سرعت توی تهران روی 1.5 Mbps هست؛ که نسبت به بقیه شهر ها واقعا کم است.
Printable View
سرعت توی تهران روی 1.5 Mbps هست؛ که نسبت به بقیه شهر ها واقعا کم است.
اصلا من حاضرم نصف اینو داشته باشم ولی لامصب پایدار باشه :n34:
چند روزه اصفهان مناطق مختلفی که رفتم 3g چک کردم
تقریبا هیچکدام از اپراتورها بدرد بخور نبودن.
ایرانسل کمترین پوشش را داره ولی با توجه به داشتن lte بالاترین سرعت را داد (حدود ۲۰ مگابیت)
همراه اول کمی از نظر پوشش بهتر بود اما فقط کمی سرعت دانلود در بهترین شرایط به ۹ مگ هم میرسه اما اپلود افتضاحه در حد ۰.۲ مگابیت البته بعضی نقاط خوب میشد اما به ندرت.
بهترین پوشش هر چند اون هم ناقصه رایتل داره
نتیجه کلی اگر شما اینترنت همراه نیاز داشته باشید فقط رایتل اون هم تا حدودی کاربردیه
اگر در یک نقطه و ثابت بخواهبد استفاده کنید اگر شانس بیارید و ایرانسل انتن بده بهترین انتخابه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح: ایرانسل در زمان تست lte بود چون در حرکت بودم تا اومدم اسکرین شات بگیرم رفت روی 3g
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
وضعیت خراب
سرعت دانلود 10 کیلوبایت.....
اگه ممکنه یک تست از وضعیتتون تو بعد از ظهرا یا غروبا بزارین،تستاتون همه واسه 4 تا 7 صبح هستش که سرعت همه تو این ساعتا بالاست :n01:نقل قول:
مشهد چی طوره وضع الان؟
دوستان در مشهد وقتی که در فاصله 10 تا 300 متری دکل 3g همراه اول هستم پهنای باند بین 10 تا 8 مگابیت هست.در فاصله 1 تا 1.2 کیلومتری از دکل هم پهنای باند در حدود 2.5 مگابیت هستش.حالا فهمیدم که سرعت خیلی زیاد به نزدیکی به دکل مخابراتی همراه اول ربط داره.فقط مشکلی که هست در مشهد شاید هنوز 10 درصد دکلهای همراه اول مجهز به 3g شده اند:n03:
دوست عزیز اگر از 4 یا 5 صفحه قبل نگاه کنی چند گزارش از وضعیت 3g همراه اول در مناطق مختلف مشهد داده ام.شما کدوم منطقه مشهد هستید؟نقل قول: