ببینید نارضایتی کسایی که از این طرح استفاده کردن دو دلیل اصلی داره... یکی بحث فنی و یکی هم قانونینقل قول:
حالا من دوتاش رو توضیح میدم...
از لحاظ فنی درست میفرمایید مودم جدید هنوز تست نشده تا کیفیتش بررسی و یا مقایسه بشه پس این سوال همه هست که چقدر تفاوت دارن و اصلا تفاوت دارن یا نه... اما با پیشینه ای که تا الان از ایرانسل و اکثر شرکت های اینترنتی همگی دیدیم و شنیدیم خیلی بعید به نظر میرسه که ایرانسل بیاد مودم قبلی رو با نمونه با کیفیت تر یا گرون تر عوض کنه و چیزی که به نظر من میرسه اینه که ایرانسل چند روز اول این طرح مودمی رو که برای همه شناخته شده بود تبلیغ کرد تا مشترک ها اطمینان پیدا کنن و خریدشون رو انجام بدن اگر از اول این مودم جدید رو میزاشت شاید کسی تمایلی نشون نمیداد به این طرح... از طرف دیگه هر کسی که بخواد مودم رو تست کنه باید موقع تحویل فاکتور جدید رو امضا کنه و این امضا کردن به معنی پذیرش این تغییر هست و مشترک عملا داره میگه من راضی هستم از این بابت و در نتیجه بعدا نمیتونه ادعایی بکنه که چرا مودم متفاوت به من دادین...
از بابت قانونی هم که تو پست های قبلم عرض کردم ایرانسل حداقل کاری که میتونست بکنه این بود که به مشترکایی که تا قبل از تغییرات ثبت نام کردن همون مودم قرارداد رو بده و بعد از تغییرات هم که هر کسی قبل از اقدام متوجه میشد کدوم مودم قراره براش ارسال بشه ویا حداقل با تماس تلفنی این مورد رو به مشترک اعلام میکرد نه اینکه مودم جدید رو بفرسته در خونه و بعد تازه مشترک متوجه بشه که تغییر کرده...
در نهایت هم دست بردن توی قرارداد و تغییر دادنش حتی از لحاظ قضایی جرم محسوب میشه و قابل پیگیری هست اگر کسی حوصله و وقتش رو داشته باشه... و اینم هم که بگیم یا اینو رو بگیر یا کنسل کن باز حرف درستی نیست... چون تغییرات از سمت ایرانسل اعمال شده این ایرانسل هست که باید مشترک رو راضی کنه...ینی در واقع هر نهادی که بخواد وساطت کنه حق رو به مشتری میده چون مشتری فقط میخواد طبق قرارداد باهاش رفتارش بشه نه کمتر نه بیشتر...
دوستانی هم که میفرمایند طرح رایگان هست شاید تا حدودی در ظاهر اینطور باشه اما در واقع ایرانسل قصد داره وایمکس رو جمع آوری و تعطیل کنه و اگر همچین طرحی رو نمیزاشت ممکن بود بعدا براش مشکل پیش بیاد و یه عده بگن که در حال استفاده بودن و نباید جمع آوری بشه... پس الان این طرح رو گذاشته تا بعدا خودش رو به راحتی تبرئه کنه از این مسائل... و از طرفی هم زمانی که ایرانسل قیمت مودمای وایمکسش از ١٢٠ هزار تومن به بالا شروع میشد یه مودم ای دی اس ال خوب ۵٠ ۶٠ هزار تومن بود... پس عملا ایرانسل خیرات نکرده مودم هاش رو و قبلا پول هر دو مودم رو یک جا گرفته یجورایی...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk