نه.نقل قول:
بعد از اتمام دیگه بستگی به شانس داره که توی تقسیم کجا بیفتی.
من دو تا از دوستام آموزشی با هم بودن.یکی افتاد کازرون،یکی اصفهان
انشاالله مثل آموزشی که جای خوبی افتادین دوره نهایی رو جای خوبی میفتی.
Printable View
نه.نقل قول:
بعد از اتمام دیگه بستگی به شانس داره که توی تقسیم کجا بیفتی.
من دو تا از دوستام آموزشی با هم بودن.یکی افتاد کازرون،یکی اصفهان
انشاالله مثل آموزشی که جای خوبی افتادین دوره نهایی رو جای خوبی میفتی.
اقا دمت گرم :8:نقل قول:
البته ماکه مال تهران نیستیم چی :41:
بعدش نمیدونین ممکنه چه شهرهایی بیفتیم؟
ممکنه لب مرز یا جاهای ناجور هم بیفتیم؟
مشکل الان اینه که اول کاره و اطلاعات نیست.خودشون گفتن یک ماهه میدن. بعدش گفتن ازدیبهشت۹۱که همه معافیت ها فراخوان شد و پایان خدمت شروع شد،معافیت های قدیمی(کارتش) بی اعتباره! حالا درآینده چی بگن نمی دونم و اینکه فعلاً میگن اردیبهشت بی اعتباره حالا هرجور خودتون صلاح بدونید.من که تقریباً یکماه هست دادم و خبری نیست!نقل قول:
خوب باید بمونی توی پادگان.نقل قول:
البته ماکه مال تهران نیستیم چی
با بروبچز بزنین به تهران گردی.(البته اگه حالش رو دارین):31:
حالشو داریم ناجووووووووووور اخه 7 نفر از بچه ها باهمیمنقل قول:
بعدشم مگه میذارن موقع هایی که نگهبانی نداریم بریم بیرون؟؟؟؟
اگه اونطور که دوستمون میگن اجازه بدن برید خونه احتمالا اجازه اینو هم میدن که برید بیرون و برگردید.نقل قول:
باز هم بهتره خود دوستان که تجربه دارن جواب بدن تا یه موقع من اشتباه جواب ندم.:20:
با توجه به تک فرزند بودن (نه خواهر نه برادر) امکانش هست با ارایه ی مدارک بعد از 2 ماه آموزشی مابقی 16 ماه رو تو شهر خودم(تهران) باشم ؟
فرمهارو بدي يك ساعت طول ميكشه تا نامه حاضر بشهنقل قول:
نقل قول:
من برج 4 اونجا بودم .
هتله یعنی نسبت به جاهای دیگه بهتره . یعنی هر چی اونجا سختی کشیدی باید بدونی یه نفر دیگه تو همون موقع داره یک جای دیگه چند برابر بیشتر از شما سختی میکشه .
کلا 2 ماهه روزهای اول کمی اذیت می شی . از هفته اول یه بعد کم کم عادت می کنی .
امکانات اونجا بد نیست یه بوفه ردیف داره که توش حتی ساندویچ گرم و پیتزا هم میتونی پیدا کنی !
بعد از ظهر در اختیار خودتونید و روز برگ میتونید مرخصی بگیرید پنجشنبه عصر تا جمعه صبح اگر نگهبان نباشید می تونید مرخصی بگیرید .
البته هفته به هفته تعداد مرخصی رونده ها بیشتر می شوند و اولویت یچه های تهرانند .
سوال دیگه ای داشتید من در خدمتم .
سلام خدمت دوستاننقل قول:
مدرکم کارشناسی ارشد هست و اول اسفند اعزام خوردم.افتادم نیرو دریایی ارتش در سیرجان.خودم نیز بچه کرمان هستم.لطفا راهنمایی کنید که چه وسایلی با خودم ببرم و آیا اونجا اینجور که میگن خیلی سخت میگیرن؟
لباسای اموزشی اونجا چه رنگییه و بعد اموزشی احتمالا کجا میفتم؟
ممنون
شما بعدش کجا افتادید ؟نقل قول:
خبری از شهرهایی ک میفرستن ندارین ؟؟؟
سلام برگه سفید منم اومد
اعزام اول اسفند
نیروی هوایی ارتش شهید خضرایی تهران
بچه هایی که اونجا بودن بگن اونجا چی جوریه؟
راستی من اول اسفند باید برم میدان سپاه یا این پادگان؟
خواهشا یکی جواب بده
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط S!LENCE مشاهده تاپيک
سلام دوستان گشتم چیز کاملی پیدا نکردم امیدوارم تکراری نباشه
من لیسانس مکانیکم 1 اسفند اعزام. افتادم نیروی هوایی ارتش پدافند مشهد. از اصفهان هم می رم. اول این که ما همون 1 اسفند بریم نظام وظیفه شهرمون خودش می فرستتمون؟ بعد این که پادگانش چجوریاس؟ راستی من معاف رزم برای زانوم هستم. البته خب هرجوریم باشه پادگانش جهنمم باشه بالاخره باید بریم دیگه راهی که نداره. فقط اگه نکته ای چیزی داره بگید ممنون می شم.راستی این که میگن تو ارتش باید ریشا رو زد چجوریه؟ ریش نمی شه بذاریم؟ با همون کله بزنیم بره؟؟؟
در ضمن دوستامم افتادن سپاه کرمانشاه. اون که احتمالا هتله. ولی خب اونم اگه نکته ای داره بگید ممنون
اونام یک اسفند هستننقل قول:
در مورد خودم کسی نبوده اونجا؟؟؟
راستی تو لیست پست اول مسواک و خمیر دندون نبود. نبریم؟
یه چیز دیگه گفتید پول زیاد نبریم یعنی چقدر ببریم حدودا؟ برا یکی 50 تومن زیاده برا یکی یک میلیون زیاده :27:
ممنون
با توجه به تک فرزند بودن (نه خواهر نه برادر) امکانش هست با ارایه ی مدارک بعد از 2 ماه آموزشی مابقی 16 ماه رو تو شهر خودم(تهران) یا حومه باشم ؟
عزیز هرجایی دیگه هم بیوفتی باید 4.30 باید از خواب پاشی.... باید بلند شین تخت ها رو انکادر کنید و نماز و صبحونه و انجام نظافت روزانه و در نهایت آماده بشین برای مراسم صبحگاهنقل قول:
شما جای خوبی افتادی خیالت راحت.....
صبح زود بیدار شدن و شب هم سر یه ساعت خاص خوابیدن که مشکلی نیست....مشکل اون آموزشها و تمرینات سخت و اعصاب خورد کنه!!
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
خمیردندان و مسواک رو بهتون میدننقل قول:
اونام یک اسفند هستن
در مورد خودم کسی نبوده اونجا؟؟؟
راستی تو لیست پست اول مسواک و خمیر دندون نبود. نبریم؟
یه چیز دیگه گفتید پول زیاد نبریم یعنی چقدر ببریم حدودا؟ برا یکی 50 تومن زیاده برا یکی یک میلیون زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
در مورد پول هم ببین شما فرض رو بر این بزار که 2 ماه میخوای تو پادگان بمونی و از اونجا بیرون نری!!!
خوب صبحونه و ناهار وشام که با پادگانه بهتون میدن
یه پول برای کرایه رفت و برگشت شما نیاز داری + یه مقداری برای خرید گت و....
بعد حالا دیگه خودت حساب کن آیا در این دو ماه چقدر میخوای خرید کنی(از بوفه و....) سعی هم کن زیاد ولخرجی نکنی!!
شما پول نقد سعی کن زیاد همرات نباشه بهتره که یه عابربانک هم داشته باشی همرات البته خیلی باید مراقب باشی که گم نشه!!
به نظر من همون 50-70 تومن از سرتون هم زیاده به شرطی که نخوای اونجا خرج اضافه کنی!!!
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
بلی دوست عزیز امکانش هست!نقل قول:
حالا صرفا بچه های تهران نه ، روزبرگ میگیری میای تو شهر چرخ میزنی ، هرچی بتونی از محیط نظامی دور باشی و از پادگان بیرون باشی برات خوبهنقل قول:
وقتی رفتی یاد حرف من میفتی
قدر 01 رو اونایی که مثل من تو 06 آموزش دیدن میفهمن ! :5:
مگه فرق 01 با 06 چیه !!!؟ :10:نقل قول:
این روزبرگ رو هرروز میدن؟
ب مدت چند ساعت در روز ازین مرخصی ها میدن؟
با سلام
آیا نیروی انتظامی قسمت هایی داره که برای خدمت نسبت به ارتش و سپاه راحت تر باشه؟
متشکرم
آره هست...ولی خوب آماده باش داره حتی تو ساده ترین و راحت ترین قسمت ها...این آماده باشها از همه چیزا بیشتر اعصاب خورد میکنه...نقل قول:
ممکنه برای خودت برنامه ریزی کردی که فلان روز بری مرخصی همه چیزو هماهنگ کردی و..... یههو میزنه اون روز آماده باش میخوره!! حسابی میره روی اعصاب!
سلام.
از دوستاني که در خصوص معافيت 3 برادري اطلاعات دقيق دارند و يا خودشون از اين طريق معاف شده اند
خواهشا به سوالات بنده پاسخ بدهيد.
من دو تا برادارام کارت پايان خدمت دارند و يکي هم الان در حال خدمت هستش که اسفندماه، 12 ماه خدمت
مي شه و 5 ماه از خدمتش مي مونه تا کارت پايان خدمت بگيره.
بنده هم مي خوام براي معافيت 3 برادري همين اسفندماه اقدام کنم.
سوالاتم :
1. برادر سومم گواهي اشتغال به خدمت ( 12 ماه خدمت ) رو خطاب به کي بايد بگيره؟
2. من الان دانشجو (کارشناسي پيوسته) هستم و سال 92 فارغ التحصيل مي شوم
در قسمت آخرين مدرک تحصيلي بايد ديپلم رو بنويسم؟
3. توي قسمت تعرفه هاي صدور کارت معافيت از خدمت به تفکيک مقطع تحصيلي
من بايد نرخ مقطع ديپلم رو به حساب نظام وظيفه بريزم يا نرخ مقطع کارشناسي؟
4. عکس رو گفته 2x3 باشه بنده اگر عکس 3x4 رو که انداختم رو بدهم عکاسي، 2x3 از روي 3x4 در بياره موردي
که نداره؟
5. مدارک لازم هموني هستش که توي دفترچه نوشته؟ توي اون از گواهي ديپلم خبري نيست؟آيا بايد گواهي ديپلم رو هم بگيرم؟
ممنون.
طبق چیزی که دفترچه نوشته شما باید اصل و کپی کارت پایان خدمت هر ۳ برادرتون رو داشته باشین.پس تا خدمت برادر سوم تموم نشه نمیتونین برای معافی اقدام کنین.نقل قول:
من چون کفالت میخوام بگیرم چند تا موردشو که پر کردم رو میگم.نقل قول:
2.بله دیپلم باید بنویسی.
معمولا آخرین مدرک تحصیلیت که همون دیپلم هست قبول میکنن اما شما همون پیش دانشگاهی رو بدی مطمئن تره...البته اون خانومه بهم گفت اگر میدونی معافی همین دیپلم رو بده وگرنه برو پیش دانشگاهی بیار تا اگر معاف نشدی غیبت نخوری....در این لحظه شما باید گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه رو بهشون ارائه بدی که تو فیشت میزنن در حال تحصیل در مقزع کارشناسی هستی.
والا ما هیچ جا ندیدیم 2*3 بخوان همه جا هر ارگانی 3*4 میخوان ما هم دادیم مشکلی نداشت البته بدون موهای فشن و اصلاح صورت بزار و ترجیحا یه مقداری هم ته ریش ضمیمه کن....نری سه کیلو ریش بزاری هاااا...
بله گواهی دیپلم باید باشه تا مدرک ارائه شده برای همون نرخ نامه باشه....اما شما یه کپی هم از گواهی پیش دانشگاهیت ببر و بگو اصلش گرو دانشگاه هستش.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بچه ها من لیسانسم - کل عمر هم شیراز بودم کسری و اضافه، معافیت و .... هیچی شامل حالم نمیشه
ولی از دوستان شنیدم که اگر دفترچه رو از شهرستان دیگه پست کنم احتمالش هست جای بهتری بیفتم
تو 1-2 سال اخیر هرکسی رو من میشناختم که از شیراز خدمت رفته یا افتاده کرمان یا زاهدان اونم نیروی انتظامی همه هم شاکی ...!)
اگر این حرف درست باشه ! بایستی واسه واکسن و معاینه و ... را هم توی اون شهر بگذرونم ؟؟ آدرس که قطعا باید از اونجا بدم درسته ؟؟
( دوست دارم شهر بزرگ باشم که حداقا بعداز ظهر ها بشه از پادگان زد بیرون کاری کرد و رفت و آمد هم واسم راحت تر بشه)
نمیدونم اینجا باید میپرسیدم یا جای دیگه.
