یک کمی بودجه رو افرایش بدید بنظرم پورشه عالی هستش .قیمتش هم حدودا74نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
Printable View
یک کمی بودجه رو افرایش بدید بنظرم پورشه عالی هستش .قیمتش هم حدودا74نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
عزیز فکر کنم کوت کردید سند نشده :دی
واسم سواله، از کجا فهیم یه عطر ماندگاریش چقدره؟ بعضی عطرها رو دیدم بالای 150 تومن از یه برند معتبر، ولی بعد از 10 دقیقه دیگه اثری ازش نیست.
دوست خوبم من نقل قول ترکیبی گرفتم از 3تا پستنقل قول:
یکیش رو که جواب دادم زیرش
دوتای دیگه یکی سوال شما بود و یکی هم پست یکی از دوستان در رابطه با سوال شما!!
و چون جواب سوال شما رو یکجورایی گفته بودن همون رو با فونت قرمز مشخص کردم!
15میل-از داروخانه
داروخانه رو خودم فهمیدم...نقل قول:
سوال من چیز دیگه ای بود..
در مورد اینکه ادکلن فروشی ها هم دارن یا نه ..چون داروخانه ها همشون که ادکلن ندارن!! خواستم بدونم بریم توی یه ادکلن فروشی بگیم اسمارت کالکشن ضایع نباشه یه موقع
نقل قول:
اگه خیلی دلشون میسوزه جلوی این عطرای فیک چینی رو بگیرن که همه جا ریخته و بعد 2-3 روز کلا دستگاه تنفسی رو تعطیل میکنه. اینا همش برای گرفتن پول برای مجوز هستش . چون اوضاع اقتصادی خیلی بی ریخته .تازه صبح کانال پنج میگفت این فقط یه احتماله ولی هرچی باشه فکر نکنم از این آشغال چینیا بد تر باشه.کلا جنس خوب تو ایران یافت می نشود!
سلام خسته نباشی نادر جوننقل قول:
میخواستم بببینم باربری لاندن هم 7 میلی گرمی یا همون سمپل داره تو بازار؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
سلام عطر فراری اسنس عود چند وقته وارد بازار شده کسی از قیمت و بویایی این عطر اطلاعی داره ارزش خرید داره یا نه اگر کسی تست کرده ممنون میشم اطلاع بده
بچه ها نظرتونو در مورد :
The One Gentleman D&G
Bleu De Chanel
Calvin Euphoria intense
.... چیه ؟؟؟؟
یه عطر با بوی رسمی می خوام !! بیشتر با بو های تلخ حال می کنم ، ولی اگه کارای خوب دیگه هم باشه مشکلی نیس! بقیه کارای CK چطورن؟؟
نمیدونم ولی از باربری باربری اسپرت 7.5 میل رو دیدم که اسپری هم داشت 7 تومن .ماندگاریش تعطیل بود!!! لاندن هم باید سمپل داشته باشه .فقط مساله اینه که بتونی پیداش کنی!نقل قول:
یه عطر گرم می خوام واسه یه پسر 24 ساله
قیمت 45 50 ت
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
دیویدف زینو(ژینو)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه ادکلن فرش تو رنج زیر 60تومن واسه گذروندن ادامه تابستون بهم معرفی میکنین؟
پخش بو و ماندگاریه منطقی و مناسب استفاده روزانه،و البته خوشایند جنس مخالف
ادکلن های اجمل خوبن؟
بیژن بلک و سی کی وان و لالیک سفید و joob jumo چطورن؟
یه بررسی کلی(رایحه،موندگاری،پخش بو) از 4 تا عطر زیرو میخاستم..
بوشون چجوریاس وچقد طرفدار دارن..و هرویژگی خاصی که دارن..و کدومش بوی خاص تری داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
1. Escada Moon Sparkle pour Homme
2.Dior Homme Intense
3.Giorgio Armani Attitude Extreme
4.Giorgio Armani Code/code sport
محمد حسین خان اون سمپل اونتوس که براتون آوردن چند میل بود؟ اسپری هم داشت؟
سمپل های ارجینال کرید 2 میل هستند و بصورت ویال میباشند...اسپری نیستند...
