AnarchAshkan این عکسای ماکسیو از کجا گیر میاری؟ نکنه تو هم مثل خودم طرفدار اتلتیکومادریدی؟؟
AnarchAshkan این عکسای ماکسیو از کجا گیر میاری؟ نکنه تو هم مثل خودم طرفدار اتلتیکومادریدی؟؟
من که کاره ای نیستم..
هر جور که بچه های تاپیک بخوان همون کار رو میکنیم..
باید یه فرقی بین ما استقلالی ها و اونا باشه دیگه..
بعد، کی به اون نوشته اول توجه میکنه..
من دیگه واقعاً رفتم..
شب میبینمتون..
بچه ها تبريک ميگم
عشق است استقلال
ايشالا تو دربي ل*** رو سرويس ميکنيم
پيش بيني منم درست از آب در اومد
راستي گل دوم رو من نديدم ميشه توضيخ بدين چه جوري بود ؟
گل دوم را حسین کاظمی یه پاس قشنگ زمینی داد وآرش برهانی زدزیرطاق دروازه البته فکر کنم میخواست بزنه تواوت اشتباهی زدتوگل:31:
فقط بردیم 25دقیقه اخر نیمه اول خوب بودیم
هفته هشتم لیگ برتر فوتبال/
استقلال با شكست راهآهن به رده ششم رسید
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال تهران در هفته هشتم لیگ برتر با نتیجه دو بر یك تیم راه آهن را شكست داد و با چهار پله صعود، به مكان ششم جدول رسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاری فارس، این دیدار از ساعت 20 در ورزشگاه آزادی و در حضور بیش از 40 هزار تماشاگر برگزار شد.
مجتبی زارع در دقیقه 29 برای راه آهن گلزنی كرد و پیروز قربانی در دقیقه 33 و آرش برهانی در دقیقه 38 گل های استقلال را به ثمر رساندند
علیرضا فغانی داور مسابقه به جان واریو و سایوش اكبرپور از استقلال و محمد علی دهقان از راهآهن اخطار داد. وی 2 گل راه آهن در نیمه نخست را مردود اعلام كرد.
استقلال با این پیروزی 10 امتیازی شد و به رتبه ششم جدول رده بندی لیگ صعود كرد.
هفته هشتم لیگ برتر شب آینده با دیدار دو تیم ملوان و سایپا به پایان می رسد و هفته نهم نیز از پنج شنبه آغاز می شود.
روز جمعه در حساس ترین بازی فصل استقلال به مصاف پرسپولیس خواهد رفت.
تركیب استقلال: وحید طالب لو، بیژن كوشكی، پیروز قربانی، پژمان منتظری، هاشم بیك زاده، خسرو حیدری، حسین كاظمی، یدا...اكبری(از دقیقه 51 سیاوش اكبر پور)، فابیو جان واریو، آرش برهانی (از دقیقه 82 علی علیزاده) و علیرضا عباسفرد(از دقیقه 30 مجتبی جباری)
سرمربی : امیر قلعه نویی
راستی بچه ها این قضیه احمد رضا عابدزاده چی بود تماشاچیا یه چیزایی میگفتن یا من اشتباهی شنیدم
حاشیه دیدار استقلال و راه آهن/
اعضای هیئت مدیره استقلال در ورزشگاه آزادی
خبرگزاری فارس: سه عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران در غیاب مدیرعامل برای تماشای بازی مقابل راه آهن در ورزشگاه آزادی حضور پیدا كردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاری فارس، امیدوار رضایی ، علی انصاری و محمد سعید نفریه تماشاگران ویژه این دیدار لقب گرفتند.
واعظ آشتیانی مدیر عامل جدید باشگاه در ایتالیا به سر می برد و فرداشب پس از اتمام اجلاس بین المللی روسای دوچرخه سواری جهان به تهران باز می گردد.
* هواداران استقلال از علی انصاری عضو جدید هیئت مدیره باشگاه درخواست كردند به مشكلات مالی باشگاه بیشتر رسیدگی كند تا بازیكنان كمتر دغدغه مسئله مالی داشته باشند.
* آرش برهانی پس از به ثمر رساندن گل دوم استقلال با یك كبوتر كه ظاهرا از پیش در پشت تابلوی تبلیغاتی پنهان كرده بود، شادی كرد. او بال كبوتر را باز كرده و آن را به سمت تماشاگران رها كرد.
* رحمان دلاور ناظر داوری بحرینی كنفدراسیون فوتبال آسیا نیز در ورزشگاه حضور پیدا كرد.
انتهای پیام/
هفته هشتم لیگ برتر فوتبال/
استقلال در نیمه نخست راه آهن را شكست داد
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال تهران در نیمه نخست دیدار مقابل راه آهن با نتیجه دو بر یك حریف خود را شكست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس، این دیدار از ساعت 20 در ورزشگاه آزادی و در حضور بیش از 35 هزار تماشاگر آغاز شد.
مجتبی زارع در دقیقه 29 برای راه آهن گلزنی كرد و پیروز قربانی در دقیقه 34 و آرش برهانی در دقیقه 38 گل های استقلال را به ثمر رساندند.
سرمربی استقلال، مجتبی جباری را به دلیل تنبیه انضباطی نیمكت نشین كرد؛ اما وی را در دقیقه 30 به جای عباسفرد به میدان فرستاد.
علیرضا فغانی داور مسابقه به علی محمد دهقان از راه آهن اخطار داد.
راه آهن تا پیش از دقیقه 25 2 گل وارد دروازه استقلال كرد كه داور یكی از آنها را خطا گرفت و دیگری را آفساید اعلام كرد.
آستانه دربی سرخابی
رای استیناف باشگاه استقلال و پرسپولیس صادر شد
خبرگزاری فارس: كمیته استیناف رای نهایی را در مورد پرونده تخلف باشگاه های استقلال و پرسپولیس تهران صادر كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاری فارس، رای كمیته استیناف فدراسیون فوتبال درباره جرائم باشگاههای استقلال و پرسپولیس تهران اعلام شد.
در خصوص درخواست استیناف باشگاه استقلال و پرسپولیس تهران نسبت به رای مورخ 19/1/87 كمیته انضباطی مبنی بر محكومیت باشگاه استقلال به پرداخت 121 میلیون ریال و باشگاه پرسپولیس به مبلغ 60 میلیون ریال، جریمه نقدی با عنایت به مجموع محتویات پرونده و استدلالات مندرج در رای صادره ایراد و اعتراض موثری كه خدشه بر دادنامه معترض عنه وارد نماید بعمل نیامده مستندا به مواد 10 و 11 آئین نامه انضباطی فدراسیون دادنامه صادره عینا تایید می شود.
رای صادره قطعی است.
انتهای پیام/
احتمالا تماشاچی های رقیب بودند که درجواب سرور هرچی .......... امیرقلعه نوعیه یه چیزی میگفتند:10:نقل قول:
حاشیه دیدار استقلال و راه آهن/
اعتراض تماشاگران به نیمكت نشینی مجیدی و حضور علیزاده
خبرگزاری فارس: هواداران تیم فوتبال استقلال تهران نسبت به تعویض سوم سرمربی تیم خود در دیدار مقابل راه آهن به شدت اعتراض كردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی در دقیقه 83 آرش برهانی را از میدان بیرون كشید و علی علیزاده را به میدان فرستاد و هواداران استقلال به شدت به این تصمیم قلعه نویی اعتراض كردند.
آنها از سرمربی استقلال می خواستند كه فرهاد مجیدی را به جای علیزاده به میدان بفرستد.
حسین آشنا دروازهبان راه آهن كه در نیمه نخست لباس قرمز بر تن داشت و هواداران استقلال علیه وی شعار سردادند، در نیمه دوم با لباس یكدست طوسی به میدان رفت.
انتهای پیام/
سلام
بازی نسبتا خوبی انجام دادیم.
در این بازی واقعا خط هافبک عالی بود. از همه عالی تر جان واریو بود. واقعا عالی و تمیز فوتبال میکنه. با توجه به اینکه به دربی نزدیک بودیم بازیکنها محتاط بودند و در کل راضی کننده بود.
منم موافقم جان واریو نشون دادخیلی به درد استقلال میخوره
زیاد خوب بازی نکرد !
ولی ایشالله دربی ....
خوب 30 دقیقه اول که اصلا خوب نبودیم!
اما بازهم به لطف پیروز چیز سوارخ کن بر خلاف روند بازی گل زدیم!
نیمه دوم هم چندان دلچسب بازی نکردیم اما بردیم تا با امید به دربی فکر کنیم...
میگم پیروزو بفرستیم خط حمله شاید آقا گل بشه
بچه ها اگه منطقي نگاه كنيم متوجه ميشيم كه استقلال نيمه دوم رو كاملا منطقي بازي كرد.
در صورتي كه براحتي مي تونستن راه آهن رو مثل نيمه اول صاف كنن.
شما بايد احتمال مصدوميت،اخطار و... رو هم در نظر داشته باشيد.
بیگ زاده افتضاح بود اخه این چه طرزه بازی کردنه
مرسی خسرو حیدری,عالی بود یکی از بهترین خریدای اس اس بوده این فصل + جان واریو
به نظرم این تو دربی یه گندی میزنه ! (بیگ زاده)نقل قول:
انشا الله امیر ابادی رو بازی بده !
سلام داش سعید , عکسای ماکسی را تو گوگل سرچ میکنم شاید بهضیهاش ف ی ل ت ر باشه که با پ ر و ک س ی ...نقل قول:
درسته منم طرفدار اتلتیکو م , هوادارای اتلتیکو را عشق است :10:
بچه ها به نظرتون جایگاه اس اس تو دربی پر میشه؟ اخه همیشه خالیه
کسی نمیدونه چرا کم میرن ورزشگاه؟
تقصیره خودمونه دیگه از بس کم میریم ورزشگاه روز به روز سهمون تو ورزشگاه کمتر میشه:41:
ما دربی رو میبریم من میدونم:21:
میخواستن بگن : احمد عابدزاده ک.کش حر... که روبرو با ادب تشریف داشتن و نگفتن :41:نقل قول:
سلام
دوستان من تازه از استادیوم برگشتم جای شما خالی
هفته هشتم لیگ برتر /
پیروزی استقلال قبل از دربی شصت و پنجم / صعود به رده ششم
هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر امشب با برتری تیم فوتبال استقلال برابر راه آهن پیگیری شد.
به گزارش خبرنگار مهر، روز دوم از هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر از ساعت 20 امشب با برگزاری دیدار تیم های استقلال و راه آهن در ورزشگاه آزادی تهران پیگیری شد.
در این دیدار که به قضاوت علیرضا فغانی و در حضور بیش از 40 هزار تماشاگر برگزار شد، تیم فوتبال استقلال با نتیجه 2 بر یک حریف خود را شکست داد.
در نیمه اول این بازی ابتدا تیم فوتبال راه آهن با گل دقیقه 29 مجتبی زارع از حریف خود پیش افتاد اما پیروز قربانی در دقیقه 35 با ضربه سر بازی را به تساوی کشاند. در ادامه این دیدار آرش برهانی در دقیقه 39 گل دوم استقلال را وارد دروازه راه آهن کرد و این نتیجه تا پایان 90 دقیقه باقی ماند.
استقلال که باید روز جمعه هفته جاری در دربی شصت و پنجم به مصاف پرسپولیس برود با این پیروزی 13 امتیازی شد و به رده ششم جدول رده بندی صعود کرد. راه آهن نیز در رده چهاردهم جای گرفت.
پس از پيروزي برابر راه اهن
قلعهنويي: فقط 10 دقيقه فوتبال استقلالي بازي كرديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مقابل راه آهن فقط 10 دقيقه به سبك خودمان بازي كرديم و خوشحالم كه پيش از دربي سه امتياز گرفتيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي دو بر يك مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران گفت: هجده سال در رده هاي مختلف براي استقلال بازي كردم و كتف و دست و پايم را براي اين تيم دادم؛ اما از من تقديري صورت نگرفت؛ اما 2 سال براي راه آهن بازي كردم و اين باشگاه از من تقدير كرد. جا دارد از آنها تشكر كنم.
وي در خصوص مسابقه گفت: بازي برابر حريف سخت ترين ديدار استقلال در ليگ اين فصل بود. به داود مهابادي تبريك مي گويم. تيمش مستحق شكست نبود و خدا به ما كمك كرد كه پيش از دربي سه امتياز اين مسابقه را كسب كنيم.
سرمربي استقلال ادامه داد: مسابقه را بد شروع كرديم كه تصور مي كنم بازيكنان در باد پيروزي شش بر صفر مقابل استقلال اهواز بودند؛ اما در نيمه دوم برتر از حريف بوديم و چند موقعيت گل را از دست داديم، هر چند در اين مسابقه فقط 10 دقيقه فوتبال استقلالي ارائه كرديم.
قلعه نويي در خصوص نيمكت نشيني جباري گفت: اين تشخيص كادر فني بود كه اين بازيكن از ابتدا بازي نكند.
سرمربي استقلال در خصوص رويارويي با پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر گفت: اين ديدار شرايط خودش را دارد. براي اين مسابقه مشكل خاصي نداريم زيرا بازيكنان به اندازه كافي انگيزه دارند.
پس از شكست برابر استقلال تهران
مهابادي: كمك داور گل صحيح ما را مردود اعلام كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: در حاليكه داور در 6 متري صحنه بود، كمك داور از فاصله 50 متري گل صحيح ما را مردود اعلام كرد.
به گزارش خبرگزاي فارس، داود مهابادي پس از شكست دو بريك مقابل استقلال در جمع خبرنگاران گفت: در 30 دقيقه ابتدايي مسابقه بر حريف تسلط داشتيم؛ اما در 10دقيقه اي كه بازي را از دست داديم، 2گل دريافت كرديم.
وي افزود: با تمام احترامي كه براي كادر فني استقلال قائل هستم؛ بايد بگويم مستحق شكست نبوديم. از بازي بازيكنانم راضي هستم.
سرمربي راه آهن با انتقاد از قضاوت بازي تصريح كرد: متاسفانه در اوايل بازي داور در شش متري صحنه گل ما را صحيح اعلام كرد؛ اما كمك داور از 50 متري اين گل را مردود دانست و خطاي هند گرفت.
/حاشيه ديدار استقلال و راه آهن/
اعتراض تماشاگران به نيمكت نشيني مجيدي و حضور عليزاده
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال تهران نسبت به تعويض سوم سرمربي تيم خود در ديدار مقابل راه آهن به شدت اعتراض كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي در دقيقه 83 آرش برهاني را از ميدان بيرون كشيد و علي عليزاده را به ميدان فرستاد و هواداران استقلال به شدت به اين تصميم قلعه نويي اعتراض كردند.
آنها از سرمربي استقلال مي خواستند كه فرهاد مجيدي را به جاي عليزاده به ميدان بفرستد.
حسين آشنا دروازهبان راه آهن كه در نيمه نخست لباس قرمز بر تن داشت و هواداران استقلال عليه وي شعار سردادند، در نيمه دوم با لباس يكدست طوسي به ميدان رفت.
/حاشيه ديدار استقلال و راه آهن/
واكنش منفي هواداران استقلال به پيراهن قرمز آشنا
خبرگزاري فارس: هوادران تيم فوتبال استقلال تهران در بازي امشب مقابل راه آهن نسبت به پيراهن قرمز دروازهبان حريف واكنش نشان داده و عليه وي شعار سر دادند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين مسابقه از ساعت 20 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 35 هزار تماشاگر برگزار شد.
در ابتداي مسابقه مجتبي جباري بدون توجه به هواداران استقلال روي نيمكت تيمش نشست. وي به دليل تنبيه انضباطي در اين مسابقه در تركيب اصلي قرار نگرفت.
از سوي باشگاه راهآهن از 3 پيشكسوت اين تيم پيش از مسابقه تجليل شد.امير قلعه نويي سرمربي كنوني تيم استقلال كه سابقه حضور در راهآهن را دارد، مسعود معيني و علي گيوه اي دو بازيكن اسبق مورد تقدير قرار گرفتند.
حسين آشنا دروازهبان راه آهن لباس يكدست قرمز پوشيد كه اين مسئله مورد پسند هواداران استقلال قرار نگرفت و آنها عليه وي شعار سر دادند.
راه آهن در نيمه نخست و تا پيش از دقيقه 25 2 گل به ثمر رساند كه داور آنها را مردود اعلام كرد.
اقا یکی درست بگه ببینیم این تماشاچی ها شعارشون در مورد عابدزاده چی بود ؟؟؟
موقعی که اشنا با لباس قرمز اومد توی دروازه تماشاگرها یک صدا فریاد میزدن هرکی قرمز بپوشه اس اس سوراخش میکنه ..و بعد که 2 تا گل نوش جان کرد توی نیمه دوم لباس نحسش رو عوض کرد و دیگه گل نخوردنقل قول:
واكنش منفي هواداران استقلال به پيراهن قرمز آشنا
کاشکی عوض نمیکرد تا بیشتر گل بخوره
از اونجا که هرچی بنویسیم محدود میشیم پس من اینجوری مینویسم :
به امید ویرایش کردن پرسپولیس :thumbsup:
دم آقا عماد هم گرم
سلامنقل قول:
والا منم که تو ورزشگاه بودم متوجه نشدم چی میگن از بس صدای تماشاگرها بلند بود
خيلي وقتي هست كه جايگاه استقلال - پرسپوليسي ها توي آزادي ثابت هستش.شايد پرسپوليسي ها يه 5 يا 6 هزار نفري بيشتر باشن.البته چون طرفي كه دوربين نشون ميده پرسپوليسي ها نشستن به نظر ميرسه اونا همه ورزشگاه رو گرفتن اما اگه عكس هوايي استاديوم رو ببينيد متوجه تفاوت 6 هزار نفري مي شيد.نقل قول:
بچه ها به نظرتون جایگاه اس اس تو دربی پر میشه؟ اخه همیشه خالیه
کسی نمیدونه چرا کم میرن ورزشگاه؟
تقصیره خودمونه دیگه از بس کم میریم ورزشگاه روز به روز سهمون تو ورزشگاه کمتر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما دربی رو میبریم من میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته اگه توي ورزشگاه باشيد به طور كامل متوجه حرف من خواهيد شد:10:
اخه علت داره اکثر استقلالی ها شهرستان هستند خوب طبیعی هم هست برای هر بازی نمی تونند به ورزشگاه بیایند...نقل قول:
کلا استقلال 65% طرفداراش شهرستانی هستند..
همین الان در تاپیک تا جائی که من فهمیدم عماد که بندر عباس، یکی از علیرضاها(r4pbr4 ) فکر کنم کرمانشاه باشه محمود فکر کنم برازجان باشه خود من اصفهان!
خداوكيلي ورزشگاه وقتي آبي ميشه چقدر خوشگل ميشه:40::40::40:
تاييد ميشه.نقل قول:
من هم تا اون موقع كه اهواز بودم استقلالي هاش بيشتر بودن.اصلا خوزستان استقلالي هاش بيشتر هستن.