دوست عزیز گفتم میانگین درصدهاتون باید 35 درصد باشه !نقل قول:
البته گاهی درسی اسان میاد و درصدهای بالای اون ترازهایی پایین دارند !
ولی بهتون قول میدم اگه متوسط درصداتون 35 درصد باشه حتما 6000 میشه !
Printable View
دوست عزیز گفتم میانگین درصدهاتون باید 35 درصد باشه !نقل قول:
البته گاهی درسی اسان میاد و درصدهای بالای اون ترازهایی پایین دارند !
ولی بهتون قول میدم اگه متوسط درصداتون 35 درصد باشه حتما 6000 میشه !
گاهی میشه که تو قلم چی دین و 100 میزنی ترازش میشه 6100.گاهی ام ریاضی و 30 میزنی ترازت میشه 6500!!!!!!!!همه چیز به درجه سختی سوالات بستگی داره
من پشت کنکور هستم و میخوام تا عید خودم بخونم و بعد عید برم کانون ثبت نام کنم نظرتون چیه؟ چون پارسال کانون میرفتم زیاد نتیجه نگرفتم (البته کم میخوندم)به نظرتون بعد عید تاثیری داره یا من که نمیرم کلا بیخیالش بشم؟
ثبت نام ازاد و دولتی کی شروع میشه؟
میشه یه نفر درصد های اخرین رتبه قبولی پزشکی و دندانپزشکی ازاد و دولتی امسال رو بزاره؟
اصلا تراز نشان دهنده ی سختی سوالات هستش !نقل قول:
اگه دقت کنید بعضی دسا درصد بالا تراز پایین دارن این یعتی سوالات اسانه !
من خودم وقتی کسسته رو 100 میزنم ترازش 9000هستش !
البته این نشان دهنده سختی سوالات هستش !
به نظر من تعداد سولاتی که در دفترچه پاسخنامه نوشته 5 درصد پاسخگویی بیشتر باشه تراز اون درس خیلی بالا تر میره !
به نظر من واسه دو تا ازمون جمع بندی پایه و پیش 1 حتمان بیا !یعنی ازمون 23 دی و 7 بهمن حتمان حضور داشته باشی !نقل قول:
دوست عزیز اینجوری نمیشه !نقل قول:
باید یه رشته از یه دانشگاه رو بگی تا درصد ها و رتبه ی لازم رو برات بگم !
در هر صورت چه قبل عید و چه بعد عید حتما توی ازمون شرکت کنین چون جای خودتون و بین کنکوریها پیدا میکنین.البته اگه قبل عید شرکت کنین بهتره چون اگه نتیجه خوبی نگرفتین استرستون کمتره تا بعد عیدنقل قول:
اینو تو دفرچه ثبت نام دیدم گفتم اونایی که معدلشون کمه زیاد نگران نباشن چون تاثیر منفی نداره:10:نقل قول:
سوابق تحصيلي : منظور از سوابق تحصيلي، نمرات امتحا نات كتبي نهايي م ي باشد كه پس از تراز با توجه به مصوبات مربوط ، به ميزان
حداكثر تا 25 % و با تأثير مثبت، به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب، در نمره كل نهايي اعمال خواهد شد.
مگه دفترچه اومده !نقل قول:
:19:
نوشته شده توسط prodoctornuke
ثبت نام ازاد و دولتی کی شروع میشه؟
میشه یه نفر درصد های اخرین رتبه قبولی پزشکی و دندانپزشکی ازاد و دولتی امسال رو بزاره؟
دوست عزیز اینجوری نمیشه !
باید یه رشته از یه دانشگاه رو بگی تا درصد ها و رتبه ی لازم رو برات بگم !
کلا زیاد دقیق نمیخوام حدودی هم بسه
سلام
یه آخر هفته دیگه و من اومدم
فردا گاج دارم . فک کنم رتبه بیارم .
کسی سوالی اگه داره بپرسه . یک هستم بعد میرم پای گسسته
یه خلاصه از وضعیت فعلیم بگم :
ادبیات و اینا خوب . با فلمچی نمیخونم ولی دارم تستای آرایه و قرابت میزنم . خیلی پیشترفت داشتم
دینی من بی نهایت قویه ! این شاید برا کسایی که میدونن من بیدینم عجیب باشه اما هر آیه ای میخونم به سرعت حفظش میشم .
دیف تموم برادرا ! دیف 2 تموممم !!! الان مبتونم بچسبم به قلمچی بلاخره . انتظار رتبه های بالایی رو میشه داشت .
در کل به قول معلمام از امیدای 100 زدن ریاضی و فیزیکم امسال اگه یه چیزی مثل نور یا استدلال هندسه 1 و 2 مورد عنایتمون نده
دلتون خوش نشه . بتون میگم مشکلم کجاست تا بتونین جلو بزنید ازم ... شیمی ! :دی
اینجوی !
الان به مناسبت تموم شدن دیف یه جشن کوچیک دارم واسه خودم ! یه رمان 100 صفحه ای رو اجازه دادم به خودم که بخونم
امشب استثناا هر سوالی دارید بگید که جواب مید به سرعت !