بچه ها امروز رفتم چند تا ادکلن تست و قیمت کردم نظرتون چیه ؟ ( مغازه مطمئنی و خیلی عطراشو از قدیم داره هنوز )
London Burberry : 98
Xeryus Rouge : 96
LA NUIT perfume : 129
Narciso Rodriguez : 110
London باحاله! من 115 قیمت داشتم!نقل قول:
دوستان نظرتونو در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام بدونم! خیلی با بوش حال میکنم ! فقط یکم حس لالیک مشکی میده بهم که حالمو میگیره ؛ بچه هایی که تست کردن نظرشونو بگن واقعا" این طوریه؟ ما خزی نشیم یه وخ! :31:
نمی خوام موقعی که اینو می زنم بقیه فک کنن لالیک زدم! :12:
بوی خاصی داره و کمی سنگین و مناسب تابستون نیست و فکر کنم کم کم داره خز میشه:13:نقل قول:
آره مخصوصا که ریو هم اینو زده تازگی !نقل قول:
دوستان میدونید جدیدا این دوتا چند شدن؟
givenchy xeryus
burbery london
سلام
من قبلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عطر رو داشتم
الان هر چی سرچ میکنم فقط زنونش هست
چند وقت پیش با این فکر که بوش همونه از اینترنت خریدم اما واقعا زنونه بود
نمیدونید الان تولید نمیشه یا بسته بندیش فرق کرده؟
اگر نیست یه مدل با بوی مشابه معرفی کنید
ممنون
پلیز هلپ می:11:نقل قول:
ببخشید چه ربطی به ریو داره؟نقل قول:
ریو هپی کیلینیک رو هم زده! هپی کیلینیک خزه؟؟؟؟؟
راستش تو این رنج قیمت یادم نمیاد فقط میدونم مونت بلنک لجند 50 میلش رو 64 قیمت داشتم که ادکلن خوبیه و خانوما هم میپسندننقل قول:
من نمیدونم چرا بعضی ها میگن بیژن بلک مناسب تابستون هست. من نظری کاملا متفاوت دارم. تو اینا که گفتی سی کی وان گزینه مناسبی هست.نقل قول:
والا اونو نمیدونم شاید زیاد طرفدار ندارهنقل قول:
ولی مثلا چون لالیک زیاد طرفدار داشت ریو باعث شد به شدت خز بشه
یا خیلی های دیگه ( مثلا من خودم جدیدا بوی هی وود رو زیاد میشنوم که شرط میبندم همشون ریو هستن )
دوستان کسی این ها رو تست کرده؟
Cerruti 1881 Black
ANTONIO BANDERAS Black
ANTONIO BANDERAS The Secret
آقا من اصلا با خز شدن و این چیزا کاری ندارم! ادکلنی که خوشم بیاد میزنم هر کی هر چی میخواد بگه! دیگه از الور اسپرت خز تر هم داریم؟! تقلبی و اسپری و درجه 2ش هم که ریخته ولی من خوشم میاد ازش حالا میخواد بوی پرتقال بده میخواد خز شده باشه یا هر چی.
موافقم...نقل قول:
اصلا ادکلن تنها چیزیه که خز نمیشه...
برای همین یه ادکلنی ساخت 1980 هست ولی هنوز تولید میشه!!
در مورد لالیک هم نمیدونم چرا میگن خز شده....ادکلنی که 70 تومن پولشه که خز نمیشه....مگه عطر بیکه؟!!!
البته خود من با لالیک زیاد حال نمیکنم....ولی اگه کسی بزنه بهش نمیگم خز...به هر حال یه ادکلن خریده از یه برند معروف زده به خودش!!!
ریو الان ROCKY Moutain هم میزنه؟! :9: اینا دیگه دست کشور برادر و دوست ، جمهوری خلق چین ، رو از پشت بستن! الان به نظر شما بوی لالیک و Rocky Mountain کاملا" شبیه هم هستن ؟نقل قول:
خب عزیز اینقدر شرکت ادکلن مثل لالیک زدن بزرگترینشون هم ریو هست که دیگه خیلی از بوهایی که ما میشنویم لالیک اصل نیست و در واقع کپی های 20-30 تومنی هستنقل قول:
نقل قول:
آره جدیدا زده
نه بابا ! کی گفت اینا شبیه به هم هستن !
سلام آقا فرید،راسی از اون پیشنهاد قبلیتونم خیلی ممنونم،خیلی کمکم کرد،لطفا تو همون رنج قیمت amethyst یه ادوکلن مخصوص بانوی 22 ساله مناسب فصل پاییز بم معرفی کنیدنقل قول:
درسته تو یه سایتم دیدم بیژن بلکو زده گرمو تلخ
نظر شما چیه؟ شما چیو پیشنهاد میکنی بجز اون چنتایی که من گفتم،حالا قیمت یکم بالا پایین
عطرهای ریو معمولا از نظر بو 70% شبیه عطر اصلی هستن ولی این Rocky Mountain حتی تا 85% هم شبیه عطر اصلیه خودتون میتونین امتحان کنیدنقل قول:
بوی این zino رو کسی میتونه تشریح کنه ؟ موندگاریشم باید وحشتناک باشه ،
البته واسه فصل سرد خوبه
چاره میده 59 تومن 125 میلشو ، عالیه
آره ، ولی موندگاری و پخش بو چی ؟ درسته ریو همون اسانس هارو استفاده می کنه ولی ..... اما واقعا" حال می کنم با بوی Rocky Mountain !! فوق العاده کلاسیک و تلخ با بوی چوب! راستی من یادم رف ، تو این سبک بو ها کارای دیگه ای هم هستن ؟نقل قول:
قیمتش 65 تومنه...نقل قول:
من از چند جا 64- 65 قیمت دارم.
اگه چاره اون قیمت بده که خیلی خوبه..
یکی به من گفت جنگلیه و بوی چوب میده
دوستان یه چنتا جای مطمئن که جنس اصل دست آدم بده معرفی میکنید؟
اگه تو کوچه مروی شد که چه بهتر
کوچه مروی فروشگاه گل سنگنقل قول: