هفته چهارم لالیگا؛ شکست ویارئال، بارسلونا اوساسونا را گلباران کرد
سایت گل – در آغاز هفته چهارم رقابتهای لالیگا امشب 4 دیدار برگزار شد که در مهمترین آنها بارسلونا با نتیجه جالب 8 بر صفر اوساسونا را در گلباران کرد.
در این بازی که در ورزشگاه نوکمپ و در حضور نزدیک به 85 هزار تماشاگر برگزار شد آبی و اناری ها موفق شدند با بازگشت به روند پیروزی های خود اوساسونا را تحقیر کنند.
جواد نکونام و مسعود شجاعی دو بازیکن اوساسونا در این دیدار روی نیمکت تیشمان هم حضور نداشتند.
بارسا از همان دقایق اول گلزنی هایش را شروع کرد و در دقیقه 5 بازی توسط لیونل مسی به گل رسید. فابرگاس، داوید ویا، روبن روکا مدافع اوساسونا و باز هم مسی در نیمه اول چهار گل دیگر را وارد دروازه اوساسونا کردند تا این بارسا در پیایان نیمه اول 5 بر صفر از حریف خود پیش بیفتد.
در نیمه دوم چابی، داوید ویا و باز هم مسی سه گل دیگر برای بارسا به ثمر رساندند تا بازی در نهایت 8 بر صفر به سود کاتالان ها به پایان برسد. مسی در این بازی هت تریک کرد و یکی از بهترین بازی های خود را به نمایش گذاشت.
در دیگر دیدارهای هفته چهارم نتایج زیر بدست آمد:
مایورکا صفر – مالاگا یک
گل: مارتین دمیکلیس
اسپورتینگ خیخون صفر – والنسیا یک
گل: روبرتو سولدادو
گرانادا یک – ویارئال صفر
گل: اوچه (56)
گواردیولا:روزی که بازیکنانم از سر شکم سیری بازی کنندوانگیزه نداشته باشند،می گویم
پپ معتقد است که تیمش در مصاف با اوساسوناخیلی بهتر از بازی هفته قبل مقابل رئال سوسیداد نبوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا شنبه شب شاهد پیروزی 0-8 شاگردانش مقابل اوساسونا در هفته سوم رقابتهای لالیگا بود. او در پایان این دیدار جذاب ،در صحبتهایی اعلام کرد که زمانی که حس کند که شکم بازیکنانش سیر شده و آنها انگیزه های زیادی برای تلاش ندارند این را اعلام خواهد کرد:« روزی که ببینم که بازیکنانم نمی دوند و شکمهایشان پر شده، همین جا در میان شما می نشینم و این را می گویم. وقتی بد بازی می کنیم، مطمئن باشید که می آیم اینجا و این را می گویم ولی در بازی با میلان و رئال سوسیداد این حس را نداشتم.»
مربی بارسلونا درمقایسه بازی با اوساسونا و مصاف با رئال سوسیداد گفت:« در بازی با اوساسونا تیمم بهتر از بازی با سوسیداد بازی کرد ولی این تفاوت خیلی زیاد نبود.»
برد 0-8 بارسا، نتیجه ای به یاد ماندنی برای هر دو تیم است. با این وجود گواردیولا در مورد اوساسونا گفت:« تیمهای خوسه لوئیس مندیلیبار همیشه برای ما مشکلات زیادی ایجاد می کنند.» و اعلام کرد که به همین خاطر تیمش را با سه بازیکن میانی به میدان فرستاده بود:« من همیشه مربیان تیم های میان جدولی که با شجاعت و شهامت تیمشان را به میدان می فرستند خیلی خوشم می آید.مندیلیبار یکی از بهترین نتایج را در تاریخ رقابتهای دسته دوم به نام خود صبت کرده.من از این سبک مربیان خوشم می آید.»
او در مورد دیدار شنبه شب مقابل اوساسونا گفت:« ما بازی خوبی را اارائه دادیم و این باعث می شود که من در کارم احساس خوشبختی کنیم. هواداران به اینجا آمدند و در طول نود دقیقه به آنها خوش گذشت. ما تلاش کردیم وخوب بازی کردیم و این هیچ وقت آسان نیست. البته همیشه موضوعاتی برای بهتر شدن هست.»
گواردیولادرمورد سسک فابرگاس گفت:« سسک در حال تطبیق با تیم است و این برای ما خیلی خوب است. برخلاف آنچه به نظر می رسد،سسک از نظر فیزیکی خیلی قوی است و طبع گلزنی بالایی دارد و به شدت تلاش می کند. مهمترین چالش برای ما این است که او هر چه سریعتر در پست اختصاصی اش جا بیفتد. او بهتر و بهتر می شود، چون در تیم احساس خوشبختی می کند.»
مربی بارسلونا اعلام کرد که بعد از کنفرانسهای خبری پی در پی در طول این هفته عصبی نیست:« من انسان خوشبختی هستم. خیلی ها می خواهند که من عصبانی باشم ولی به این هدفشان نمی رسند. این بازیکنان هم کاری نمی کنند که من عصبانی شوم. شاید یک روز عصبانی شوم ولی امروز آن روز نیست. من همیشه در کنفرانس های خبری از شاگردانم دفاع می کنم و با شما که می گوئید عصبانی ام، موافق نیستم.. من برای اثبات چیزی اینجا نیستم و تنها دلیل حضور من دراینجا این است که از این بازیکنان نهایت بهره را ببرم و آنها را متقاعد کنم.پس دلیلی نیست که من درمورد تیمم غر بزنم، تیمی که به آن تعلق دارم و در آن زاده شده ام.»
داوید ویا: این 8گل، به ما اعتماد به نفس زیادی می دهد
سایت گل- داوید ویا مهاجم باتجربه بارسلونا از برد 0-8 تیمش مقابل اوساسونا بسیار خوشحال است و در صحبتهایی اعلام کرده که این پیروزی به او و هم تیمی هایش اعتماد به نفس فراوانی خواهد داد.
ویا بسیار خوشحال است که تیمش بعد از دو تساوی متوالی مقابل رئال سوسیداد (در رقابتهای لالیگا) و میلان (در لیگ قهرمانان اروپا) به روزهای اوجش بازگشته و امیدوار است که این نتایج مثبت در آینده ادامه بیابد.
این ستاره اسپانیایی در صحبتهایی به آ.اس گفت:« برد 0-8 به ما اعتماد به نفس فراوانی می دهد. به ثمر رساندن 2 گل هم شخصا مرا خیلی خوشحال کرد.ما از این بازی برای افزایش اعتماد به نفسمان استفاده خواهیم کرد.»
اکنون کاتالونیایی ها خود را برای رویارویی با والنسیا، تیم قبلی ویا آماده می کنند و این ستاره اسپانیایی درمورد این بازی گفته:« سال گذشته بازی با والنسیا در مستایا بازی خوبی نبود ولی امیدوارم که این بار بازی ما با والنسیا خوب باشد و بتوانیم سه امتیاز را مال خود کنیم.»
ویای 29 ساله در ادامه صحبتهایش به تمجید از سسک فابرگاس پرداخت و گفت:« سسک اینا بزرگ شده. بارسلونا در رگهای اوست و همه می دانند که او کارهای مثبتی برای تیم انجام می دهد؛ دقیقا مثل دیدار شنبه شب مقابل اوساسونا.»
او درمورد شرایط تیمش گفت:« اگر مصدومیتها در تیم ما کمتر شوند، می توانیم فصل بهتری داشته باشیم.»
بارسلونا بعد از این برد در رده دوم جدول لالیگا قرار گرفت