بله عزیزم هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری ...نقل قول:
بله عزیزم هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری ...نقل قول:
اقا يه جمه بندي انجام بديد ببينيم چيا هستن واسه خريد تا 500
نقل قول:سلام گرامیاین مدل در یک جمله "يك دو بعدي بسيار خوب، و يك سه بعدي بي كيفيت"پست جناب کامبیزبررسي تلويزيون LX9900 ، يك دو بعدي بسيار خوب، و يك سه بعدي بي كيفيت- در ايران با نام تجاري LX9500
تلويزيون LG Infinia LX9900 يك LCD 55 اينچي بسيار زيباست كه تصاوير زنده دو بعدي را به خوبي هر چه تمام تر ايجاد مي كند. اين تلويزيون بسيار زيبا، در واقع بسته اي از بهترين هاست. نور پس زمينه اين تلويزيون Direct LED يا Full LED بوده و مي توانيد از قابليت اينترنت اين تلويزيون نيز استفاده كنيد. اما عملكرد سه بعدي 55LX9900 در بين رقبايش، قابل قبول نيست. اين تلويزيون در ايران با نام تجاري LX9500 به فروش مي رسد.
نقاط قوت
تصاوير واضح و روشن، دو بعدي
رنگ سياه عميق
طراحي شيك
نقاط ضعف
مشكل crosstalk در توليد تصاوير سه بعدي
مشاهده حلقه هاي نور در پس زمينه تصاوير
ويژگي اينترنت كسل كننده با انتخاب هاي محدود
طراحي شيك ، مخصوص شما كه به ظاهر اهميت مي دهيد
اگر جزو دسته اي از افراد هستيد كه دوست داريد در منزلتان از وسايل شيك و مدرن استفاده كنيد استفاده از اين تلويزيون را به شما توصيه مي كنيم. اگر از روبرو به اين تلويزيون نگاه كنيد به نظر مي رسد قاب دور تلويزيون وجود ندارد. اين قاب تنها 20 ميلي متر از دور صفحه نمايش را اشغال كرده است. از آنجا كه قسمتي ازاين قاب حالت محو دارد، قاب دور تلويزيون بسيار باريك به نظر مي رسد.
زيبايي اين تلويزيون، از TV هاي بدون قاب همين برند، بيشتر است. در حاليكه تلويزيون هاي Direct LED معمولا ضخامت زيادي دارند، ولي اين تلويزيون با ضخامت بسيار كمي ساخته شده است. دقيقا مشابه تلويزيون هايي با نور پس زمينه Edge LED . ضخامت كلي اين تلويزيون 32 ميليمتر است.
با اينكه ضخامت اين تلويزيون بسيار كم است، ولي تعداد پورت هاي آن بسيار كامل است. 4 پورت HDMI به همراه پورت USB و يك اتصال VGA به همراه پورت Ethernet
بررسي وب در اين تلويزيون
آنچه در اين تلويزيون خيلي لذت بخش نيست، استفاده از اينترنت آن است. در حاليكه تلويزيون هاي سوني و پاناسونيك سرويس هاي Lovefilm و BBC iPlayer ارائه مي دهند اين تلويزيون تنها سرويس هاي Youtube، Picasa و AccuWeather را تحت پوشش دارد كه اين موضوع كمي نا اميد كننده است.
LX9900 از طريق پورت USBقادر به پخش موسيقي ، فيلم و عكس بوده و با فرمت هاي DivX و Xvid نيز مشكلي ندارد.
دو بعدي با رنگ هاي متنوع
اين تلويزيون در پخش تصاوير دو بعدي، بي نظير است. پالت رنگ اين تلويزيون بسيار درخشان است و به ندرت در پخش رنگ هاي درست دچار انحراف يا اشتباه مي شود. رنگ هاي مشكي در اين تلويزيون عميق بوده و جزئيات بسيار واضح هستند. خصوصا هنگام پخش تصاوير HD.
