من یه مودم vodafone r226 (همون huawei e5786 که به سفارش vodafone زده) دارم که از همون اول زده disconnect و پین کد میخواد.
سیمکارتم ایرانسله. یه پین کد از سیمکارت دارم که بهش میدم قبول نمیکنه
چی کارش کنم چطور فعال میشه و وصلش کنم؟
Printable View
من یه مودم vodafone r226 (همون huawei e5786 که به سفارش vodafone زده) دارم که از همون اول زده disconnect و پین کد میخواد.
سیمکارتم ایرانسله. یه پین کد از سیمکارت دارم که بهش میدم قبول نمیکنه
چی کارش کنم چطور فعال میشه و وصلش کنم؟
خوب با یه سیم دیگه امتحان کن که پین نمی خواد اگر با همه سیم کارتها ازت پین می خواد معلومه که آنلاک نیست
دوستان من یک سالی مودم 3G دی لینک DWM-156 دارم و میخواستم الان مودم D-Link DWR-910 4G LTE رو بخرم حالا یه سوال دارم امکان داره هر دو مودم رو همزمان روی سیستم نصب کنم و به دلخواه قابل استفاده باشه یا باید یکی حذف بشه لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم
اگر بخوايد بروي سيستم مثل لپ تاپ يا پي سي بله امكان استفاده همزمان وجود داره،اگر بخوايد همزمان اينترنت رو به يك دستگاه از طريق واي فاي بديد نياز به تهيه روتر ميكروتك داريد.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنونم دوست عزیر
بستگی به برنامه اش داره ، مثلا دانلود تورنت با چند تا اینترنت راحت کار میکنه چون به ip شما بستگی نداره ..نقل قول:
سلامنقل قول:
اینجا جاش نیست ولی من یه دونه dwr-910 دارم یک هفته س خریدم خواستی با قیمت کمتر از بازار فروشنده م
به کار من نمیاد تو این منطقه ای که هستیم
سلام دوستان از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواستم خرید کنم چقدر قابل اعتماد هست و در ثانی این مودم با این قیمت ارزش خرید داره
سلام
دوستان لطفاً کمک کنید
من میخوام یک مودم ADSL بگیرم که یو اس بی داشته باشه و با یو اس بی دانگل 4G هم ساپورت کنه لطفاً یک مدل مودم ADSL و یک دانگل 4G رو که میشناسه بهم معرفی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حدودا ١٥٠ قيمت داره
بدون افت و خيز اضافه
فعلا بهترين
Sent from my iPhone using Tapatalk