سلام مرسی حمید جان.نقل قول:
خریت کردم اون زمان که هدیونیت کلاریون را با دلار 1300 وارد کردم(6 ماه پیش) یه اسپیکر وارد نکردم.
من نظرم روی HERTZ HCX 690 بود با قیمت 250.
حالا به نظر شما با 50 تومان بیشتر چیز بهتر و اصل دست منو میگیره؟
با تشکر.
هادی
سلام مرسی حمید جان.نقل قول:
خریت کردم اون زمان که هدیونیت کلاریون را با دلار 1300 وارد کردم(6 ماه پیش) یه اسپیکر وارد نکردم.
من نظرم روی HERTZ HCX 690 بود با قیمت 250.
حالا به نظر شما با 50 تومان بیشتر چیز بهتر و اصل دست منو میگیره؟
با تشکر.
هادی
سلام میخواستم از برند گرند زیرو یک امپلی فایر برای باند 6975v1بهم معرفی کنید اگه میشه قیمتشم بگید با تشکر
خوب با 200 تومن هم نمی شه کاریش کرد ؟؟ میگن dtr 4500 هست قیمتش نزدیکای 200 به نظر شما خوبه ؟؟ من نگفتم 170 اخرش فک میکرم با این قیمت بشه یه امپ خرید حالا اگه گزینهای هست که شما صلاح میدونین لطفا بگیننقل قول:
خیلی هم ممنونم بابت راهنماییهاتون
دوستان من الان 9350 دارم میخواستم با 8016 عوض کنم
حالا خواهرزادم یه Pioneer 5150DVD داره که چون ماشینش رو تازه فروخته افتاده گوشه خونه خاک میخوره
میخواستم 9350 رو باز کنم 5150 رو ببندم به نظرتون چطوره ؟
کیفیت پخش و اکولایزر نسبت به 9350 چطوره ؟ همین کیفیت رو بهم میده ؟
یکی از دوستام میگفت دزد خورشم خوبه باید خیلی حواست باشه !!
خروجیهاش مثل 9350 هست ؟
یعنی Front و Rear و Sub ؟
آقا حمید، استاد ارجمندنقل قول:
ممنونم از شما
بله اقا حمید v2 بود. من مشکلی واسه پول ندارم فقط به خاطر برادرم مجبورم فقط باند ببندم.حالا شما پیشنهادتون چیه.؟ما توی شهرستانمون فقط 6975 و 718و بعضی جا هام jbl دارن. اگه میشه 2 یا 3جفت باند معرفی کنید که بترکونه واسه عروسی میخوام(قسمت خودتون بشه). تورو خدا زود.بودجه هم تا 1500 تومان هم هست.با تشکر از اساتید مخصوصا اقا حمید گل.
یه سیستم پخش میخوام که صفحه نمایش هم داشته باشه! حدودن چقدر باید خرج کنم؟! نمیخوام خیلی پر سر و صدا باشه . . . فقط یه lcd داشته باشه برام کافیه! :)
کامپوننت چییه و کواکسیال چییه می شه اصلاعاتی به من بدید؟
سلام دوستان. می خواستم یه جفت باند خوب بگیرم برای سمندم. می خوام یه جورای ساب باند باشه یعنی بیسش خوب باشه چون ساب نمی خوام بگیرم. بعد می گم این باند های قوی آمپ هم لازم دارن؟! :31:
راستی باندو چطوری می زارن رو سمند؟ آخه فابریکی درپوش داره باندم زیر درپوشه. میشه بدون بریدن موکت طاقچه آهن زیرشو برید و باند گذاشت توش؟
ممنون ! :11:
یه عزیز قیمت مارشال me-3672 رو به من میده
ممنون میشم
کواکسیال همین باندهای بیضیی هستند که در بازار فراونه و کامپوننت باندهای گرد هستند که معمولا برا جلو استفاده میشندنقل قول:
سلام هادی جان.pm دادم خدمتتنقل قول:
بله مگر همون ساند رو بتونید بگیرید. البته اصلا روی توناهای خروجی که میگه حساب باز نکنید.نقل قول:
محسن جان از نظر خروجی بله سه تا داره ولی از نظر صدا نمیشه با 1DIN مقایسه کنی. اون تصویریه واین صوتی.نقل قول:
اگر اسپیکر میخواهی که مثل ساب برات بکوبه فقط DLS 1073 منتها باید بالای 100 وات واقعی بهش بدی.لامصب عین یه ساب 10 میکوبه.نقل قول:
تهران جفتی 330 بود قبل از عید.من توصیه میکنم یه امپ دو کانل مشتی با یه جفت 1073 ببندی واقعا خوب میکوبه.فقط اگه خواستی بگو برات بگیرم و بفرستم. کجا هستی؟
کامپوننت به اسپیکرهائی گفته میشه که ووفر و تیوتر و در برخی میدرنج انها از هم جدا هستند و از طریق قطعه ای به نام کراس اوور به امپلیفایر متصل میشه. کار کراس اوور تفکیک فرکانسهای پائین و سطح وسط و بالا و ارسال آنها به اسپیکر مورد نظر هست.نقل قول:
در کواکسیل همه این قطعات یعنی ووفر در زیر و میدرنج و تیوتر بالای ووفر و همگی در یک بسگت چیده شدن.
کامپوننتها شفافیت و Quality بیشتری نسبت به کواکسیالها دارن.در مقابل کواکسیالها Bass قویتری رو به خاطر ووفر )Cone Areaبزرگتر تولید میکنن.البته کواکسیالهای قدرتی،کیفتی هم داریم مثل DLS 962 و Focal 690 CV1 که به خاطر متریال مصرفی واقعا هم صدای خوب و هم قدرت عالی دارن.
اگه اهل پول خرج کردن هستی و صدای ناب میخواهی دو جفت dls 962 با یه امپ Ca41 DLS اسپیکرها حدود جفتی 350 و امپ هم 320 تومن.میترکونه برات.نقل قول:
باید تاقچه رو عوض کنی.
یعنی توی پخش و کیفیت به 9350 نمیرسه ؟نقل قول:
کیفیت پایینتره ؟
یکی میگفت درسته 3 تااکولایزر داره ولی کیفیت پخش همونه
من هم میخوام کیفیت د اشته باشم هم دوربین دنده عقب و تصویر و.... فقط میخوام از کیقیت پخشش خیالم راحت بشه
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من سه ماهه ماشینم را عوض کردم و سیستم نداره و بدون سیستم ماشین روح نداره.
من فقط یک جفت باند 6975 پایونیر دارم.و میخوام پخش و ساب و امپلی هم ببندم.
منتها بودجه کمه و فعلا باید یک پخش بگیرم بعد دونه دونه قطعات دیگر رو تهیه کنم.
بودجه حال حاضر 250 هست پخش چی پیشنهاد میدید
ممنون میشم.
نکته جامونده از قلم:روی طاقچه 405 دوگانه میشه ساب بست یا نه؟
دوستان من کلا اشنایی زیادی با سیستم صوتی ندارم
رفتیم یه مغازه یه بانده پایونیر6984 انداخت برام، پخشمم 3050 پایونیره
حالا دوستانی که صداشو شنیدن میخواستم یه مقایسه ای بینه این باند با باندای jbl بکنن
اگه خیلی فرقش باشه به نظرتون ارزش داره عوضش کنم بانداشو؟
حمید جان امپشم میشه معرفی کنی؟ بعد این 1073 رو 3 جفت میشه بست یا 2 جفت؟؟ در ضمن تو فروم واسه پخشم گفتم میشه راهنمایی کنی> یه پخش فقط usb که با یه امپیلی دوکانل کم نیاره. بعد سیم کشی گیج چند باشه؟ با تشکرنقل قول:
آقه حمید سال نو شما و همه بچه های p30 مبارک باشه.شما که به ما افتخار ندادی جواب مارو بدی آخر رفتم ecx 690 رو واسه عقب گرفتم.الان آمپ و کامپ مونده معطل پول.به بچه ها پیشنهاد DLS رو دادی گفتم کاش من هم اینو میگرفتم.نظر شما چیه واسه کامپ و آمپ از هرتز بردارم یا فوکال؟نقل قول:
سلامنقل قول:
محسن جان باید خودنت بری گوش بدی ولی من صدای تصویریها رو دوست ندارم.
دو جفت 1073 کافیه. من که میگ یه جفت بگیر بسه.آمپ هم میتونی DLS CA23 بگیری. اگه دو جفت 1073 بگیری باید دو تا امپ بگیری.پخش 7016 کن وود.کابل هم 0 گیج یا حد اقل 4 گیج.نقل قول:
سلام سال نو شما هم مبارک باشهو من خیلی شرمنده هستم حتما ندیدم پستتون رو. :11::11::11::11:بنده رو عفو نمائید.نقل قول:
فوکال که فقط 9*6 هست که شما گرفتی خیلی صدالش از هرتز بهتره. اصل فرانسه هست.
کامپوننت اگه چیزه خوب میخوای باید هزینه بالا کنی.من DLS ms6a رو پیشنهاد میدم.آکبندش حدود 400 بود اگه بالا نرفته باشه.آمپ هم خیلی مشکله آمپ خوب دیگه به قیمت پائین گیر نمیاد. بودجتون چقدره؟
عزیزی اگه از قیمت این پخش خبر داره لطف کنه یه قیمت بدهنقل قول:
ممنون
حمید جان امپیلی پایونیر در این حد هست؟ شرمندم که اسرار خیلی رو 3جفت ذارم.اگه 3جفت ببندم خازن میخواد؟ بعد این jbl limited چیزه خوبی هست؟ در ضمن اگه زحمت نمیشه قیمت حدودی امپو باندو بگید. بازم ممنون
اون پخش مارشال به نظرمن به درد نمیخوره. البته بستگی داره توقع شما ازش چی باشه.
باند 1073 واسه پراید به منزله ساب هم عمل میکنه. ولی کلا به سرنشین های عقب هم ارزش بدید.
یک سیستم خوب و کیفیتی شامل دو عدد کامپوننت و یک عدد ساب می باشد. البته برای آهنگ گوش دادن.
سیستم کیفیتی هم سیستمی هست که همه فرکانس ها تو اون اجرا بشن درست همانطور که ظبط شده.
سلام
دوستان از قیمت پایونیر 7150 کسی خبر داره؟
یک عدد آکبند دارم میخام بفروشم باید بدونم تو بازار چنده تا قیمت بیراه ندم.
ممنون
من فقط قیمت نوش رو می خوام
ممنون
دوستان من اصلا صدای خوبی ندارم تو ماشین. بردم یه جا نشون دادم گفت سمند همینجوریه بهتر از این دیگه نمیشه
صدا یه جوری انگار خفس. مخصوصا بعضی آهنگ ها که یه کم بیس دارن صدای قابلمه میده و اصلا صدای خواننده زیاد مفهوم نیست. مشکل از بانداس یا واقعا سمند صداش بهتر از این نمیشه؟!
این باندامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آمپیلی:
اینم پنلم:
آمپت چند آمپره؟
شما اول چک کنین سیم های مثبت منفی آمپ و اسپیکرها رو چک کنین درست باشه.
من که از این چیزا سر در نمیارم. آمپیلی هم واسه داییم بود داد به من. الان به نظر شما مشکل از باندام هست که بی کیفیته یا مشکل از سمنده و طاقچه عقبش ، یا اینکه درست وصل نشدن باندا و آمپیلی و اینا؟! اگر قابل درست شدن هست کجا ببرم درستش کنن؟!نقل قول:
من دوست دارم صدا نرم باشه و گوش رو اذیت نکنه. خیلی هم با صدای بلند گوش نمی دم
سلام و خسته نباشید
من میخام یه جفت باند و یه آمپیلی دو کانال بگیرم واسه پرایدم
فقط هم دو کانال میخام چون قصد اضافه کردن ساب یا باند دیگه ای رو ندارم
حالا سوالم اینه که با بودجه ی کمتر از 250 تومن چی بگیرم بهتره؟
بین این سه تا باند موندو
1.kenwood 718ex
2.infinity kappa 693.9i
3.mtx thx 693
یه آمپیلی هم خودتون معرفی کنید
با تشکر
البته آمپتم تیک که حتی درپیت ترین سیستم فروشا هم میگن نمیبندیم !!! البته انگیزتو از دست نده ولی بهش فشار نیار...نقل قول:
مشکل که قطعا از ماشین نیست . همون مثبت منفی رو که حمید جان میگه چک کن ببین چی میشه...
کنوود اصلا حرفشو نزن! انفینیتی صداش خیلی نرمو با کیفیته اما بیسش ضعیفه.ام تی ایکس بیسش قویتره اما خوب اینفینیتیه شفافتره.آمپم کنوود 7205 میتونی بگیری اما یه مقدار هزینت میره بالا میتونیم 8401 هم بگیری بصورت بریج 2 کاناله کارتو راه میندازه.ساند DTR4500 تمیزم یکی از بچه ها داره اما در جریان قیمتش نیستم :20:نقل قول:
به نظر من jbl 595 بگیر که به Jbl سنگی هم معروفه و چون دو اهم هست با آمپ های کم وات تر هم راه میفته. آمپ هم DTR4.500 خیلی خوب جواب میده و 4 کانال هست .بعدا میتونی یه کامپوننت هم واسه جلو بگیری یا یه ساب بهش اضافه کنی. البته آمپ دو کانال مناسب قیمت الان چیزی به ذهنم نمیرسهنقل قول:
سلام و خسته نباشید
من میخام یه جفت باند و یه آمپیلی دو کانال بگیرم واسه پرایدم
فقط هم دو کانال میخام چون قصد اضافه کردن ساب یا باند دیگه ای رو ندارم
حالا سوالم اینه که با بودجه ی کمتر از 250 تومن چی بگیرم بهتره؟
بین این سه تا باند موندو
1.kenwood 718ex
2.infinity kappa 693.9i
3.mtx thx 693
یه آمپیلی هم خودتون معرفی کنید
با تشکر
آقايون مرسي از راهنماييتون
كنووده چرا نه؟ صداش كه بد نيس بدون ساب
اگه ام تي ايكس رو بگيرم از نظر بيس و بلندي صدا به كنوود ميرسه؟
نميدونم چرا دلم رضا نميده سمت جي بي ال برم!
