من امسال قرار ه کنکور بدم ولی هیچ امیدی به قبولی ندارم
از طرفی آزاد قبولیم صد در صده (رشته مکانیک)
درسمم خوبه (معدلم 18) به نظرتون یه یسال بمونم یا برم همین آزاد؟
Printable View
من امسال قرار ه کنکور بدم ولی هیچ امیدی به قبولی ندارم
از طرفی آزاد قبولیم صد در صده (رشته مکانیک)
درسمم خوبه (معدلم 18) به نظرتون یه یسال بمونم یا برم همین آزاد؟
من که پشتکارم تو درس خودن در حد صفر بودش و میدونستم که اگه سراسری قبول نشم میمونم پشت کنکور
همون سال اول آزاد شرکت کردم و قبول شدم و ...
حالا با توجه به معدلت شاید بتونی یه سال بخونی بدون هیچ دغدغه ای و قبول شی
من معدلم 10 بود
روزی یک دقیقه هم نمیخونم
پیش دانشگاهی مو با امداد غیبی و تقلب و نذر و نیاز و سفارش رد کردم :دی
ولی الان تو دانشگاه سروری میکنم :دی
به نظرم سراسری نشد برو آزاد
موفق باشی
سلام
دوست عزیز من درسم تموم شده و 3 سالی هست لیسانس نرم افزار رو گرفتم
میخوام بهت بگم هنوز هیچ کدوم از اینها برات اتفاق نیافتاده که داری اینجوری در موردشن نظر میدی
شما نه سراسری امتحان دادی که بدونی قبلو نمیشی
نه آزاد که بدونی حتما قبولمیشی
به نظر من تا وقت داری تلاشتون بکن
این مدت رو خوب بخون
بعد که نتیجه ها اومد میتونیم بهتر تصمییم بگیریم
ولی در حالت کلی اگه توانایی پرداخت شهریه اش رو خانواده دارند
یا فکر میکنی بتونی خودت با یه شغل معمولی حداقل نصف هزینه یه ترم رو بدی
برو ازاد
وگرنه برای سراسری سعی کن بخونی
در ضمن این هم بگم توی بازار کار آتی نسبت کاربد بودن شما به نسبت این که سراسری خوندی ای ازاد به اندازه 5 به 1 هستش
تو اگه کار بلد باشی همه جا میخوانت اما یه نا بلد سراسری خونده رو فقط جاهای دولتی با پارتی و امثالهم قبولشون میکنند
البته هر ترم میتونی تا 2 درس رو توی امتحان غیبت کنی تا حذف بشهنقل قول:
دوستان اگه کسی میدونه از کجا میشه فهمید بگه سوال ایشون سوال من هم هست . لطفا یه کمکی کنید . تو سایت خود دانشگاه ازاد هم میرم چیزی ننوشته :19:نقل قول:
سلام
من به خاطر اینکه شاغلم و شغلم 24 - 48 هست یعنی یه روز سرکار و دو روز خونه مجبور شدم دانشگاه رو پیام نور انتخاب کنم و الان دو ترم تو پیام نور درس خوندم ولی الان بدجور دلم رو زده خیلی بی صاحابه و.......
از دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که در مورد دانشگاه ازاد که ایا ویژه شاغلین چیزی داره( رشته ام فلسفه است) یا کلا کلاساش اجباریه یا نه میشه یعضی هاش ر و نیومد اونروزایی که به کارم میخوره کلا واسه شاغلا خوب هست یا نه ؟یه خواهش دیگه در مورد کنکورش هم بگید واسه رشته فلسفه هم باید کنکور بدم یا بدون کنکور هم میگیرن؟
ممنون
سلام
من به خاطر اینکه شاغلم و شغلم 24 - 48 هست یعنی یه روز سرکار و دو روز خونه مجبور شدم دانشگاه رو پیام نور انتخاب کنم و الان دو ترم تو پیام نور درس خوندم ولی الان بدجور دلم رو زده خیلی بی صاحابه و.......
از دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که در مورد دانشگاه ازاد که ایا ویژه شاغلین چیزی داره( رشته ام فلسفه است) یا کلا کلاساش اجباریه یا نه میشه یعضی هاش ر و نیومد اونروزایی که به کارم میخوره کلا واسه شاغلا خوب هست یا نه ؟البته مشکل شهریه که نیست! یا میشه با استادا هماهنگ بود! یا چیزی داد که بیخیال ما بشن! یا......؟یه خواهش دیگه در مورد کنکورش هم بگید واسه رشته فلسفه هم باید کنکور بدم یا بدون کنکور هم میگیرن؟و اینکه کنکورش کی هست؟
البته اینو تو فروم اصلیم مطرح کردم منتها دیدم منبعش اینجاست اینجا هم پرسیدم
ممنون
من تو دانشگاه آزاد درس خوندم البته من کامپیوتر خوندم . متاسفانه کلاسهای دانشگاه آزاد حضور و غیاب انجام میشه و برای شاغلین یک مقداری مکافاته ... دیگه بستگی به استادت داره که آیا باهات راه بیاد یا نه ... موارد زیادی هم پیش می یاد تو انتخاب واحد که محبوری تمام روزهای هفته و یا بیشتر روزها رو در طول هفته بری ... نکته آخر هم اینکه دانشگاه گرونیه و سطح کیفی اون متوسطه
از دوستان کسی هست که این شرایط رو داشته باشه یا شاغل باشه بگه چجوریه؟نقل قول:
سلام
از دوستان میخواستم راهنمایی بگیرم که در مورد دانشگاه ازاد که ایا ویژه شاغلین چیزی داره( رشته ام فلسفه است) یا کلا کلاساش اجباریه یا نه میشه یعضی هاش ر و نیومد اونروزایی که به کارم میخوره کلا واسه شاغلا خوب هست یا نه ؟البته مشکل شهریه که نیست! یا میشه با استادا هماهنگ بود! یا چیزی داد که بیخیال ما بشن! یا......؟یه خواهش دیگه در مورد کنکورش هم بگید واسه رشته فلسفه هم باید کنکور بدم یا بدون کنکور هم میگیرن؟و اینکه کنکورش کی هست؟
ممنون
ممنون
سلام دوستان معدل ترم قبل من 18 شد رفتم واسه تخفيف دانشجويي و گفتم بايد دو ترم پشت سر هم معدل الف بشي واسه تخفيف ده درصدي ! و البته وقتي معدل الف شدي تمام دانشجويان دانشگاه آزاد رو ما معدلشون رو نيگاه ميكنيم اوني كه بالاتر از همه شده فقط به همون تخفيف ميديم !!!!!! من كجا ميتونم پيگيري كنم و شكايت كنم؟ اين خلاف قوانين نيست ؟؟؟
سلام دوستان
معدل ترم قبل من 18 شد
رفتم واسه تخفيف دانشجويي
و گفتم بايد دو ترم پشت سر هم معدل الف بشي واسه تخفيف ده درصدي !
و البته وقتي معدل الف شدي
تمام دانشجويان دانشگاه آزاد رو ما معدلشون رو نيگاه ميكنيم
اوني كه بالاتر از همه شده
فقط به همون تخفيف ميديم !!!!!!
من كجا ميتونم پيگيري كنم و شكايت كنم؟
اين خلاف قوانين نيست ؟؟؟
در مورد حذف شاهد به دانشگاه مراجعه کردم و مثل اینکه هنوز وجود داره
فقط فراموش کردم بپرسم تا چند تا درسه
پیش نگیر وقتت تلف میشه فقطنقل قول:
منم ترم پیش بالای 18 شدم چون میدونستم فایده نداره اصلا دنبالشم نرفتم تازه بعد کلی دویدن اگرم بشه میگن ده هزارتومن تخفیف میدیم:دی
سلام من سوال داشتم
من پارسال مهندسی تهران مرکز قبول شدم ولی نرفتم ثبتنام بهم گفتن اسمم تو لیست هست
حالا من بهمن من نرفتم
میتونم مهر امسال برم؟
یعنی اسمم تا یکسال تولیست>؟
باید شهریه ثابت بدم؟
اره هنوزم میتونی ثبت نام کنینقل قول:
بعید بدونم دیگه پول اون دو ترم بگیرن
اخه من شنیدم شهریه ثابتشو میگیرن مثل مرخصی می مونههه
من این برام مهم نیست
نمیخوام هفته دیگه ککنکور ازاد بدم حالم خوب نیست
امتحانای پیشمو تازه دادم چون بخااطر پیشم نشد ثبتنام کنم گفتن بعدا بیا و یکسال هست اسم تو لیست
حالا کو تا هفته دیگه ؟ تا اون موقع حالت خوب میشه :دینقل قول:
از من میشنوی کنکور بده کلا قانون اینجا که مشخص نیست میبنی میگن دیگه نمیشه نمونش من واسه ترم پیش رفتم یه درس حذف اضطراری کنم پولشم بگیرم گفتن نمیشه برگه رو که یه ماه پیش دادن این تبصره رو توش نوشته بودن نشونشون دادم مکث کرد گفت نه این قانون واسه پارساله گفتم اینو امسال دادید یه سری بهونه الکی اورد
نه نمیتونم کنکور بدم
اخه بیمارستان باید برم و بستری شم
زنگ بزنم جواب میدن؟
باید به کجا زنگ بزنم
خیلی بدشانسم
اگه کس دیگه ای میدونه راهنمائیم کنه
کسی از خود تهران مرکز نیست
یکی رو بفرست دانشگاه مورد نظر واست سوال کنهنقل قول:
این تنها راهیه که میتونی مطمین بشی!
مرسی من فردا میرم اونجا
دانشکده
ببینم چی میگن
میزارن که برم؟
نه باید 3 ماه قبل وقت قبلی میگرفتی !نقل قول:
اره عزیز چرا نذارن
نقل قول:
سلام
ممنون
دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟نقل قول:
از دوستان کسی هست که این شرایط رو داشته باشه یا شاغل باشه بگه چجوریه؟
ممنون
ممنون میشم
کسی هست بدونه حداکثر چند واحد توی یک ترم باید پاس کرد تا ترم حذف نشه؟؟
چند واحد میشه حذف کرد؟؟
اگه شخصی هیچ کدوم از امتحاناش رو نده ، اتوماتیک ترمش حذف میشه ؟ ( حذف ترم میشه ؟ )
کلاسای آزاد همش اجباری هستنقل قول:
حداقل 6 واحدنقل قول:
هر ترم 2 یا 3 درس رو میشه حذف کرد
فکر نمیکنم! تا 2 یا 3 درس مجاز هستید امتحان ندید که خودکار حذف میشه ولی بقیه رو صفر منظور میشه( غیبت غیرموجه)نقل قول:
نمیشه رفت دانشگاه صحبت کرد که ترمو حذف کنن ؟نقل قول:
تو هر ترم هر درسی حدود چند تا کلاس داره و تا چند تا جلسه میشه تو هر ترمی غیبت کرد بعد عزیزان میشه برنامه کلاسیشون رو بگن تا ببینم معمولا برنامه کلاسیها معمولا چه شکلیه؟بعد یه چیزی من هنوز ثبت نام نکردم واسه کنکورش ایا هنوز وقت دارم یا من یادمه پارسال یه سری رشته ها رو که داوطلب زیاد نداشت همینطوری بعد کنکور برمیداشت ایا هنوز اینطوری هست یا نه؟نقل قول:
کلاسای آزاد همش اجباری هست
واقعا ممنون میشم اگه کامل جواب بدید
ممنون
با آشنا میشهنقل قول:
معمولا برای هر درس 10، 12 جلسه کلاسه شایدم بیشترنقل قول:
فقط 3 غیبت میتونید در هر درس داشته باشید
واسه کاردانی به کارشناسی همین الان برین سایت سنجش ثبت نام کنید
الانم بعضی واحدها بدون کنکور میگیرن ، باید ببینین کدوم واحدا هستن که بدون کنکور میگیرن
اقا كارت ورود به جلسه رو كي بگيريم و اينكه ازمون حدودي كي هست من كلا اطلاع ندارم؟؟؟؟؟
یعنی اگه توی یه ترم یه نفر فقط 4 واحد رو پاس کنه.اون 4 واحد هم حذف میشن؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حداقل 6 واحد
هر ترم 2 یا 3 درس رو میشه حذف کرد
سلام. خوبین؟؟؟؟؟؟// بچه ها امسال دانشگاه ازاد چنتا داوطلب داره؟؟؟؟ چنتارو میگیره؟؟؟؟ رشته غیر پزشکیرو میگما..... مرسی.....
دوستان تاریخ ازمون دانشگاه ازاد چه روزیه؟
رشته ی ریاضی
من همه ی درسا رو خوب امتحان دادم، همه رو بالای 17 شدم به جز یکی
اگه این یکی رو قبول بشم (که تازه شک دارم) با نمره 10 معدلمو میاره پایین
کاش سر امتحانش نرفته بودم که حذف بشه
راهی وجود داره که بتونم این درس رو با وجود اینکه امتحانشو دادم حذف کنم؟
کسی اینجا اطلاع داره که ازاد تهران مرکز واسه رشته عمران درس تخصصی برای ترم تابستون چی ارائه میده !؟ سایتش هم تا الان هنوز لیست دروس رو درج نکرده ...
اولا اینکه دیگه نمیتونی حذف کنی وقتی اسمتو رو برگه امتحان نوشتی دیگه تمومه میتونستی بری سر جلسه سوالا رو اولش ببینی نتونستی پا شی ولی دیگه نوشتی راهی نیستنقل قول:
دوما بیخیال معدل بالا شو ... معدل بالا فقط اعصاب خرد کنی داره ... من اون ترم بالای 18 شدم معدلم این ترم هم دو نمره اومده فعلا اولی رو 20 شدم دومی هم داده بود 15 اعصابم خرد شد چون میدونستم 19-20 میشم به استاد مربوطه ایمیل زدم که گفت اشتباه شده و دوباره تصحیح میکنه یه روز کامل اعصابم خرد بود حالا من اگه بخوام تا اخرین ترم هی فکر دو سه نمره باشم و با این چیزا اعصابم خرد میشه دووم نمیارم دیگه :دی
معدل بالا وقتی خوبه ارزش داشته باشه وقتی که هیچ فرقی نمیکنه با معدل 13 پاس کنی یا 20 درسا رو همون 13 بگیری با خیال و اعصاب راحت خیلی بهتر از اون 20 با اعصاب خرد کنی واسه یه نمره هست
با سلام الان دانشگاه ازاد داره کارت های رشته های غیر پزشکی را می ده .
اگر اشتباه نکنم پنج شنبه همین هفته نیز امتحان هست
ادرس سایت مورد نظر نیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی که تو مقطع ارشد درسی رو مردود شده باشه یا یه ترم مشروط شده باشه میتونه واسه دکترا ادامه تحصیل بده یا واسه دکترا نباید اصلا مشروط بشی و واحدی رو افتاده باشی
ببخشید کسی میدونه امسال شهریه ها افزایش خواهد داشت ؟
من میخوام پزشکی قشم بخونم / میترسم افزایش پیدا کنه زیاد نتونم هزینشو بدم . اگه کسی میدونه ترو خدا بگه مرسی
رفقا برا عمران تهران جنوب چه درصدایی می خواد حدودا؟
من وقتی دوم بودم از عمران تبریز قبول شدم.همون حدودا بزنم اینم قبولم؟