دوستان میخوام بالای صفحه سمت راست (کاملا گوشه صفحه) آرم دانشکده را بزنم و زیرشم یه نوشته بزنم باید چه کار کنم؟
کادرم هم نمیخوام تکون بخوره
Printable View
دوستان میخوام بالای صفحه سمت راست (کاملا گوشه صفحه) آرم دانشکده را بزنم و زیرشم یه نوشته بزنم باید چه کار کنم؟
کادرم هم نمیخوام تکون بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
بهتره برای این کار Text box ایجاد کنید و از قسمت Insert عکس و آرم مورد نظر رو بزارید و متن رو داخل همون Text Box و زیر عکس بنویسید.ترجیحاً برای اینکه حاشیه اطراف Box دیده نشه می تونید به رنگ سفید تغییر بدید.
درود برشما دوستان، من دو تا پرسش دارم :
پرسش 1 :
اگه میشه درمورد گزینههای سربرگ picture position در advanced layout در تب format توضیح بدین ، و اینکه چرا گزینه move object whit text را که تیک میزنم و ok میکنم بعد که برمیگردم تیک اون حذف شده .
پرسش 2 :
آیا میشه تب format را به طور دائم داشت ، یا فقط پس از استفاده از گزینههای تب insert میتونیم اون را داشته باشیم .
راستی ویندوز سون دارم با آفیس 2007 اینترپرایس سرویس پک 3
سپاسگزارم
هیچ کس جواب من رو نمیده؟نقل قول:
فکر نمی کنم روشی باشه(حداقل من بلد نیستم):13:نقل قول:
چون شما شماره هارو دستی تایپ می کنید ومثل شماره صفحه نیست که اگر صفحه 52 را حذف کنید صفحه بعدی بشه 52
با سلام
من از افیس 2010 استفاده می کنم و می خوام ارم یک موسسه رودر ابتدای صفحه داشته باشم و در سمت چپ و راستش هم چند تا نوشته مثل تاریخ و پیوست و اینجور چیزها رو دارم
هر وقت عکس ارم رو وارد می کنم نوشته هام به هم میریزه و نمی تونم ارم رو در وسط و نوشته ها رو در انتهای دو سمت چپ و راست داشته باشم
چطور باید ارم رو قرار بدم که نوشته های به صورت مرتب و موازی با عکس قرار بگیرن
با تشکر
سلامنقل قول:
می تونید Text box ایجاد کنید و تصویر و یا متن های کناری رو در اون قرار بدید.در اینصورت دیگه متن به هم نمی ریزه.
اگه با این صورت مشکلتون حل شد,می تونید حاشیه های باکس رو به هم رنگ سفید در بیارین که دیده نشن.
با سلام و تشکرنقل قول:
متاسفانه با text box هم من نتونستم درست کنم توی text box هم همه چی بهم می ریزه
راه دیگه ای وجود نداره ؟
با تشکر
سلام خدمت دوستان .
این اولین پست منه ....امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشیم.
سوال اینه .....من یه فایل تایپ شده ورد 2007 دارم که بعضی از خطوطش فاصله بین کلمات زیاد شده.وقتی انتهای خط کلیک می کننی و tab رو می زنی درست میشه .یعنی کلمات جمع میشن. حالا سوال اینه ..آیا راهی هست که همه خطوط با هم درست بشن یعنی جمع بشن.چون تک تک tab زدن کار طاقت فرساییه.......و اگه align txt right رو بزنی خط های دیگه هم جمع میشن که کل متن خراب میشه....
دوستان
تو ورژن 2010 میشه بگید که چطور میشه اعداد رو فارسی نوشت؟واسه من همیشه لاتین مینویسه اعداد رو...
برو به این قسمت:office/word option/advanced/ تو قسمت shoe document content قسمت numeral رو تنظیم کن رو hindiنقل قول:
با سلامنقل قول:
مثل عکس زیر از word option گزینه numeral رو روی context بزارید فکر کنم درست بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش (این پست با پست قبلی با هم ارسال شد)
سلام نمیدونم برات کار میکنه یا نه ولی این رو هم امتحان کن
تمام متن یا جایی رو که خراب هست رو انتخاب کن بعد روی justify کلیک کن و یکی از حالت هاش رو انتخاب کن
سلامنقل قول:
اگه براتون مقدوره و موردی نداره ... فایلتون رو قرار بدید تا من یا دوستان دیگه هم امتحان کنیم.
چون نباید تصویری که تو Text box گذاشته میشه باعث به هم ریختن متن بشه.
نقل قول
نوشته شده توسط K1lou [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر
متاسفانه با text box هم من نتونستم درست کنم توی text box هم همه چی بهم می ریزه
راه دیگه ای وجود نداره ؟
با تشکر
سلام
به جای text box از یکی ازگزینه های shapes مثلا مربع استفاده کن بعد add text رو انتخاب کن سپس تصویر را داخل اون insert کن بعد از گذاشتن تصویر کناره هاش رو سفید وحذف کن احتمالا مشکلت حل بشه!
با درود فراوان
هنگامی که برای فرمول نویسی در word 2007 از مسیر inser > object > microsoft equation 3.0 استفاده میکنم ارور زیر رو میده:
فرمول نویسی انجام میشه پرینت هم میگیره اما ارور مطمئنا یه کاستی رو نشون میده. ناگفته نمونه هنگام فرمول نویسی از مسیر عادی داخل خود word 2007 کار درست انجام میشه وارور هم نمیده. اگه میتونید لطفا بگید چکار باید بکنم که این کاستی برطرف بشه. یعنی چطور Equation Editor را re-install کنم ؟Equation Editor's MT Extra font is not available. Some characters will not display or print.Re-instal Equation Editor to properly install its fonts.
(ویندوز 7 – آفیس 2007 اینترپرایس سرویس پک 3)
سپاسگزارم
با سلامنقل قول:
یک نمونه براتون گذاشتم تا شما هم امتحان کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید.
شما فقط آرم مورد نظر رو در تکست باکس قرار بدید.
lمیشه اگه کسی می تونه جواب بده...............نقل قول:
آقای مصطفی اگر جواب منو داشتین میدادین باید بگم همه اون گزینه ها رو امتحان کردم جواب نداده
2 تا سوال دارم دوستان
اول اینکه میخوام تو ورد یه فرم بسازم و این فرم را برای حدود 60 نفر پر کنم مشخصاتشا چکار کنم
و سوال دوم این که برای تایپ حرفه ای ریاضیات در ورد باید چه کار کنم؟
سلامنقل قول:
منظور از اینکه فاصله بین کلمات زیاد شده ؟! منظور space زیادی زده شده ؟
اگه به این صورت باشه میشه از طریق Replace این فاصله های اضافی رو حذف کرد....
اگه می تونید نمونه فایلتون رو قرار بدید !!!
برای سوال اول فکر می کنم با Mail Merge می تونید این کار رو انجام بدید.نقل قول:
برای سوال دوم هم نرم افزار Math Type
سلام خدمت دوستان عزیز اگر دوستان راهنمایی کنن که من این شکل رو با چه نرم افزاری و یا در ورد ایجاد کنم ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل رو نگاه کنین
اگر بخام فاصله کلمات رو از هم کم کنم باید آخر هر سطر یک تب بزنم .حالا اگه بخام همشونو با هم جمع کنم و ورد هم همچنان در حالت تنظیم center باشه چی ؟
نقل قول:
این فایل رو نگاه کنین
( اگر بخام فاصله کلمات رو از هم کم کنم باید آخر هر سطر یک تب بزنم .حالا اگه بخام همشونو با هم جمع کنم و ورد هم همچنان در حالت تنظیم center باشه چی ؟ )
سلام دوست من
پرسش شما رو متوجه نشدم متن شما که درحالت centered نیست بلکه دروضعیت justified است اما اگر قسمت اول پرسش رو درست فهمیده باشم ( اگر بخام فاصله کلمات رو از هم کم کنم ) برای کم یا زیاد کردن فاصله واژه ها ( کلمات ) باهم و حروف هر واژه ، Font dialog box رو در تب Home باز میکنی و در سربرگ charater spacing گزینه condenced رو انتخاب میکنی و در روبروی آن عدد مناسی که نظرتون رو تامین میکنه وارد میکنی وضمنا برای بیشتر از نرمال کردن فاصله واژه ها باهم و حروف هر واژه نیز میتونی گزینه expanded رو انتخاب کنی . اما اگر منظورتون کم کردن فاصلهای است که به علت justified بودن متن ایجاد شده . اون که دیگه معلومه بایستی Alignment رو روی centered قرار بدی .
اگه اشتباه برداشت کردم یا بد توضیح دادم بیشتر توضیح بدین تا اگه تونستم پاسخ مناسب بدم خدمتتون .
سلام و خسته نباشيد
در ورد 2003 سايز چطور از اينچ به سانت تغيير ميكند؟
بله ....ببینید من اگه justifid رو انتخاب کنم باید خطوط از دو طرف با هم منظم باشند....حالا بعضی خطوط هستند که فقط سه کلمه توشون هست...وقتی این خط کوتاه بخاد از دو طرف منظم بشه ،مجبوره که فاصله کلمه ها رو زیاد کنه.نقل قول:
تا ایتجاش اوکی
حالا من میخام خطوطی که پر از کلمه هستند از دو طرف منظم بشن و خطوطی که کم کلمه دارن فقط راست چین بشن.همین آیا میشه ؟؟
من وقتی فقط خطوط کم خط رو انتخاب مب کنم و راست چین می کنم می بینم که کل متن راست چین میشه که این نامنظمه....
و اگر متنی 4000 صفحه داشته باشه باز این انتخاب کردن هم سخت میشه
امیدوار واضح گفته باشم چی میخام
از تلاشتون برای کمک بمن ممنونم
نقل قول :
بله ....ببینید من اگه justifid رو انتخاب کنم باید خطوط از دو طرف با هم منظمباشند....حالا بعضی خطوط هستند که فقط سه کلمه توشون هست...وقتی این خط کوتاه بخاداز دو طرف منظم بشه ،مجبوره که فاصله کلمه ها رو زیاد کنه.1 - CTRL+H را میزنی
تا ایتجاشاوکی
حالا من میخام خطوطی که پر از کلمه هستند از دو طرف منظم بشن و خطوطی که کمکلمه دارن فقط راست چین بشن.همین آیا میشه ؟؟
من وقتی فقط خطوط کم خط رو انتخابمب کنم و راست چین می کنم می بینم که کل متن راست چین میشه که این نامنظمه....
واگر متنی 4000 صفحه داشته باشه باز این انتخاب کردن هم سخت میشه
امیدوارواضح گفته باشم چی میخام
از تلاشتون برای کمک بمن ممنونم
سلام
دوست عزیز خیلی هم واضح و روشن است برای این کار هم فکر کنم بشه به روش زیر مشکل رو حل کرد .
2 - کرسر را در کادر find what میزاری
3- از دكمه Special گزينه line break manual انتخاب میکنی
4 – كرسر را در كادر Replace with میزاری ( مهم )
5 - مجددا از دكمه Special این بار گزينه tab caracter رو انتخاب میکنی
6 - replace all رو میزنی
ضمنا فایل نمونهای رو که گذاشته بودی به همین روش درست کردم میتونی در آدرس زیر اونو ببینی فکر کنم همونی بود که خواسته بودی .
برات آرزوی بهروزی دارم
lممنونم دوست عزیز ...کاملا جواب داد....نقل قول:
---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
سوال دیگه ای که پیش اومده اینه که وقتی footnes می زنی و پاورقی می نویسی.خط روی پاورقی ها فقط چند سانت طولشه...راهی هست که خط در کل عرض صفحه ادامه داشته باشه؟؟
سلام
من برای کار پایان نامه باید فهرست بزنم و بعد متن اصلی.
حال در اصول نگارش، گفته شده است که فهرست باید با حروف ابجد باشد و بعد از فهرست بندی(یعنی شروع متن اصلی پایان نامه) باید با شمارش اعداد شروع شود.
حالا سوال من این است که چطور میتونم یکسری صفحه در اول پایان نامه برای فهرست بزارم بدون شمارش صفحه و شمارش صفحه از شروع متن اصلی بخوره؟چون قاعدتا وقتی یکسری صفحه از ورد برای فهرست نویسی صرف میشه، قسمت شروع متن اصلی پایان نامه دیگه از 1 نمیشه!
نقل قول
نوشته شده توسطsohrab doaby
نقل قول :
بله ....ببینید مناگه justifid رو انتخاب کنم باید خطوط از دوطرف با هم منظمباشند....حالابعضی خطوط هستند که فقط سه کلمه توشون هست...وقتی این خط کوتاهبخاداز دو طرف منظم بشه ،مجبورهکه فاصله کلمه ها رو زیاد کنه.
تاایتجاشاوکی
حالا من میخام خطوطی که پر از کلمه هستند از دو طرف منظم بشن و خطوطیکه کمکلمه دارن فقط راست چینبشن.همین آیا میشه ؟؟
من وقتی فقطخطوط کم خط رو انتخابمب کنم وراست چین می کنم می بینم که کل متن راست چین میشه که ایننامنظمه....
واگر متنی 4000صفحه داشته باشه باز این انتخاب کردن هم سخت میشه
امیدوارواضح گفتهباشم چی میخام
از تلاشتونبرای کمک بمن ممنونم
سلام
دوست عزیز خیلی هم واضح و روشن استبرای این کار هم فکر کنم بشه به روش زیر مشکل رو حل کرد .
1 - CTRL+H رامیزنی
2 - کرسر را در کادر find what میزاری
3- از دكمه Special گزينه line break manual انتخاب میکنی
4 – كرسر را در كادر Replace with میزاری ( مهم )
5 - مجددا از دكمه Special این بارگزينه tab caracter رو انتخابمیکنی
6 - replace all رو میزنی
ضمنا فایلنمونهای رو که گذاشته بودی به همین روش درست کردم میتونی در آدرس زیر اونو ببینیفکر کنم همونی بود که خواسته بودی .
برات آرزوی بهروزی دارم
ممنونم دوست عزیز ...کاملا جوابداد....