میدونین کسی که برای سرباز معلمی اقدام کرده باشه ازش چجور سوالاتی برای مصاحبه میپرسن؟
از پ+۱۰ پیگیری کردم گفت کارت هوشمندم صادر شده رفته پست.پست نمیاره برو بگیر!!!
بارکد رو زدم تو سایت پست اما هیچی نشون نمیده(البته نمی گه اشتباستا)
الان یعنی چی؟یعنی تازه رسیده به پست و اطلاعاتو نشون نمیده یا چی؟
کدوم پست باید برم بگیرم خودم؟
سلام خدمت همه یک سوال داشتم
آیا سربازای لیسانس ااز نگهبانی معافند (چه ارتش چه سپاه چه نیروی انتظامی)؟
اگه معافند آیا این تو قانون گفته شده؟
شما باید به نزدیکترین اداره پست به محل سکونتتون مراجعه کنیدنقل قول:
نخیر,معاف نیستند!نقل قول:
معمولا هر ماه بین 2 تا 6 بار معاون افسر نگهبان میشن...که این هم نوعی نگهبانیه!
ممنون از جوابتوننقل قول:
آیا منظورتون پاسبخشیه دیگه ؟
آیا این در قانون اومده که لیسانسا فقط میتونن پاسبخش باشن؟
بله...شما باید همه مراحل رو توی اون شهری که میخواید ازش اعزام بشد بگذرونید...نقل قول:
ولی همیشه همه چیز طبق روال نیست!
من از تهران اعزام شدم و افتادم کرمان!!!
من که امریه بودمنقل قول:
ولی از بچه های یگان کسایی که امریه نبودن فکر کنم اکثرا افتادن تهران یه تعداد کمی هم مناطق بدی مثل عجب شیر افتادن . در ضمن فرق 06 با 01 تو سخت گیریشونه .
میتونم بگم 01 راحت ترین جای ارتشه و به قولی ویترینه ارتشه .
نه!پاسبخش با معاون افسر نگهبان کلی فرق داره!نقل قول:
معمولا فوق دیپلم ها(گروهبان) ها پاسبخش میشن...نه لیسانسه ها!
از قانون اطلاعی ندارم!
سلام
میگم برگه اول و دوم میاد در خونه یا باید بری بگیری ؟ یعنی میشه خودت جلو جلو بری بگیریشون ؟ یا باید وایسی تا بیاد ؟
جفتشون رو مامور پست میاره در خونه.خودت هم میتونی جلو جلو از پلیس+10 بگیری...نقل قول:
معمولا فاصله بین صدور برگه تا آواردنش توسط مامور پست زیاد نیست.
ممنونم.زنگ زدم پست منطقه۱۴(منطقه پستی ما) و زد تو سیستم گفت کی گرفتی بارکدو؟گفتم امروز،گفت۷روز دیگه میاد لازم نیست بیای.ظاهرا تو سیستم خودشون هم سفید نشون میده نتیجه بارکد رونقل قول:
شماره دپش تاریخ مشخصات نقطه پستی
گزارش حرکت مرسوله
اطلاعات مربوط به این مرسوله ارسال نشده است
معاون افسر نگهبان بدتر هم هست چون مسئولیت هم دارید.نقل قول:
من بودم.۶روز یکبار بهم می افتاد.ستوان۲ بودموبین کار اصلیم و افسرنگهبانیم و دوباره کار اصلیم۳۰دقیقه استراحت بود!
سلام
معمولا چقدر طول می کشه کارت معافیت کفالت بیاد ؟
احتمالاً تا یکماهنقل قول:
این عجب شیر چجور جاییه !؟نقل قول:
پس شد تهران و عجب شیر فقط !!!!!!!!!!!!!!؟
عجب شیر مال کدوم استانه,لب مرزه!؟
نقل قول:
نه بابا همه که نه:31: یه سری بچه ها افتادند
من با بچه هایی که رفیق بودم اکثرا تهران افتادند ولی نه اینکه فقط این دو جا
یکی از بچه ها مال همدان بود افتاد تهران یکی فیروزکوهی بود افتاد تهران
مشهد هم بودند البته بچه مشهد بودند و متاهل و فوق داشتند
اینم عجب شیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا معلوم نیست کجا میفتی ولی سعی کن یه جوری خودت رو بچپونی تو عقیدتی سیاسی یا یک جای راحت
اگر خط خوبی داری یا کامپیوتر بلدی حتی بعد از تقسیم تو شهرهای مختلف برو و حتما به مسئول خودت بگو که خط خوبی داری شاید کار راحت تری بهت دادن مثلا پشت میز نشینی!