بدون ادیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام : نمایشگاه اتومبیل های کلاسیک .
CORVET 1975
اقا میشه بگی چطور و با چه تنزیماتی گرفتی ؟نقل قول:
من هر وقت این کارو میکنم فقط اسمان میفته:31:
سلام
حدود سی کیلومتری رودباربود،عباس آباد،مجتمع آموزشی و پرورشی شهید کلاهدوز(همان که گزارش تصویریش در وبلاگ موجود هست) دم غروب بود و نور خورشید طلایی رنگ شاید بهترین زمان برای عکاسی،مشغول عکاسی از بچه ها بودم که نا گاه با او مواجه شدم جا خوردم کمی خودم را عقب کشیدم حقیقتش ترسیده بودم؛نکنه بیماریش مسری باشه،خیلی غریب نگاه میکرد،ساکت و آروم بود به خلاف اکثر بچه ها.چند تایی عکس ازش گرفتم و هنوز محتاط بودم،دوربین رو سمت یکی دیگه نشونه رفتم و غرق عکاسی از بقیه شدم،هنوز نگاه غریبش بهم ذل زده بود.در دل خودم را سرزنش می کردم که امام معصوم با جزامی غذا می خورد و ...،و از خدا طلب بخشش می کردم.خورشید تقریبا غروب کرده بود،ای بابا دوربین هم که داره شارژ تموم میکنه،چندتا عکس دیگه از بهناز گرفتم و تموم،برگشتیم خونه مهدی.
چند وقت بعد دوستی که رشته ی تحصیلیش پرستاری هست عکسا رو دید گفت؛که کمبود ویتامین داره.عکسا رو که مرور می کردم دیدم رو کتاب فارسیش نوشته بهنامِ ؟بهنام چی؟ فامیلش ناخوانا بود.
عکس با اندازه ی بزرگتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لینک زیر برید و تو قرعه کشی یه نیکونD7000شرکت کنید :
کد:https://apcompetitions.ipcmediasecure.com/secure/competitions/60250/win-a-d7000-with-a-18-105mm-and-50mm-1-8-lens?ap
نقل قول:
سلام
همیشه عکس های شما رو دوست داشتم واقعا بی نظیر هستند
امیدوارم بیشتر شما رو این جا ببینم
-------
همسایه ها
اولین تجربه کار با CS6
Photoshop همیشه بهترینه
دوستان خواهش میکنم عکس ها تون رو توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپ نکنید خیلی اشغاله
سلام
عکس جناب Abera بنظر من محشره. من را یاد عکس ویندوز xp میندازه. البته این جالبتره.:20:
نقل قول:
اینجا سد طالقان ه ؟؟؟
کدوم وبلاگ؟نقل قول:
میشه آدرسش رو بگین
+
مثل اینکه عکس قبلی مشکلی نداشت کسی ایرادی نگرفت :دی
واسه این یکی رو لطفا بگین تا منم یچی یاد بگیرم
اشکالاتش زیاده
سلامنقل قول:
آدرس:
Lense-sagheb.blogfa.com
سلامنقل قول:
ممنون از لطفتون
متاسفانه وقتم خیلی پره،فعلا فقط هفته ای یه بار بیشتر نمیتونم وبلاگم رو آپدیت کنم اونم اکثر اوقات نیمه شب به بعد کارم تموم میشه.انشاءالله بعد از پایان ترما بیشتر در خدمت دوستان باشم.
-----
کاملا موافقم هیچی فتوشاپ نمیشه
-----
شرمنده،سیستم بلاگفا با pic1.... خوب کنار اومده از سایتای دیگه هر کدوم رو امتحان کردم یا لینکاش دائمی نبود یا بلاگفا قبول نمی کرد.
سلام: نمایشگاه اتومبیل کلاسیک
مرسدس بنز 170
1955
بله ....نقل قول:
واقعا هم جای قشنگیه
چقد شبیه اسباب بازیه :31:نقل قول:
کمک کمک کمک
میدونم جاش نیست
ولی دوستنی که میتونن راهنمایی کن ÷یام خصوصی بدن :31:
فردا جشن شقایق هاست یکی به من یاد بده چجوری عکس بگیرم :31:
من هيچ عكسي نميبينم.... كو عكسا ااااااااااااااااااااا
اسم ومدل دوربيناش رو هم درج كنيد با تشكر
البته برای ادم بزرگا:27:نقل قول:
سلام
میشه دوستان لطف کنن بی زحمت این عکس رو ادیت کنن می خوام بدونم برای بهتر شدنش چه کارایی میشه روش انجام داد.
سلام بروبچ :11:نقل قول:
یه مدت نبودم دوباره اومدم :5:
پیمان جان تو لینک زیر یه نگاهی به عکست بنداز ببین چطور شده
دوستان نظر یادتون نره :27:
سلام پاناسونیک fz100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پاناسونیک fz100 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
لطفا اشکالاتش رو بگید
سلام
عکس درختها دزفول عالیه. آدم روانش شاد میشه. (راستی چه درختیه؟ کنار که نیست. بلوط هم نیست.)
به همون دلیل پل کابلی را نمیپسندم. آخه پلی که چراغانیش هم کرده اند، چرا سیاه و سفید؟
ممنونم.نقل قول:
دقیقا نمی دونم چه درختیه. اینجا طبیعت اطراف آبشار شوی هستش. بزودی عکسی از عریض ترین آبشار ایران (شوی) اینجا میزارم
در خصوص عکس پل باید بگم که عکس رنگیش خیلی به دلم ننشست البته رنگ آنچنانی هم که نداشت چون شب بود.
این هم عکس رنگی پل
گلستان -- کلاله -- خالد نبی
پی سی ورد واقعا با این شکلش مسخره شده :44:
این عکست نسبت به عکسای قبلیت حرفه ای تر به نظر میرسه.......آفرین. ولی بازم به نظرم بهترم میشد کادر بست :)نقل قول:
گلستان -- کلاله -- خالد نبی
+
این شکلش مسخرست ولی بخواد به شکل قبلی هم برگرده خوب نیست.............یه قالب بهتر بذارن براش:دینقل قول:
پی سی ورد واقعا با این شکلش مسخره شده
پ.ن : تشکر برام قاط زده!!!
قله دماوند
البته من به جای کمک خلبان از شما عذر خواهی میکنم چون شیشه هواپیما رو خوب تمیز نکرده بود. :7:
عکست لود نمیشه . فک کنم my up مشکل دارهاز این استفاده کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دم از این باغ بری میرسد! انگار myup.ir را جیز کرده اند.
سلام نظرتون درمورد این عکس چیه?(ببخشید تکراریه)پانوراما 9 شات جمکران ادیت مجدداسمش"قنوت" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ببخشید دوربین موبایل هست (عکس از X1)
خرم آباد - روستای بستانرود - 1391.02.29