۱۶بازیکن برای حضور در برابر کارتاخنا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا تا مارتینو پس از تمرینات امروز نام ۱۶بازیکن را برای بازی سهشنبه شب ساعت (۲۲:۰۰ به وقت محلی و ۰۰:۳۰ بامداد به وقت ایران) اعلام کرد.
از نکات این لیست بازگشت دوباره آدریانو و استراحت ژاوی، پیکه و بوسکتس میباشد.
همچنین در تمرینات امروز پیکه که دیروز غایب تمرینات بود حضور داشت و دنی آلوز نیز در بخشی از تمرینات گروهی شرکت داشته.
لیست بازیکنان: پینتو، اولازبال، مونتویا، فابرگاس، پویول، پدرو، اینیستا، الکسیس، نیمار، ماسکرانو، بارترا، سانگ، آلبا، تیو، آدریانو و سرخیو ربرتو
منبع: سایت رسمی باشگاه
صحبتهای تا تا مارتینو
قرعه لیگ قهرمانان منچستر سیتی
- آنها تیمی هستند که خوب گًل میزنند. ما به دنبال این هستیم خوب بازی کنیم و پیروز شویم. آنها شاید ترجیح میدادند با بارسا روبرو نشوند. اطمینان میدهم شرایط ما تا فوریه بهتر خواهد شد.
- منچستر رقیب مهمی با بازیکنان خوب است. من همیشه پلگرینی را به عنوان مربی دنبال میکردم چه در آفریقا جنوبی چه در اروپا، خوشحالم با یکی از تیمهای او روبرو خواهم شد.
بازی جام حذفی
- ما باید مطمئن شویم که به مرحله بعدی صعود خواهیم کرد. و باید با کمال احترام به رقیب خود بازی کنیم. ما باید به سبک بازی این روزهای مان ادامه دهیم. دوست دارم تمامی هواداران مان را به این دیدار دعوت کنم.
خداحافظی پویول
- تنها چیزی که میدانم او در این رابطه با من صحبتی نکرده. من هرروز او را میبینم که تمرین میکند. او هرگز چنین چیزی به من نگفته و نظری در رابطه با این موضوع ندارم.
شش دیدار گذشته منچستر و بارسا
بارسا و منچستر سیتی تاکنون در هیچ دیدار رسمی به مصاف یکدیگر نرفتند. این دو تیم پیش از این ۶دیدار انجام داده اند که همه آنها دوستانه بوده. از این دیدارها سهم بارسا ۳پیروزی، منچستر ۲پیروزی بوده و یک دیدار دیگر مساوی به پایان رسیده.
آخرین دیدار این دو تیم در کمپ نو جام خوان گامپر بوده که با نتیجه ۱-۰ به صعود منچستر به پایان رسیده.
ﻧﮕﺮﺩﻭ (ﻣﻬﺎﺟﻢ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﺳﻴﺘﻲ):ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﭼﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﻧﮕﺮاﻥ ﻣﻴﻜﻨﻪ? ﻫﻤﻪ ﭼﻴﺰ, اﻭﻧﺎ اﮔﻪ ﺗﻮ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻓﺮﻣﺸﻮﻥ ﻫﻢ ﻧﺒﺎﺷﻦ ﻣﻴﺘﻮﻧﻦ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﺷﻜﺴﺖ ﺑﺪﻥ!
بارسلونا دربین اواسط ژانویه ویامارس یک بازی دوستانه ای در قطر برگزارخواهدکرد. این بازی بخشی ازقرارداد اسپانسرباشگاه محسوب میشود .
بارسلونا در مرحله یک هشتم نهایی لیگ جوانان اروپا میزبان کوپنهانگن دانمارک است.
کپنهاگن در مرحله گروهی با رئال مادرید، یوونتوس و گالاتاسرای هم گروه بوده و بدون شکست به عنوان تیم دوم پس از رئال مادرید از گروه خود صعود کرده است.
کپنهاگن در زمین خودی در مقابل رئال مادرید و در زمین گالاتاسرای به پیروزی رسید و 4 بازی دیگر خود در مرحله گروهی را با نتیجه تساوی به پایان برد.
در صورت پیروزی در این دیدار، در مرحله بعد میزبان برنده بازی آرسنال در مقابل شاختار خواهیم بود.
لیگ جوانان اروپا که امسال اولین دوره آن برگزار میشود از تیمهای جوانان 32 تیم حاضر در لیگ قهرمانان تشکیل میشود و گروه بندی آن دقیقا مانند گروه بندی لیگ قهرمانان میباشد.
نتایج بارسا در مرحله گروهی:
بارسلونا 4-1 آژاکس
سلتیک 1-2 بارسلونا
میلان 2-6 بارسلونا
بارسلونا 1-1 میلان
آژاکس 0-4 بارسلونا
بارسلونا 3-0 سلتیک
بارسا با کسب 16 امتیاز به عنوان تیم اول و میلان به عنوان تیم دوم راهی مرحله حذفی رقابتها شدند. بارسا در مرحله گروهی این رقابتها با 20 گل زده بهترین خط حمله اروپا را داشت.
منیر الحدادی مهاجم اسپانیایی بارسا با 5 گل زده و 3 پاس گل در جمع بهترین گلزنان و در جمع بهترین پاس گل دهندگان این رقابتها است.
تیترهای روزنامه الموندو دیپورتیو سه شنبه 17 دسامبر 2013.
بازی بزرگ !
- بارسا درقرعه کشی که دیروز انجام شد حریفش را درمرحله بعدی لیگ قهرمانان شناخت.
- رویاروی بزرگ در18 فیبروری و12 مارس بین سیتی وبارسا
- جذاب ترین بازی ازمرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین بارسا وسیتی خواهدبود ،بازی که چشم همه دنیا به آن دوخته شده است ،مربیان دوتیم باید افکار وتوانایی های خودرابرای همه به اثبات برسانند.
- تاتا:
آنها دوست نداشتند باما روبرو شوند
- پیلگیرینی:(مربی سیتی):
من فکرمیکنم ما با قرعه سختی روبروشده ایم که انتظارش را اصلانداشتیم ؛با شناخت که من ازبارسا دارم ؛آنهاهیچگاه دست ازپیروزی برنمیدارند.
- شالکه - رئال مادرید / ساده ترین قرعه برای رئالی ها
- میلان - اتلتیکو / / بازهم میلان بااسپانیایی ها!اما اینبار با اتلتیکو
- پویول دوباره به کمپ نو حضور پیدا میکند.
- بارسلونا - کارتاخنا :
مرحله یک شانزدهم نهایی کوپا دل ری (جام حذفی اسپانیا) امشب ساعت (00:30 به وقت ایران) .