سلام این بازی در مورد چیه میشه یه ذره توضیح بدید ؟
Printable View
سلام این بازی در مورد چیه میشه یه ذره توضیح بدید ؟
بعد از دیدن گل باید رفت پیش مادربزرگ و قضیه رو بهش گفت. همینطور به Basil میتونیم بگیم. خوشحال میشه و در موردش حرف میزنه.نقل قول:
شبیه ساز مزرعه داری هست. برای کنسول PS1 نسخه Back To Nature هست که معروف ترین و به نظر من زیباترین نسخه هم هست.نقل قول:
اینجا هم همه با مبدل بازی می کنیم. اغلب ePSXe
بازی در یک کلام، فوق العاده هست. سال ساختش هم 2000 هست.
این گل رو 30 زمستان ساعت 11 بردید بالای کوه می بینید البته بعد دیدنش همه جا تاریک میشه بعد روز فردا شروع میشه:n26:نقل قول:
30 زمستون که موقعه تحویل ساله (سال نو پیشاپیش مبارک :n16:) و نمیتونی ببینیش چون اگه اینو ببینی صفحه سیاه میشه و فردایش بیدار میشه و نمیتونی موقع سال نو رو قله با اهالی باشی.نقل قول:
در ضمن این که براش وقت میزارن کاملا اشتباهه و فقط باید آفتابی باشه و به مادر Elii در این مورد صحبت کنی و ساعت 6 به بعد بری نوک قله تا اونو ببینی (حتما بعد از ساعت 6 غروب)
من چیزی رو که دیدم گفتم چیز دیگه ای از خودم بهش اضافه نکردم دوست عزیزنقل قول:
یه قارچ سمی تو بازی هستش فک کنم به باسیل یا ون(مرد چینی) بدیم چیز های جالبی گیر میاریم
خودت امتحان کردی؟؟؟ :n01:نقل قول:
در مورد گل برفي ، هر روزي كه برفي باشه مي تونيد ببينيدش ....
من ابن کارو کردم چیزی نشد ......:n27:نقل قول:
وقتی به بچت روباه نشون بدی اینطوری میشه :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دمو وقتی که پوپوری با کای میره ..........
گفتم شاید یه چیز عجیب پیش بیاد آخه وقتی به ون حیوان نشان میدی میگه یه چیزایی دارم.:n03:
راستی این ون بعد رستوران کجا میره یه خونه جایی که توش زندگی کنه تو بازی نداره پس حتما یه چیزایی میدونه:n24:
چه چيزايي ميگه؟
بگين تا ما هم بدونيم...
درسته منم قبل اینه قارچا رو بهش بدم روباه بهش نشون دادم و یه وری زد گفت که یه رازی میدونه :n02:نقل قول:
و در ضمن تا حالا کسی از اون عکاسه و باسیل دمویی دیده؟؟؟؟؟ :n13:
کسی در مورد توت فرنگی نقره ای و سبز چیزی میدونه؟؟؟؟:n21::n30:
این دمو رو من خودم دیدم البته کلیپشو دیدم تو اینترنت....
کسی خودش اینو دیده : اول شما میری سمت کلیسا و با پلیسه صحبت میکنی که یه دفه یه نور میاد(اون زرده ) اول کوتوله معلوم نیست وقتی که سه تایی میرن تو کلیسا کوتوله ظاهر میشه ....
جایی هم خونده بودم که سال چهارم این اتفاق میوفته :n01:
فکر کنم این کلیپ واسه زمستون سال چهارم باشه:n29: وای این بازی چقدر رمز راز داره:n27:
آقا آرش برو به این آدرس چیزای جالبی داره.
Won is a traveling salesman, but sells his wares out of his shop on the beach.
He lives with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , but only leaves the shop to act as a door to door salesman on the 4th of the month. His store has a different stock than what Jeff sells at his store, and befriending him will also unlock the ability to sell items that you cannot ship through the shipping bin.
اینو یه نفر ترجمه کنید
دمت گرم :n02:نقل قول:
این کلیپ ارش جان مربوط به جریانی قدیمیه اگه می خواین اینو ببینی کافیه جریان تعقیب won رو سال اول دنیال می کردین این بازی شهر میره و من رفتم اگه اونایی که فکر می کنن ما خالی بندیم:n30:کل ماهیهای افسانه ای رو می گرفتن...کل گلا رو تو سال اول بدون گگیم شارک بدست می اوردن پوکت استیشنو بدست نیوردین ماهی افسانه ای ندیدین توقع دارن سوار کشتی هم بشن:n04:
Harvest Moon: Back To Nature - Cahaya Terang Di Gereja
آرش جان دمویی که کلیپشو دیدی اسمش هست چراغ روشن در کلیسا
مجید سیوتو واسم ایمیل می کنی؟
Won is a traveling salesman, but sells his wares out of his shop on the beach.
He lives with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , but only leaves the shop to act as a door to door salesman on the 4th of the month. His store has a different stock than what Jeff sells at his store, and befriending him will also unlock the ability to sell items that you cannot ship through the shipping bin.
اینو یه نفر ترجمه کنید
won همیشه اینور اونوره ولی می فروشه چیزهایی عجیب بیرون از خونش تو ساحل.او با zack زندگی می کند اما فقط می تونین در حال فروختن اونو ببینین 4 هر ماه میتونین غیر از فروختن اونو ببینین او چیز هایی که zack از شهر می اورد را می فروشد ولی با دوز و کلک او چیز های معمولی که jeff می فروشد را نمی فروشد با دوست شدن با اون می تونین برین داخل اون خونه و اگر نشید سوار کشتی و از کشتی چیز های جدید برای فروختنو نمی تونید بخرید چاکر همه تازه واردا و قدیمیا مجید:n02:
زنت مریض هم میشه؟
واسه بچه عروسک میشه خرید؟
:n29:
البته ترجمه خط آخر این هست:نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه خط آخر: مفهومی
با دوست شدن با اون می تونین آیتم هایی که Zack از شما نمیخره رو بفروشین.(آیتم هایی که داخل جعبه Bin میندازید و Zack نمی خره)
آقا لطفا بگید چه جوری باید پاکت استیشن رو بدست آوریم یا گلها رو ماهی ها مشکلی نیست من گرفتم ولی بقیه رو نه لطفا اگه سیو ش رو هم دارید برامون بزارید ممنون می شیم ازت نمیدونی تقریبا 7 سال از عمرمو پای این بازی سوزوندم که حداقل یه بار برم شهر ر وببنم شده برام یع آرزوی محال و دست نیافتنی:n03::n28::n27:نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان عزیز خواهش میکنم بحثای جدی تر بکنید
دیگه من خجالت میکشم بگم بازی شهری ندراه ... دیگه روم نمیشه بگم بحثای الکی کنید
یه سری به پستای که لیث و عروسک کوکی بودن بندازید ... خیلی رمزو رازهارو بازی اون موقع بودن که پیدا شدن ... دموهایی بودن که من تا حالا نه عکسشونو نه کلیپ ازشون ندیده بودم ... بگذریم
امروز که با دکی تو بازیم صحبت میکردم درباره بچه دار شدنش با الی صحبت میکرد ... نمیدونم بازی اینجور چیزی داشته باشه یا نه ولی یه زمانی به عروسک کوکی میگفتم اگه بقیه شخصیتا هم بچه دار شن چقدر بازی قشنگ تر میشه
باید تمام الهه هارو ببینی.
همه دمو ها که (200 تا دمو هست!) را ببینی
باید فلوت و عروسک جادویی رو گرفته باشی و خیلی دیگه که باس مرد باشی تا بگیریش:n14:
قا لطفا بگید چه جوری باید پاکت استیشن رو بدست آوریم یا گلها رو ماهی ها مشکلی نیست من گرفتم ولی بقیه رو نه لطفا اگه سیو ش رو هم دارید برامون بزارید ممنون می شیم ازت نمیدونی تقریبا 7 سال از عمرمو پای این بازی سوزوندم که حداقل یه بار برم شهر ر وببنم شده برام یع آرزوی محال و دست نیافتنی:n03::n28::n27:
غصه نخور تلاش کن من 100% رو رفتم بعد بعضیا الکی می نویسن نمیدونم نسخه ژاپن تا 95% مره نسخه اوروپا تا 98% میره اینا همه کشکن تا ما قدیمیا رو ضایع کنن بد بختانه در ایران همه زود باورن این بازی شهر داره. کلام اخر تومیتونی 100% کنی kasramiras
ن
اقای Time.shift
وقتی به won حشراتو نشون می دی اون می گه این چیزی که به تو می گم رازه و این راز اینه که اون یه مقدار insects یا حشرات داره یا بهتر بگم شاید زنبور داشته باشه هیچکس بجز من از won فک نکنم دمویی دیده یاشه البت بجز دموی تعقیبش با اون و zack دوست شین نا سلامتی بازی 200 تا دمو داره
:28:
سلامنقل قول:
خب بگین این دمو Won چی هست کی دیدین چطور دیدین.
سلام
خب بگین این دمو Won چی هست کی دیدین چطور دیدین.
راست میگه شرایط این دمو رو بگین ما هم ببینیم
دوستان کسی راه گرفتن فلوت رو بلده اگر میدونید بگشد
دوستان لطفا از فکر شهر و خیلی موارد دیگه مثل همین فلوت جادویی بیاین بیرون، مطمئن باشین هیچکی تا الان نه شهر رفته و نه خیلی از آیتم هایی که تو کل دنیا فقط لوحه خانه و یه تعدادی از دوستان عزیز ایرانی ادعا به داشتن اون ها رو دارن ( اون هم بدون هیچ مدرک مستندی و عمدتا با اتکا به همون کتاب فِیک لوحه خانه ) وجود خارجی نداره. من خودم تا الان چندین سیو رو شروع کردم و نهایتا تا سال چهارم پیش رفتم و هیچ وقت نتونستم درصد مزرعه ام رو از 80 و خورده ای بالاتر ببرم، پس سعی کنید این بازی رو صرفا واسه لذت بردن از همون دهکده انجام بدین و نه شهر :دی
اما غرض از مزاحمت این بود که من یک لیست از تمام دموهایی که تا الان دیدم درست کردم، اما مطمئنا خیلی از دموها هستن که من نتونستم اون هارو ببینم و خیلی از دوستان اینجا اون هارو مشاهده کردن، من این لیست رو اینجا قرار میدم و دوستان میتونن در موردش نظر بدن و دموهایی که من جا انداختم رو اون ها مشاهده کردن رو به این لیست اضافه کنیم.
کسی با برنامه ePSXe بازی میکنه اینجا؟!
میتونید سیو این بازی(فایل مموری کارت) رو برام بزارید؟!
یه سیوی میخوام که درصد مزرعه بالا باشه،البته نه با چیت.................
آقا مجید لطفا تفره نرید و بگید چه جوری باید این 200 تا دمو رو ببینیم و در ضمن خودتون از کجا فهمیدین که چه جوری و در چه شرایطی باید ابن دمو ها رو ببینینم در ضمن از اونجایی هم که هیچ اطلاعات تخصصی درباره بازی به ما نمیدین پس باید نتیجه بگیریم شما هم یه شایعه پراکن هستید:n24:
بچه ها من یادم اون موقع که تو ps 1 بازی میکردم یکی از دخترا (فک کنم کارن) اومده قبل مسابقه رقص دخترا به من رقص یاد داد کسی تاحالا این دمو رو دیده؟
بچه ها بچه من بزرگ شده الان رو پای خودش راه میره:n28:
راستعی دموی عروسی کای رو من سال چهارم دیدم پس سال چهارم هم دمو داره شایدم آیتمهای مخفی:n19:
آره منم دذیده بودم :n02:نقل قول: