96 امتیاز دارم.فردا پژو مال من میشه.:n10:
Printable View
96 امتیاز دارم.فردا پژو مال من میشه.:n10:
مرسی رفتم ثبت نام کردم بعد رسید به بخش رزرو که دیگه اینجا گیر کردم. واسه بهاره 99درصد رایگان یک ماهه کدوم رو انتخاب کنم؟نقل قول:
اینم لیست چیزایی که برام آورد. ببین دوست عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همین گزینه ای که انخاب کردی درسته سمت چپش یک پنجره ی دیگه ای میاد که اونجا باید زمان رو مشخص کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یعنی چی؟ نمیشه؟ باید چیکار کنم پس؟
والا مطمئن نیستم ولی ممکنه معنیش این باشه که پورتاش برای منطقه ی شما پره.خطتو رانژه کرده مخابرات ؟نقل قول:
نه من تازه اولین بارم بود خواستم ثبت نام کنم.نقل قول:
موقع ثبت نام سیستم مشخص نمیکند که پورت خالی وجود دارد یا خیر... احتمالا محدودیت ثبت نام گذاشته اند بهتر است شنبه امتحان کنید... روی راهنما کلیک کنید چه پیغامی به شما میدهد؟نقل قول:
اون راهنما مال کساییه که نمیدونن پیش شماره رو چی وارد کنن. اینم عکسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا من شنبه هم امتحان میکنم اما نشد میرم مخابرات محلمون. آخه 50 روز پیش که رفتم میگفتن اره میشه بر تو سایت ثبت نام کن مخابرات شمارتون رو جدیدا تقویت کرده و از این حرفا. البته من اون موقع بهشون میگفتم مخابرات نمیخام میخام خطم رو درست کنین بتونم شرکتی بگیرم که آخرشم نکردن و گفتن فقط مخابرات
نوع ثبت نام غیر حضوری است و رفتن مخابرات بیهوده است... با شماره 2020 تماس بگیرید شاید شما را راهنمایی کردند... اما تعویض خطوط وجود ندارد فعلا هم فقط از مخابرات میتوانید سرویس بگیرید...نقل قول:
به به اینم از مملکت گل و بلبل. زنگ زدم پشتیبانی فرمودند که این پیام یعنی اینکه پورت خالی در محله شما وجود نداره بعد من فرمودم پس راه حل چیست؟بعد باز اونا فرمودند که باید مرتب چک کنید شاید یه روزی جا برای شما هم باز بشه اتفاقی! بعد باز من فرمودم برم مخابرات محلمون هم کاری از پیش نمیبرن؟که فرمودند نوچ! اما اگه گذرم به مخابرات افتاد یه سری میزنم بازم. من موندم و وایمکس مبین جون!نقل قول:
مرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررسی از دوستان که کمک کردن. خداحافظ
چرا دیگه دقیقا از همین قسمت میشه فهمید پورت خالی برا شماره مورد نظر هست یا نهنقل قول:
نه دوست عزیز درخواست ها به صورت هفتگی هستند و برای مثال 100 ثبت نام برای هقته اول بعد از اتمام و بررسی توسط مخابرات و ثبت آنها 100 درخواست دیگه به سیستم داده میشه این یعنی محدودیت ثبت نام برای مشتریان و هیچ ارتباطی با پورت ندارد...نقل قول:
یعنی شنبه باید جا واسه منم باشه اره؟نقل قول:
بله دوست عزیز نگران نباشید جای خالی برای شما پیدا میشود.نقل قول:
درود
پینگ مخابرات چقدره از گوگل ؟
من تا حالا مخابرات نداشتم میخوام بیام مخابرات
درود بر شما ...نقل قول:
پینگ فعلا زیاد خوب نیست اما برای من(خطوط DLC) حدود 300ms است.
دوستان کسی از نتیجه قرعه کشی مخابرات خبر دارد ؟ امروز انجام شد...
چند روزیه پینگ رفته بالا ولی قبلا پینگ با گوگل حتی به 110 ms هم میرسید برای من.نقل قول:
البته پینگ بعضی از مشترک ها مخابرات به کلی فرق داره و پینگشون بالای 250 است.
نقل قول:
درود
تشکر بابت پاسخ سریع شما
فقط برای دانلود شبانش من میخوام بیام سرویس 10 مگ بگیرم خطم هم جواب میده
به نظر شما سرعت 10 مگ رو 5 ساعت شبانه میده یا نه ؟ یا این مخابراتم کاراش معلوم نیست
فردا یه موقع 100 کیلو میده میگه ما تعهدی نداریم و ... از این داستانهایی که شرکتهای خصوصی تحویل میدن ؟
چرا اینقدر زمان میبره رانژه کردن مخابرات ؟ مثل اینکه 15 روز طول میکشه ...
تخلیه خط هم 15 روز طول میکشه ؟
:n16:
تا حالا از طرف دوستان گزارش نشده که سرعت شبانه کاهش پیدا کرده یا با روزانه متفاوت است ... تا به امروز هم که خودم استفاده کردم شاید چندین بار افت سرعت داشتم که طبیعی بود.درسته مخابرات گاهی اوقات کاراش معلوم نیست اما خیلی پیشرفت داشته و از این بابت مشکلی نیست...نقل قول:
مخابرات چون درخواست هاش نسبت به شرکت های دیگر بیشتره زمان میبره ...
تخلیه خط توسط شرکتی که سرویس گرفتید انجام میشه و حدودا 1روز زمان کاری نیاز دارد ...
سلام امروزم امتحان کردم باز نشد و همون مشکلنقل قول:
احتمالا پرتاشون پره.یه سر برو مخابراتنقل قول:
طرح ولادت تا ولایت را رفتم مخابرات ثبت نام کردم ! الان 1 هفته شده هنوز سرویسمون فعال نشده :n13::n13:
الان طرح نوروزی هم دارم :n19:
یه چیزی بهتون نشون بدم حال کنید ؟
مقدار ترافیک و نگاه کنید.... ! ما اینیم دیگه :n19::n19::n19::n19:
100 گیگ؟؟؟!!! :n04: بابا ایول:n02:نقل قول:
راستی دوستان سرعت 10 مگ روی روی هر خطی که قدرتش رو داشته باشه میبندن؟یعنی خط dlc باشه یا نباشه فرقی میکنه؟
الان حداکثر خط من روی 16 مگ و dlc هست یعنی 10 مگ رو بم میدم؟
استاندارد همه خط ها 10 مگ است اگر نویز خط بالا باشد پورت مشترک کمتر بسته میشود... خطوط DlC پورت فقط تا 2مگ بسته میشود نه بیشتر...نقل قول:
مودم طرحتو فروختی ؟:n02:نقل قول:
یعنی با این که خطم تا 16 مگ ساپورت میکنه ولی روی 2 مگ میبندن؟اخه چرا؟نقل قول:
چرای این سوال را ما هم نمیدونیم به قول خودشان خطوط DLC بیشتر از 2 مگ را ساپورت نمیکند در صورتی که چنین چیزی نیست...نقل قول:
شما هنوز سرعتت 5 مگه ؟اگه آره یه اسپید تست بزارنقل قول:
پورت من هنوزم تا 5 مگ بازه اما سرعت کلا ریخته بهم شبانه فقط میشه تا 640 با IDM دانلود کرد. چون پهنای باند منطقه ما فوق العاده کم شده...نقل قول:
640 تارو کامل میده شب ؟نقل قول:
من داشتم میامدم مخابرات که ظاهرا ترکیده
شما کدام مرکز مخابراتی هستین ؟
نقل قول:
فکر کنم منظورش حجم دانلودش هست:n02:نقل قول:
بله شبانه کاملا سرعت افزایش پیدا میکنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم عکس ADSL log خط ...
مرکز مخابراتی استقلال ... که بیشترین حجم کاربر ADSL در استان از این مرکز هست...نقل قول:
سلام و با عرض خسته نباشید خدمت شما
بابت غلط املایی و بی احترامی همچنین پر حجم بودن مطلب پیشاپیش عضر خواهی میکنم.
آقا داستان ما از اینجا شرو میشه که خط من رو dlc هست 4 ساله با مخابرات سوختمو ساختم
منطقه جنوبی نجف آبادم هستم.
خدمتتون عرض کنم که 5 ماهه اصابم بد جوری خورده ، از لحاظ فنی هم نگران نباشید که کارم همینه
5 ماهه پینگ به شدت افت کرده یعنی این شدیدی که میگم پارت میکنه اگه گیمر باشی سرعت دانلود 0-20 میشه
تو روز ، حدود ساعت 3-5 درست میشه یعنی اگه کارت دانلود باشه اتفاق قبلی برات پیش میاد،مستندات رو آخر مطلب میزارم
متاسفانه ملت همچنین شهر ما انقدر تو سری خرند که آقا یکی پا نشده بگه چرا این در حد کره شمالیه،
و از اونجایی که من گوشام درازه نمیفهمم که یه تعداد زیادی کاربر رو با هم شیر کردند، جوری بهتون بگم که اونایی که ختشون سیم
مسی هست کاملا از نت مخابرات لذت میبرند تو شهرمون ، ما که خونو !@#مون تا دسه تو شیشست اینجروریه.
البته بگم که اینجریم نیست که کاری نکردم، به مدت 1 هفته کلا پیش رئیس مخابرات مرکزیمون بودم که آخر کار گفت نمیتونم کاری برات
بکنم زیر دساشم که بی شرمانه تو صورتم میخندیدند مگفتند یا وایمکس یا وایرلس ، یکی نیست بگه این پوله بی ارزش که مفت مفت میره تو
جیب شمارو ما نداریم،2030 که کلا واسه خندس،به شماره هایی که دادید هم زنگ زدم ادامه هم داره که بدلیل افزایش حجم مطلب نمیگم.
کل اینترنت هم زیرو رو کردم همینجارو فقط پیدا کردم.
راستش ما دیوارمون خیلی کوتاس و دیگه نمی دونستم چیکار کنم که گفتم بیام اینجا یه چی بنوسم دله سوختم ذغال نشه.
از اونایی که منت گزاشتند خوندند چیزی نمیخام فقط میخام اگه آدرس یا شماره بدرد بخری دارند لطف کنند بدند.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=895ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1038ms TTL=39
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=750ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=979ms TTL=39
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=967ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1075ms TTL=39
ان تست با طرح 10mb ولادت تا ولایت هست
خاهشا به اعداد دقت کنید
دوست عزیز این دستور رو توی cmd بزن و یک عکس از نتیجش بزار:نقل قول:
tracert -d -w 1 8.8.8.8
مثل اینکه مرکز شما به شدت کمبود پهنای باند داره.تنها کاری که میتونی بکنی اینه که به تنظیم مقررات شکایت کنی
این سایتشه برو شکایتت رو ثبت کن:
اگر هم وقت داری و حال و حوصلشو داری برو ساختمان مرکزی مخابرات اصفهان وپیش اصل کاری ها حرفات رو بزن.شاید به جایی رسید
با این دوستمون موافقم بهتره شکایت کنی... منم این کار را انجام دادم در گذشته نتیجه مطلوبی گرفتم...نقل قول: