کلن دیجیتال نسبت به آنالوگ یه 2-4 ثانیه تاخیر داره.نقل قول:
اگه می تونی از ویندوز مدیا سنتر استفاده کن از همه برنامه ها بهتره.
Printable View
کلن دیجیتال نسبت به آنالوگ یه 2-4 ثانیه تاخیر داره.نقل قول:
اگه می تونی از ویندوز مدیا سنتر استفاده کن از همه برنامه ها بهتره.
همین جوری گفتم دوره هم باشیم.:31:نقل قول:
اخه هر چی بگیم میگن یارو داره تبلیغ میکنه و...(بالا خره شمام دستت تو کاره دیگه میدونی که هیچ توفیقی نمیکنه. هر جنسی تو مغازه باشه از نظر کیفیت تو الویته:46:)
لپ کلام اینه که 99% اینا جنس های درجه 3 چینه تازه اگه شانس بیاری:27:
سلام
آقا اين USB - --- هايي كه اومده فقط بايد رو pc باشه.
يعني تلوزيون هايي كه USB ميخورن ، با اين USB ها كار نميكنن؟؟؟
من يه usb --- مارك XVISION خريدم روي لپ تاپم خيلي خوبه . ولي رو tv كار نميكنه...
يعني بايد ويندوز داشته باشه حتما دستگاه؟؟؟؟؟:31::31: چرا واقعا من اينقد باهوشم...
لينكش اينه: و 30 تومنه
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/DTVCDetails.asp?Height=1050&ID=4
دوست عزيز
اينا فقط مخصوص كامپيوتر ولپ تاپه!
نه به تلوييزون نمي خوره - نياز به نصب درايور دارهنقل قول:
چند ميده ماديران اينارو؟
با سلام.دیروز خبری شنیدم مبنی بر راه اندازی تلویزیون دیجیتال در اصفهان که تا آخر این ماه(تیر 89)صورت می گیره.اینم خبر و منبع موثق:{تلویزیون دیجیتال در صدا و سیمای مراکز استان ها ؛ نخستین بار در اصفهان راه اندازی می شود. به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیرکل صدا و سیمای مرکز اصفهان گفت: با تبدیل سامانه صدا و تصویر تلویزیونی آنالوگ به دیجیتال ، تلویزیونهای موجود در شهر اصفهان ، توانایی دریافت تصاویر دیجیتال را خواهند داشت.علی کلباسی با بیان اینکه این سامانه قادر است تصاویر 8 شبکه صداوسیمای جمهوری اسلامی را با پوششی مناسب و با کیفیت عالی ارائه دهد افزود: برای راه اندازی فرستنده دیجیتال در ایستگاه پرقدرت رادیوئی اف ام و تلویزیونی مارشینان بیش از20میلیارد ریال هزینه شده است.وی گفت: شهروندان اصفهانی تا پایان این ماه می توانند با تهیه دستگاه گیرنده دیجیتال ( اس تی بی ) با همان تلویزیونهای آنالوگ و آنتن معمولی ، شبکه های مختلف را با کیفیت خوب (MPEG-4) دریافت کنند. }لینک خبر:چندتا سوال دارم.چرا با توجه به اینکه در تهران که فکر می کنم حدودا 13 تا شبکه قابل دریافت هست گفتند در اصفهان 8 تا شبکه قابل دریافت هست؟تفاوتش چیه که در تهران 13 تا شبکه را می شه گرفت ولی در اصفهان 8 تا؟یه سوال دیگه اینکه با توجه به راه اندازی این سیستم در اولین استان بعد از تهران که اصفهان هست آیا میشه در اصفهان با این سیستم شبکه تهران را هم که دیجیتالی شده را گرفت؟ و همچنین در تهران شبکه اصفهان را گرفتکد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=106242حالا
بعد از 180 صفحه تاپيك ، عجب خبر دست اولي دادي به ما :46:نقل قول:
اصفهان خيلي وقته راه افتاده ، البته اولش يك فرستنده كوچيك بود كه فقط مناطق اطراف صداوسيما (چهارباغ خواجو) رو ساپورت ميكرد اما الان فرستنده هاي جديد نصب شده و كل اصفهان پخش ميشه.
اينكه تعداد شبكه ها در شهرهاي مختلف فرق ميكنه ، فقط به خاطر آزمايشي بودن اين طرح هستش و بعد از اعلام رسمي راه اندازي در كل كشور ، مخصوصا بعد از فرستادن ماهواره صداوسيما به فضا جهت ساپورت فرستنده ها ، كل كشور به يك تعداد كانال ميگيرن.
البته الان تمام مراكز استانها فرستنده ديجيتال نصب شده ، اما روشن كردنش رو گذاشتن به عهده رئيس اون مركز !!!! حالا من نمي دونم اين چه سياستيه!!!!!!!!!!!!!!!!
این ماهواره صداوسیما که قرار بود بفرستند فضا را قبل از عید اعلام کردند که تا آخر اردیبهشت به فضا می فرستند ولی الان تیر هم داره تموم میشه و خبری از ماهواره صداوسیما نیست؟بعد من همون زمان که ضرغامی با خبرگزاری فارس مصاحبه کرد مصاحبش را خوندم که در آخر مصاحبش نوشته بود بعد از اینکه ماهواره را فرستادیم فضا به مردم یه دیش با آرم صداوسیما می دیم که بتونند 70 تا شبکه را باهاش ببینند.من که نفهمیدم چه طور شد؟اگه می خوان کاری کنند که با آنتن معمولی و ست تاپ باکس مردم شبکه ها را بگیرند پس چرا ضرغامی گفت می خواهیم یه دیش هم به مردم بدیم؟این جریانش از چه قراره؟اینم لینک خبرگزاری فارس درباره صحبت های ضرغامی:نقل قول:کد:http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8812020282
یکسری از پستها از تاپیک حذف شد...
بعضی دوستان این تاپیک رو محلی برای بحثهای سیاسی و مطالب خارج از موضوع کردن در صورتی که یکبار دیگه پستی در این رابطه زده بشه دسترسی شخص خاطی به انجمن قطع میشه.
با با کشور های دیگه برای این کار به توافق نرسیدین و اون کاملا لغوشد:41:نقل قول: