دوست عزیزمنقل قول:
مگه منظورم از چند روز دو سه هفته است
و توی این مدت هم خاموش روشن هم کردم و هیچ تغییری نکرده ! :n01:
Printable View
دوست عزیزمنقل قول:
مگه منظورم از چند روز دو سه هفته است
و توی این مدت هم خاموش روشن هم کردم و هیچ تغییری نکرده ! :n01:
برای بعضی ها شده برای بعضی ها نه ,حالا تا کی همه گیر بشه خدا می دونه!!نقل قول:
وقتی خوده پشتیبانی به این موضوع اقرار کرده الان شما می خوای بگی نشده؟!
منم امتحان کردم. با حدود 1 تا 1.1 گیگ محدود شدم امروز.
تازه سرعت زمانی هم که مثلا محدود نبود حدود 90 الی 95 بوده. نمی دونم چکار کنم دیگه. شکایتم هم که کلی طول میکشه تا رسیدگی کنن.
تازه متوجه شدم وقتي ساعت 12 شب ميشه تا وقتي مودم رو روشن و خاموش نكنم سرعت درست نميشه.
چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه 629,000
بنظرم این خوبه چون بعد از تموم شدن 40 گیگ مثل این خراب شده سرعت رو 10 کیلو نمیکنن و نزدیک 40-50 کیلو هستش
دوست عزیز نامحدودی که نشه باهاش دانلود کرد نامحدود نیست الان دیگه نامحدود واقعی نداریم بعدشم شما بخوای ۱ گیگ دانلود کنی نزدیک ۷ ساعت طول میکشه زیر ۷۰ کیلوبایت فقط بدرد وب گردی میخوره فکر کن ۲۵ مگ رو بخوای دانلود کنی ۱۰ دقیقه طول میکشه تازه سرعتم کمتر از ۵۱۲ سابق فن آوا و پول نزدیک به ۱ مگ آسیاتک هم مثل فن آوا هر روز بعد از دانلود حدود ۱.۴ گیگ در روز سرعتت رو میکنه ۴۰ تا حالا درسته سرعت بعد محدودیتش یکم بالاتره از فن آوا ولی بازم نمی ارزه اینجوری حالا هر کسی هر نظری داره بعدشم من اینقدر ISP عوض کردم فعلا حوصله تخلیه ندارم همه شرکت ها مثل هم شدننقل قول:
من اخر سر در نیاوردم شما میگید چون سرعت اومده روی 80 90 یعنی محدود شدید؟ :n04:
بعد کدوم پشتیبانی میاد از شرکتی توش کار میکنه بد بگه و کاری کنه کاربر از دست بده !
به نظرم بهترین شرکتتی که داشتم همین فن آوا بوده و این ماه هم تمدید میکنم
چون این ماه اصلا مشکلی با این شرکت نداشتم
حتی این ها تجهیزات مرکز مارو هم بروز کردند و adsl 2+ کردند !
و آپ استریمی که هیچ شرکتی رو 1 مگ نمی ذاره و رو برای من گذاشتند
من نمیدونم چیه این شرکت بده ! :n27:
با این پولی که ما میخواهیم هزینه کنیم تنها گزینه همین هستش چون با همین پول اونجا به نسبتنقل قول:
بعد از محدودیت سرعت بهتره
من همه جا رو گشتم با این پول از این بهتر نیست
ما هم از خدامونه حرف شما درست باشهنقل قول:
ولی پست های قبلی رو بخونید جواب نمایندگی به بچه ها اینه که مصرف منصفانه لحاظ شده
بعد هم من خودم 2 روزه میبینم که از ساعت 12 شب به بعد سرعت 1 مگ بی یو میشه 80 کیلو و وقتی 1 گیگ دانلود کنم سرعتم میشه 10 کیلو تا ساعت 12 شب بعدی سرعتم همینه و دوباره همین روال تکرار میشه (شما خودتون اسم اینو چی میزارید)
البته اینم بگم نمایندگی خودم هنوز جوابی بهم نداده قراره امروز ازش جواب بگیرم
ویرایش:
دقیقا سرویس نامحدودشما چیه ؟
دوستان شرکت فن آوا مقصر نیست دسنور از بالاست این سیاست آقای واعظی وزیر ارتباطات و هیئت دولت هست که دارن اینترنت رو این بلا رو سرش میارن :n34::n24:
این پست پاک شود .
سرویس من محدوده 1مگ 6 گیگنقل قول:
من کلا نفهمیدم منظورتون این هست محدودیت روی نامحدود بودن یا سرعت گذاشتن کدومش منظورتون هست؟
من این ماه بهترین ماه ، از موقعی که سرویس داشتم
سرعت اصلا کم نشدش حتی یه ذره فقط صبح تا ظهر به صورت ناچیز کاهش سرعت دیده میشه! با تک کانکشن البته
ولی بقیه اوقات روز عالی عالی
اگر محدودیت گذاشته شما با 82195200 مسئولیت بالاتری نسبت به بقیه قسمت های شرکت فن آوا داره ببینید جوابشون چی هست
اگرم نه صد در صد از طریق 195 شکایتتون رو اعلام کنید
چون شرکت به اسم نامحدود ارائه میده .
پ ن: از دوستانی که نامحدود دارند یه خواهش دارم اینکه حجمی که توی این ماه استفاده کردند رو با حجمی که توی سایت بخش قیمت های نامحدود چک کنن ببینند از اون حجم رد شده یا خیر
ممنون میشم چک کنید
آقاجون تو این موقعیت آسیاتک بهترین گزینست. حداقلش اینه که آسیاتک زمان محدودیتش سرعت میرسه به 40-50 نه اینکه مثل اینجا بشه 10! شما رو نمیدونم چقدر مصرف داری ولی خود من که آسیاتک داشتم شده بود ماهی تا 120 گیگ هم دانلود کرده بودم. بعدش بقول خودت سرعت 40-50 بدرد وب گردی میخوره ولی الان اینجا که هستیم وقتی اون حجمت تموم شه باید مودمو خاموش کنی تا جیره ای که فردا بهت میدن صبر کنی! البته شما هم حق داری حسو حال تخلیه و علافی رو نداری ولی برای مایی که عادت کردیم به دانلود نامحدود واقعا این وضعیت غیر قابل تحمله.نقل قول:
آخه بچه مسلمون، قربون امضات بشم چرا فکر میکنی ما از خودمون داریم حرف در میاریم؟نقل قول:
کافیه یه زنگ به خود شرکت بزنی و بپرسی وضعبت نامحدود رو. حالا حجمی رو چطوری سرویس دهی میکنه نمیدونم ولی:
من خودم سرویس 2 مگ نامحدود دارم و ماهی 119900 تومن پول ریختم تو شیکم این علی اصغر طراوتی حرومزا*ه مدیرعامل فناوا. خب روز اولی که میخواستم سرویس بگیرم زنگ زدم فروش و پرسیدم که این گیگها که جلوی سرویسها نوشتید چیه و اونم گفت چیز خاصی نیست و ما نه مصرف منصفانه داریم و نه محدودت میکنیم و ... خلاصه سرویس رو خریدم تقریبا شیش ماه پیش. تو این شیش ماه گذشته در مجموع حدود یک هفته قطع کامل بود و یک هفته هم کندی سرعت داشتم و بقیش توی هر ساعت شبانه روز با 8 تا کانکشن میرسیدم به سرعت 250 کیلوبایت در ثانیه و در کل راضی بودم. تا اینکه توی هفته پیش چند بار قطع و وصل شد و یهو دیدم سرعتم شده 16 کیلوبایت در ثانیه! که زنگ زدم و پرسیدم گفتن مصرف منصفانه گذاشتیم و این حرفا که تو تاپیک خوندید حتما. برگشت گفت که شما 87 گیگ حجم دارید و تقسیم بر 30 روز میشه 2.9 و بعد از روزی 2.9 گیگ سرعتتون میشه 128 . زنگ زدم بقیه ماه رو همون لحظه کنسل کنم که گفتن پول پس نمیدیم!! خلاصه من نمیدونم این کارشون بغیر از کم فروشی و دزدی چه تعبیر دیگه ای میتونه داشته باشه! خلاصه گذاشتیم ساعت 12 رد شد و دیدم هنوز همون 16 کیلوبایته زنگ زدم پشتیبانی و مشخص شد که باید هر شب ساعت 12 زنگ بزنی خط رو ریست کنن یا خودت مودم رو خاموش روشن کنی تا برگردی به سرعت خوبت! بقول خود بیشرفشون Level اول سرعت! خلاصه پشتیانی گفت الان سرعت اوکی شد و قطع کرد. حالا من یه دانلود گذاشتم میبینم سرعت از 180 بالاتر نمیره!!! یعنی یه دزدی از حجم و یه دزدی از سرعت! تا اینجا علی اصغر طراوتی به کدملی 0384602711 به مقام سوپردزد ارتقا پیدا کرده. دوباره زنگ زدم با مسوول شیفت شب پشتیبانی آدمی به اسم نصیری صحبت کردم و گفت از دست من خارجه و حواله داد ما رو به شکایات و انتقادات. زنگ زدم اونجا با یه نفر صحبت کردم به اسم حبیبی میگه من وظیفم اینه که صدای شما رو به گوش مدیران و مسوولان برسونم.
تا اینکه امروز بعد از دانلود 1.4 گیگ میبینم سرعت شده 16. زنگ زدم به پشتیبانی زنیکه رجبی ورداشته میگه طبق "جدول" که حالا معلوم نیست مادر کی تهیه کرده شما روزی "1.5" گیگ با سرعت 180 کیلوبایت (یعنی رسما دزدی سرعت رو تایید میکنه) میتونی داشته باشی و همینی هم هست که هست!!! یعنی من 120 هزار تومن دادم برای 45 گیگ
که میفته گیگی 2666 تومن!!!!!!!!!!!
زنگ زدم که تبدیل کنن سرویس رو به حجمی میگه زمانت صفر میشه و کل دانلود از سر ماه تا الانت هم از حجم کم میشه و مابهالتفاوت رو باید بریزی. میگم چقدره جواب میده "نمیدونم، سیستم حساب میکنه"
به 195 هم شکایت کردم ولی خیلی خیلی بعیده که کاری بکنن واسه ما یوزر خونگی تا آدمی که دمبش تو شیش هفتا ارگان بنده
آقای طراوتی که ظاهرت رو مثله بچه مسلومنا درست کردی، اگه اینو میخونی بدون حق الناس رو حتی خدا نمیتونه ببخشه و تو یکی اون دنیا دهنت سرویسه!
رو نامحدود ها اعمال شده بخصوص سرویس های bu ولی من نمیدونم روی سرویس های gu هم به چه صورت اعمال شدهنقل قول:
چرا پاک بشه؟ حرف حق زدم جرات داری بگو چرا پاک بشهنقل قول:
دمت گرم خیلی قشنگ نوشتی این مدیرشون رو که میبینم حالم بد میشه یاد اختلاس و رانت و خشکه مذهبی میوفتم واییی چه غلطی کردم اومدم فن آوا / وقتی شنبه تخلیه کردم میفهمن که نباید حجم دزدی بکنننقل قول:
من که اخر ماه قطع میکنم فقط نمیدونم چه سرویسی بگیرم .
نامحدودو بیخیال سرویس با حجم بالا و شبانه خوب تا حول و حوش همین 120 تومن کسی سراغ داره ؟
خوش به حالت که شنبه خلاص میشی! من 20 روز از سرویسم مونده (بعنی 80 هزار تومن) سرعت و کیفیتش هم انقدر افتضاح شده که تنها کاری که به فکرم رسید این بود که پسورد وایفای رو بردارم همسایه ها استفاده کنن حداقل!نقل قول:
طراوتی مدیرشون هم دقیقا همینی هستش که نوشتی.
نقل قول:
سلام دوست عزیز من هم آلان مشکلم همین هست این کل داستانی که من داشتم اینجا تاپیک مطرح کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم به سازمان تنطیم مقررات تماس گرفتم هم با ۱۹۵ وزارت خونه در حال پیگیری شکایتم هستم... باید به جواب برسم با کلی دردسر پول یکسال و تهیه کردم...
من سرویس 1Mb/ps یکساله برنزی گرفتم از قرار داد من کلا ۲ ماه نگدشته که اینطوری شده سرعت من هم همین ۱۶Kb/ps شده یعنی ۱۰۲۴Kb/ps تقسیم به ۱۶ شده که به این عدد رسیدن.
توی روز روشن تمامی این شرکت ها دارن دزدی می کنن، با بخش فروش صحبت کردم می گم سرعت دایلاپ از اینکی آلان دارم استفاده می کن بیشتره... من ۶۲۰ هزار تومان برای چی به حساب شما ریختم...
زنگ زدم بخش قرارداد ها میگم من قرارداد کتبی از شما می خوام بر گشته می گه نمی تونیم به شما بدیم چون شرکت نیستین برور از صفحه کاربری سایت پرینت اسکرین بگیر!!!!!
خدای من توی چه سیستمی داریم زندگی می کنیم آخه؟؟؟؟؟
یعنی انقدر سکوت کردیم برای این اینترنت که همه جوره دارن بلا میارن سرمون، من حتی نمی تون سایت خود این شرکت باز کنم، فقط هم فن آوا مشکل ساز نیست از زیر ساخت که با گرون فروشی اینترنت داره به ISPها می فروشه بگیرین تا همین چند روز قبل ۱۱۸ که پولی شد و غیر، باید و باید شکایت ها پیگیری کرد اگر کار به قویه قضایه و هزار جای دیگه هم بکشه من تا آخرش وای میستم انقدر از حق خودمون گذشتیم که اینها هر کاری می کنند..
با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتم می گه ما همجنین قانونی ابلاغ و تصوب نکردیم برای هیچ کدوم از ISPها دارن کار غیر قانونی انجام میدن....
دوستان شما چه ۲۰ روز چه یکسال از قرار دادتون منوده باشه باید پیگیری کنید..
من هم با و هزار جای دیگه توی فن آوا این چند روز تماس گرفتم باید پیگیری کنیم به خدا تمام توان مالی نداشتم که بیشتر از ۶۲۰ هزار تومان پرداخت کنم به اینها اعصاب هم نداشتم برای سیستم حجمی چون معلوم نیست چطوری محاسبه می کنن یکدفعه می بینید استفاده نکردید تموم شد، سرویس نامحدود برای همین گرفتم.... :( آلان هم که دارن اینطوری می کنند..
همین چند دقیقه پیش پشت تلفن با همین مسول انتقاد پیشنها دعوام شد سر درد گرفتم....
شماره مستقیم آقای حبیبی این هست: ۸۲۱۹۵۲۸۵
دوستان کلا باید پیگیر این طرح برای همه شرکت های اینترنتی بود... دنیا که به کدوم سمت میره ما به بی راهه
خدایا کمک کن از شر اینها خلاص بشیم
من یرادرم یه نت 1 مگ نامحدود مخابرات داره از چند سال پیش اما هر دفعه که گرونی چیزی شد هنوز داره به قیمت اولیه که خریده بود پرداخت میکنه هر چقدر هم دزد باشن این کارشون کاملا درسته ، منظورم اینه برای مشترکین قدیمیه خودش با مواردی که در قراردادش بوده برخورد میکنه و افزایش قیمت و... نمیده.
حالا ما هم مشترک قدیمی هستیم اگه بخواد منصفانه این طرح رو اجرا کنند نباید برای ما این قانون اجرا شه این مورد اول
و اینکه یک سوال دارم هر چیزی که اعمال میکنند کامل باید در قرار داد ،پنل ، سایت و جاهایی که دیده بشه درج بشه ، الان سوالم اینه:
کجا نوشته شده بعد 40 گیگ سرعت شما میاد ر.ی نت 128 و حتی کمتر؟
کجا نوشته شده بعد 40 گیگ شما تا روزی 1 گیگ ( بعضا 700-800 مگ) بیشتر با سرعت خودت نمیتونی استفاده کنی؟
دوستانی که شکایت میکنن این موارد و هم در نظر بگیرن
آقا برای تخلیه کردن از زمانی که درخواست میدی اینترنتت قطع میشه ؟! در کل از کجا میفهمی خطتت رو تخلیه کردن.
هر وقت چراغ ADSL مودم روشن نشد و خاموش بود، یعنی اینکه خط آزاد شده و ADSL روش وصل نیست.نقل قول:
بزار سرویس رو تخلیه کنم بعدش زنگ میزنم فحش بارونشون میکنم مال منم 40 روز مونده نت حجمی دارم ولی بیخیال شدم میخوام تخلیه کنمنقل قول:
من كه مجبور شدم و سرويسم رو محدود كردم. 2 مگ 40 گيگ با دانلود شبانه. گرونتره و محدود ولي چاره اي نداشتم.
بیزحمت وضعیت دانلود شبانتونو رو با این سرویسی که گفتید اعلام کنید تا شاید منم اومدم روی این سرویسنقل قول:
دوستان گرامی
طبق مصوبه کمسیون تنطیم مقررات شماره ۱۵۲ مورخ ۱۳۹۱/۸/۱۴
بند ۵ - اراییه کننده بر اساس قرارداد موظف به انجام تعهدات تا پایان قرار داد می باشد.
بند ۶- اراییه کننده خدمات باید در بسته های تعرفهای خود نرخ بیت ریت ( سرعت) و مدت زمان اراییه خدمات را به صورت شفاف و در قرارداد مشترکین لحاظ کند.
برید قوانین مربوطه مطالع کنید با فحش و تحیت و لعنت، سپردن طرف به خدا و پیغمبر سرعت اینترنت شما بر نمی گرده شاکایت پیگیری کنید تا آخرش سازمان تنظیم میگه بر اسا مستندات باید حرف زد خود قرار دارید شکایت کنید ندارید باید ار شرکت SLA کنید اونها موظف هستند برای شما ارسال کنند. این هم آدرس سایت
من خودم آلان واقعا داغ دارم با این وضعیت، چون بیشتر کار روزانه ام با اینترنت بود و هست، هنوز سر درگم هستم و در حال پیگیری، کار به جایی رسیده که بندگان خدا، اپراتورها که هیچ کاره هستند عذر خواهی می کنند از من!!!
اما در هر صورت تا آخر شکایت پیگیری می کنم!!!
من هم امروز تغییر دادم به دومگ با 40 گیگ و شبانه رایگاننقل قول:
تا دو ماه پیش که داشتم، شبها با سرعت 250 دانلود می کرد و شبی تا 4/5 گیگ می گرفت ولی الان با این وضعیت نامحدودها نمی دونم هنوز هم اونطوری هست یا نه ؟ امشب معلوم می شه ...
من بد صحبت نمیکنم ، منتها با هرکس بر اساس شان خودش حرف میزنم...نقل قول:
شما هر پستی که تو قسمت نت این فروم گذاشتی این بوده که : چقد شماها کم دانلود میکنید و من پشت به پشت هر شب دانلود میکنم و عکسامو ببینید و رازمو به کسی نمیگم و... در صورتی که هیچ روشی بلد نیستی و اساسا شاتل که حتی در قسمت فیلترینگ کشور هم مشاوره میده و کار میکنه ، اینقد آماتور نیست که کسی مثه تو بتونه دورش بزنه و دلایلی که اینقد دانلود کردی رو در پست قبلیم بهت گفتم...
باشه شما به راحتی میتونی به همون چند دلیلی که گفتی خودتو قانع کنینقل قول:
شاتل از آدم تشکیل شده من آدمم پس میشه انقد خودمونو دست کم نیگیریم دوست من فک نکن خیلی باهوشن اینا همیشه راهایی هستش برای نفوذ گلم
دوستانی که میگین تغییر سرویس دادین و حجمی گرفتین خواهشا وقتی اعتبارتون تموم شد تخلیه کنید! والا حجمی بقیه شرکتها از این فن آوای لکنتی خیلی بهتره. شما اگه تخلیه نکنید باعث میشید اینا هر بلایی که خواست سرمون بیان و مطمئن باشن که ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم و خودمون رو با شرایط وقف میدیم!
حرف دوستمون رو تایید میکنم این شرکت باید تنبیه بشه همگی باید تخلیه کنید منم شنبه تخلیه میکنم با این که 40 روزم مونده به اعتبارم
سلام
داستان چیه یعنی من 1 گیگ دانلود کنم کل ماه محدود میشم به سرعت 30-40 ؟؟؟
(2 مگ نامحدود)
تخلیه کنیم کجا بریم دقیقا؟نقل قول:
قیمت بهتر اگه سراغ داری شما همه میایم.
سلام مصرف منصفانه ها اجرا شدهنقل قول:
2 مگ bu اگه هستی شما بعد از دانلود 87 گیگ با سرعت عادیتون ، اگه روزی بیشتر از 1 گیگ و خورده ای دانلود کنیاینترنت شما تبدیل میشه به اینترنت 128 تا 512 اون روز، باز روز بعد سرعت عادی میشه ( تا زمانی که جیره ! اون روزتون تموم شه که همون 1 گیگ و.. هست ) . این قضیه ادامه داره تا سر ماه که دوباره ریست میشه همه چی و شما 87 گیگ داری دوباره...
نقل قول:
اطلاعاتی که من به دست آوردم به این صورت هست:
اینها برای اینکه مشتری بیشتری کسب کنند تلاش کردن که تا اونجا که می تونن اجرای این سیستم دانلود نامنصفانه عقب بندازن بر عکس شرکت های دیگه مثل آسیاتک و پارس آنلاین، شاتل و غیره...
بعد که متشری زیاد شد دیدن نمی تونن اینطوری جواب گو باشن به سود خودشون هم نیست، پس چیکار کردن در یک حرکت غیر حرفه ای، و نامنصفانه به جای اینکه هنگام فروختن سرویس های جدید این طرح اجرا کنند یکدفعه روی تمامی سرویس مشترکین قدیمی و جدید با هم اعمال کردن....
حالا به این صورت که هر سرویسی که دارن به صورت معمول ۱ به ۸ هست یعنی مثلا ۱۰۲۴Mb/ps تقسیم به ۸ باید به شما حدود ۱۱۰Kb/ps آلان اینها یکبار دیگه هم اینو تقسیم به ۸ کردن که شده ۱۶Kb/ps یعنی فاجعه
روش کارشون اینطوریه شما روزی ۱ گیگیابات اجازه دانلود دارید با همون سرع معمول خودتون غیر از اون سرعت شما کم میشه در حد همون ۱۶Kb/ps!!!!
یعنی آلان کل خانواده به من میگن فقط حرص نخور...
واقعا هیچ نهادی، سازمانی، وزارت خونه ای، چیزی نیست که بگه شما ای شرکت فن آوا که مجوز کار داری، داری تخلف می کنی!!! و کارت غیر قانونیه، آلان سازمان تنظیم مقررات نمی بینه این همه اعتراض داره میشه، یا وزارت ارتباطات کجاست که رسیدگی کنه به این مورد غیر قانونی؟؟؟
به اون جدول"حداقل ترافیک " توجه نکنید همش دروغه ، عملا نمیشه 87 گیگ در 2 مگ بی یو دانلود کردنقل قول:
1 مگ بی یو 1 گیگ در روز باسرعت 80 کیلو میشه دانلود کرد (خودم تجربه کردم)
2 مگ بی یو 1.4 گیگ در روز با سرعت ؟ کیلو میشه دانلود کرد (چند پست قبل یکی از کاربرا اشاره کرده )
من از 02/07 تا 02/30 کل حجم استفادم 40 گیگ هست چرا محدود شدم؟؟؟؟:n04:
این که فاجعست من موزیک و فیلمم انلاینه یعنی رسما داغون شد زندگیم که:n03:
نامردیه به خدااااااا
منظورتون و درست متوجه نشدم.نقل قول:
منم خودم الان 1 مگ bu دارم.
شما سر شروع دوره که بشه 1 مگ Bu سرعت میشه همون 120 تا وقتی که 40 گیگ بگیری دیگه و بعدش شروع قضایای منصفانه و ... الان اگه سرعتامون اومده پایین به خاطر اینکه منصفانه رو رد کردیم دیگه..
دوستان یه سوال ، الان 1 مگ نامحدود دارم وضعیتش بعد 40 گیگ همه میدونیم دیگه میاد روی 12kb یعنی عملا هیچی
حالا این سرویس نامحدود پارس چطوره؟
512 نامحدود
8 برابر سرعت اولیه خریداری شده تا 20 گیگ حجم ترافیک اول ( یعنی نت 4 mb)
4 برابر سرعت اولیه خریداری شده تا 15 گیگ حجم ترافیک دوم( یعنی نت 2 mb)
بعد 35 گیگ ( کع تقریبا میرسه به همون limit 40 گیگ فن آوا ) سرعتش میشه نت 512 تازه. یعنی 60kb
بین کل isp ها که گشتم با این حدود قیمت فکر میکنم این بهتر باشه ، نظر دوستان چیه؟
قیمتش هم 90 تومنه . در صورتی که الان 2-3 تا از دوستان 2048 فن آوا حجمی 40 گیگ در ماه گرفتن 110 هزار تومان.
پارس آنلاین به صرفه تر نیست در این مورد؟
نت 2 مگ ؟ سرعننون الان چنده ؟نقل قول:
اگه 1 مگ هستید که درسته اما 2 مگ باشید نه ، تماس بگیرید با اون پشتیبانی... :|
در این مورد مطمئنید؟نقل قول:
ولی این جور که من میبینم محدودیت ها روزانه هستند شما به پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاهی بندازید متوجه میشید ، ایشون گفتن بعد از 4 روز از شروع سرویس محدود شدن
آها متوجه شدم یعنی شما میفرمایید از اول هر دوره کلا روزی 1 گیگ؟؟نقل قول:
نه عزیز این محدودیت برای بعد 40 گیگ هست و بله این دوستمون نمیدونم قضیه اش چیه
و البته من این حرف رو با توجه به تماسهام فهمیدم و مستقیما همین سوال و پرسیدم و جواب همین بود که محدودیت برای بعد 40 گیگ هست