سلام دوست عزیزنقل قول:
من 3d رو تست نکردم اما اتوکد خیلی رون وراحت اجرا میشه.
و با کانفیگ i7 هم فکر نمیکنم مشکلی با 3d داشته باشه.
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
من 3d رو تست نکردم اما اتوکد خیلی رون وراحت اجرا میشه.
و با کانفیگ i7 هم فکر نمیکنم مشکلی با 3d داشته باشه.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اما سوال دومم رو جواب ندادی
بلوتوث نداره این مدل؟ چرا توی دی جی کالا زده فاقد بلوتوث؟
سلام.من اون گزینه که و توضیحاتش نوشته enable or disable beep alarm for external power supply changes فعال و غیرفعال می کنم.فکر کنم همونی باشه که شما میگی.پس صدایی که موقع روشن شدن لپ تاپ میاد مربوط به این نیست. اصلا لپ تاپ خود شما موقع روشن شدن یه صدای بوق آرومی میده یانه؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولا ممنون که جواب منو دادین و دوما من نگفتم این لپ تاپ اشغاله اما شما باشی 2روز یه لپتاپو گرفته باشی اونم با داس و موقع نصب درایور انقدر اذیتت کنه خوشجال میشی؟؟!!!همه این کاراییو که شما گفتین کردم اما بازم اون ارور لعنتی اومد یعنی هم ویندوز 8 64 بیتی ریختم و درایورارو از سی دی نصب کردم که نشد و جتی درایورارو از خود سایت لنوو هم دانلود کردم که باز نشد و هم ویندوز 7 64 بیتی رو نصب کردم که فقط یه درایور 64 و 32 داره واسه دانلود دیگه چند تا که نیست. که من اونم دانلود کردم و رو ویندوز 7 هم ارور داد که اینم مطرح کردم و شما پرسیدی که ویندوز 7 نصبیم چی بوده که جواب دادم 7 64 بیتی اولتیمات .نزدیک 10 بارم ویندوزم عوض کردم چه 7 و چه 8.بیشتر از 2-3 نفرم این مشکلو داشتن جالب اینجاست که انقدری داستان حاده که تو فروم خود سایت لنوو هم این مشکلو کسانی مطرح کردن و در اخر بی جواب مونده؟؟؟!!! با اینجال ممنون میشم که شما یا کسه دیگه اگر درمانشو میدونه کمک کنه.با تشکر
آقا من تعریف این لپ تاپ رو خیلی شنیدم و خریدمش ولی الان که یه مدته باهاش کار می کنم می فهمم اصلا ارزش خرید نداره! :n27:
میشه بفرمایین از چه جهت چون منم قصد خریدش رو دارم؟نقل قول:
لپ تاپی که سری جدید گرافیک رو عوض کنه ولی درایورش رو نذاره توش چه انتظاری میره؟ کیفیت صفحه کلید مزخرف.من 20 دقیق بازی کردم دکمه w لق می زنه.چند نفر هم دکمه هاشون کنده شده بود. باتری خوب نگه نمی داره تو بعضی لپ تاپ ها تو مال من گوش شیطون کر خوبه.صدای خوبی نداره.کیفیت صفحه نمایش مزخرف و کلی موارد دیگه. صدای فنش اذیت می کنه و در عین حال لپ تاپ موقه محاسبات سنکین فوق العاده داغ می کنه و کلی موارد دیگه . . .نقل قول:
فکنم اشتباه تایپی باشه همه مدلهاش بلوتوس داره.نقل قول:
مارو پشیمون کردی برادرنقل قول:
:n02:
اینکه داغ کنه و فنش صدا بده که برا همه i7 ها بنظرم همین بوده ، من یه مدل سونی دیده بودم دقیقا مثل سشوار صدا و گرما میدادش
مگه میشه درایورش تو سایت نباشه؟ در نهایت خوب انویدیاست دیگه میشه از سایت انویدیا هم دانلود کرد!
بدجوری موندم چه لپ تاپی بگیرم
این درایور مال geforce gt 740m هست ( البته باید با فیل---شکن باز شه)(ویندوز 64 بیت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای خوبی نداره؟؟؟؟؟نقل قول:
صفحه اول تایپک رو مرور کنید.
کیفیت صفحه کلید خوبه انصافا فقط بد شانسی من بود از روز اول یکیش مشکل داشت.
کیفیت صفحه نمایش در حد متوسط هستش در بین همرده هاش نباید انتظار کیفیت Macbook Pro Retina رو داشت ازش
صدای فنش باز میگم من که اصلا حس نمیکنم الان خونه ما سوت و کوره و از دیوار صدا در میاد از لپتاپ نه بی اقرار هم دارم میگم.
داغ کردن هم تو همچین سایزی عادی هستش
شما یه لپتاپ با این سایز و این ضخامت به من معرفی کن که اصن داغ نکنه.
کارت گرافیک هم اگه میخواین لینکش رو بدم دان کنید؟؟
به هرحال ناراحت هستم از اینکه از خریدتون ناراضی هستید.