ابوالفضل جان معمولا از نيم فصل به بعد بازي هاي ملي شروع ميشهنقل قول:
Printable View
ابوالفضل جان معمولا از نيم فصل به بعد بازي هاي ملي شروع ميشهنقل قول:
من تا الان شاید بیشتر از 20 بار شده که هی balرو به دلایل زیاد مجدد از نو شروع کردم. فقط یه 3-4 دفعه اول به تیم ملی دعوت شدم. این دعوت شدنم توی 5 هفته پایانی نیم فصل اول بود. یعنی 6تا بازی انجام میدادم که 5 تاش توی 5 هفته پایانی بود و بازی ششم در هفته اول تعطیلات نیم فصل اول!!!!!! شما خودت کی و در هفته چندم دعوت شدی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه عزيز همون نيم فصل اول سال اول بازيهاي ملي وجود داره انتخابي جام جهاني و 6 بازي هست 3 تاي متواليش در هفته هفتم و هشتم و نهم و سه تاش هم در پايان نيم فصل توي تعطيلات نيم فصل برگزار ميشهنقل قول:
ببين دوست خوبم شما وقتي داري بال رو شروع ميكني بازي اول كه توي تيم بابيلونا بازي ميكني بعد سه تا تيم بهت پيشنهاد ميدن شما بايد توي 3 هفته اول توي تمرينات نمره 8 بگيري (معدل اون سه بازيت بايد بالاي 7.5 باشه يعني حداقل بايد توي يكي از تمرينها 8 و توي دوتاي ديگه 7.5 بگيري) بازي چهارم به بعد ميبرنت به ورزشگاه و توي نيمكت ميشيني اگه توي 4 بازي كه به عنوان يار ذخيره مياي 7.5 به بالا بگيري هفته هفتم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي يه چيز رو بايد دقت كني ابدا نبايد هيچ بازي رو اسكيپ كني تا اون موقع يك اسكيپ كافيه تا از رسيدن به تيم ملي در سال اول باز بموني سال اول كه به تيم ملي دعوت شدي در صورت درخشش و موثر بودن در صعود به جام جهاني شماره 7 يا 10 تيم ملي رو توي جام جهاني كه سال دوم برگزار ميشه رو خواهي پوشيد موفق باشينقل قول:
مرسی. منم همیشه توی تمرینات 8 میگیرم. اما نمی دونم چرا حالا اینجوری شده؟؟؟؟؟ شما خودت چند دفعه بال رو از نو شروع کردی؟ هر دفعه که شروع کردی به تیم ملی هم دعوت شدی؟؟؟؟
ببخشيد اگر مي شود شماره تمام كيت هاي تيم ها را براي من بنويسيد
اگه مي شود شماره كيت تمام تيم ها را در اينجا بگذاريد
pes 2008
نخیر...نقل قول:
من وسط مستر لیگ میتونیم امار بازیکنان رو تغییر بدم
هیچ مشکلی هم برای این کار ندارم
زياد شده هر بار نمره كم گرفتم يا اسكيپ زدم دعوت نشدم ولي از وقتي اسكيپ نميزنم و نمره زياد ميگيرم دعوت ميشم من اكثرا 8 ميگيرم شما اگه از نو شروع كردي 7 - 8 بازي اول رو 8 بگيري 100% تيم ملي دعوت ميشي در ضمن ايشالله كه آرژانتين شكستش رو جبران كنه منم شوكه شدم وقتي اين شكست سنگين رو مقابل بوليوي شنيدم آرژانتين خودش لوله ميكنه نميدونم چطور شده اينطوري به بوليوي باخته منم تا همين ديروز شماره 7 رئال بودم البته فقط زماني كاپيتان ميشدم كه كاسياس تو دروازه نبود ولي نيم فصل رفتم منچستر حالا هم كه گيگز بازنشست شده هم شماره 11 به من رسيده و هم بازوبند كاپيتاني 3 سال متوالي بهترين بازيكن جهان و اروپا شدن باعث شده تو سن 22 سالگي كاپيتان منچستر باشمنقل قول:
گه گدار يه سري هم به تاپيك PES2010 بزن كم كم اطلاعات جامع تري گذاشته ميشه تو تاپيك
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=309193
كاملا تائيد ميشهنقل قول:
من همون نيم فصل اول كه نقل و انتقالات صورت مي گيره به تيم ملي دعوت شدمنقل قول:
واسه بازي هاي آمريكاي جنوبي بود فكر كنم
خب منم همينو ميگم ديگه اي بابا از دست اين آرمين :31:نقل قول:
ولي من الان تو برزيلم تو اون نيم فصل اوليه بازي هاي قهرماني آمريكاي جنوبي بود بعدش آخر فصل رفتم بازي هاي مقدماتي جام جهاني
باور كن من تا حالا نديده بودمنقل قول:
خيلي برام عجيبه
اخه اگه اين قدرت ها تغيير مي كنن حتما براي كسانيه كه گزينه Player Development رو OFF ميذارن اخه قدرت بازيكن در حين بازي ها داره زياد ميشه
من هميشه وقتي مسترليگ بازي مي كنم Player Development رو ميذارم روي فعال كه بتونم بازيكنام رو تمرين بدم و قوي بكنمو اگه تغييري هم در قدرت بازيكنان از قسمت Edit بدم در مسترليگم تاثيري نداره اگه تاثير هم داشت حتما بازي هنگ مي كرد !!! مثلا تو BAL وقتي قدرت رو با اون نرم افزار مي بري بالا و بعدش بري به قسمت مشاهده پيشرفت بكن يه دفعه مي پره بيرون از بازي
اما اگه گزينه Player Development رو بذارم روي غيرفعال اون وقت حق با شماست و ميشه قدرت بازيكنا رو تغيير داد و در مستر ليگ تاثير ميذاره
به هر حال من به همه احترام ميذارم و حرف شما برام كاملا متين و قابل قبوله :11:
اتراكتيو جان فكر نكنم توي يك فصل بتوني اول مقدماتي ها رو توي تيم ملي باشي آخر همون فصل هم بري جام جهاني يا جام ملتها بازي كني هر سال 6 - 7 تا بازي ملي مي توني داشته باشي نه بيشتر. مثلا من كه مليت اسپانيايي دارم سال اول طي 6 بازي ملي دور مقدماتي انتخابي جام جهاني بود بعد سال دوم آخر فصل جام جهاني در طي 7بازي ملي برگزار شد كه قهرمان شديو سال سوم انتخابي جام ملتهاي اروپا بود و سال چهارم جام ملتهاي اروپا. وقتي هم مليت ايروني برداري در سال هاي فرد يعني سالهايي كه جام ملتها و جام جهاني در آخر فصل نيست همون موقع كه بازي هاي انتخابي توي اروپا و آمريكا برگذار ميشه بازي هاي تداركاتي دعوت ميشي من عمر كثيفم رو گذاشتم پاي اين مود bal
دوستان من یه کار خیلی خیلی باحال انجام دادم اونم برای خودم و کسانی که مثل من مشکل از نصب اورجینال ندارند ونمیتونند پچ های رسمی رو نصب کنن خب براتون توضیح خوبی میدم که چجوری به فکر ام افتاد
من اولاش خیال میکردم راهی نیست و باید بخرم یهو یادم افتاد که یه راهی هست شاید بتونم خلاصه توی اینترنت سرچ کردم ویه فایل تورنت گیرم اومد یه پی اس 70 مگابایتی بود اونو گرفتم حدود 2 درصد تا به اتمام دانلود ناقص شد یعینی سوخت رفتم فایل رو باز کردم دیدم فایل های نصب درست اورجینال هستند فقط پوشه img خالی بود خودم پوشه img رو بهش اضافه کردم و گفتم گو ر بابای کو نامی نصب شد و پچهاب و 1.20 رو راحت نصب کردم فردا براتون مواردی که بازیتون رو اورجینال نصب میکنه همراه با اموزش میزارم برید حالشو ببرید
من ورژن reloded این بازی رو دانلود کردم یه فایل با پسوند iso هست که حجمش 7 گیگ هست
این فایل رو چطوری باید روی dvd رایت کنم و نصب کنم ؟ چون روی یک dvd جا نمیشه !
باید روی dvd 9 گیگ کپی کنی....این dvd های موجود 4.7 هستن
يه رفيق دارم بلده يه كاري كنه كه وسط نصب دي وي دي 2 رو بخواد خيلي كارش جالب هست ولي من دقيق شيوه كار رو نميدونم بذار به همون شكل iso روي هاردت باقي بمونه ديگه اشكالي داره مگهيا مثلا بازي فايل هاي نصب رو با وينرار پك كن 2 تيكه كن يه تيكه رو روي دي وي دي 1 رايت كن تيكه 2 رو روي دي وي دي 2 هر وقت خواستي نصب كني اول فايل هاي نصب رو از روي دي وي دي ها اكستراكت كن روي هار بعد نصب كن بعد نصب فايل هاي setup رو حذف كن البته به قول فاشيست يه دفعه روي دي وي دي 8 گيگا بايتي رايت كن خيالت رو راحت كننقل قول:
فهميدم چيكار كردي احسن به تو پسر فكر بكري كردي در واقع فايل هاي img رو كه از قبل خودت داشتي رو ريختي كنار فايل هاي دانلود شده ايولنقل قول:
من قدرت رو با اون نرم افزار بردم بالانقل قول:
بعدش از بس گل ميزدم دعوت مي شدم به تيم ملي
عجيب هم بود در اولين فصلم كه با آژاكس بودم دعوت شدم به تيم ملي برزيل و بازي هاي قهرماني امريكاي جنوبي بود
حتما اينكارو بكننقل قول:
اگه بشه چي ميشه
اين خارجي ها با آپلود كردن iso بازي ها تو تورنت خيلي به ما كمك مي كنن
در bal
من از وقتی به تیم ملی دعوت شدم فقط از دقیقه 60 به بعد به من بازی می دند !!؟؟ چرا؟؟؟
وقتی L1 رو نگه میدارم فلش روی بازیکنه من کمرنگ میشه . چرا ؟؟
با تشکر
وقتی این دکمه رو نگه داری خود بازیکن برای خودش بازی میکنه یعنی جا گیری میکنهنقل قول:
وقتی l1 رو نگه میدارم فلش روی بازیکنه من کمرنگ میشه . چرا ؟؟
میدونم آخه مشکل اینه که وقتی میخوام از سایت filefront بگیرم یه فایل 70 مگی رو میاره در صورتی که حجم این فایل همش 780 کیلو هستش.نقل قول:
حالا کسی این نرم افزار رو نداره؟
من منظورم از kit لباس برای تیمها بود.چون GDB folder های بعضی از تیم ها 3 تا لباس دارند که در بازی فقط دوتاشون رو نشون میده و لباس سوم تیم رو نشون نمیده.نقل قول:
نمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه؟
نقل قول:
چجوری؟ با چه نرم افزاری میتونی بیشتر توضیح بدی؟ممنون
انتظار داري يه بازيكن 17 ساله رو از اول به بازي بگيرن شماره 10 رو همراه با بازوبند كاپيتاني رو بهش بدن؟ اول خودت رو بايد اثبات كني اگه توي 17 سالگي يعني سال اول توي دور انتخابي بهترين بازيكن و گلزن بشي و بتوني تيم مليت رو ببري جام جهاني سال آينده توي جام جهاني يكي از شماره هاي تك رقمي تيم (اگه مهاجم باشي 10) رو ميدن به تو تا حالشو ببري بعد 22 سالگي هم ميتوني بازوبند كاپيتاني تيم باشگاهي و ملي رو ببندي البته به شرط اينكه داراي بازيكن سال اروپا و جهان بشي و كاپ توي طلاي اروپا و جهان رو از از رياست فدراسيون فوتبال دريافت كني ويديوي جالبي هست اون مراسم اهداي توپ طلانقل قول:
با نرم افزار GGS (Game Graphic Studio)نقل قول:
سلام.اقا من كرك هم نصب كردم ولي بازم همون پيغام رو ميده.ولي چند تا چيز تغيير كرده.يه گزينه دانلود تو سيتينگ اضافه شده لوگوي ليگها هم عوض شده بوندسليگا هم اومده لوگوش ولي تيمها تغييري نكرده.چيكار كنم؟
اين سوال منو چرا نميزارين.بابا نيم ساعت پيش فرستادم.دورهي ازمايشي تا كي هست من هر وقت يه چيز بفرستم شما ميخواين اينقدر نگه دارين بعد بزارين
سلام دوستان توی سایت 2shared اپلود کردم اخه خیلی ها با راپید مشکل دارند فقط کافیه بعداز گرفتن فایل img بازی کرک خودتون رو به فایلهای داخل img خودتون رو به پوشه در داخل فایل دانلودی program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\img بریزید بعدا" هم نصبش کنید
کد:http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
چرا تو مغازه ها روی dvd 5 میفروشن ؟ منظورم اینه که وقتی 7 گیگه حداقل باید دو تا dvd 5 باشه نه یک dvd5 !نقل قول:
يه رفيق دارم بلده يه كاري كنه كه وسط نصب دي وي دي 2 رو بخواد خيلي كارش جالب هست ولي من دقيق شيوه كار رو نميدونم بذار به همون شكل iso روي هاردت باقي بمونه ديگه اشكالي داره مگهيا مثلا بازي فايل هاي نصب رو با وينرار پك كن 2 تيكه كن يه تيكه رو روي دي وي دي 1 رايت كن تيكه 2 رو روي دي وي دي 2 هر وقت خواستي نصب كني اول فايل هاي نصب رو از روي دي وي دي ها اكستراكت كن روي هار بعد نصب كن بعد نصب فايل هاي setup رو حذف كن البته به قول فاشيست يه دفعه روي دي وي دي 8 گيگا بايتي رايت كن خيالت رو راحت كن
قیمت dvd 9 چنده ؟ چه مارکی خوبه ؟
چه پیغامی میده؟نقل قول:
سلام.اقا من كرك هم نصب كردم ولي بازم همون پيغام رو ميده.ولي چند تا چيز تغيير كرده.يه گزينه دانلود تو سيتينگ اضافه شده لوگوي ليگها هم عوض شده بوندسليگا هم اومده لوگوش ولي تيمها تغييري نكرده.چيكار كنم؟
تیما که تغییر نکرده برای اینه که شما فایل های ادیت و اپشن رو احتمالا توی فولدر خودش کپی نکردین
دمت گرمنقل قول:
اولين سوال : :31:
آنلاين بازي كردي ؟
نه من زیاد انلاین بازی نمیکنم
پسورد ميخواد
پسوردش چيه ؟
اوه یادم رفت ببخشید پسوردش matin هستش
سلام...
Patch Pes 2009 رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
سلام عزیزنقل قول:
پچ 1.20 بفرما عزیز :
با تشکر از krauser عزیزکد:http://dl.konami-europe.net/dd7c08978a0342226b00bd6707a06741/PES2009Patch120.zip
قربانتان:40:
من بازی رو دوباره شروع کردم. توی تمرینات و تمام بازی ها به جز یه بازی نمره 8 گرفتم. اون یه بازی رو هم نمره 7.5 گرفتم. هیچ بازی رو هم اسکیپ نکردم، اما کماکان پشت خط تیم ملی موندم و دعوت نمیشم!!!!!!!
من که گفتم. توی این نسخه از کیت سرور این امکان نیستش!!!! شما یه قسمت از پست منو نقل قول کردی، که اصلاً ربطی به این موضوع نداره! :دینقل قول:
با برنامه DKZ Studioنقل قول:
نه کرایزر جان. GGS واسه صداها جواب نمیده!!!نقل قول:
کسی چهره درست حسابی بازیکنان تیم ایران رو داره؟
هر چی میگردم چیز به درد بخوری پیدا نمیکنم
extracting file faild.it is most likely caused by low memory ( low disc space for swapping file ) or corrupted cabinet file مشخصات سیستم cpu;amd atholne3200 ram;2g graphic;nvidia9500 hard;320 پس از پایان نصب هنگامی که میخواهم بازی را شروع کنم با اخطار بالا روبرو میشوم راهنمایی کنید
موقع Extract كردن فقط خطا ميده ميده : The file is corruptنقل قول:
سلام.فاشيست عزيز پيغام ميده كه اين ver مال اين نيست و بايد اپ كني.الان 3 روز ميخام بازيرو درست كنم اين پيغامو ميده
دوست عزیز سالمه من برای اطمینان دانولدش کردم و پسوردو زدم سالمه دوباره امتحان کن ببین درست میشه یا نه
دانلود كردم
يه فايل زيپه
با وينرار اكستراكتش مي كنم
پسورد رو ميزنم اما موقع اكستراكت كردن خطا ميده
اين خطارو : The file is corrupt
درست شد
ميرم براي نصبش
اميدوارم بتونم آنلاين بازي بكنم
دوستان چرا میخوام پچ 1.30 رو نصب کنم ارور windows installer مید؟
آیا کسی راحل این مشل رو برای SP3میدونه