رده n باشه ! برد هم زیاد باشه از WEP هم پشتیبانی کنه !
Printable View
رده n باشه ! برد هم زیاد باشه از WEP هم پشتیبانی کنه !
سلامنقل قول:
ممنون که جواب دادی
لطفاً اگر امکانش هست یک مدل وایرلس دار هم معرفی کن. یعنی هم LAN داشته باشه هم وایرلس
ممنون
دوستان کسی این برنامه RegistryBooster امتحان کرده؟کارش چیه اصلا؟من دانلود کردم،یه اسکن کرد ، 269 تا ارور پیدا کردتو systeme related errors ، 58 تا هم تو user related errors. اینا معنی اش چیه؟
و یه سوال دیگه ، این ping (که تو سایت speednet مثلا به همراه سرعت دانلود و آپلود میده) معنی اش چیه؟
دوستان یک مودم Asus می خوام که هم Wifi داشته باشه و هم Lan و USB
تا جایی که امکان داره ارزون باشه
راستی یه سوال. اگر مودم wifi بخرم همزمان تا چندتا دستگاه بهش وصل میشه؟ ربطی به تعداد آنتن ها داره؟
لطفاً نظرتون رو در مورد Asus DSL-G31 بگید. ممنون
درسته جاش اینجا نیست ولی رجیستری بوستر یه برنامه برای پاکسازی و بهینه سازی رجیستری ویندوز هست.بهتره به جای این Advanced System Optimizer رو دانلود کنین.هم کارش بهتره هم ابزارهای متنوع زیادی داره.نقل قول:
پینگ یعنی مدت زمانی که طول میکشه درخاست شما به سرور برسه و پاسخ سرور به شما برسه.
------------------------نقل قول:
سوال اول که پیش میاد این که مگر مودم شما سرخودش اسپلیتر نداشته است؟
بنده احتمال میدم که شما اتصالات اسپلیتر را اشتباه وصل کرده باشید.
همان طور که می دونید اسپلیتر سه تا محل اتصال داره یکی ورودی هست دوتا خروجی
خط تلفن را به ورودی line لاین اسپلیتر وصل بای بشود
خروجی adsl اسپلیتر به مودم وصل می شود
خروجی phone به دستگاه تلفن وصل میشه.
ضمنناً تلفن دیگری نباید به قبل از اسپلیتر وصل کرد.:8:
همچین چیزی امکان نداره اسپیلیتر سیگنال های تلفن و ADSL رو جدا میکنه و اگر خروجی تلفن رو به مودم بزنیم اصلا مودم لینک نمیدهنقل قول:
نه اتصلاتم درسته. موقع خرید مودم تو جعبش یک اسپلیتر بود که من اون گذاشتم ببن تلفن و پریز تلفن.نقل قول:
اما دیروز یکی دیگم خریدم تا شاید صدای هوای تو تلفن کمتر بشه. اما متاسفانه چند روزیه سرعتم به شدت امده پایین گفتم شاید از نامرغوبی اسپایتر باشه. اما چند نفر دیگم گه از همارا سرویس دارن تایید میکنن که جدیدا سرعتش امده خییلی پایین.
اسپلیتر جدید رو درست وصل کردم . از LINE یک سیم وصل کردم به پریز تلفن و از DSL وصل کردم به مودم.
روترهای linksys اکثراً امکانات خوبی دارندنقل قول:
ولی مدل
WRT610N
در بین بقیه مدلها فعلاً کاملترین مدل موجود هست.
ویژگی های خاصش این که چهار تا پورت LAN یک گیگابیتی داره .
دوبانده هستش
یک پورت USB برای به اشتراک گذاشتن یک هارد اسکترنال یا هر مموری در شبکه داره.
ضمنناً از WEP , WPA. WPA2
برخورداره.
پریز تلفن ضد برق نیست؟نقل قول:
تلفن بیسیم نیست؟
اگر از اول چنین مشکلی نداشتید یهویی شروع شده احتمالاً یا مال مرکز مخابرات هست یا مال ISP
از پشتیبانی ISP کمک بگیرید.
نه تلفنمون معمولیه . بیسیم نیست.نقل قول:
پریز تلفن ضد برق چیه؟:20:
فکر میکنم مشکل از شرکت یکم صبر میکنم اگه سرعت به حالت ا ولیش برنگش تماس می گیرم.
مودمهای wireless معمولاً usb ندارند اگر هم داشته باشند برای اتصال پرینتر یا به اشتراک گذاشتن حافظه خارجی به کار می رود.نقل قول:
در مورد تعداد دستگاهها نمی شود اظهار نظر کرد. چون هر چه تعداد دستگاهها بیشتر بشود پهنای باند بینشان تقسیم می شود
ربطی به تعداد آنتنها نداره.
اما dsl-g31 یکی از مدلهای ساده asus هست چیزی شبیه asus wl-am604g هست ولی جدیدتره.
وایرلسش زیاد قوی نیست . ولی برای جاهای کوچک کافیه .
خوب من برای تو خونه می خوام. سرعت ADSL که تو ایران خیلی پایین تر از WIFI هست پس از این بابت نباید نگران بود. فقط کافیه که قطع و وصل نشه.نقل قول:
توی خونه دوتا PC دارم (هر کدوم تو یه اتاق) و یک لپ تاپ و یک آیفون. اگر مودم رو توی یکی از اتاق ها بزارم توی اتاق های دیگه هم جواب میده؟
راستی میدونم به این انجمن مربوط نمیشه اما یک کارت شبکه وایرلس هم می خوام. پایین ترین قیمتش چیه؟
شاید مودمتون مشکل داره
کارت شبکه وایرلس انواع اقسام مختلف دارهنقل قول:
فقط هرنوعی می گیرید سعی کنید درایور win7 داشته باشه که دچار مشکل نشوید.
ممنون ، یه کرک هم بی زحمت برا Advanced System Optimizer 3.0.560.4557 میذاری(با توضیح نحوه استفاده لطفا)؟من دانلودش کردم،کرکش خرابه.:10:نقل قول:
مرسی اما میشه بیشتر توضیح بدی در خصوص تنظیم کانال اکسس پوینت فکر کنم همین مشکل دارم چون اطرافم 3 -4 تا هست وبعضی موقع خودبخود شروع به خوردن ترافیک میکنه طوری که معلومه داره دانلود فایل انجام میشه.البته باید یه بار قطع ووصل کنکم تا درست شه.نقل قول:
تمام آپدیت عام هم رو off هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز رفتم یک Dlink 2640u خریدم. به نظرتون چیز مناسبیه؟ هر چی دنبال asus am604 wirless گشتم پیدا نکردم. هم پایتخت رفتم هم ایرانیان و هم بازار رضا! هیچ کس نداشت
راستی Dlink 2640 رو خریدم 57 تومن. خوب خریدم؟ گرون نداده باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون ما فارسی تایپ کنید. چشای آدم با فینگیلیش در میآد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه تست از سایت Speedtest بگیر ، بذار ببنیم چی میگه!
-----------------------------------------------------------کد:www.speedtest.net
شما هم میشه کار بالا رو انجام بدین؟ ممنون . . .نقل قول:
-----------------------------------------------------------
Rutter رو ریست کارخونه ای کردی؟نقل قول:
پیشنهاد میکنم Ruter رو روی یه سیستم دیگه تست کنی. ببین وارد Setup میشه؟
1- سوال اول چی بود ؟!؟!؟!؟ ما تو این تاپیک سواتمون بیشتر از شبکه و برنامه هاس قد نمیده !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- در ادامه صحبت دوستمون ، خوندن مطلب زیر از ویکیپدیا مفید خواهد بود:
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%DB%8C%D9%86%DA%AF
حدودا قیمتش چنده؟ به نظرت درمقایسه با Asus-wl600g چطوره؟ ( البته اولین موردش که تابلو هستش تعداد USB هاست که asus دوتا داره.نقل قول:
1- همون دوشاخ تلفن هستش که داخلش یه کیت داره که اگه دوشاخ رو به پریز برق بزنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم سکته نزنه و بجاش ، دوشاخ یا تحمل میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا شهید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !نقل قول:
معمولا روی بدنه دوشاخ با عباراتی مشخص میکنن که پریز Anti-shock هستش. ( یه راهش اینه که دوشاخ رو بزنین تو برق اگه مودم سوخت میشه نتیجه گرفت . . .! )
جستجو جستجو . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-----------------------------------------------------------کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4464368&postcount=5483
مبارکه ، ایشالله همیشه چراغاش واست چشمک سبز بزنه . .. .نقل قول:
قیمتش رو نمی دونم. ولی من وقتی چیزی رو میخرم میگم ، تو دنیا واسه من بهتر از این نیست . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل قیمتش 140 دلار هست
رایان صبا زده زده 230هزار تومان:18:
با wl-600g خیلی فرق دراه بزرگترین فرقش این که مودم نداره روتر خالیه.
[QUOTE=a6l3i;4867927] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون ما فارسی تایپ کنید. چشای آدم با فینگیلیش در میآد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تست از سایت Speedtest بگیر ، بذار ببنیم چی میگه!
-----------------------------------------------------------کد:www.speedtest.net
سلام
من امروز زنگ زدم پشتیبانی شرکت گفت ما link speed رو که تو connection می نویسه رو بر اساس ترافیکمون تو هر مرکز میزاریم تو مراکز شلوغ 1 mb و در بقیه 2 mb به همین دلیه که 2 نفر با سرویس یکسان یکی با 120 دانلود میکنه یکی با 250 !!!!!!! کاش می تنوستم مرکز تلفون رو عوض کنم!!!!
نقل قول:ممنون ، من فکر کردم مودمه. مثل Asus-wl500g که روش Download Machine هم داشت و تا پای خرید هم رفتم ولی فهمیدم مودم نداره !!!!نقل قول:
همه ISP ها همین طورن. سرعت Download و Upload تون هم که کلللی فرق داره. فکر کنم سوالتون درمورد یکی بودن سرعت dl و upload حل شده باشه!نقل قول:
سلام دوستان.من از مودم و این حرفا اصلا سر در نمیارم:41:
میخوام که یکم در مورد پورت لن واسم توضیح بدید.
1-پورت لن چی هست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
2-خود مودم این رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-چه سیمی رو باید بهش وصل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و این که کارت شبکه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب سوالامو بدین.
یه استاد زحمت میکشه پارامتر های این جدول رو به ما توضیح بده و بگه واسه بهتر شدنش هر کدوم چیکار باید کرد؟؟؟
سلام
من یک مودم وایرلس dlink گرفتم. با اون به راحتی میتونم در pc به وسیله کابل به اینترنت وصل بشم. ولی برای لب تاپ که ویندوز 7 داره ، هرکاری میکنم نمیتونه وایرلس کانکت بشه. تنظیمات مودم من به صورتی هست که اتوماتیک کانکت میشه...
سلام
من مودم micronet sp3362 دارم ، لطفا اموزش نصب و تنظیم این مودم رو برای استفاده از سرویس صبانت بدید .
سلام یکی بیاد اینا رو واسم توضیح بده:
pppoe\pppoa
bright
???
من یه مودم وایرلس دارم که با کامپیوتر خودم pc و با لن +گوشی وصل میشم کدام تنضیمات بهترینه؟؟؟
با سلام
من یه مودم asus 604 دارم و میخوام توی suse 11.2 راه بندازم. ولی هرکاری میکنم، تب مربوط به dsl در network manager فعال نمی شه. اگه دوستان منو راهنمایی کنن ممنون میشم
سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم چه طور میتونم مودم ADSL الفکس رو کانفیگ کنم
باید چه ip address یی بهش بدم؟
از سایتش نمیتونم یوزر مانوئالش رو دانلود کنم ::
کد:http://www.alfexit.com/global/product_productdetail,productid_1.htm
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
نقل قول:
pppoe بهترین تنظیمات هستش .
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
چرا این انجمن اینقدر کم کاره؟؟؟ فقط دوستان سوال میکنن و بی جواب میمونه؟؟؟؟؟نقل قول:
این دومین با سومین باری هست که سوال میکنم و هیشکی جواب نمیده... آقا تشریف بیارین انجمن سکوریتی ببینین سرعت پاسخ دهی و رفع مشکل چقدر خوبه:40:
البته قبول دارم بحث تخصصی تره . اما یه مقدار دوتسان و اساتید لطف بیشتری داشته باشنند بهتر نیست؟؟؟:11:
شما باید توی قسمت wan یک کانکشن جدید اضافه کنید . vpi و vci رو از پشتیبانی بپرسید . connection type رو روی pppoe تنظیم کنید . توی قسمت یوزر پسورد رو طبق یوزر و پسورد کانکشن خودت تنظیم کن. در ضمن تمام قسمتهای دیگه رو همون default خودش باشه. تمومنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط honesty مشاهده تاپيک
با سلام
من قبلا كه دايل آپ استفاده ميكردم ميزان بايتreceived چندين برابرsent بود ولي حالا با adsl ميزانsent تقريبا نصف received است. چرا؟
نوشته شده توسط a6l3i : شما هم میشه کار بالا رو انجام بدین؟ ممنون . . .
به طور کلی من از صبانت باید چه اطلاعاتی بگیرم تا خودم تنظیم کنم ؟نقل قول:
یوزر و پسورد برای کانکت شدن و vpi و vci ؟ چیز دیگری لازم نیست ؟
همین vci - vpi رو باید بگیرید. این مراحلی رو هم که گفتم باید در آدرس 192.168.1.1 توی مرورگرتون وارد کنید که البته میدونین دیگهنقل قول:
اولا امیدوارم شما رو بیشتر و فعال تر ببینیم توی تالارها ( از ابتدای 2006 تا حالا 3 تا پست؟؟؟؟:18:)نقل قول:
دوم :46: ناراحت نشی عزیز
سوم احتمالا ویروسی شدی عزیز دل برادر ( البته اگه خودت آپلود نداری) حتما سیستم رو با اویرا ، کسپر و یا اوست آپدیت شده اسکن کن .
چهارم نتیجه رو بهمون خبر بده
دوست عزیز شما برای کانکت شدن با لپ تاپ 2 راه دارید :نقل قول:
1.ازطریق pppoe
2. ازطریق bridge
اگه بخواید از روش اول استفاده کنید باید user و pas تو مودم تعریف وقسمت تنظیمات وایرلس رو هم انجام بدی.دراینصورت سیستم به محض بالا ومدن کانکت میشه یعنی نیازی به ساختن کانکشن نداری.و راه حل دومی هم که باید :1.اول وایرلس کانکت باشه 2.یه کانکشن بسازی وبعد کانکت شی.
سلام دوستان
من یه مشکل با pppoe دارم
ببینین این تنظیمات درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنگام روشن شدن لپتاپ اوتومات کانکت نمیشه
الان که من به صورت اتوماتیک وصل میشم پس روی pppone هست. مشکل من اینه که به محض اینکه بر روی نام وایرلس در لیست شبکه های شناخته شده در لب تاپ کلیک میکنم اروری میده که میشه به وسیله اون عیب یابی انجام داد(ولی اون هم نتیجه ای نداشت)نقل قول:
تنظیمات درسته البته توی همین صفحه. شما دوتا کار انجام بدهنقل قول:
1. تیک اخرین گزینه رو بزن
2. توی تنظیمات لپ تاپت گزینه connect automatic رو فعال کن . باید درست بشه
تنظیمات لپتاپ رو از کجا بزارم رو اتومات؟نقل قول:
تو تنظیمات مودم تیک آخرین گرینه رو زدم ولی نشد