لطفاً همه فایل های دامپ رو آپلود کن . با ESET sysInspector هم یه گزارش آپلود کن .نقل قول:
لطفاً همه فایل های دامپ رو آپلود کن . با ESET sysInspector هم یه گزارش آپلود کن .نقل قول:
فریز شدن ناگهانی توی بیشتر موارد ناشی از درایور کارت گرافیکه . ولی این فقط یه حدسه . برای بهتر و دقیقتر نظر دادن همه فایل های دامپ رو آپلود کن ونقل قول:با ESET sysInspector هم یه گزارش آپلود کن .
شرمنده این نرم افزار را دانلود کردم ولی چی جوری کار میکندنقل قول:
نمیدونم این فایل گزارش است یا خیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم تمامی فایل های دامپ :
بازم ممنون ازت :n16:
بعد از اینکه نرم افزار بالا اومد از منوی File گزینه save log رو انتخاب کن و با فرمت zip فایل رو دخیره و بعد هم آپلود کن .نقل قول:
نقل قول:
1- آنتی ویروستو عوض کن و با یه آنتی ویروس دیگه ترجیحا آوست یا آویرا (آپدیت شده) سیستم رو موقع بوت اسکن کن .
(یه نرم افزاری بنام DirectDrawEx توی لیست نرم افزاری نصب شده روی ویندوزت هست که احتمال زیاد تروجانه و موجب مشکلات گرافیکی میشه. آوست و آویرا و بیت دیفندر میشناسندش. )
2- درایور گرافیک رو چطور آپدیت میکنی؟
درایور گرافیک رو از سایت رسمی آپدیت کن :
3- دایرکتس (Directx) رو هم حتماً آپدیت کن :
4- درایور صدا رو هم آپدیت کن :
5- اگر اورکلاک کردی ، سیستم رو از اورکلاک در بیار .
6- اگه با موارد بالا مشکل حل نشد بایوس(مادربرد) رو هم آپدیت کن .
7- اگه بازم مشکل حل نشد مشکل سخت افزاری گرافیکه . میتونی اسلات گرافیک روی مادربرد رو هم تغییر بدی شاید مشکل از اون باشه و گرنه خود کارت گرافیک مشکل داره .
:n16:ممنووووننننننننننننننن نننننننننننننقل قول:
سلام اینم فایل دامپ و برنامه فقط سیستم من یه فایل دامپ بیشتر نداشت با تشکر از وقتی که میزارید
فایل دامپ
فایل برنامه
مرسی
سلام...
من چند روزه با کابل lanکانکت میشم... و مشکلم رفع شده...
به احتمال زیاد فرستنده wi-fi دستگام مشکل پیدا کرده...
چیزی نیستش که بشه باهاش مودم یا واس فای رو باهاش تست کنم..
خیر فرستنده مشکل نداره . مشکل شما درایورهای وای فای یا وایرلستون هست که احتمال زیاد با آپدیت این درایورها مشکل حل میشه .آپدیت هایی که داخل سایت اسوس هستند خیلی قدیمی هستند.نقل قول:
مدل وایرلست چیه؟ احتمالا یا Intel هست یا Azurewave . از سایت رسمیشون درایورهاتو آپدیت کن احتمال زیاد مشکل حل میشه :