LG ادعا مي كند كه تلويزيونش Refresh Rate تاثير گذار 400Hz دارد. ولي طبق بررسي ما، اين حرف فقط يك دكور زيبا براي اين تلويزيون كره اي است. اين TV داراي Refresh rate معادل 200Hz بوده و سيستم Scanning Backlight نيز دارد. اين تلويزيون براي دوست داران برنامه هاي ورزشي كه حركات سريعي دارند، فوق العاده است.
يكي از ايرادات اين تلويزيون، ايجاد حلقه هاي نور در تلويزيون است. در واقع به علت نور زياد پس زمينه (Direct LED) ، زمان نمايش تصاوير سفيد رنگ، هاله اي از نور دور تصوير سفيد، ايجاد مي شود. البته اين ايراد بسيار كم اتفاق مي افتد و ممكن است شما به ندرت آن را مشاهده كنيد.
تصوير سه بعدي گران قيمت
هزينه اين تلويزيون سه بعدي بالاست. يعني مبلغي معادل 2600 يورو. بنابراين بايد توقع داشت تصوير بسيار خوبي نيز ارائه دهد. البته قسمت مثبت اين هزينه بالا را مي توان اين چنين ديد : به علت اينكه ال جي 2 عدد عينك Active Shutter به همراه تلويزيون سه بعديش ارائه مي كند، هزينه آن بالاست.
نور و روشنايي تصوير در حدي بالاست كه با زدن عينك هاي تاريك سه بعدي، باز هم تصوير را خوب مشاهده مي كنيد. مشكل بزرگي كه در اين تلويزيون مشاهده مي كنيد، مشكل Crosstalk يا Ghosting است. اين مشكل در اين تلويزيون به خوبي قابل مشاهده است و حتي از تلويزيون هاي C8000 سامسونگ نيز آزاردهنده تر است. در واقع ما مجبوريم بگوييم اين تلويزيوني نيست كه براي خريد سه بعدي به شما پيشنهاد مي كنيم.
از آنجا كه اين تلويزيون باريك است، صداي آن خيلي خوب نيست. اسپيكر هاي 10 وات داخلي، bass بالايي ايجاد مي كنند. در كل نياز به يك سينماي خانگي مناسب براي اين تلويوزيون داريد.
نتيجه
در كل، تلويزيون LG Infinia 55LX9900 يك تلويزيون شاهكار در پخش تصاوير دو بعدي است. عمق رنگ مشكي و رنگ هاي طبيعي نيز در اين تلويزيون قابل تقدير هستند. مشكل crosstalk در اين TV بالاست و به سختي مي توانيم آن را براي مشاهده تصاوير سه بعدي به شما پيشنهاد كنيم.
منبع
کد:
cnet.co.uk
جناب هادی که فروشنده محصولات ال جی بودند زیل این مدل فرمودند
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6303993&postcount=15
"راست حسینی بگم که هیچ یک از مدل های جدید کیفیت تصوصیر انها به پای 8500 و 9500 نمیرسه.باید منتظر به بازار امدن مدل های full led بمانیم.در ضمن باید بگم به نطر من پول برای سه بعدی دادن اصلا کار درستی نیست.من برای پسر خالم 8500 خریدم همیشه من را مبینه از من تشکر میکنه برای این انتخاب عالی.با تشکر.هادی"برای اطلاعت بیشترسعی کنید تمام صفحات این پست رو نیز مطالعه فرمایید
بنظرم جناب این آش را مزه کردی، تصویر سه بعدیش چجوریاست؟...نقل قول:
گویند که در سه بعدی ها فناوری passive، بهتر می باشد، من خودم 3 بعدی تی وی 5700 ال جی را دیدم، خیلی خوب بود بدون لرزش و ...، حیف که 100 هرتز بود و من هم بعد از 3 دقیقه 3 بعدی دیدن مبتلا به سر درد میشم!!
نقل قول:
ان شا ا.. وقت بگذار مطالعه ت رو ببر بالا بعد متوجه میشی اکتیو بهتره یا پسیو
سلام
46 اینچ به بالا . کیفیت خوب و عمر بالا خیلی مهمه . سه بعدی اصلا مهم نیست. led یا پلاسما (st30 or vt30) باشه.
قیمت هم کمتر از 2 میلیون تومن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ST30 خوبه ولی 42" حدود 2تومنه- VT30 هم شیکتره و 3بعدی بهتری داره که 42" حدود 2500..........نقل قول:
46EX720 سونی هم حدود 2200-2300 که 3بعدیش پایینتر از 2تای بالاس.........
46EX520 هم هست که مناسبتره و لی 3بعدی نیست..........
46D5550 سامسونگ هم بد نیست...........
امكانش هست دوستان مطلع و بخصوص جناب alucard يه ليست تهيه كنن و تلويزيونهاي موجود تو بازار رو اولويت بندي كنن؟ يعني يه ليست مقايسه اي باشه مخصوصا تو led كه تنوع زياد هست و كاملا گيج كننده .از بالا به پايين از بهترين تلويزيون موجود در بازار تا پايين
ممنون
خب ظاهرا كسي چيزي نمي دونست .نقل قول:
اما چون اوضاع در حال وخيم شدن است مجبور شدم سريع بخرم . بنابراين يكي از اينها را خريدم .
ممنون
من میخوام یک سیما خانواده میخواستم
حداکثر 3 میلون نشه
بین ال جی و سونی دیگه اگر یک چیزه خوب پیدا نشد سامسونگ
فول امکانات باشه و 42 اینج باشه هم صوتیش و تصویر کیفیتش عالی باشه بهتره
سلام
دوستان من فردا میخوام برم tv بخرم موندم بین sony ex720 و lg 57000 البته سایز 42
کدوم و بخرم ؟
لطفا راهنمایی کنید .
من دوتا مدل از سامسونگ انتخاب کردم ...
اما مدلهای اصلی ...
یعنی :
46D7000
و
46D8000
حالا سوالم :
این مدلها کدوم مدلهای گارانتی دار میشن ؟؟
چون تو ایران اسمشون این نیست ...
سلام دوستان.
یک تیوی میخوایم
تیونر داخلی جیجیتال داشته باشه :31:
فول اچ دی باشه
از این سری اسمارت که میگن اینترنت میره باشه
با وایرلس موبایل بشه عکس و فیلم پخش کرد
46اینچ باشه بیشترم شد اشکال نداره
گارانتی دار باشه
LEDباشه
تا 2.300قیمتش باشه
از این سینما خانگی ها هم داشته باشه خوبه
ممنون
بی تعارف یه چیز میخوام بگم ... هر کی ناراحت شد دیوار زیاده ... شرمنده ... !
واقعا واسه دوستانی که اینجا دارن مثه (... !!) به هم میپرن متاسفم ... مثلا اینجا واسه راهنمایی کردن افرادی مثه منه که اطلاع درست و حسابی از tv ندارن ... ولی واقعا که آبروی این فروم رو دارید میبرید ... هی یکی چیزی میگه ، اون یکی با سند و مدرک یه چیز دیگه ، دوباره اولیه یه چیزی میگه و ...............................
بابا بسه دیگه ... هر کی ندونه خیال میکنه بعضی از شما بزرگواران سهام عمده ی یکی از این شرکتا رو داره ... بابا اصل تکنولوژی همشون یکیه که ... فقط تو هر مدل از هر شرکت رو یه چیزی تمرکز شده و متناسب با کیفیتش ارزش گذاری شده ... این دیگه دعوا نداره ... هیچ چیز کامل نیست ، که اگه بود بعد از اون دیگه محصوله جدیدی نمیومد ...
اینقدر تعصبی رفتار نکنید ... ال جی بده ... سامسونگ فلانه ... شارپ بهمانه! ... سونی .......................
اساتید واقعی (!) همیشه میگن مدل با مدل باید مقایسه شه ... نه مارک با مارک ! ... هیچ محصولی رو هم نمیشه بدون بررسی تایید یا رد کرد ... این دیگه بماند که بررسی هر محصول خودش چقدر کار میبره ... والا من از بعضی ها تعجب میکنم ... انگار تمام tvها رو ، دونه به دونه چک کردن و از نزدیک دیدن و باهاش کار کردن ...
اینقدر به این سایتای خارجی هم اکتفا نکنید ... من از tv سرم نمیشه ... ولی اون موقع که دوربین ها رو بررسی میکردم بارها به این مورد برخورد کردم که معتبرترین سایتای review دوربین دیجیتال به نفع یه مارک (عمدا نمیگم) رای میدادن ... اینم اضافه کنم که واسه ی خیلی از دوستان تفاوت بین مدل ها اونقدری نیست که بتونن متوجهش بشن (البته قصد توهین به کسی ندارم ... خودم هم جزو این دسته هستم شاید! ) ... البته نه اینکه اطلاعات درست و حسابی ندین ... ولی وقتی میبینین تفاوت خیلی ناچیزه دیگه اینقدر مته رو خش خاش (!) نذارین ...
امیدوارم دوستانی که اینجا واقعا دارن اطلاع رسانی میکنن و زحمت میکشن خودشون رو قاطیه اون دسته نکنن ...
تشکر از همه دوستان محترم :11:
اقا کسی نیست
ما یه تی وی میخوایم
قیمتش تا 2.300 باشه
LEDباشه
گارانتی داشته باشه
سینما هم روش داشته باشه
فول اچ دی باشه
اینترنت بره وایرلسم داشته باشه عکس و فیلمو با موبایلم بندازم روش.
گیرنده دیجیتال داخلی داشته باشه
46 اینچ باشه بیشترم بود اشکال نداره
خدا خیرتون بده انشالله.
بگو سامسونگ 46d6920 می خوام !
هم اسمارت داره ! هم 3d !
یه سینمای خانگی دادن روش ! 4 تا فیلم بلوری 30 تومنی ! دو تا عینک 80 تومنی !
دو و سیصد هم خریدم ! سینمای خانگی هم 400 تومن قیمتش بازار !
3 بعدی سامسونگ رو با هیچی عوض نمی کنم ! خیلی حال می ده بازی ها سه بعدی !
عالی بود هادی جاننقل قول:
حرف دل خیلیا رو زدی...
:10::11:
اق کمک کسی نیست ؟
سلام
دوستان من میخوام برم tv بخرم موندم بین sony ex720 و lg 57000 البته سایز 42
کدوم و بخرم ؟ چرا؟
لطفا راهنمایی کنید .
d8880 و d7770 گارانتی دارن ولی 7000و 8000 بدون گارانتین.............نقل قول:
آقا خدا خیرت بده همرو داره اونوقت؟
چند اینچه؟تیونرم داره؟
و اینکه میشه فقط موقعی که میخوایم از سه بعدیش استفاده کنیم؟
مدلای امسال ال جی جالب نیستن...
مدل خوب سونی که ارزش خریدن داشته باشه hx925
بهترین تی ویای بازار ایران الان اینا هستن:
panasonic vt30 نئوپلاسما
سونی hx925
سامسونگ d7770
همه چی داره ولی متاسفانه کیفیت تصویر نداره!
کنتراست بد و آبی نشون دادن رنگ مشکی تو جاهای کم نور نسبت به مغازه مثل محیط خونه.
زاویه دید محدود.
سه بعدی با کراس تاک.
یکنواخت نبودن شدت نور.
واسه من کیفیت تصویر خیلی مهمه گرم و زنده نشون دادن رگها.
تیونر داخلی هم داشته باشه 46اینچ هم باشه
الان فکر کردم دیدم از اسمارتش استفاده خاصی نمیکنم سه بعدی هم کلا بدم میاد سه بعدی نبود هم اصلا مهم نیست.
سلام.توروخدا یه راهنمایی بی طرفانه و بی تعصب..
بودجه حدود 2.5 واسه TV دارم.
از مدلهای زیرکدوم کیفیت بیشتری دارن؟؟
panasonic v20
sharp LE830
samsung 6960
sony nx720
46 اینچ باشه .
بعدم آیا 42vT30 کیفیتش از اینای که گفتم بهتره؟؟
اخه شنبه میخوام بخرم
ببینم دگر دوستان چی پیشنهاد میدن
یستگی به خونتون داره اگه خونتون خیلی پر نوره تو جاهای پرنور تصویر ال ای دی بهتره البته تو بیشتر مدلا فقط مستقیم از جلو تا حداکثر 30 درجه از چپ و راست ولی تو جاهای کم نور تصویر پلاسما خیلی بهتره مخصوصا که اولا پلاسما مشکل رسپانس تایم پائین و کم آوردن تو صحنه های اکشن وسریع نداره دوما اینکه مشکل زاویه دیدم نداره.نقل قول:
اگه خونتون خیلی پر نوره و تو روز بیشتر تی وی نگا میکنین سونی nx720 یا شارپ بخر ولی اگه خیلی نوره زیاد نداره یعنی نور متوسط داره بدون هیچ شکی کیفیت تصویر vt30 به همه اینا میچربه اگرم میخوای پول کمتر هزینه کنی برو st30 بخر.
اره تیونر داخلی داره ! 46 اینچه !نقل قول:
دوست عزیزی که از این تلویزیون ایراد میگری !
اولا بودجه ای دوستمون رو در نظر بگیر ! من به شما تضمین می کنم ! توی این رنج قیمت هیچ تلویزیونی کیفیتش از این تلویزیون بهتر نیست !
کنتراستش خیلی خوبه ! توی انالوگ بده ! ولی توی دیجیتال و ماهواره فوق العاده بالاست ! از سری مگاکنتراست هست ! ابی نشون دادن رو قبول دارم ! ولی به شرطی که فاصله تلویزیون با چشمت کمتر از 20 سانتی متر باشه !
از یه متر دورتر به هیچ وجه قابل تشخیص نیست ! زاویه دید اصلا محدود نیست ! 178 درج است !
یکی از برترین 3d هاس در رنج خودش !
یکنواخت نبودن شدت نور.من همچین موردی ندیدم !
دوستان تلویزیون bx420 با همه سینمای خانگی های سونی سینک می شه؟؟(از لحاظ براویا سینک)
یعنی همه سینمای خانگی های سونی براویا سینک دارند؟؟
......................
سلام دوستان عزيز
بنده ميخوام تو اين هفته يه tv بخرم حداقل هم 46-47 اينچ تا نزديكاي 2 تومان هم بيشتر نميدم
ممنون ميشم راهنمايم بكنيد
سلام علیکمنقل قول:
تشکر از شما
بهتر بود لحن حرف زدنتونم محترمانه باشه تا هم موثر تر باشه ، هم به ادب شما پی ببریم!
من خودم از صحببتتون تشکر کردم
میدونم که از سر دلسوزی این حرفا رو زدید اما...
اما این پریدن به قول شما یا نقد رو باید بررسی کرد
من خودم کم و بیش سر میزدم به اینجا
از زمانی که جناب ابی این صفحه رو ترک کردن اوضاع نا به احواله!
شما میتونی 30 صفحه اخیر رو چک کنی
من هیچوقت اعتراض یا به قول شما پرش نمیکنم
اما وقتی میبینی یه سری یوزر اومدن ،همشم رو یه برند و مدل دارن صحبت میکنن باید یه اقدامی کرد!
یه دوست میاد اینجا راهنمایی بگیره کمه کمش میخواد 1 میلیون هزینه کنه! هزینه کمی نیست!
شما ببین کاربر میگه من یه تی وی از برند فلان میخوام
میگن نه برند فلان پنل تلویزیونش عمرش زیاد نیست ، فقط پنل مانیتورش خوبه + ماشین لبایشوییشو و..!!!
یکم پول بزار فلانو بگیر
میگه سام میخوام میگه من اسمشو گذاشتم اسمشو نبر ، بی کیفیته!!
کاربره میگه هوشمند میخوام باشه!
میگن این که ما میگیم هوشمند نیست اما گیرنده دیجیتال داره!!!!!
این راهنماییه!! خدا وکیلی این چیه!!!
کاربر بی اطلاع گناهش چیه که میخواد یه جنس خوب بخره با هزینه معقول و ویژگی های دلخواه..!
چند تا دیگم ازش طرفدارزی میکنن!
معلومه چند نفر شدند میخوان یه محصول رو حالا با چه نیتی .......
شما ببین میتونه نام 10 مدل از محصولات یه برند رو بگه!!
خوب اینجا آدم موخش صوت میکشه ! طرفی که اصلا تا دیروز نمیدونسه تی وی چیه!!
باید اعتراض کنه و الا که کاربر بی اطلاع جورشو باید بده!
ومن هر جایی تو هر مکانی چه مجازی ، چه غیر از دیدن رفتار های غیر اخلاقی اعتراض میکنم!
شما ببین همین اعتراض من و چند دوست دیگر باز این صفحه رو به تعادل رسوند..
سکوت در این مسائل خیانت به سایر کاریران میباشد
این نظر منه
در آخر بازم از تمام کاربرانی که عالمانه و دلسوزانه ،کاربران رو راهنمایی میکنن کمال تشکر را دارم..
سلام دوستان خوبم
یه تلویزیون تو سایز 37 تا 46 اینچ بهم معرفی کنید تو رنج قیمتی مذکور که خرید بهینه ای باشه
برند برام مهم نیست کیفیت مهم هست
با تشکر
ضمنا دوستان نظرشون رو هم در مورد این مدل و قیمت بازارش رو اگه دارن بگن
X.Vision LCD 40 Onyx K-Series Digital - LF-40IMK9E
من توی این رنج قیمت از الجی هم زیاد ال سی دی دیدم اما حقیقتا زیاد در مورد ال سی دی اطلاعات ندارم پس منتظر راهنمایی دوستان هستم
سلام
عنوان تاپیک بودجه رو مشخص کرده اما فاکتورهای زیر نیز مطلوبند:
از بانه میخوام تهیه کنم
37 اینچ
full hd
اسمارت و 3D نباشه
با تشکر:11:
37D550 . تو ایران با نام D585 هست. تاپیکشم هست . بچه ها 32 اینچشو دارن خیلیم راضی هستن.
خسته نباشید
درخواست مشاوره برای خرید تلویزیون واسه اتاق خواب میخواستم
میخوام حداکثر 40 اینچ و قیمت تا 1300 و ورودی سه تا HDMI مصرف برق مناسب و رم خور و فلش خور و کلا همه جوره خوب باشه
رو مارک خاصی هم زوم نکردم
ضمن سپاسگزاری از تمامی دوستانی که تجربه خود را بدون هیچ غرضی در اختیار دیگران قرار میدهند، بنا به اون چیزی که من ایمان دارم بهش و مسئله جوگیری و زیر علم خاصی رفتن بهش اطلاق میشه، درکنار مطالعه فروم های فارسی، حتما حتما حتما به فروم های خارجی سر بزنید avforum,flatpanelhd و ... در اختیار شماست، اونجا بیشتر مباحث تخصصی است و دیگه از برخی اظهار نظرات نظیر جنس کره ای یخچالش خوبه، ژاپنی تلوزیونش و ... (اصولا هر نظری را که بجای نقد یک محصول کل برند را به چالش بکشه، نیاز به تامل جدی دارد)نقل قول:
من هفته پیش تلویزیون xvision مدل 46"LED-Digital رو خریدم.قیمتش نسبت به امکانات و کیفیت تصویرش عالیییه . من 1480 تومن خریدمش . گیرنده دیجیتال داخلی داره و full hd هست و با usb اش میشه فرمتهای زیادی از تصویر و فیلم و موزیک رو دید . کنتراست تصویرشم بالا هست . گارانتیشم که معتبره .نقل قول: