سلام دوستان.من ترینر بازی AngryBirdsStarWars رو میخواستم.اگه هست ممنون میشم لینک دانلود بدید
باتشکر
Printable View
سلام دوستان.من ترینر بازی AngryBirdsStarWars رو میخواستم.اگه هست ممنون میشم لینک دانلود بدید
باتشکر
دوستان ترینری چیزی از بازی stronghold 2 وجود داره که خون سربازا رو ثابت نگه داره؟
اگه هست لطفا لینک دانلود .. اگه نه پس یه آنلاکر بدین تا این مرحله رو رد کنم.
البته بگین که فایل DAT رو کجا بریزم؟
ممنون
سلام
لطفاً ترینر کامل Driver San Francisco اگه بدین ممنون میشم . تو اینرنت هرچی گشتن همشون promo هسنن .
داشتم The Amazing Spider-Man بازی میکردم که یهو سیستمم قاطی کرد و اون صفحه ی مرگ اومد.
دوباره که وارد بازی شدم دیدم سیوهام نیست و باید از اول بازی کنم.
آخرای بازی بودم ... لطفا اگه کسی این رو تموم کرده یا میتونه،لینک دانلود سیو کامل بازی رو برام بذاره... خیلی تو ذوقم خورد که اینطوری شد.
پ.ن:اگه سیو کامل پیدا نکنم دیگه بازی نمیکنمش!!!!!!
سلام خسته نباشید
آقا من دربه در دنبال ترینر بازی damage inc wwii می گردم تو سایت چیت هاینس یکی هست که باید پول بدیم و عضویتمون رو آپگرید کنیم
از سایتای دیگه نسخه promo همون ترینررو پیدا کردم ولی فقط یک آپشنش(تایم فریز) فعاله
چطوری میشه نسحه کاملشو دانلود کرد ممنون میشم
ضمناً راهنمای مراحلی از این بازی سراغ داشتید لینک بدین لطفاً
دوستان عزیز - سیو Far cry 3 از چپتر 7 به بعد اگه کسی داره لطفا... - آدرس سیو my doucument : my games
با سلام ترینر بازی Need for Speed Most Wanted-Limited Edition از کجا باید دانلود کنم لطفا لینک بدید:n16:
انگریبرد چی هست که ترینرش باشه!!!!!!!!!!!!!!:n08::n08::n08::n08:نقل قول:
با سلام من یه مشکل دارم با ترینر های بازی ها هر ترینری رو که برای بازی ها اجرا میکنم بازی کرش میکنه همون ارور معروف stop workingمنظورمه:n03:راه حلی سراغ دارید؟؟؟؟؟؟
سلام
ترینر بازی Assassin's Creed 3 نسخه بلک باکس ورژن v1.0
میشه بزارین
با سلام ترینر بازی Need for Speed Most Wanted-Limited Edition میخواستم با تشکر از زحماتتون:n01:
لطفا یک سیو کامل از اوروچی بذارید:n14::n28:
سلام ترینر بازی conflict global storm میخواستم میدونم قدیمیه زیادم درخواست داده بودن ولی همه ترینر ها از سایت های اپلود برداشته شدن خود رمز های بازی هم که با نگه داشتن شیفتو اینا هست رو دارم ولی من میخوام جون خودم و گروه هم نامحدود بشه البته تو گوگل عکس سرچ کردم فکر کنم conflict global storm با conflict global terrorفرقی نداشت باشه ولی رو بازی من نوشته storm ورژنش هم نیافتم .بزارید لطفا
من قبلا این بای رو تموم کردم از همین رو میتونم از عکساش بفهمم الانم دیگه مطمئنم conflict global storm همون conflict global terror nهست
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی ببخشید ترینر یا رمز سالم بازی های half life 2 ,left4dead,left4dead2 رو میخواستم با تشکر:n02:
درود
ترینر بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای پول رو میخوام
سپاس
سلام دوستان
ترینر بازی stronghold3 farsi میخواستم،لطفا کمک کنید
ورژن بازی 1.8نقل قول:
سلام یه ترینر واسه assassins creed 2 میخوام و هر ترینری امتحان میکنم کار نمیده :@
سلام به همه ترینری اگه خواستید این جا درخواست بدید من واستون پیدا میکنم
البته اگه پیدا بشه
اگه بشه سیو هم میذارم
برای مشاهده ترینر هایی که تاکنون در سایت خودم قرار داده شده اند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
یادتون نره حتما اسم انگلیسی بازی رو بگید
با تمام پسوند ها و پیشوند هاش
اینم یه توضیح واسه اونایی که میخوان بدونن ترینر چیه و چه فایده ای داره:
اول از همه باید بدونید که شرکت های سازنده ی بازی ترینر را ارائه نمیکنند
بلکه ترینرهای مربوط به هر بازی توسط افرادی ارائه میشود که تخصص ساختن آن را دارند
البته ساختن ترینر کار چندان سختی نیست اما به تمرین و تجربه نیاز دارد
نرم افزار هایی هم برای ساخت ترینر ها عرضه شدند
ترینر برنامه ی کم حجمی است که شبیه به کد تقلب یا همان رمز بازی ها می باشد
اما استفاده از ترینر بسیار ساده تر از وارد کردن رمز میباشد
ترینر مانند میانبری است که شما را از وارد کردن رمز بی نیاز میکند
این برنامه برای از بین بردن محدودیت های بازی و یا دلخواه کردن بازی توسط کاربرها به كار می رود.
از ویژگی های بارز Trainer راحت استفاده شدنش می باشد
که تقریبا اکثر ترینر ها با یک کلید یا چند کلید کارهای فوق العاده ای انجام می دهند
در هر ترینر بسته به نوع ترینر و بازی ؛ هر دکمه کارکرد خاصی دارد و دکمه ها در هر ترینر با دیگری فرق میكند.
مثلا در یک ترینر با زدن یک دکمه تعریف شده جان یا تیر
یا پول و .... بی نهایت میشوند
گاهی اوقات ترینر ها باعث تداخل در بازی ها میشوند که البته این مشکلی در بازی ایجاد نمیکند و با بستن ترینر این مشکل برطرف میشود
معمولا ترینر هایی که افراد تازه کار میسازند چنین مشکل هایی دارند
برای استفاده از ترینر کافیست آنرا قبل از اجرای بازی اجرا کرده و سپس بازی را اجرا کرده و دکمه هایی که در ترینر مشخص شده اند
را در بازی زده تا نتیجه را ببینید
بعضی از ترینر ها نیاز دارند تا خودشان بازی را اجرا کنند که معمولا این ترینر ها یک دکمه ی Lunch دارند که بعد از کلیک کردن روی آن باید آدرس فایل اجرایی بازی مربوطه را به آن داد تا ترینر بازی را اجرا کند
بعضی از ترینر ها این قابلیت را ندارند و نمیتوانند آدرسی از شما بگیرند
برای همین آنها را باید در محل نصب بازی کپی کرد تا بعد از زدن دکمه Lunch ترینر بتواند بازی را اجرا کند
معمولا دکمه ها در روی صفحه خود ترینر نوشته شده یا دکمه ای برای آن در نظر گرفته شده تا با زدن آن ، دکمه های تعریف شده در ترینر برای شما نمایش داده شوند
که آن دکمه ها میتوانند شامل نام هایی مثل info یا about و ... باشند البته تاثیر آن دکمه ها در آنجا بصورت انگلیسی توضیح داده شده است اما اگر متوجه تاثیر دکمه ها نشدید کافیه که اینجا بپرسید تا خودم برایتان توضیح بدهیم
ترینر بازی Max Payne 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترينر بازي Far Cry 3
ترينر بازي Just Cause 2
ترينر بازي Doom 3
ترینر بازی Euro Trock Simulator V.2.1.1.1
ترینر بازی Stronghold Legends
یا همون قلعه 3(جنگهای صلیبی 3)
دانلود ترینر بازی Stronghold Crusader Extreme
ترینر بازی ONIMUSHA 3: DEMON SIEGE
ترينر بازي Need For Speed Most Wanted 2012
سفارش ما چی شد داداش؟؟
کد تقلب را یکی از بچه ها گذاشته تو همین انجمن بگردی پیدا میکنی بسار ساده وجالبه
دانلود ترینر بازی Dead Space 3
دانلود کرک بازی Dead Space 3
سیو اموزش خلبانی gta san andress
اسم همون مرحله یا مرحله قبلیشو بگید تا سیوشو بذارمنقل قول:
منظورم اسم انگلیسیش هستش
سیو ترینر برای ace combat assault horizon
سلام رمز بازیStronghold Crusader Extreme hd اونم ورژن 1.3.1 رو میخواستم تویه سایت cheat hapeen گذاشتن ولی میگه پولیه کسی داره بزاره
سلام ترینر بازی مافیا 2 میخواستم اونایی که هست کار نمیکنه.
با تشکر.
سلام من ترینر بازی stronghold legends v1.4.0.0 رو می خواستم
ترینر بازی Stronghold Legends
یا همون قلعه 3
احتمالا این ترینر واست کار میکنه من تستش کردم جواب داد
حالا نمیدونم به 1.4 میخوره یا نه
ترینر بقیه نسخه های این بازی رو هم خواستید کافیه تو سایت مگا ترینر یه سرچ کنین تا پیداشون کنید
البته از منوی سمت راست اول اسم بازی رو انتخاب کنید واستون میاره
یه سر بزنید ضرر نمیکنید
اگه ترینری رو پیدا نکردید کافیه تو نظرات سایت بگید تا براتون بذارم
اینم یکی دیگه امیدوارم کار کنه
متاسفانه اون ترینری رو که گذاشته بودید کارنکرد این ترینر با خود بازی بود ولی کار نکرد توی مگا ترینر هم اونی که من می خواستم نبود
سلام ببخشید ترینر که همراه خود بازی نصب شده کار کرد چون من اولش طرز کار ترینر رو بلد نبودم از همین سایت یاد گرفتم با تشکر
در ضمن ترینر مورد نظر ویرژن v 1.10 plus 6 trainer هست
کسی ترینر بازی Masters.of.The.World.Geopolitical.Simulator.3 رو نداره؟؟؟؟