با كاظم اوليايى يك روز قبل از صدر نشينى جنگ را شروع مى كنمقلعه نويى: ليست تيم ملى
قلعه نويى: ليست تيم ملى باعث دردسر ما است
امير قلعه نويى بعد از مدت ها با خيالى آسوده ورزشگاه آزادى را ترك كرد. شكست دادن راه آهن كه با استقلال روابط حسنه اى هم دارد، صدرنشينى را براى آبى ها به همراه داشت. استقلال در حالى صدر جدول را به دست آورد كه مثل سال گذشته باز هم ذوب آهن را در كنار خود مى بيند و يك خطا يا لغزش ممكن است دوباره كار را خراب كند. استقلال و قلعه نويى دو فصل پياپى قهرمانى را از دست دادند، اما حالا به نظر مى آيد كه به هيچ وجه راضى نيستند، اين اتفاق تكرار شود.
•اميرخان بازى خوبى بود. اين طور نيست؟
بله، جداً يكى از بهترين بازى هاى ليگ بود كه تا به حال برگزار شد.
•راه آهن هم فراتر از انتظار ظاهر شد.
راه آهن خيلى خوب بود و اصلاً ضدفوتبال بازى نكرد. آنها چند بار در طول بازى تغيير تاكتيك دادند. ما هم با آوردن عليرضا اكبرپور روش بازى مان را تغيير داديم.
•پس از همه چيز راضى هستيد؟
از تيم خيلى راضى هستم، اما مسائل ديگرى هم وجود دارد كه ما را اذيت مى كند.
•چه مسئله اى؟
مشكل مالى بزرگترين دردسر ما است. باعث تاسف است اما كاسه گدايى دستمان گرفته ايم و راه افتاده ايم، در اين سازمان يا آن وزارتخانه براى اينكه هزينه هاى تيم را جبران كنيم. اين طورى كه نمى شود تيم دارى كرد. من از رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدنى مى خواهم كه تكليف ما را روشن كنند.
•وضعيت مالى بازيكنان چطور است؟
اصلاً خوب نيست. هيچ كدام از بازيكنان مطابق قراردادشان پول نگرفته اند. بد نيست بدانيد كه مهدى رحمتى حتى ۴۰ ميليون بدهى اش به سپاهان را از جيب داده و ماهى ۲/۱ ميليون تومان بهره اش را مى دهد.
•ليست تيم ملى هم كه اعلام شد ...
با تمام احترامى كه براى آقاى دادكان قائلم، بايد بگويم كه اين ليست مايه دردسر ما شده. هر كسى كه به استقلال مى آيد، بايد از تيم ملى خداحافظى كند. واقعاً تعجب مى كنم
جلالي رسماسرمربي پرسپوليس شد.
مجيد جلالي پس از مذاكره نهايي با علي پروين سرمربي تيم پرسپوليس شد.
جلالي در جلسه بعد از ظهر امروز با علي پروين پس مذاكره با او رسما سرمربي تيم پرسپوليس شد. او كه صبح امروز نيز با پروين مذاكره كرده بود از فردا در تمرينات اين تيم در ورزشگاه كارگران حاظر مي شود.
تاريخچه بهترين بازيکنان سال آسيا؛ از سال 1984 تا سال 2004
صبح امروز اسامي 10 بازيکن برتر آسيا براي انتخاب بهترين بازيکن سال 2005 آسيا اعلام شد.
از سال 1984 و به صورت غيررسمي انتخاب بازيکن برتر در قاره آسيا آغاز شد.اين طبقه بندي در سال 1984 و بر پايه بررسي ليگ هاي کشورهاي آسيا و اقيانوسيه صورت گرفت.
در آن سال ماجد عبدالله با کسب 71 امتياز برترين بازيکن سال آسيا لقب گرفت و عبدالعلي چنگيز مهاجم تيم ملي و باشگاه استقلال تهران نيز با کسب 24 امتياز جايگاه ششم را به خود اختصاص داد.
البته اهداي اين جايزه بصورت رسمي از سال 1994 آغاز شد و اسم آن در کنفدراسيون فوتبال آسيا به صورت رسمي (sanyo player) گذاشته شد.
قبل از سال 1994 هر اتفاق و انتصاب انجام شده غير رسمي است، هرچند اسامي بهترين بازيکنان سال آسيا از 1988 تا 1991 در ليست IFFHS ثبت شده است.
اسامي اين بازيکنان از سال 1989 به شرح زير است:
1988- احمد راضي- عراق
1989- کيم جو سونگ- کره جنوبي
1990- کيم جو سونگ- کره جنوبي
1991- کيم جو سونگ- کره جنوبي
1992- انتخابات انجام نشد
1993- کازويوشي ميورا- ژاپن
1994- سعيد العويران- عربستان
1995- ماسامي ايهارا- ژاپن
1996- خداداد عزيزي- ايران
1997- هيده توشي ناکاتا- ژاپن
1998- هيده توشي ناکاتا- ژاپن
1999-علي دايي- ايران
2000- نواف التميات- عربستان
2001- فان زي هي- چين
2002- شين جي اونو- ژاپن
2003- مهدي مهدوي کيا- ايران
2004- علي کريمي- ايران
حمله به خانه سرمربي؛ اريکسون:کار هواداران نيست
اسون گوران اريکسون، سرمربي تيم ملي انگلستان معتقد است که هواداران فوتبال مستحق سرزنش نيستند.
روز دوشنبه يک پاره آجر از پنجره خانه اريکسون واقع در شمال شرقي لندن به داخل خانه پرتاب شد. از زماني که اريکسون سرمربي تيم ملي انگلستان شده است اين سومين بار است که خانه وي توسط خرابکاران آسيب مي بيند.
اريکسون پيش از بازي دور مقدماتي جام جهاني برابر اتريش در روز يکشنبه در گفت و گويي اظهار داشت: اين حقيقت دارد که خانه من مورد حمله واقع شده و دفعه اول نيست که چنين اتفاقي مي افتد، اما نمي دانم کار چه کساني است؟
وي افزود: "به هيچ وجه فکر نمي کنم هواداران تيم ملي مرتکب اين اعمال شده باشند و نبايد آنها را مقصر دانست."
اريکسون در پايان خاطرنشان ساخت: "زماني که به جاهاي مختلف کشور سفر کردم تا بازي هاي ديگر را ببينم، هواداران هميشه با جمله هاي سعي کن و به حرفهاي نااميد کننده توجه نکن،به من قوت قلب مي دادند."
تمرين صبح امروز پرسپوليس؛ با حضور پروين و ابراهيمي برگزار شد
تمرينات نوبت صبح تيم فوتبال پرسپوليس با حضور پروين و ابراهيمي برگزار شد.
در تمرين نوبت صبح كه رأس ساعت 11 امروز در مجموعه ورزشي كارگران برگزار شد سه غايب وجود داشت.
سهراب انتظاري به علت مشكل صدمهديدگي و حضور در فيزيوتراپي با هماهنگي قبلي در تمرينات حضور نداشت .
ضمن اينكه مهرزاد معدنچي و محمد محمدي نيز به دليل انجام آخرين تمرين تيمملي قبل از پرواز به سوي كره در بين غايبان بودند.
در اين تمرين كه نزديك به 90 دقيقه به طول انجاميد دروازهبانها به طور جداگانه زيرنظر وحيد قليچ به تمرين پيداختند و ساير بازيكنان زيرنظر پروين و ابراهيمي كارهاي تاكتيكي خاصي را انجام دادند.
گرم كردن، كار با توپ، حفظ توپ و انجام كارهاي سرعتي از جمله مراحل مختلف تمرين بود كه پروين و ابراهيمي به دقت هر چه تمامتر آن را زير نظر گرفتند.
تمرين نوبت دوم پرسپوليس امروز رأس ساعت 15 در مجموعه كارگران پيگيري خواهد شد.
حجت الله خطيب: موافق حضور جلالي در پرسپوليس بودم!
به عنوان مدير عامل پرسپوليس هيچ مخالفتي با حضور مجيد جلالي ن نداشته ام و طي جلسه اي که در همين موردبا پروين داشتم تمام اين مسائل بازگو شد.
حجت الله خطيب مدير عامل پرسپوليس در گفت و گو با فرند؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت:
البته به نظر من بهتر بود جلالي با وجود اين اوضاع نابه سامان پرسپوليس اين پست را قبول نمي کرد و در اين سمت گمارده نمي شد.
پرسپوليس شرايط بسيار متزلزلي دارد و بهتر بود که جلالي در اين اوضاع سرمربي پرسپوليس نباشد چون امکان داشت که او دوباره با مشکل مواجه شود و اعتبارش زير سوال برود.
وي در مورد قضيه استعفايش گفت: استعفاي خودم را شش ماه پيش تقديم سازمان تربيت بدني کردم و اين به خاطر شرايط آن زمان بود، بعد از مدتي و در اوج بحرانهاي پرسپوليس دوباره قضيه استعفاي من به جريان افتاد. ا لبته تاييد مي کنم که استعفاي من به صلاح سازمان تربيت بدني بود.
خطيب در پايان گفت: تا زماني که مدير عامل جديد پرسپوليس مشخص و معرفي نشود در اين تيم حضور دارم و به کار خودم ادامه خواهم داد.
پس از بازي هاي شب گذشته؛ 23 تيم به جام جهاني صعود کرده اند
با توجه به ديدارهاي شنبه شب گذشته در مجموع 23 تيم حاضر در جام جهاني 2006 آلمان شناخته شده اند و تنها 9 تيم ديگر باقي مانده اند.
در اين ميان آسيا ، استراليا و آمريکاي جنوبي 5/0 سهميه ديگر خواهند داشت. چهره تمامي تيم هاي آفريقايي مشخص شده و از منطقه کونکاکاف هم 5/1 سهميه ديگر باقي مانده است.
پنجم تيم اروپايي ديگر هم در رقابت هاي جام جهاني حضور پيدا مي کنند.
اسامي اين تيمها به شرح ذيل است:
اروپا: آلمان (ميزبان)، اوکراين، هلند، انگلستان، لهستان، ايتاليا، پرتغال، کروواسي
آفريقا: آنگولا، ساحل عاج، غنا، توگو، تونس
آمريکاي جنوبي: آرژانتين، برزيل، اکوادور، پاراگوئه
آسيا: ژاپن، ايران، کره جنوبي، عربستان
کونکاکاف: مکزيک، ايالات متحده