سوالدیگه ای که پیش اومده اینه که وقتی footnes می زنی و پاورقی می نویسی.خط روی پاورقیها فقط چند سانت طولشه...راهی هست که خط در کل عرض صفحه ادامه داشته باشه؟؟
بازم سلام دوست من
بعد از ایجاد footnote به وضعیت draft میری بعد show note رو کلیک میکنی تا باکس note ظاهر بشه ازاونجا گزینه Footnote continuation separator روانتخاب میکنی این جوری خط کامل میشه از اون یه کپی میگیری مجددا ازباکس note گزینه Footnote Separator رو انتخاب میکنی تا اون خط کوتاه پیدا بشه حالا خط بلندی را که کپی کردی به جای او پیست میکنی .حالا خط footnote عرض صفحه رو کامل میپوشونه.
امیدوارم این مشکلت هم حل بشه
سلامنقل قول:
مراحل زیر را انجام بدید درست میشه...
تو ورد 2007 به منوی page layout برید و از منوی breaks گزینه next page را انتخاب کنید .حال برای صفحه بعدی شماره صفحه از منوی insert انتخاب کنید و روی آن کلیک کنید یعنی selectکنید .منویی دربالا ایجاد می شود بنام design. درآن روی link ti previous کلیک کنید که باعث می شود فرمت شماره صفحه ای که در آن هستید با فرمت شماره صفحه های قبل از آن کاملا از هم مجزا شوند.حال به صفحه قبل بروید و در فرمت شماره صفحه حروف الفبا را انتخاب کنید.
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
ممنونم کاملا درست شد.نقل قول:
سلام
من مشکل بزرگی در شعر دارم
یک فایل 200 صفحه ای دارم
که شعر هستند
و به صورت ستونی تایپ شده اند
مشکل اینجاست که الان شعرهایی که از یک صفحه تجاوز کرده است و در دو صفحه است
یک نمونه براتون گذاشتم
حتی قبلش یک اینتر هم که می زنم بهم می ریزد
مثلاً همان بیت اول ببینید
قبل شعر یک اینتر بزنم
مصرع جلوی بیت اول عوض می شود
* ممنون می شم کمک کنید خیلی حیاتی است
تو منوی pagr layout از گزینه breaks از گزینه text wrapping استفاده کن....خیلی ساده آخر مصرع این گزینه رو بزن یه خط میاد پایین بعد آخر مصرع دوم همان بیت دوباره این گزینه رو بزن اونم یه خط میاد پایین .روبروش وای میسه.نقل قول:
چرا در صفحات قدیمی این تایپیک تصویرها نمایش داده نمیشوند، تنظیمات بروسرم هم درست است یعنی گزینه show picture تیک خورده ولی با کلیک راست و انتخاب show picture هم عکسها درصفحات قدیمی نشان داده نمیشوند .
سلام آقا این ورد 2010 ما یه مدته ارور ماکرو کیده باید سه بار روش کلیک کنی تا بره
چیکار کنیم دیگه نیاد؟
البته من هر کدوم از پنج گزینه macro seting رو عوض میکنم باز این ارور میاد
This error usually occurs because of macro security settings. If you know that the macro comes from a source that you trust, you can change your macro security settings to allow you to enable the macro.
تو ورد 2007 چطور میشه تمام خطوطی که یک کلمه بخصوص توش هست رو پاک کرد....
بر فرض مثال ما یک متنی رو کپی کردیم که زیر هر پاراگراف تاریخ نوشته شده حالا اگه ما بخوایم تاریخ رو حذف کنیم کلمه تاریخ رو با جای خالی تو کل متن replace می کنیم .حالا برای ادامش چی که اعداد متفاوتی و نام ماهها و ساعت و فیره هستش باید چیکار کنیم...
لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
سلام
چگونه می توان کاری کرد که در ورد اعداد مثل اکسل بعد از تایپ دارای جداکننده شوند ؟ مثلا 999،999،999
سلام
با تشکر از _sharifdorsa و mahdiyasemi که جواب سوال من را دادید.
یک مورد دیگر هم همین امشب برخوردم:
من برای منابع خودم از شماره گذاری اتوماتیک سر خط ورد استفاده کرده بودم (فکر کنم اسمش نامبرینگ هست). قبلا فونت را زر داده بودم ولی بعد از اینکه متوجه شدم متن پایان نامه باید مطابق فونت استاندارد یعنی فونت 14 بی نازنین باشد، و بعد از تغییر فونت، از شماره 10 به بعد هر سطر، یک فاصله زیادی بین شماره و نوشته افتاده است. اصلا نمیدونم این فاصله از کجا آمده است و چگونه می رود؟
شما راست کلسک کن تو اپشن فاصله رو به حد دلخواه تعیین کن در قسمت دومش میتونی بکنی:8: