اولين پست من در اين تايپيك.
1)از تايپيكم خوشت نيومده بود كه جواب پيغام منو ندادي ؟ ازت خواسته بودم تو تايپيكم نظر بدي .
2) در زمينه ي موسيقي چه مهارتهايي داري
3) به سازه خاصي تسلط داري ؟
Printable View
اولين پست من در اين تايپيك.
1)از تايپيكم خوشت نيومده بود كه جواب پيغام منو ندادي ؟ ازت خواسته بودم تو تايپيكم نظر بدي .
سلام ..لطف کردی.......نقل قول:
2 دلیل داشت ...
اولا که زورکی نمیشه که نظر دیگران رو پرسید ... من اگه میخواستم میومدم نظر میدادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما دوستان صاحب نظر زیاد بودن من گفتم در میان اساتید گم میشه نظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر مهارت های شنیداری... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تسلط کامل ندارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا من تا 400 سوالامو بپرسم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر جور راحتی...:46:نقل قول:
سلام علیکم و رحمه الله و برکاته
غرض از مزاحمت دوباره این است که دیدیم گوهری گرانقدر و عالمی ربانی چون شما شمع مجلسی گشته و از نور خویش دگران را بهره مند ساخته ،ما ز این نور بی بهره ایم و خواستیم تا مجالی است به شبهات دگرمان نیز چون شبهات پیشین پاسخ دهید باشد که ما نیز لایق گردیم به دیدن جمال یار
1- خداوند تبارک و تعالی ما را ببخشاید که نگاه خویش نگه نداشتیم و چشممان بر ضعیفه ایی بسیار زیبا بیفتاد و عشق این ضعیفه افتاد بر جان ما ، زندگانی بر ما حرام کرد و روز و شبمان یکی گشت و ناله و افغانمان را پایانی نیست . حال سئوالی داریم که چه کنیم تا این عشق ز سر برون رود و جان ما راحت گذارد ؟
2- عالمی در جایی گفته بود که این موسیقی جاز و تنبک و .... حرامند و به جهان دگر چون روی صدای جیر جیر حشرات و چه چه پرندگان موسیقی خواهند بود و از این اولی تر حال ما نظر شما را جویا می شویم تا باشد که ما را یاری رسانید در این امر هر چند شاعری بگفته
داني چه گفت مرا آن بلبل سحري تو خود چه آدمئي كز عشق بي خبري
اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب گر ذوق نيست ترا، كژ طبع جانوري
3- در گوشه ایی ازلت گزیده و ز دوری یار و غم هجران ناله می کردم در آن حالات روحانی نوری مرا گفت که ای سعید به چه می نالی ؟ در جامعه ایی که مردانش ریش می گذارند و نگاه از نامحرم می پوشند و قصاص پیش از جنایت انجام می دهند و چون جوانی خلافی کند او را سیاست می کنند ، پول های شهرام ها را که به حرام ز مردم بگرفته به بیت المال باز می گردانند و حقی ز کسی نمی خورند و به امر به معروف و نهی از منکر می پردازند و چون زنی به خلاف سخن شوهر سخن بگفت او را حد می زنند و جوانانش به صور قبیحه نمی نگرند و هزاران زیباییی دگر تو را چه نیازی به بهشت است و دیدن حق که این همه زیبایی در این سرزمین و چون به رفتار مردان خدا می نگری چنین است که یار می بینی و به وصل دلدار رسیدی . سخن کوتاه ، خواستیم بدانیم که نظر حضرت عالی در این زمینه چیست؟ و شما نیز گرفتار غم دوری و هجران یارید ؟
4- شما را با شعر و شاعری کاری هست یا به قول یکی از علما شعر و شاعران را دوزخ جایگاه است ؟
5- روزی مرد حقی را با این بنده رو سیاه دعوا بیفتاد بر سر مداحین اهل بیت و او ما را گفت که این مداحین گرامی وظیفه سنگینی به گردن گرفته اند و ما بگفتیم که آخر چه کسی وطیفه بر گردن اینان نهاده؟ اگر نمی توانند این وظیفه حمل کنند بر زمین گذارند تا دگران که قادرند بر دارند ؟ خواستیم بدانیم که آیا این مداحین را قبول دارید یا نه ؟
6- شما در عالم سیاست دستی دارید یا که از سیاست دوری می جویید ؟
7- چون به در میخانه رسیدیم چه کنیم ؟ که گفته اند شراب حرام است و شرابخوار به دوزخ و به چهل روز نجس است ؟
8- نظر حضرت عالی را در این شعر میخواستیم که برخی علما شاعر آن را کافر میدانند . ( خیام )
من ندانم که مرا آنکه سرشت از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
جامی و بتی و بربطی بر لب کشت این هر سه مرا نقد و ترا نسیه بهشت
9- درباره نویسنده کافر مذهبی بنام صادق هدایت چه عقیده ای دارید ؟
10- اگر شما را بگویند که رهبری خلق به دست گیرید چون چوپانی که گله ایی را هدایت کند شما را چه حالت است؟
11- نظر حضرت عالی را درباره نی که سازی مولاناست میخواستیم ؟ مولانا با نی چه می نواخت ؟ و چرا ؟
12- شما را به زندگانی گرفتاری بیفتاده ؟ چاره چه جستید ؟
13- اگر بنده خطا کاری از بندگان خدای را غسلی باشد که علما بگفته اند که چون غسلی بر گردن دارید به مسجد نروید و این بنده خطا کار را اجباری بود که به مسجد رود چه چاره جوید ؟
14- گفته اند که منبر را فقط روحانیون توانند نشست و خلق را حرام است که بر بالای آن بروند این چگونه است ؟ مگر یزید و معاویه و ... بر روی آن ننشسته اند ؟ آیا آیه در قران است که این را بر خلق حرام کرده ؟
15- خدای را چگونه می بینید ؟
16- به دنیا ز چه چیزی در هراس هستید و به چه چیزی هراسی ندارید ؟
17- ثروت نیکوست یا علم ؟
18- این بنده خطا کار را چگونه فردی می بینید؟
19- خیانت در امانت چیست ؟
20 - تفاوت غیرت و تعصب در چیست ؟ این بنده رو سیاه غیرت را آن میداند که چون دوست نداری به ناموس تجاوز کنند تو نیز به ناموس دیگران تجاوز نکنی و تعصب آن است که به ناموس دگران تجاوز کنی و اگر به ناموست تجاوز شد خون متجاوز را بریزی
21- گویند که امام زمان را 313 یار با ایمان باید تا طهور نماید چرا با وجود داشتن این همه عالم ربانی و حوزه های مختلف دینی ایشان را ظهوری نیست ؟
سخن بسیار و مجال بس کوتاه
از حضرت عالی تمنا دارم که ما را نیز به هنگام عبادات خویش دعا نموده و ز یاد مبارک خویش نبرید که ما را به دعای مردان درویش و رندی چون شما بس نیاز است .
خدا را چون به مهمانی فرا می خوانید ما را ز یاد مبرید تا ما نیز بیایم و با شما و خدای خویش برقصیم . و تکنو بزنیم اگه وقت شد x پارتی هم راه بیندازیم
قربان شما سعید
سلام رضا جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووون !!!!
من دوباره اومدم:
1-اگه اوني رو كه ميخواستي بهت نمي دادن (البته حالا كه دادن!) باهم مي پريدين پشت اتوبوس و فرار؟:ي
2-ما رو عروسي دعوت مي كني؟
3-عروسيت مخطلته (معاذ الله!)يا جدا؟
4-خودت تو عروسيت مي خوني؟(اونجا ديگه حموم نيست بري توش بخونييا)
5-روز خواستگاري رو مختصرا شرح بده!(چايي رو كه روخودت نريختي؟)
6-راستشو بگو طرفو چطوري تور زدي؟(آخه كي به ديونه دختر مي ده؟:ي)
فعلا
خدائی این دیونه رو دیونه کردین :27:
شرمنده من نتونستم امضا و کادو بدم رفتم مسافرت از همه دوستان معذرت میخوام مخصوصا بهروز جان :11:
چرا وقت كادو دادن ميشه همه ميرن مسافرت!!1
ممد خوب الان كادو بده!!!
ای بابا آقا یزدان داشتیم کادو ما چیزی نیست یک کلیپه اونم فوتبالی اگه دوست داری بزارمش
عوضش يه عكس از خودت بزار!!
نه بابا رود دل نکنی :27:نقل قول:
فکر کردی
اس ام اس میدی میگی بوی ایران این حرفا :18: هنوز تو کفی جواب ندادم :27:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی اگه اون زمون اون بودی چرا الان اینی؟ اتفاق خاصی افتاده که الان از دین و مذهب خوشت نمیاد؟
سلام
به نظر شما مهمترین موضوع کشور ما در حال حاظر چیه ؟
ممنون
بهروز
Hi Mr
1-در روز چند ساعت اهنگ گوش ميكني؟
2- Winamp يا Jet Audio?
3-يه عكس از دستكتاپت بذار اينجا !
4-نظرت درباره بهرام رادان و گلشيفته فراهاني؟
5-مرورگر و انتي ويروس و دانلود منيجرت چيه؟
سلام آقا رضــا؛:10: :11: :40: :11: :40: :10:
Metallica یا LinkinPark ?
Metallica یا System Of A Down ?
LinkinPark یا System Of A Down ?
&تبریک
ایولله ؛ کلُی خندیدیم...:27:نقل قول:
سلام زضا جون بازم اومدم
چند تا سوال دیگه میخوام بپرسم:
- ورزش میکنی؟ چه ورزشی؟
- اختلاف سنیت با پدرت چقدره؟
- با مادرت چطور؟
- معمولا وقتی عصبی هستی چی با خودت زمزمه میکنی؟
- خوش خنده ای یا اینکه سعی میکنی جدی به نظر بیای؟
- روزی چند ساعت با زوجة حرف میزنی؟(تلفنی)
- تا حالا شده حرف کم بیارین؟اونوقت چیکار میکنین؟
- بیشتر چی مهمونش میکنی؟
- اگر (زبونم لال) یه روزی بشنوی نامزدت پشت سرت حرف بدی زده چیکار میکنی؟
- چطوری با نامزدت آشنا شدی؟
- من خیلی کم میام نت تا حالا منو دیدی؟ کجا (منظورم تو P30 هستش)؟
- اهنگاتو بیشتر با چی گوش میدی؟
- تو ماشین بیشتر چی گوش میدی؟
- صداشو زیاد میکنی؟تا رو اعصاب دیگران راه بری؟
- فوتبال دوست داری؟طرفدار کدوم تیم هستی؟هم ایرانی هم اروپایی؟
- ماشنتو اسپرت کردی؟ یا ساده میپسندی؟
- راستی گفتی دوست دارم تنهایی برم سفر.اینجوری حوصلت سر نمیره تنهایی?
- خانوادتون مذهبی هستند؟
- اگر هستند تو چرا نیستی؟
سوالام چجوری به نظرت ؟چرند یا پرند؟:27:
آقا مثل اینکه دیوونه جون در رفت انقدر سوال پرسیدیم!!
رضا يه امتحان راحتي گرفتن توپ بود!!
مي دونستي اصلا چشمت شور نيست !!
نظرت چيه ركورد بابك رو بشكنم با 700 تا سوال!!
علیکم السلام برادر مغزز و مفخر ما داش bbچنگرانی دامت افاضاته...نقل قول:
هندوانه هایی بس شیرین زیر بغل ما ملفظ فرمودید برادر ....
1- خداوند تبارک و تعالی ما را ببخشاید که نگاه خویش نگه نداشتیم و چشممان بر ضعیفه ایی بسیار زیبا بیفتاد و عشق این ضعیفه افتاد بر جان ما ، زندگانی بر ما حرام کرد و روز و شبمان یکی گشت و ناله و افغانمان را پایانی نیست . حال سئوالی داریم که چه کنیم تا این عشق ز سر برون رود و جان ما راحت گذارد ؟
احوط واجب آن است شما ضعیفه را پیش ما اورده ما 1 نگاهی بیندازیم ...اگر ok بود ارشادتان میکنیم تا حب او از مختان تقطیر ولاغیر یعنی not ok بود ضعیفه را به سرعت به محضری برده صیغه نموده و مزدوج مینمایید ان شا ا..
2- عالمی در جایی گفته بود که این موسیقی جاز و تنبک و .... حرامند و به جهان دگر چون روی صدای جیر جیر حشرات و چه چه پرندگان موسیقی خواهند بود و از این اولی تر حال ما نظر شما را جویا می شویم تا باشد که ما را یاری رسانید در این امر هر چند شاعری بگفته
داني چه گفت مرا آن بلبل سحري تو خود چه آدمئي كز عشق بي خبري
اشتر به شعر عرب در حالت است و طرب گر ذوق نيست ترا، كژ طبع جانوري
این اشتر هم معلوم است از آن اشتر های باحال بوده است ...سمع موسیقی از انواع آن گرفته جز باد معده حلال است و احوط واجب آن است که در هنگام سمع موسیقی با دمتان گردو نشکنید و لا غیر مجاز است .
3- در گوشه ایی ازلت گزیده و ز دوری یار و غم هجران ناله می کردم در آن حالات روحانی نوری مرا گفت که ای سعید به چه می نالی ؟ در جامعه ایی که مردانش ریش می گذارند و نگاه از نامحرم می پوشند و قصاص پیش از جنایت انجام می دهند و چون جوانی خلافی کند او را سیاست می کنند ، پول های شهرام ها را که به حرام ز مردم بگرفته به بیت المال باز می گردانند و حقی ز کسی نمی خورند و به امر به معروف و نهی از منکر می پردازند و چون زنی به خلاف سخن شوهر سخن بگفت او را حد می زنند و جوانانش به صور قبیحه نمی نگرند و هزاران زیباییی دگر تو را چه نیازی به بهشت است و دیدن حق که این همه زیبایی در این سرزمین و چون به رفتار مردان خدا می نگری چنین است که یار می بینی و به وصل دلدار رسیدی . سخن کوتاه ، خواستیم بدانیم که نظر حضرت عالی در این زمینه چیست؟ و شما نیز گرفتار غم دوری و هجران یارید ؟
چون احوط واجب بعد اظهار نظر ما هم به ان سخن گهر بار قصاص قبل از جنایت مبتلا میگردیم و برادران پی سی ورلد دامن مان را چام چاک و ریش پروفسوریمان را ریش ریش میکنند در این زیمنه ظری مبسوط نمیداریم.
4- شما را با شعر و شاعری کاری هست یا به قول یکی از علما شعر و شاعران را دوزخ جایگاه است ؟
حافظ ( ع) هر وقت جهنمی گردید ما هم به جرگه ایشان میپیوندیم .
5- روزی مرد حقی را با این بنده رو سیاه دعوا بیفتاد بر سر مداحین اهل بیت و او ما را گفت که این مداحین گرامی وظیفه سنگینی به گردن گرفته اند و ما بگفتیم که آخر چه کسی وطیفه بر گردن اینان نهاده؟ اگر نمی توانند این وظیفه حمل کنند بر زمین گذارند تا دگران که قادرند بر دارند ؟ خواستیم بدانیم که آیا این مداحین را قبول دارید یا نه ؟
مداحی اگر به سبک بینیامینی باشد و آدم را خوشگل متالم کند ما هم پایه ایم دیس دیسی بکنیم به سبک برادر هلالی ...در کل کار عبثی میباشد و احوط مستحب به ترک آن است .
6- شما در عالم سیاست دستی دارید یا که از سیاست دوری می جویید ؟
سیاست در ما دست دارد
7- چون به در میخانه رسیدیم چه کنیم ؟ که گفته اند شراب حرام است و شرابخوار به دوزخ و به چهل روز نجس است ؟
احوط واجب به خوردن است و چون نجس گردید با مسواک oral-b و خمیر دندان سیگنال رفع نجاست بفرمایید .
8- نظر حضرت عالی را در این شعر میخواستیم که برخی علما شاعر آن را کافر میدانند . ( خیام )
من ندانم که مرا آنکه سرشت از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
جامی و بتی و بربطی بر لب کشت این هر سه مرا نقد و ترا نسیه بهشت
خیام از مدان نیک ایران زمین و عرب ستیزی بس اندیشمند بود ...احوط واجب است در زندگی این علامه غور بنمایید .
9- درباره نویسنده کافر مذهبی بنام صادق هدایت چه عقیده ای دارید ؟
هم پیاله و هم مسلک بودیم ...بجه باحالی بود ...
10- اگر شما را بگویند که رهبری خلق به دست گیرید چون چوپانی که گله ایی را هدایت کند شما را چه حالت است؟
ما عمرا چوپان نمیشویم .. شغل چوپانی لایق دگر علماست ...
11- نظر حضرت عالی را درباره نی که سازی مولاناست میخواستیم ؟ مولانا با نی چه می نواخت ؟ و چرا ؟
بشنو از نی چون شکایت ها از خود در کند ... نی به علت خوش ترکیب بودنش ما هم موافق هستیم به مصرفش لیکن نی خوش دستی باشد .
12- شما را به زندگانی گرفتاری بیفتاده ؟ چاره چه جستید ؟
توکل نموده و دست به دامان خود گشته و انگشت خود را بر پشت خود مالیده جهت رفع خارش.
13- اگر بنده خطا کاری از بندگان خدای را غسلی باشد که علما بگفته اند که چون غسلی بر گردن دارید به مسجد نروید و این بنده خطا کار را اجباری بود که به مسجد رود چه چاره جوید ؟
چاره آن است که از در عقب مسجد وارد گشته و احوط مستحب آن است که سرش را به پایین نگاه دارد .
14- گفته اند که منبر را فقط روحانیون توانند نشست و خلق را حرام است که بر بالای آن بروند این چگونه است ؟
مگر یزید و معاویه و ... بر روی آن ننشسته اند ؟ آیا آیه در قران است که این را بر خلق حرام کرده ؟
منبر ماتحتش سفت است برای مردم و ما این سختی را به جان خریده تا مردم را ازگزند سختی محفوظ داریم.
15- خدای را چگونه می بینید ؟
بی رنگ...
16- به دنیا ز چه چیزی در هراس هستید و به چه چیزی هراسی ندارید ؟
از مار هراس داریم ودگر هیچ و مرد خدا از هیچ نترسد .
17- ثروت نیکوست یا علم ؟
علمی که ثروت بیاورد نکوست .
18- این بنده خطا کار را چگونه فردی می بینید؟
ان شا ا.. اصلاح گردید...
19- خیانت در امانت چیست ؟
یعنی جان و مال و ناموس خود را به کسی نهی و آن شخص تر بزند به همه آن ها ...
20 - تفاوت غیرت و تعصب در چیست ؟ این بنده رو سیاه غیرت را آن میداند که چون دوست نداری به ناموس تجاوز کنند تو نیز به ناموس دیگران تجاوز نکنی و تعصب آن است که به ناموس دگران تجاوز کنی و اگر به ناموست تجاوز شد خون متجاوز را بریزی
خون ریختن حرام است ...لیکن ناموس خودش باید آدم باشد .
21- گویند که امام زمان را 313 یار با ایمان باید تا طهور نماید چرا با وجود داشتن این همه عالم ربانی و حوزه های مختلف دینی ایشان را ظهوری نیست ؟
در این باره نیز سکوت اصلح است ...خود گویی و خود خندی
سخن بسیار و مجال بس کوتاه
از حضرت عالی تمنا دارم که ما را نیز به هنگام عبادات خویش دعا نموده و ز یاد مبارک خویش نبرید که ما را به دعای مردان درویش و رندی چون شما بس نیاز است .
خدا را چون به مهمانی فرا می خوانید ما را ز یاد مبرید تا ما نیز بیایم و با شما و خدای خویش برقصیم . و تکنو بزنیم اگه وقت شد x پارتی هم راه بیندازیم
قربان شما سعید
عند الزوم در احوالی روحانی که در فضا ره عافیت میجوییم شما را هم ذکر خواهیم کرد و ان شا ا... شما هم به کسوت ادمی در آیید و فاتحه مع الصلوات ...
سلـــــــــــــــــــــام سلام .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1-اگه اوني رو كه ميخواستي بهت نمي دادن (البته حالا كه دادن!) باهم مي پريدين پشت اتوبوس و فرار؟:ي
نه...امکان نداشت با اتوبوس بریم با هواپیما در میرفتیم کلاسش بیشتر بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-ما رو عروسي دعوت مي كني؟
آره ...چرا که نه ( تعارف الکی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-عروسيت مخطلته (معاذ الله!)يا جدا؟
ها مختلطه ..خانواده ها با کلاس بیدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-خودت تو عروسيت مي خوني؟(اونجا ديگه حموم نيست بري توش بخونييا)
نه من اونموقع لپام گل انداخته روم نمیشه بخونم ...میگم بابام بخونه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-روز خواستگاري رو مختصرا شرح بده!(چايي رو كه روخودت نريختي؟)
نه ...اتفاقا چایی رو که آورد کلی هم شیطنت در کردیم از خودمون حال داد ...هیچی مثل همه خواستگاری ها بود . فقط عروس و دومادش خیلی پر رو و بی حیا بودن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-راستشو بگو طرفو چطوري تور زدي؟(آخه كي به ديونه دختر مي ده؟:ي)
دوست عزیز مگه ماهیه که تورش کنم ؟؟؟ خیلی محترمانه و با چلاس بهم پیشنهاد داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم قبول کردم ( ببینه اینجا گردنم رو خورد میکنه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
بازم بیا ...
اون موقع بچه بودم اغفال شده بیدم ولی کم کم راه خودم رو تشخیص دادم ...:5:نقل قول:
مهمترین موضوع کشور ما اینه که مرد عمل نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه فقط بلدن حرف بزنن.البته به جز دزد ها و جانی ها که بد جور مرد عملن.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو مثل اينكه بدت نمياد اين تاپيك بسته شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
1-در روز چند ساعت اهنگ گوش ميكني؟
بهتره بپرسی کی گوش نمیدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- Winamp يا Jet Audio?
معلومه Jet...پرسیدن نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-يه عكس از دستكتاپت بذار اينجا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-نظرت درباره بهرام رادان و گلشيفته فراهاني؟
بهرام رادان خوشتیپه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراهانی که بازیگر بدی نیست ..ای ... من کلا همیشه خوب نگاه میکنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .مگه واقعا از یکی اساسا چندشم بشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-مرورگر و انتي ويروس و دانلود منيجرت چيه؟
سوالت که کلا تکراریه ولی جون 1 موردش تکراری نیست جواب میدم تا دلت نسوزه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرور گر defult من ff هستش ولی از اپرا هم جدیدا دارم استفاده میکنم ...
آنتی ویروس : nod32 + Anti vir , و فایروالم هم Outpost .
دانلود منیجر هم ... از flashget برای کل دانلود ها ...و از دانلودر اپرا برای دانلود از رپید شیر ...
سلام ..به به لطف کردی افتخار دادی برادر....:40:نقل قول:
Metallicaیا LinkinPark
Metallica
Metallica یا System Of A Down
Metallica
LinkinPark یا System Of A Down ?
SOAD
در مورد اون قضیه هم من امیدوارم که از دستم ناراحت نباشی ...به هر حال کارای انجمن بعضی وقتا که زیاد میشه...آدم وقت کم میاره برای تصمیم گیری بهتر ..:46:
نهار چي خوردي الان!!!!؟
خوش اومدی:46:نقل قول:
چند تا سوال دیگه میخوام بپرسم:
سوالام چجوری به نظرت ؟چرند یا پرند؟
- ورزش میکنی؟ چه ورزشی؟ الان نه ...گه گداری بدن سازی میرم ...
- اختلاف سنیت با پدرت چقدره؟37 سال
- با مادرت چطور؟کمی کمتر از جوا ب بالا
- معمولا وقتی عصبی هستی چی با خودت زمزمه میکنی؟ وقتی عصبی میشم فقط گشنم میشه
- خوش خنده ای یا اینکه سعی میکنی جدی به نظر بیای؟ بستگی داره با کیا و کجا باشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- روزی چند ساعت با زوجة حرف میزنی؟(تلفنی) فراوان فراوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تا حالا شده حرف کم بیارین؟اونوقت چیکار میکنین؟نه همیشه حرف تازه داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بیشتر چی مهمونش میکنی؟کباب دوست داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اگر (زبونم لال) یه روزی بشنوی نامزدت پشت سرت حرف بدی زده چیکار میکنی؟نمی کنه این کارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چطوری با نامزدت آشنا شدی؟ چون جنبه بد آموزی داره نمیگم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- من خیلی کم میام نت تا حالا منو دیدی؟ کجا (منظورم تو P30 هستش)؟ یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اهنگاتو بیشتر با چی گوش میدی؟تکراری
- تو ماشین بیشتر چی گوش میدی؟بستگی به شرایط روحی و آب هوایی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- صداشو زیاد میکنی؟تا رو اعصاب دیگران راه بری؟اگه بخوام با صدای بلند گوش بدم شیشه هارم میدم بالا
- فوتبال دوست داری؟طرفدار کدوم تیم هستی؟هم ایرانی هم اروپایی؟تکراری
- ماشنتو اسپرت کردی؟ یا ساده میپسندی؟ساده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- راستی گفتی دوست دارم تنهایی برم سفر.اینجوری حوصلت سر نمیره تنهایی? نگفتم دوست دارم گفتم معمولا تنها میرم ..پا بده با دوستان و .. هم میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- خانوادتون مذهبی هستند؟ نه
- اگر هستند تو چرا نیستی؟...
ای بدک نبودند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام گوگوری مگوری .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چی فکر کردی من اونطوری گفتم که قبول شی و حال کنی واسه خودت و بیای اینجا با هم حال کنیم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بدم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از قبل هماهنگ میکردین من چی بگم چی نگم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .دیدی ضایع شدیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..نقل قول:
هنوز نخوردم ولی همین الان دارم میرم بخورم 1 چیزی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میبینم که سوال کم آوردین
میبینم که اگه خواستین بگین من سوال بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:ایول داش بابکو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایــــــول ....بپرس برادر ...آدم زیاد بدونه و بمیره بهتره نادون بمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
بپرس عزیز دلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خبره!!!! چندهزار تا سوال ازت پرسیدن ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین جا خسته نباشید میگم مخصوصا که قرمزم هستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون شکلک پرسپولیس رو من اوردم تو انجمن کپی رایت داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر شما
1- فرق بین جوراب شما و انگشت کوچیکه پای این جناب Babak_King در قیمت تخم مرغ و سبزی چه رنگیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- فکر میکنی که بالاخره من از پرسیدن سوالات چرت و پرت کم میارم یا شما تو دادن جوابهای چرت و پرت؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- تفاوت بین سوسک و سوکس چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-به نظر شما آیا؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- گفته بودی با درجه فارنهایت کار میکنی!! خوب بگو ببینم الان درجه حرارت صندلی داغ بر اساس فارنهایت چقدره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- روز اول صندلی نشینیت ازت خواستم که با یه سری کلمات یه جمله بسازی !! که تو هم با زرنگی جمله ای ساختی که اصلا مد نظر من نبود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خوشنم نیومد) گفتم که کلمات را اصلاح کنم دوباره یه جمله جدید و با معنا بساز
(نباید چیزی به این کلمات کم یا اضافه کنی)
مهدی---- محبوبترین-----کاربر- پی سی ورده
7- مارمولک برقی چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- تا حالا بانک زدی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- تفاوت بین این دو عبارت چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بانک زدن---------بانک زدن
10- سرعت تایپ فارسیت بیشتره یا انگلیسیت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- موقع چت کردن فارسی میچتی یا فینگلیشی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- تا به حال اینطوری شدی؟؟ (اگه آره تعریف کن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- وقتی یه ایمیل برات میرسه چه حسی داری؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- اصلا بگو ببینم روزی چنتا ایمیل داری؟؟ چنتاش اسپم هستن؟؟ چنتاش عشقولانه ؟؟؟ و....
15- این سوالو از همه میپرسم:
فرض کن با یکی از هم اتاقیات (البته بعد از مرخصی از تیمارستان) رفتی بالای کوه بعد ایشون شما را از بالا پرت میکنه پایین میخوام احساساتت را تو هر یک از این لحظات بگی
---همون لحظه اول پرتاب
---بعد از گذشت 100 متر
---25 متر مونده به زمین
---7 سانتیمتر مونده که با کله بخوری زمین
----بعد از برخورد با زمین
16- دوست داری اینطوری بشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- دوست داری به کدوم شکل بمیری؟؟(حتما باید یکی را انتخاب کنی)
-گیوتین
-تیرباران
-یه تریلی 18 چرخ از روت رد بشه به طوری که با آسفالت خیابان یکی بشی
-در اثر برق گرفتگی
-بر اثر نیش مار کبری
18- اگه به اعدام محکوم بشی به عنوان حرف آخر چی داری بگی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به داش رضاووو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایول داش بابکوایــــــول ....بپرس برادر ...آدم زیاد بدونه و بمیره بهتره نادون بمیره ...
بپرس عزیز دلم
الان میدم خدمتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرق بین جوراب شما و انگشت کوچیکه پای این جناب Babak_King در قیمت تخم مرغ و سبزی چه رنگیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سلام آقا رضا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شما خوبين ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مثل چوبين ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چوبين نه. چوب.
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چه خبرا ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : درباره Michael نوشته بودي. ياد فكر كنم اجراي ژاپنش تو چند سال پيش افتادم كه چطور جسد آدم بود كه رو دست ميبردند. اسمش رو اوردي ياد دو تا آهنگش افتادم و شما رو هم كه تا ميبينم ياد درخواست موسيقي ميفتم. حالا يه آهنگ داره كه درباره محيط زيست خونده. و يكي ديگه كه اسمش رو نميدونم چيه ولي بسيار شوي زيبايي داره. قديميه و البته جمله معروف توش هم اينه : Anny. Are you OK Anny . البته اگه درست نوشته باشم. ميدوني كدومها رو ميگم. ميتوني لينك mp3 هاش رو بذاري؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت h128mk :10: تو چه رشتهاي درس خونده؟ چي از جون من ميخواد ؟ :46:
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميگن زمين در حال گرم شدنه. و ما داريم به سمت يك عصر يخبندان ديگه پيش ميرويم. چطور ممكنه؟ گرما و عصر يخبندان.
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چند تا همكار انجمن موسيقي داريم؟ اسماشون رو هم ميتوني بگي ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به فيلمي كه برات پخش ميشه. بدقت نگاه كن... . ديدي؟ خوب نظرت رو بگو.
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : برنامه آواي ايراني رو نگاه ميكني؟ نظرت دربارش چيه؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا اون اين كار رو كرد ؟ چرا به يكباره تمام آنچه را كه بوجود اورد ويران كرد ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دليل تعويض امضات همين بود ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : كدام يك از گزينههاي زير با بقيه فرق داره ؟ چرا ؟
- ماسيمو موراتي
آدريانو گالياني رومن آبراموويچ سيلويو برلسكني[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : كشتم شپش شپش كش شش پا را. اين چند تا، نقطه داره ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ........................... نمانده عمري و صدها سخن به دل مانده. مصرع اول ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Cyprus چيه ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اسحاق رابين هود كن سولقان ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آخر كار جهان ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اين سوأل تكراري بود. پاكش كردم.
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يه عكس از قسمتي از صفحه اصلي سايت كه ما نميبينيم. ميذاري ؟ :21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : معني فارسي اين كلمات چي ميشه. به Dictionary دست نزن. هر كدوم رو بلدي بگو:
Bat
Bate
Bath
Bathe
-------
Conscience
Humanity
Humiliation
------
Painlessness[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به انگليسي بنويس : يون
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اسب آبي و اسب دريايي. هر دو اسبند. ولي اين كجا و آن كجا. چرا ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 57 . ياد چي افتادي ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 888 . حالا ياد چي افتادي ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 666 . حال چي ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : همانگونه كه ميدوني نرمافزارهايي هستند كه پس از انتشار، دچار يك سري مشكلاتي شده كه به ناچار فايلهايي براي ترميم آن نواقص يا براي بهبود امنيت آن بنام Patch نوشته شده و در اختيار كاربران آن نرمافزار قرار ميگيرد. يكي از معروفترين اين نرم افزارها ، سيستم عامل Windows ميباشد. هميشه شاهد اون هستيم كه پچهاي مختلفي براي اين سيستم عامل منتشر ميشود ولي همچنان با مشكلاتي همراه است. حال با اين توضيحات ، به نظر شما فصل آينده آدريانو آلوز در كدام تيم بازي خواهد كرد ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اگه كليدهاي 1 كيبردت خراب شه ، چكار ميكني ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شما كه رشتتون عمران است، عمران صالحي رو ميشناسي؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميگن تو گرما يا تابستون بستني حسابي ميچسبه. ولي من با آزمايش ثابت كردم كه اين حرف اشتباهي محض است. دو برگ كاغذ (يا هر چيز ديگه) بردار و رو يكيش رو پركن از بستني بعد اون يكي كاغذ رو بذار رو اون يكي و هرچقدر خواستي فشار بده. نميچسبه. باور كن زمستون تابستون هم فرقي نميكنه. نميچسبه كه نميچسبه. ميتوني تو ديوونه خونه هم بدي دست هر كي كه خواستي امتحان كنه. اصلا خودت امتحان كن نتيجش رو بگو .
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بغداتيس (بقداتيس) اهل كدوم كشوره ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميدوني كه فدرر و نادال مرد اول و دوم تنيس دنيا هستند. در بيشتر مسابقات بزرگ دنيا هم تو فينال ميخورند به هم. ولي اين فدرر هست كه ميبره، جز يك كشور كه نادال ميتونه فدرر رو شكست بده. ميدوني اون كشور كجاست ؟ علت اين امر چيه ؟ و كي اين بازي برگزار ميشه ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شما كه ستل داري گفتي كه تو پرنده داغ در بين قناتهاي موسيقي به پيامسي نگاه ميكني ولي تابحال به وي اچ وان هم نگاهي انداختي . قنات باحاليه. مخصوصا جاك باكسش و تاپ تنش. نه ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميشه اين موسيقيهاي برگ سبز يا گلهاي تازه رو تو اينترنت پيدا كرد ؟ يا منحصرا در دست صدا و سيما است ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يك جمله حداقل 10 كلمهاي بنويس. معنادار و بدون حرف نقطهدار.
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : الان تبريز هستيد يا تهران ؟
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : در قسمت پايين هم خودت يه سؤال از خودت بپرس . بد جوابش رو بده. بنحوي كه حال خودت رو حسابي بگيري. فعلا
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
ïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïïï
سلام
به نظرت این تاپیک چه نقص هایی داره ؟
ممنون
بهروز
خسته نباشي . خيلي اكتيوي. من يكي يكي ميپرسم كه نپي چوني
منظوره شاعر در اين قسمتها از شعر محسن چاووشي چيه؟
هميشه خسته از روزايه برفي
عشقه پريشون شده يه 2 حرفي
عشق گذشته از پل دشت پر از گلايل
گم شده ی دو حرفي خسته روز برفي
سلام ان الیکم یا ابن رضا دیووونه جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- آخرين باري كه به خودت افتخار كردي؟
2. تست آی کیو دادی چند بوده؟
3.چند بار خفت شدی
4.مفاسد گرفتت تاحالا
5. ایران رو دوست داری یا ایران رو
8.اگه خانمت بگه بخاطرم موسیقی رو بزار کنار میزاری ؟
9.رابطت با آسمون چطوره؟ ستاره ها و صورت فلکی ها؟
10.کلاه میزاری سرت
12.تا حالا حرم امام رضا رفتي ؟ اخرين بار كي بود؟
13. نظرت راجع به کتلت چیه
14.زيباترين بيت شعر حافظ چيه؟!
.
..
...
....
اینا از تو نزدم ها سواله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
41.تفريح سالم به چي ميگن ؟
42-آب هندونه يا سنجد ؟
43. رنگ تو كارهات چقدر موثره؟ چقدر از رنگها كمك ميگيري؟
44. اگه رنگها نبودن چي ميشد؟
45. تا حالا فكر كردي اگه چشمهات رنگها رو نميديدن چي ميشد؟!
46. يه عكس از بچگي هات ميگذاري؟
47. بچه بودي خوشگلتر بودي يا الان؟
48. معمولا از چه ويژگيت بيشتر تعريف ميشه؟
49. تا حالا دعوا كردي؟ (شده بری کلانتری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
50. خوابيدن روي يه دشت سر سبز و نگاه كردن به آسمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...آسموني كه ابرهاي سفيد و بزرگش دائم و با سرعت دارن حركت ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...و هر كدوم به يه شكلي به نظر ميان...
چه احساسي داري راجع به اين؟
51. اهل گلكاري و رسيدن به باغچه هستي؟
52. چه كاري بيشترين هيجان رو بهت ميده؟ از انجامش لذت ميبري؟
53. چرا " هر جا بري آسمون يه رنگه"؟
54. بدترين سخت ترين بيماري كه گرفتي؟
55. همين الان چي ميخوردي؟!
56. بزرگترين آرزوي زمان كودكي؟
57. به نظرت دارالمجانين چه جور جاييه؟
58. يه فيلم خوب معرفي كن ؟
59. براي دوستان بگو كه چه تيپ لباس ميپوشي؟
60. نظرت درباره اين : من که از بازترین پنجره با مردم این ناحیه سخن گفتم .... حرفی از جنس زمان نشنیدم؟
این راهی که خودت تشخیص دادی آخرش کجاست؟نقل قول:
اوووو راستی یاد راه بی پایان افتادم این آهنگی که تو راه بی پایان پسره گذاشت موزیک خالیشو نداری یعنی بدون صدای خواننده. اساسا با خواننده های خارجی حال نمی کنم ولی اصولا با موزیکاشون خرکیف می شم.