راستي باتري ماشين رو لازمه عوض كنم؟
این کنوود برای اینکه صداش تقریبا جیقه کیفیتش پایینه تقلبیش از اصلش خیلی بیشتره!نقل قول:
اگه بیس خیلی قوی میخوای اول DLS 1073 بعد هرتز HCX690 بعد MTX 693 البته کیفیت اینفینیتی هم برای خودش حرفهایی داره.بودجوتون دستو پا آدمو میبنده اما با بودجه شما فکر کنم MTX693 با آمپ کنوود 8401 بریج شده کارتون رو راه بندازه.آقا حمید با ایدی HAMIDR15 هم مشورت کنی بهتره:46:
اگه به 8401 بریج وصل کنه صداش مونو میشه چون این آمپ این قابلیت رو نداره که رو بریج صدارو استریو بده بیروننقل قول:
راسنش من حسابي گيج شدم بين انبوه باند ها و انبوه نظرات
به نظرتون موقع خريد از اين پنج شيش تا مدل كه خودم گفتم و شما هم معرفي كرديد ميتونم با يه صدا گرفتن انتخاب كنم؟؟ آخه اطلاعات من فقط رو كاغذه اطلاعات عملي ندارم
ديشب رفتم از يه نصاب سوال كردم گفت 718 ببندم با يه آمپلي تييك كه دوكاناله و هشتاد تومنه
یه پخش خوب تا 250هزار تومان معرفی کنید؟
جالبه سری قبل هم سر این بحث شد به همینجا رسیدیم!:20:نقل قول:
راستش قاعده طراحی آمپهای 4 کاناله اینه که 2 تا آمپ استریو که مثل هم هستند رو میزارن تو یه باکس میشه 4 کاناله! خیلی طراحی های واقعا 4 کاناله کم هستند. حالا شاید اون آی سی مورد استفاده نتونه بریج بشه بخاطر مشخصات طراحیش اما اینکه مونو بشه یه مقدار عجیبه! پس استریوشم کشکیه!:13:
به هر حال شما به نظر من برای اسپیکر بهترین گزینت MTX هست و آمپ اون تیک رو نگیر یه مارک معتبر بگیر:46:
دوستان من این سوالا رو اوائل فروردین پرسیدم ولی کسی جواب نداد
الان تکرارش می کنم شاید اونموقع تعطیل بوده بچه ها نبودن که راهنماییم کنن
ممنون میشم لطفا
نوشته شده توسط pmax
سلام
دوستان من 8016 خریدم و 4 تا سوال دارم الان
1- چه جوری با کنترلش روی آهنگ بزنم جلو ؟ یعنی مثلا از ثانیه 30 بریم به 120 !
من با خود پنل فقط می تونم اینکار رو بکنم . با کنترل فقط می تونم آهنگ رو کامل رد کنم برم یک ترک دیگه !
2- گوشی من دو سیم کارته . وقتی بلوتوث پخش روشنه فقط وقتی یکی از سیمها زنگ می خوره ( 912 ) ، بلوتوث پخش تماسها رو می شناسه و میشه از پخش استفاده کرد به اون یکی سیم که زنگ بزنید ( 935 ) انگار نه انگار بلوتوث وصل هست و پخش هیچ عکس العملی نشون نمیده !
تنظیم خاصی داره ؟
3- وقتی آهنگهای یک فولدر تموم میشه دیگه نمیشه با یک فوروارد معمولی و رفت به آهنگ اول فولدر بعدی . حتما باید فولدر رو عوض کرد . راهی هست برای اینکه با یک فوروارد دیگه فولدر عوض بشه کلا ؟
4- با کنترلش چطور میشه پنلو خاموش کرد سر در نمیارم . فقط استندبای میشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
باسلام خدمت اساتيد گرامي
نظر شما درباره ,هديونيت پايونر 5450+اسپيکر کنوود مدل 7100+امپ پريميوم چهار کانال4800w+بوم باکس جي بي ال 1000w چيست?
آقا سلام دوباره
من نظرم به ام تي ايكس جلب شد
فقط mtx693
كدوم مدل ام تي ايكس 693 هستش؟ انگار چند جور هست ازش
چند واته؟
از همه مهم تر قيمتش چنده الان؟؟
سلام به همگی
دوستان یه راهنمایی کنید من الان یه dbxi به تورم خورده 160 قیمت دادن تو تی تی اگه این سـاب ووفر بدرد اس پی ال میخوره برم بگیرمش.
اینم لینک تاپیک همسایه برا فروش این سـاب ووفر