من چیکار کنم؟همه همینجورین؟راه حل چیه؟؟نقل قول:
Printable View
من چیکار کنم؟همه همینجورین؟راه حل چیه؟؟نقل قول:
اگر دانلود مستقیم میگیری راه اولت اینهنقل قول:
8 تا 10 فایل هم زمان هر کدوم هم با 8 تا کانکشن بذار برای دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم تورنت استفاده میکنی 4 تا فایل 4 تا فایل بذار برای دانلود(فایلهایی که SEEDER خوبی داشته باشه)
ولی برای وبگردی راه حلی ندارم
بچه ها این داستان تعرفه نامحدود چجوریه من اصلا تو فاز پول اینا نیستم بابای گلمون میده :n02:
تو سایت مخابرات ایران زده 44 واسه نامحدود که از اوایل اسفند هم اعمال شده اما تو سایت مخابرات تهران زده 38 ...
کسی دقیقا این چیزارو زیر نطر داشته ببینم تغییر چقدر بوده ؟
فعلا که همون 38 تومنهنقل قول:
اینجا هم قیمت رو زده
نه کلا میگم که راه حل چیه؟از dns هست یا چیز دیگه؟چون یکی گفت پشتیبانی بهش گفته مشکل از dns هست.من dns های مختلف رو امتحان کردم از نرم افزار dns jumper هم استفاده کردم تاثیری نداشت.نقل قول:
آورین آورین :n02:نقل قول:
شما تا یک ماه دیگه رکورد 1000 GB دانلود میزنی :n02:
مشتاق شدم بدون با این حجم فایل چیکار میکنی ؟ برای دل خودت بلوری آرشیو میکنی ؟
به نکته کلفتی اشاره کردی:n02:نقل قول:
دقیقا:n10:نقل قول:
DVD9 & BLU-RAY
سرعت دوباره کند شده؟
میخواستم ریا نشه ولی دیدم نمیشه و باید گفت:n06:
این الان تصویر دستکتاپ منه
من 3 خط اینترنت از مخابرات دارم (3 تا 1 مگ)
و الان از طریق 2 تا ویندوز مجازی و خود ویندوز در حال دانلودم
قبلا از شاتل داشتم ماهی 230 هزار تومن پول برای سرویس 1 مگ میدادم:n30:
وسط ماه هم محدود میشدم
ولی حالا ماهی 3تا 38 تومن میدم:n20:
ای خدا کی میشه زودتر این انتخابات بیاد و بره
بابا این وزیر بی سواد وزارت فناوری 2 ماه امده به اندازه 10 سال پدر مردم رو دراورده چی میخواد این نظامی؟؟ چرک دست همون اسکناسها رو زودتر بدید بره دیگه اهههه :n21:
نمیدونم از ساعت 18 تا 21 اینترنت نرمال و ان داستان قطعی سرور نداشتیم از 21 تا 21:30 سرعت افتضاح از 21:30 تا 22 دوباره نرمال و از 22 به بعد برگشت به داستان 30 ثانیه یا یک دقیقه از سرور خارجی+سرعت خارجی مزخرف
همه جور این مردک.......:n24:
ای بابا گور پدر پول اینترنت پول سرورهامو چیکار کنم :n29:
وااااااای فک کنم دوبار ری...دن الان پینگا اومد پایین مثل خالت عادی ولی دوباره موقع وصل شدن به سرور Time-Out میده !
دوباره مثل قبل شد دوروز بود حل شده بود !
تبریک ویژه میگم دوباره همه چی از کار افتاد این دفعه دیگه 30 ثانیه هم کانکت نمیشه همون لحظه قطع !
بازی هم دوباره تعطیل شد چون دیگه وصل نمیشم .
منم وقتی وصل نشم یعنی کسی وصل نمیشه چون مال من از همه بهتر بود تو این چند وقت اخیر .
محتوای مخفی: خطر مرگ
محتوای مخفی: خطر مرگ
تایید میشه ..دوباره بازی ا ز کار افتاد ....نیم ساعت هی دارم زور میزنم برم تو بازی هی نمیره..آخر ش اومدم اینجا فهمیدم دوباره بازی خراب شد :n27:
یعنی این سری یه جوری اینترنت رید که با آب چشمه زمزم هم نمیشه تمیزش کرد.
اصلا دیگه وصل نمیشه.
حتی به سرورهام هم نمیتونم وصل بشم.
باید به چند تا شرکت ایمیل میزدم اما جیمیل باز نمیشه.
برم کاغذ بیارم نامه بنویسم.
تایید شد !
با دوستان صحبت کردم همه تایید کردن .
دستشون درد نکنه خودشون قبر خدشون رو زودتر میکنن .
مامان:n04:نقل قول:
ریا شد دیگه:n02: این همه پول از کجا میاری؟ نه قشنگ توضیح بده!:n10:
نه الان باید یه تیکه بهت بگم:پولدار ٬ کچل ٬ کوتوله:n09::n02:
من ماهی ۲۰ تومن میدم ٬ چند وقت یه بار سرش با بابام دعوام میشه:n02:(اون مودم برمیداره میگه فردا میرم میگم قطع کنن پول مفت ندارم ٬ من میگم اگه قطع کنی ول میکنم میرم اصلا!):n08:
خلاصه این جور در سختی و مشقت من دارم زندگی میکنم:n02:
همه کامنت هارو خوندم درسته پینگ اومد پایین سرعت هم درست شد
نه کچلم نه کوتوله نه پولدار:n30:نقل قول:
قشر متوسط رو به پایینم وگرنه 3 تا 2 مگ میگرفتم
پول این اینترنت هم خودم میدم نه بابام :n15:
بعد الان با این وضعیت ماهی 120 هزار تومن به نظرت زیاده:n27:
دیروز رفتم بازار میوه خریدم 85 هزار تومن پول دادم برای 6 نوع میوه.:n28:
دوستان میشه یکی من رو هم راهنمایی کنه ...
ما تا پارسال پارس آنلاین بودیم و خداییش هیچ مشکلی نداشتیم نمیدونم چی شد خوشی زد زیر دلمون اومدیم مخابرات و
الان هر چه قـ نـ د شــ کــ ن های مختلف عوض میکنم نمیشه و پـ یـ ج رو که اصلا باز نمیکنه و سرعت رو نگید که افتضاحه ...
من نامحدود 256 هستم ... اگه بخوام بالا ببرم و ارتقا بدم یادمه میگفتن شرایط داره .. لطفا بگید یه بار رفتم باهاشون صحبت کنم ولی
متاسفانه انقدر برخورد نا مناسبی داشتند که من دعوام شد و گفتم دیگه ... ولی نشد موندگار شدیم ... لطفا راهنمایی بفرمایید چون خیلی فاجعه ست...
یه جوری که کارم بهشون گیر نیافته... :n28:
با تشکــــر ... :n16:
تو با این اینترنت کار می کنی وگرنه مال کاربری خونگی نیست استفاده ت .نقل قول:
کارت فیلمه یا چیزی تو همین مایه ها ..
نقل قول:
اولا تو مخابرات مرکز خیلی مهمه حتما جای شلوغی هستی وگرنه همه جا بد نیست من دارم واقعا عالیه اما یه چیز رو در نظر بگیر مخابرات مثل isp نیست درسته که ساپورت خوبی داره و بهترم شده اما کاملا مثل isp براشون مهم نیستی و فقط می خوان سرویست همونی که به همه میدن باشه ...
خلاصه ش این که مشتری مداری isp رو ندارن اما مطلق هم نیست این موضوع من داشتم موری اشتباهی دستم به کلید گوشی خورد ثبت خرابی شد نیم ساعت بعدش زنگ زد بهم !
اما در مورد اینکه چیلتر کار نمی کنه ربطی نداره و چیزی هست که رو پهنای باند کل کشور اعمال میشه همین 30 مین پیش دوستم تو شیراز هم مشکل داشت و گفت وصل نمیشه به سرور ...
پارس آفلاین هم زیاد جالب نیست .
چقدر اینجا اسپم کردم:n02:نقل قول:
من کارم اینترنت و این حرفا نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی معدن حوالی تهران کار میکنم.
چون که معتاد به فیلم و سریال هم هستم و عادت ندارم
غیر ارجینال یا دایویکس ببینم خودم نسخه های اصلی رو دانلود میکنم
نخواستیم بابا اه تازه تورنت و بازی این چیزا درست شده بود . :n28::n28::n28::n28:
خداروشکر:n02::n16:نقل قول:
۲مگ اکثر جاها مجوز میخواد و گرنه میزدی تو گوشش! آب نمیبینی ... مجوز نمیبینی:n10: البته در اون صورت ۳ تا ۲ مگ٬ اتهام اختلاص گر هم بهت وارد بود:n02:نقل قول:
اها پس دستت تو جیب خودته:n16:نقل قول:
پ ن: طبقه متوسط ماهی ۱ تومن درامدش باشه میشه تقریبا ۱ به ۱۰ که برای متوسط زیاده(البته قضیه تو فرق میکنه چون خودت کار میکنی و خرجی هم نداری مشکل نیست)نقل قول:
والا یا ما قشر فقیر محسوب میشیم شما متوسط یا ما متوسطیم شما هم متوسط:n02:نقل قول:
من که از فصل زمستون تا همین عید سیب و پرتقال میخورم:n09: میگم این چیه همش دیگه حالم بهم میخوره! میگه بیشتر از کوپنت حرف نزن همین دو قلم فقط ارزونه(یه همچین بابای لارجی دارم من:n02:)
آره! تقصیر خودته ریا کردی:n02:نقل قول:
کلا شوخی کردم بخندیم:n12::n16:
:n08:نقل قول:
نقل قول:
پس خوب پول میدن !
حالا همون 1080 رو ببین دیگه چه حوصله ای داری مثلا میشینی skyfall 16 گیگ رو دان می کنی !
راستی مواظب باش تو معدنی اخبار حوادثش کم نیست چیزی که مهم نیست برای اینا جون انسانه !
خدایا شکر ساکس همجنان با قدرت به کار خود ادامه میدهد :n09:
با ساکس الان فیس بوق و یو.تیوب باز میشه؟نقل قول:
با ساکس تو آندروید میشه وصل شد؟
شما از کجا سرویس داری؟ اگه سرعتش خوبه بهم پی ام کن
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
چرا اکانت +t.u.n.n.e.l نمیگیرید؟ جایگزین شده دیگه الان یه هفتس مشکلی هم با چیزترینگ جدید نداره
مشکل اینجاستنقل قول:
شما اهل شعر و ادبی... اونا اهل خریت و نفمیدن...
شما دنبال یه زندگی بی دق دقه... اونا دنبال خفه کردن ....
این دوبیتی را جسارت کردم الان سرودم! :n02:
راستی توی توی این لینک اگه با مرورگر اینترنت اکسپلور بری میتونی اینترنتت رو به سرعت های بالاتر بدون مشکلی ارتقا بدی، در ضمن DNS ها تو هم به 8.8.8.8 عوض کن ( آموزشش توی دو سه صفحی قبلی هست ) احتمال داره مشکل عدم بازکردن صفحات برطرف بشه.
:n16:
سلام من به اینترنت میلی زوری سلام من به دوران ماقبل تاریخ سلام من به قبر....
بچه ها از فردا لوازم مورد احتیاج برای ایجاد دود رو تهیه کنید که شیوه ارتباط داخل ایران همینه:33::15:
افتضاح میباشد چون :) صفحات نصفه باز میشننقل قول:
اره واسه من میره با سرویس جدید inet همه سایت ها باز میشه در ضمن از مخابرات دارم اینم ادرس سایتی که ازش خریدم ادرسش تو لینک زیرهنقل قول:
البته یه روش جدید هم هست برای دور زدن فیلترینگ و کلا این فیلترینگ جدید که 5 یا 6 نفری با دوستاتون vps بگیرید و توسط vps فیلترینگ جدید رو دور بزنید اما خوب یکم هزینش بالاست :n16:من چون تست کردم میگم جواب میده البته یکی هست که میفروشه اگه خواستید پیام بدید ایدیشو بدم
نقل قول:saied72 دیگه هرچی من میخواستم بپرسم رو قبلا گذاشت رو دایره :n02:نقل قول:
آقا شما که برای دله خودت فیلم میگیری اگه یکی از قشر سعید و من :n02:
بیاد ازت چند تا بولوری بخاد بهش میدی، که اونم بتونه فیلم با کیفیت تصویر، صدای آینه ببینه جیگرش حال بیاد ؟ :n02: بهرحال هرچی باشه ما متوسطیون حرف همه باید بهتر بفمیم :n02:
حالا ازینا گذشته شما به نظرم یه دستگاه میکروتیک ( Mikrotik ) معمولی بگیر و سه تا لینک ها توی همون دستگاه با هم ادقام (Loadbalance ) کن یه خروجی سه مگ بگیر روی پی سیت.
بعد تاجایی هم که میتونی دانلود کن که روایت داریم بسیار صواب داره و هر بایت به مصابح آجریست در آن دنیا :n06:
:n16:
الان تنها سایتی که واسه من باز میکنه همین p30 خودمون هست !!!
اینترنت داره قطع میشه شماها هنوز دنبال روشهای جدید دور زدن فیلتـرینگ هستین!؟:دی جالبه یاهو میل user/pass اشتباهه!معلوم نیست موقع login به کجا redirect میشده!!:n09: البته با پروکـسی باز شد حالا شما دنبال تحریم شکن جدید باشید تو یک دور باطل!جوک بگید که کی چقدر چی دانلود میکنه کی بازی میکنه کی چه سایتی میره و فحش بدین خنک بشین آفرین به این همه تدبیر و تاثیر :n08:خلایق هرچه لایق ...
فکر کنم این مشکلتون برمیگرده به ناشی بودن فروشندهنقل قول:
چون اینجور که من متوجه شدم سورس راه اندازیش روی سرور ویندوز فقط ۲۵۰ کانکشن همزما کلی برای همه یوزر ها قبول میکنه! اگر یکم تعداد یزر ها زیاد بشه اینجوری میشه
جایی که میخرید باید مطمین باشید روی سرور لینوکسی باشه که این محدودیت نداره
الان جک نگیم دنبال دور زدن نباشیم چی بگیم پس؟:n02:نقل قول:
باو خودت مگه نمیگفتی فکرتون خطرناکه؟ ما هم زدیم تو کار بی خیالی دیگه؟:n08:(زدیم تو کار اصل..احات دوران طلایی)
نکنه نظرت به نظر یکی از دوستان همین تاپیک نزدیک شده که باید دینامیت بریزیم همرو بترکونیم از اول؟:n02:
یا شاید طبق نظرات قبلی بر این باوری که عادی سازی کنیم اینترنت رو مثل موبایل؟:n02:
با ارباب سایه ها موافقم عملا نت رو قطع کردن با 4 تا خط و وایمکس و رایتل و مایتل بازم نمیشه مثل آدم توی اینترنت بود ! بیخیال من که رفتم آهنگ رانندگی در مستی شاهین رو گوش بدم الان میچسبه :n28: تو مستی آدما دوباره مهربون میشن حتی برادرای توی ایست بازرسی :n30:
دوست گرامینقل قول:
بنده 2 تا سرور دارم الان هر دوتاشون وصل نمیشن.
وقتی اتصال به پورتها رو می بندن دیگه نمیشه کاریش کرد.
البته اگر دوستتون راهی بلده بگه ما هم از خماری دربیایم. :n24:
وسایل موردنیاز جهت شبکه جدید اطلاع رسانی :
1- چادر سرخپوستی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . به تعداد نفرات
2- هیزم خیس جهت ایجاد دود . . . . . . . . . . . . . . . . 2 تن
3- وسایل آتش زنه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . به میزان لازم
4- پتو جهت ایجاد صفر ویک . . . . . . . . . . . . . . . . . . یک تخته
5- چپق دوستی جهت استفاده بعد از ایجاد ارتباط . . . . یک فروند
راهنمای استفاده از شبکه جدید به زودی در همین پیج