/8/87نقل قول:
آره خدايي موافقم !نقل قول:
تو پنلتون مشخصه كي قطع ميشين كي كانكت ميشين:40:
Printable View
/8/87نقل قول:
آره خدايي موافقم !نقل قول:
تو پنلتون مشخصه كي قطع ميشين كي كانكت ميشين:40:
بالاخره این ADSL ما هم بعد از یک ماه تلاش راه افتاد اونم با یه مودم غیر ساپورت شرکت .....
آره بابا مشكلت حل نميشد تا فردا هم باهات با موبايل حرف ميزدن! :31: راستي 45 دقيقه با موبايل مغزت آب پز نشد؟!!! :31: ميگن بيشتر از 20 ديقه آمپر مغز ميره بالا :31:نقل قول:
اگه دانلود شبانه قطع بشه (كه از عجايب هست بشه :31:) بعد از وصل شدن ديگه نيازي به كانكت شدن نيست خودكار بعد از ثابت شدن چراغ مودم وصل هست.
منم بعد از شش ماه انتظار و استفاده از شرکت لای زر بالاخره صاحب یه پورت شاتل شدم !
گفتن که اکو نمیدیم چون پره ( عجیبه ) ! و به زور art1 رو گرفتم اونم واسه اینکه 1ماه مجانی هم دادن که میشه 28 تومن دو ماه
بعدا میکنمش اکو . گفتن یه ایمیل بزنی درست میشه
هرچی گفتم به زور اسپلیترشونو بهم انداختن با وجود اینکه خودم گفتم دارم 2000 تومن
+ 2000 تومن هم پول پیک
هنوز هم لایزر پورتمو آزاد نکرده و پشتیبانی گفت که دو سه روز دیگه قطع میشه . میترسم آخر برام شر بشه و سرویس چند روز عقب بیوفته
------------
دوتا سوال :
من که قراردادم تموم شده و رفت ، اما از این کارتای تخفیف افراد دیگه نمیشه استفاده کرد برای بعد ؟ یعنی مثلا تو سرویس بعدی 10تومن تخفیف بگیرم ؟ چون موقع ثبت نام استفاده نکردم .
تنظیم مودم نکته خاصی نداره ؟ اون Ip هارو حتما باید ست کرد ؟ ( به نظر من که تاثیری نداره )
منم امروز شاتلم وصل شد قبلاً هم از لایزر می گرفتم یک ماه طول کشید تا خط رو از رانژه در اوردن آخرشم زنگ زدم داد و بیداد کردم تا کارم راه افتاد میگفتن نامه رو فرستادیم مخابرات ولی دروغ میگفتن چون بعد از داد و بیداد رفتم مخابرات گفتن نامه هنوز نیومده..... مواظب این اتفاق برای شما نیوفته..... حتماً خودت هم به مخابرات سر بزن....نقل قول:
برای من فاکتور جدید صادر شده 3 ماهه اکو 512 میخوام زنگ بزنم برام بکننش 6 ماهه چون اونطوری بصرفه تر منم که زیاد استفاده ندارم الان 20 روز مونده به سرویسم تموم شه قریب به 1 گیگ ترافیکم مونده تازه خیلی بیخودی مصرف کردم تو روز زدم فیلم دانلود کردم :31:
من که سرویسم هنوز روی 512 هست و 8 تیر دورم تموم میشه و تا هشت تیر فقط یک هقته خونه هستم که استفاده کنم و هنوز 4 گیگ از حجمم مونده و حیرونم که چی دانلود کنم:41:...نقل قول:
من از دوره بعد 6 ماهه ی 128 شارژ میکنم:41:
راستی آقا حامد توی این یک مدتی که نبودم مثل اینکه همکار انجمن شدی:46:
تبریک میگم:11:
نمی دونم والا ! میترسم شر بشهنقل قول:
حالا شرایط شما رو نمی دونم اما برای من تا سه روز دیگه به صورت قانونی زمان قطع کردنشون میرسه . چون سرویسم 24م تموم شد و گفت بعد دو هفته کلا قطع میکنیم اگه شارژ نکنید . حالا هم که زنگ زدم میگه صبر کنید خودش اوتومات قطع میشه
موندم... :41:
به به مبارکه!!! ایشالا کانکشنش برات بچرخه!:31:نقل قول:
فرشاد جون شما فقط برای نصب اومد درسته؟ فکر کنم این دوستمون برای درخواست و ثبت نام پیک درخواست داده بودن.نقل قول:
شما فقط برای نصب اومد یا برای تحویل گرفتن مدارک و فرم درخواست؟ اگر فقط برای نصب باشه فقط 15 تومنه ولی اگه برای تحویل گرفتن مدارک و فرم درخواست بیاد خوب مسلما هزینه پیک جداست.نقل قول:
مبارکه. دیدی گفتیم مودم مشکلی نداره.نقل قول:
یه سوال دارم من می خوام خودم مودم بگیرم اولا به صرفه تر هست یا نه؟ دوما" زوری به آدم مودم میاندازن؟سوما"خودم مودم داشته باشم بازم میان واسه ی نصب کردن؟ چهارما" دوتا تلفن تو خونه داریم باید دوتا اسپلیتر بگیرم به جفتشون وصل کنم؟پنجما" به همه اسپیلیتر میدن؟
نه دوست من اینطور نیست ... 2000 تومن جداگانه حساب میشه ... به خاطر همین 6 ماه پیش من خودم حضوری رفتم پل رومینقل قول:
منظور شما چیه اومدن 15000 تومن گرفتن خط رو رانژه کنن 2000 تومن هم روش گرفتن . شما میگی بازم 15000 تومن واسه نصب مودم میگیرن؟اینجوری باشه که می گم نمی خوام.نقل قول:
1 - بله به صرفه تره ... خودت بگیر ... Asus بگیر ... یا 602 یا 604نقل قول:
2 - نه اختیاریه
3 - بله میان ... ولی نصب خیلی راحته ... دو تا سیم رو وصل می کنی و مودم رو کانفیگ می کنی و خلاص
4 - نه نیاز به دو تا اسپلیتر نیست ... می تونی از این سوکت های 1 به 2 بگیری ... برو الکتریکی ها دارن ...
5 - چرا ندن ؟؟؟ :5:
نه دوست من ... برای همۀ کارا 15 تومن میگیرن و خلاص ... هم رانژه و هم نصب ... که البته اگه کارت طلایی بهشون بدی 15 تومن میشه 5 تومن ... یعنی 10 تومن تخفیف :8:نقل قول:
4 - نه نیاز به دو تا اسپلیتر نیست ... می تونی از این سوکت های 1 به 2 بگیری ... برو الکتریکی ها دارن ...
چجوری آخه تلفن ها با هم 10 متر فاصله دارن؟
:23:
10 متر منظورته ؟؟؟ خوب باشه ... سیم 10 متری بگیر ... کاری نداره که ... تبدیل های 1 به 2 برای تلفن وجود داره ... در هر صورت نیاز به 2 تا اسپلیتر نیست ...نقل قول:
بلهنقل قول:
اين دوستمونم گفته بود:
اين دوستمون گفته بود سرويس كارنقل قول:
یه سوال داشتم.این 15 تومنی که شاتل برای راه اندازی سرویس می گیره شامل هزینه ی ایاب و ذهاب هم میشه یانه پول ایاب و ذهاب سرویس کار رو باید جدا بدید؟
حرفي از پيك نبود:46::31:
یه سوال شاتلی :
من که امروز قرارداد امضا کردم تا کی طبیعیه که نتونم تو سایت لاگین کنم ؟ دقیقا چیا رو باید وارد کنم ؟
یه سوال فنی :
اگه adsl رو خط باشه و همزمان با dial وصل بشی سرعتت کمتره و در حد 33 هست ؟
چون من خیلی وقته که سرعت dial up برام از 33 بیشتر نمیشه ولی قبلا راحت تا 50 میرفت . میخواستم بدونم واسه adsl هست یا نه ؟
سلام به دوستان شاتلی>نقل قول:
تا هر وقت که وقت کنن ثبت کن.:31::27:(شوخی)
تا فردا درست میشه دیگه!
شناسه کاربری که توی اون فاکتور یا برگه ای هست که بهت دادن! که اولش کد شهر هست مثلا: 21XXXXX
رمز عبور هم همون شماره خطی هست که رانژه شده!
اره وقتی خط رانژه بشه و از dial up استفاده سرعتت نسبت به قبل کمی افت پیدا میکنه!
آقا اصلا اون موضوع رو فراموش کن یه هزینه ی ایاب ذهاب که این حرفها رو نداره .:31: :7:
سلام مهدی جان ممنون از لطفت آره دیگه شدیم :31:نقل قول:
من هم ترافیکم زیاد میاد روزها میزنم فیلم میگیرم :27:
1 ساله بگیرم فکر کنم بس باشه چون ماهی 1 گیگ فکر نکنم بیشتر مصرف داشته باشم روزها و هم خیلی بصرفه تر ه:11:م هست
ولی سرویست رو 128 نکن بزار همون 512 باشه ولی 1 ساله یا 6 ماهش کن چون دق میکنی اگه 512 داشته باشی بری رو 128 من یکماه اینکار و کردم خیلی سخت بود
اگه سرعتی که روی ککانکشن می زنه کمتر از 33 باشه خطت فیبرنوری.فیبرنوری هم باشه adsl بیadslولی خودت می گی سرعتش 50 بوده پس حتما میشه . حالا یه زنگ به مخابرات بزن بگو چک کنن.اگر فیبر نوری هم بود زنگ بزن به شاتل با کارشناساش صحبت کن میگن باید چیکار کنی.:14:نقل قول:
من می تونم با همین مودم adsl با dial up کانکت شم؟؟چجوری؟
نه عزیز!نقل قول:
adsl پروتکلش فرق داره با dial up
البته به روش تخیلی شاتلی میشه:31::27: (شوخی)
نه دوست عزیز. 15 تومن برای نصب و رانژه و بقیه کارها + 2 تومن هزینه پیکنقل قول:
نقل قول:
چرا، ایشون گفتن پیک، تو پست پایینولی چه گیری دادیما!!!:31:نقل قول:
سلام دوستان من از شاتل دارم سرویس مبگیرم ولی میگن مودمتو ساپورت نمیکنیم اگر
چه سازگاره و مشگلی نخواهی داشت . مودم من پلانت 4 پورت هستش کسی اطلاعی
در این زمینه داره ؟
چرا ساپورت میکنن
خالی میبندن
خود من پلنت 4 پورت دارم
مدل 4400
همینه دیگه؟
دوستان این جور که بوش میاد مشکل قطع و وصل شدن 10 روزه من مربوطه به مودمم بود. از یکی مودم قرض کردم مشکل حل شد. (مودم فعلی ASUS AM602)
حالا اگر قرار باشه من مودم جدید بخرم چه پیشنهادی میدید؟ از بین معمولی و بی سیم بهترین مدل ها رو بگید ممنون میشم.
بیسیم ها به نظر من اول asus 604 و بعد linksys خوبه هر دو قیمتشون 92 هزار تومانه و تو معمولی ها همین 602 حرف اول رو میزنه با قیمت 45 توماننقل قول:
ما نیز طاقت نیاوردیم تا آخر امتحانا،رفتیم شارژ کردیم : دی
سلام دوستان
امروز اولین روزی بود که کانکشن مودم وصل بودم ولی دانلود شبانم خیلی کم شده مشکل از سایت شاتل یا کانکشن با مودم افت سرعت دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میزان RX , TX در سرویس 512 اکو شاتل چنده؟
منظورم همون سرعت سند و رسیو است که تو کانفیگ مودم نشون میده.
همچین خیلی هم کم نشده ها! یه 20-30 مگ کمتز از شبهای قبلت هست. :31: ولی به کانکشن داخلی مودم ربطی نداره، دیشب یه کم سرعت کم بوده.نقل قول:
اگه منظورت Upstream و Downstream است برا مننقل قول:
Line Rate - Upstream (Kbps): 284
Line Rate - Downstream (Kbps): 541
نقل قول:
همچین خیلی هم کم نشده ها! یه 20-30 مگ کمتز از شبهای قبلت هست. :31: ولی به کانکشن داخلی مودم ربطی نداره، دیشب یه کم سرعت کم بوده.
شبای قبل زیر 1230 دانلود نداشتم امشبم با همین وضع (کانکشن با مودم)مدارا میکنم ببینم فرقی میکنه یا نه
دوستان کلاً کی رایگان هست بجز شبها؟؟؟ پنج شنبه جمعه رایگان هست؟؟؟؟
planet 4400 4 portنقل قول:
اکو از یک تا هفتنقل قول:
آرت علاوه بر 1 تا 7 جمعه ها هم رایگانه و تا آخر تابستان 88 پنجشنبه ها هم رایگانه
:11:
من می خواستم سرویس 512 eco بگرم.شرکت شاتل بهم گفتن ما فقط به ادارها و... می دهیم. راهنمایی کنند چه طور میشه
این سرویس رو گرفت(من در اصفهان زندگی می کنم)
اگه دانشجوی میتونی بگیرینقل قول:
با یه اشتغال به تحصیل
اینا همش الکیه
فقط پول مهمه
پولو که بدی بهت میدن
سفارش بده میاره در خونه پولا گه بگیره دیگه هیچی یادش نیست که به کی داره 512 میده
منم اصفهانم و گرفتم
با یه اشتغال به تحصیل