ایکس ویژن 232 و 353 و سما (یا همون الکومکس) دومی توی MKV و صداهای چندکاناله قوی تره!
Printable View
ایکس ویژن 232 و 353 و سما (یا همون الکومکس) دومی توی MKV و صداهای چندکاناله قوی تره!
سلام
به نظر من یکی از بهترین سینماهای خانگی دو مدل sib و dome فوکال هست
هم برای فیلم خوبه هم برای موزیک
من صداشونو گوش کردم واقعا خیلی متفاوت و خوبه !!
مشخصاتش توی لینک های زیر هست:
سلام دوستان يه راهنمايي براي خريد مي خواستم
٢مليون بودجه دارم
هرچه سريعتر هم ميخوام خريد كنم
ديروز رفتم واسه خريد BDV-E 985w سوني اما تو سه هفته يه مليون گرون شده نمايندگي ميده ٢.٥ !!!
حالا ميخوام يه راهنمايي بگيرم خودم بين اي سه تا شك دارم985w / 717 / rs777اولويت اصلي واسم موزيك ه بعدشم ساپورت آيپاد و فرمتاي مختلف چون فيلم و سريال زياد ميبينم
هارد اكسترنال هم ساپورت كنه، بلندي نه اما كيفيت صدا واقعا برام مهمه صداها صاف و واقعي باشه سبك آهنگايي كه دارم بيت دار نيست زياد اما نگران ساب ٧١٧ هستم، نظرتون راجع به ٧١٧ با توجه به نيازاي من چيه ؟
وااااقعا ممنون ميشم اگه كمك كنين
هارد , سي دي , ديسك و هرچي برات مهم ببر خودت تست كن ببين چطورهنقل قول:
حالا هم كه گرون كردن بايد بيشتر سرويس بدن
با توجه به این قیمت سونی ارزش خرید نداره.از لیستت حذفش کن.نقل قول:
میمونه پایونیر.مدل 424 پایونیر رو به لیستت اضافه کن.مدل خوبیه.ساب بهتری هم نسبت به 717 داره ولی ساپورت آیپاد نداره.
rs777 هم مورد خوبیه البته نمی دونم الان چه قیمتی شده.
سلام آقای رایان
من با 1912 به مشکل برخوردم
دیروز همه کابل ها رو وصل کردم و کاملا همون روش setupwizard رو رفتم و خیلی جالب با وجود مبتدی بودن کاملا ست کردم و اولین فیلم رو دیدم در lx55. بعدش usb رو امتحان کردم و خوب جواب داد.
اما امروز از usb صدا ها رو شنیدم ولی وقتی فیلم گذاشتم تصویر بود اما صدا نبود.
دوباره از setup wizard ست کردم و صدا اومد و فیلم دیدم اما بلندگو های ساراند خوب کار نکرد منظورم من یک فیلم تست dts دارم در اون وقتی باید صدا از ساراند می آمد از بلند گو جلو می امد.
دوباره setup wizard رو رفتم اما هر کاری کردم اصلا صدا نیومد منظورم وقتی فیلم می زارم هست. در صورتی که از usb که در 1912 هست کاملا صدا رو دارم.
لطفا راهنمایی کن
همه تنظیمات رو دستکاری کردم تا دلت بخواد اما دریغ از صدا.
لطف می کنید.
منتظر هستم.
در ضمن من حتی تونستم مهپاره رو نیز به 1912 وصل کنم و صدا داشته باشم اما در LX55 مشکل دارم
آمپ شما روي حالت مالتي كانال نيست و فقط ورودي هاي دو كانال ميگيره و پرولاجيك پخش ميكنهنقل قول:
بايد امپ روي حالت چند كانال باشه
خروجي پلير كنترل كن در حالت pcm نباشه
مدل 353 ایکس ویژن جدیدترین مدل گیرنده دیجیتال ایکس ویژن هست و مشخصات خیلی خوبی داره . گیرندگی قوی ، ساپورت انواع فرمتها ، ماشین زمان ، PVR و ....نقل قول:
از طرفی full hd هست و تصاویر رو با کیفیت خیلی خوبی نمایش میده .
گارانتی معتبر و ارائه upadte های جدید این گبرنده ها و نحوه خوب پاسخگویی خدماتشون به مشکلات احتمالی در نمایش تصاویر ارسالی صدا و سیما این گیرنده ها رو متمایز از مدلهای موجود بازار کرده .
گیرنده ایکس ویژن 353 و سما AT-200 مشخصات هر دوشون تقریبا مشابه هستش میشه اگه کسی امتحان کرده بگه کدوم بهتره؟
بیشتر هم بخش مدیا پلیرش برام مهمه فیلم ها رو بدون مشکل پخش کنه و اینا
اگه کسی امتحان کرده بگه مرسی
سلام
من Xvision 353 دارم. اولش تو گرفتن شبکه ها خیلی اذیت میکرد. فرمت avi را هم پخش نمیکرد. ورژنش هم آپدیت بود.
من هم ریست فاکتوریش کردم. خوشبختانه درست شد. الآن همه چی را پخش میکنه.
یقینا سما یا همون الکومکس مدیاپلیر فوق العاده ای داره چون فرمت های بیشتر و صداهای 5 کاناله رو پخش می کنه!نقل قول:
اما کنترلش رو باید بهش عادت بکنی
و گارانتیش ضعیف تر از ایکس ویژنه
دوستان این گیرنده ارزش خرید داره؟
وقتی هارد بهش وصل میکنی میتونه فرمت های مختلف رو بخونه؟
Shuttle Tech DVBT HDT 2700M
درود رایان و پژمان عزیز
وقتی هارد رو یه usb تی وی وصل میکنم صدا از آمپ در نمیاد ؟ تنظیم خاصی دازه؟
سلام.اگر هم تنظیمی داشته باشه مربوط به تی وی شما میشه.احتمال این وجود داره که تی وی شما اصلا این قابلیت رو نداشته باشه که صدای usb رو به دستگاه خارجی ارسال کنه.نقل قول:
اگر صدای شبکه های تلویزیون رو روی آمپ دارید پس تنظیمات تلویزیون رو چک کنید.
من تلویزیون ال جی دارم وقتی هارد بهش می زنم خیلی از فرمت های صدا رو نمی تونه پخش کنه شاید از این باشه.نقل قول:
به هر حال اگه فقط صدای فایل های روی هاردت در نمی یاد حتماً از تلویزیونت هست.
سلامنقل قول:
آیا خاصیت arcرو فعال کردید؟؟؟؟
سلام
یه سینما خانگی utex tp- 6531 گرفتیم.
این مدل رو 600 خریدیم.
خوب گرفتیم ؟ آیا این مدل سینما خوب هست ؟
نه دی وی دی پلیر داره نه هیچی ! فقط یه جای usb و معموری
نشنیدم ایم برند رو.نقل قول:
از این تولیدات خالص چین هست؟
عکس نمی تونی ازش بذاری؟
mr_rayan سلام
نظرت نسبت به Pioneer BCS-727 چیه؟
یا مدل Pioneer BCS-424 (کجا میشه تهیه کرد بنظرم یکی گفت آمده!)
این مدلها با Pioneer BCS-717 و Pioneer BCS-414 ظاهرا فرقی نداره پس چرا ارزونتره؟ البته متوجه شدم جدیدا ساخت چینه و قبلی ها ساخت مالزی.
لطفا راهنمایی کنید.
TVمن ARC رو ساپورت نمی کنه منظورم چیز دیگه ای بود.نقل قول:
آره چه چیزیه تو مایه های مارشالنقل قول:
من یک گیرنده الکومکس خریدم ضمانت یکساله شرکت عرشیا تجارت سما داشت ولی مورد تایید صداوسیما نبود بعد از مدتی هیچ شبکه ای نمی گرفت بردمش از ضمانتش تعمیرش کنم تعمیرش نکردند انداختمش بیرون حیف 70000 تومان حرومشان شود از من می شنوی بعضی مدل های گیرنده های دنا که تضمین شده ی این شرکتند نخرید
من یک گیرنده ای می خواهم همراه dvd player از همه مدل های pvr پشتیبانی کند (یعنی از هر گیرنده دیگر فایل ضبط شد این گیرنده بتواند پوشه اش را بخواند و خود با فرمت pvr ضبط کند)از دایویکس پشتیبانی کند کسی سراغ دارد اطلاع دهد
سلام.727 وارد شده؟از نزدیک ندیدم که نظری بدم.نقل قول:
مدل 424 اومده.نمایندگی پایونیر باید داشته باشه.البته من تو شرکا دیدم.
مدل های پایونیر خیلی وقته که ساحت چین شده.البته بیشتر لوازم الکترونیک ساخت چین هست.
در تایید حرف آقای رایان من آمپ 1912 رو که جدیدا خریدم ساخت چین هست.نقل قول:
این عکسشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایتش که ایرانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی نداره . فقط همینی که دارین میبینین
اصلا صدای خواصی نداره.کم هست ! کیفیتش بد نیست
خیلی ممنون.مبارکتون باشه.خوبه که راضی هستید.نقل قول:
جناب نظرتونو در مورد خودش و قیمتی که خریدیم نفرمودیدنقل قول:
حتی HDMI هم بهش نمیخوره :sq_14::41:
والله من همونطوری که گفتم تا حالا ندیده بودمش تا وقتی شما عکس گذاشتی.چی بگم؟برند چینی هستش دیگه.نقل قول:
بله 727 (1070قیمت) ولی 717 را میگن 1320 .... چرا؟نقل قول:
424 که دیدید با 414 (1200) چه فرقی داشت؟ چنده؟ کدوم بهتره؟
شماره تماس شرکا را داری بمن بدی؟ یا آدرس دقیق
لطف دارید.
نمی دونم چرا 717 گرون تره.تو مشخصات که فرق آنچنانی ندارند حتی تو مواردی 727 بهتره.فکر کنم فقط 717 کمی خروجی صدای بیشتری داره.نقل قول:
من مدل 424 رو گذری دیدم.خیلی عجله داشتم وقت نداشتم وایسم و خوب ببینم.طبق مشخصات 424 کمی بهتر هستش.مدل های جدید هم که کمی طراحی بهتر و جدیدتری دارند.فقط احساس می کنم که جنس بلندگوها دیگه چوبی نیست.البته باید از نزدیک دید.تو عکس اینجوری به نظر میاد.
شماره ای از شرکا ندارم.آدرسش میشه خ جمهوری نرسیده به تقاطع حافظ.پاساژش ضلع شمال خیابون هست.از هر مغازه ای اونجا بپرسی بهت نشون میده.
دوست گرامی مطلب شما درست نیست . اگر قواین انجمن اجازه می داد اطلاعات شرکت پشتیبانی کننده را در همین جا در اختیار شما می گذاشتم و در هر صورت مطلب عنوان شده در رابطه با الکومکس صحیح نیست . گیرنده دیجیتال الکومکس مدل 200 دارای 18 ماه گارانتی تعویض است.نقل قول:
من یک گیرنده الکومکس خریدم ضمانت یکساله شرکت عرشیا تجارت سما داشت ولی مورد تایید صداوسیما نبود بعد از مدتی هیچ شبکه ای نمی گرفت بردمش از ضمانتش تعمیرش کنم تعمیرش نکردند انداختمش بیرون حیف 70000 تومان حرومشان شود از من می شنوی بعضی مدل های گیرنده های دنا که تضمین شده ی این شرکتند نخرید
شما فاایل صوتی خواصی برای تست و مقاسیه در فروشگاه ها دارید؟ اگه باشه ممنونتم.نقل قول:
یاتوصیه ای برای مقایسه و انتخاب سیستم ؟
نه فایل خاصی ندارم.شما یک آهنگ از سبک موزیکی که گوش میدی انتخاب کن و اونو مرجع خودت قرار بده و هر سیستمی که مد نظرت هست رو با اون آهنگ تست کن و نتیجه گیری کن.نقل قول:
نقل قول:
منم شنیدم که گارانتیش یکم اذیت می کنه
باید گارانتی رو هم مد نظر داشته باشیم موقع خرید و از گارانتی معتبر خرید کنیم
دوست عزیز آنچه به من به عنوان مدیرعامل شرکت پشتیبانی کننده محصولات الکومکس مربوط است این است که محصولات را بدون توجه به شایعات و حسادت های رایج در ایران پشتیبانی نمایم . شما و یا هر کاربر دیگری از محصولات الکومکس که از پشتیبانی آن ناراضی بوده و یا مشکلی در رابطه با آن داشته است می تواند به راحتی با شرکت ما تماس گرفته و از کم و کیف فعالیت ها و پشتیبانی ما آگاه شود .
با درود...
من قصد خرید تلوزیون 6920 LED سامسونگ دارم که ازروی فلش میتونه فرمتهایی مثل DIVX و... و علی الخصوص MKV رو پخش کنه(این فرمت مهمه)
از اونجایی که دنبال سه بعدی و بلوری نیستم آیا:
امکان داره سینمای خانگی تهیه کنم که بتونم خروجی صدای تلوزیون رو بدم بهش و فقط صدا رو ازش بگیرم؟
یعنی پخش توسط تلوزیون انجام بشه و صدا توسط سینمای خانگی پخش بشه؟!
چون اگه بخوام سینمای خانگی بخرم که فرمت MKV رو پخش کنه حدود یک تومن باید هزینه کنم و در غیر اینصورت حدود پونصد تومن
سیستم مورد نظر خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ هست با قیمتی حدود 500 تومن
اگه راه بهتری هم هست خوشحال میشم اساتید کمک کنند
با سپاس پیشاپیش
سلامنقل قول:
شما باید تلویزیونی تهیه کنید که خروجی اپتیکال و سینمایی انتخاب کنید که ورودی اپیتیکال رو تهیه کنید و در این صورت می تونید فکری که توی ذهنتون هست رو اجرا کنید.
با سپاس
خروجی اپتیکال با خروجی AV چه تفاوتی داره؟
البته سوکتش رو پشت همین ال سی دی خونه دیدم
سینمای خانگی هم طبعا باید ورودی اپتیکال داشته باشه دیگه درسته؟
یک سئوال دیگه:
رسی ور رو هم وقتی با کابل HDMI به تلوزیون وصل کنم صداش از طریق همین پورت اپتیکال از طریق سینما قابل پخش خواهد بود.درسته؟
خروجی اپتیکال پهنای باند بیشتری داره و صدارو با کیفیت بیشتری انتقال میده.نقل قول:
بله سینمای خانگی هم باید ورودی اپیتیکال دارشته باشه.
بله در صورتی که تلویزیونتون هم این قابلیت رو ساپورت کنه البته میشه گفت این فابلیت تو همه تلویزیون های جدید قرار داده شده.