات اگه به جای 999 گیگ می نوشت نا محدود اینا اینقدر دانلود نمی کردن یه دوستم اخر ماه داشت غصه می خورد که 950 گیگ از ترافیکم موندش کوفتشون بشه دیگه عادته نیست قبلا محدود داشتن اخر ماه حتما باید تا اخر استفاده می کردن حروم نشه الانم همون احساسو دارن البته گفتنش اینجا هیچ فایده ای نداره چون به قول دوستمون ما اینجا 1٪ کاربران مخابراتیم و از این یک درصد 90 درصدشون این موضوع رو رعایت می کنننقل قول:
بله،حتی کمتر از 1 % ، اگه هر کسی مطابق با نیازش دانلود کنه این جوری نمی شه،من موافق این هستم که نامحدودا کلا" جمع بشه،سرویس 512 با 16 گیگ ترافیک بدند با شبانه رایگان،این طوری حداقل تو 7 ساعت سرعت کم می شه،نه اینکه هر کسی داره می ره سر کار بزاره واسه دانلود تا برگرده،در اثر این استفاده نادرست این طوری شده،وگرنه هر کسی اگه مطابق با نیازش دانلود می کرد هیچ مشکلی پیش نمی یومد.نقل قول:
اینترنت مخابرات ، هوتوتو سابیده به الک!!!!!!!!!!!!!!:n20:
اینا از اول میدونستن که اومدن این سیستم محدود و نا محدود رو درست کردن.میخاستن همون اول نامحدود و نمیدونم شبانه رایگان نذارن.وقتی توانشو ندارن چرا اینجوری برنامه ریزی میکنن وا خرش میگن پهنای باند کم اومده.البته هیچ وقت این مخابرات ضرر نمیکنه.اینو مطمئن باشید.
فکر نکنم ربطی به فرهنگ داشته باشه.چون کاربرا دارن هزینه میکنن.
موفق باشید
دوستان آملی مخابرات امل مشکل براش نیوفتاده خود 2020 تایید کرده که پهنای باند کم اورده و کی این پهنای باند رو اافه کنن معلوم نیست
یعنی پهنای باند کم میشه یا زیاد میشه؟نقل قول:
وقتی پهنای باند وقتی کم میاد باید اضافه بشه حالا ممکنه 2ماه دیگه ممکنه فردا
هیچی معلوم نیست اون دوستان بابل که هستن خوب معلوم پهنای باند رو اول اونا استفاده میکنن بعد ته موندش میرسه به ما باید کندی سرعت نداشته باشن
کاملا موافقم- متاسفانه فکر میکنیم وقتی نامحدوده باید از صبح تا شب دانلود کنیم- وقتی نیاز من در طول ماه 10گیگ هست چرا باید 30گیگ دانلود کنم تازه اگر یه روز دانلود نکنیم وای چه کلاهی سرم رفته که امروز دانلود نکردم -باید این فرهنگ درست بشه هر کس هم باید از خودش شروع کنه- بنده خودم تهران زندکی می کنم و دو ماه تابستون میام آمل- تو تهران من از شرکت پارس انلاین اشتراک دارم اونجا سرویس نامحدود 128 میگیرم ماهی 27تومن سرعتش 130 هست براش سقف گذاشته 128 نامحدود حجم دانلود 20گیگ بعد از 20گیگ سرعت میاد رو 20 و مخابرات مازندران هم باید همین کارو انجام بده برای سرویس های نامحدود یه سقفی تعیین کنه تا از دانلود بی رویه جلوگیری بشه- و موضوع پهنای باندهم حالا حالا درست نمیشه -این تجربه ی که من تو تهران داشتم مشکل پهنای باند داشتیم یک ماه طول کشید تا درست بشه-نقل قول:
دوست عزیز مخابرات مازندارن این کار رو نمیکنه چون تمام مشترکاش میرن
و در ضمن اینا اینجور محدودیتی رو نمیتونن بزارن
بین سرعت حجمی و نامحدود که هیچ تفاوتی نداره و اوایل که میخواستم سرویس نامحدود رو سرعت رو پایین بیارن اشتباهی محدود ها رو سرعتش رو پایین اوردن
میتونین از باقی دوستان هم سوال کنید