جواب سوال دوم رو خودم فهمیدم : رزولوشن های غیر واید کلا اون بخش اضافه سمت راست رو ندارند.
دوستان لطفا نگاه کنند ببنیند در pc نسخه crowd support وجود داره تو بخش ادیت یا نه ؟!!!
Printable View
جواب سوال دوم رو خودم فهمیدم : رزولوشن های غیر واید کلا اون بخش اضافه سمت راست رو ندارند.
دوستان لطفا نگاه کنند ببنیند در pc نسخه crowd support وجود داره تو بخش ادیت یا نه ؟!!!
من واقعا طرفدار پیس هستم ولی ناامید شدم واقعا!
این بازی بزرگترین رسوایی تاریخ کونامی هستش
کرک نسخه ریلود،اگه بازی رو میخوان دان کنین از سایت p30day میتونین،نسخه ریلود رو گذاشته و هیچ مشکلی هم نداره بازینقل قول:
در مورد آنلاین هم باید حتما cdkey بازی رو بگیرین
+
در مورد تاخیر پاس و شوت،تو حالت باسیک هم تاخیر وجود داره
PES2014 File Loader 1.0.0.0 Alpha کارش چیه؟
اقا یه بار میگی بازی خوبه یه بار میگی متوسط شده حالا میگی رسوایی واسه کونامی؟نقل قول:
پستاتو یه بار بخون!
یه ریلودد هست یه اسکیدرو ریلودد بهترهنقل قول:
کسی جواب سوال منو نداد در مورد فوتبال لایف
نقل قول:
یه جایی زده بود همون کیت سرور هست واسه pes 2014 همون کار های ادیت رو در واقعا انجام میده البته فکر کنم !
من نکفتم خوبه گفتم بعضی چیزاش خوبه ولی درکل بده!نمیخوام جو سازی کنم واقعانقل قول:
امسالو که بیخیال شدیم...امیدوارم سال آینده بهتر باشه پیس
سال بعد خوب میشه چون سال اول موتور هست سال واقعا پیس باز ها باید صبور باشن تا سال بعد بازی استثنایی بیاد ما باید در واقع اشتباهات بازی رو پیدا کنیم و از طریق بعضی سایت ها که میشه با مدیران پیس ارتباط برقرار کرد نظرات خودمون رو بگیم
اول برین قسمت "تمرین"ــها و قشنگ یاد بگیرید و حداقل 15-10 دست بازی کنید، بعد بیاین نظر بدید. به شخصه خودم بعد اینکه دو دست زدم از بازی حالم به هم خورد. ولی رفتم قسمت "تمرین"ــها و فوت و فن هاش رو یاد گرفت بعدش یه 10 دست بازی کرد، تازه الآن بازی و گیم پلی دستم اومده!
-کند شدن بازی در همه ی مواردی که در بازی وجود داره!واقعی بودن چمن ها اصلا به اندازه ی 13 نیستش! فیس بازیکنا افتضاح(کار خودشون رو راحت تر کردند)! حس میکنم گیم پلی یه جورایی شبیه ف.ی.ف.ا شده! دیر عمل کردن شوت ها و پاس ها!بازیکنا گنگ و بی عقل هستند!
عملکرد دروازه بان ها هنگام تک به تک و در موقعیت های زاویه بسته واقعا عجیبه و نگرانشم! مدافع حریف به محض دیدن شما هنگام حمله به دروازه با سرعت نور راه شما رو سد کرده و مانع گل زنی میشوند!افت فریم در کات شات ها و نمایشReplay بازی!گرافیک هم نسبت به 13 یکمی پیشرفت داشته!
گزارشگری نه چندان خوب(مثلا حریف داره ضد حمله میزنه و به دروازه نزدیک میشه، جان از جیم بگلین میپرسه:"عملکرد بارسلونا تا این لحظه چطوری بوده؟")!
- عملکرد خوب داوران! عملکرد خوب دروازه بان ها و طبیعی شدن حرکات آن ها! وجود گزینه ها و option های بیشتر برای دربیل کردن! طبیعی تر شدن بازی! در رابطه با تماشاگرها واقعا کارکردند! افزایش دوربین های بازی! پیشرفته تر شدن گیم پلی و ازبین رفتن اون پاس های تنیسی و شوت های خوف ناک!
:n12:
من چند دست از دیشب تا حالا بازی کردم گرافیک عالی هیچ حرفی واسه گفتن نذاشته ولی ....
ولی چیزی که هست تو گیم پلی و هوش مصنوعی یه افتضاح کامل به بار اوردن پاس و شوت که کلا 2-3 ثانیه بعد از زدن دکمش اتفاق می افته کنترل بازیکنا خیلی خشک شده به هیچ وجه نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد
کلا گیم پلی از ساله قبلم بدتر شده من نمیدونم تو کونامی دارن چیکار میکنن حتی نقل و انتقالاتم افتضاح.. نمیدونم خیلی کاره سختی بوده که انجام ندادن
در کل سال بعد دیگه اینجوری منتظرش نمیمونم چون بد جوری تو ذوقم زد