سلام
از سمت left لب تاب من صدایی مثل تیک تیک میاد بعد خودش قطع میشه دوباره شروع میشه.2 روزه خریدیمش.جریان چیه؟
Printable View
سلام
از سمت left لب تاب من صدایی مثل تیک تیک میاد بعد خودش قطع میشه دوباره شروع میشه.2 روزه خریدیمش.جریان چیه؟
فكر كنم پيچش شلهنقل قول:
آچار كشي اوليه ببرش تا گارانتيش تموم نشده :31:
چيزه خاصي نيست بهش عادت ميكني :10:
سلام دوستان نازنینم من dv5 1070 دارم چند روزه پیش به من گفت که باید Bios من رو اپ دیت کنی منم کردم و فن های لپ تاپ شروع کرد برای یک دقیقه به سریع چرخیدن وبعد خاموش شد من این کار رو چند ماه پیشم کرده بودم واسه اپدیته بایوسم ولی یکی از دوستانم گفت امکان داره با این کارم لپتاپ بسوزه نمی دونم حالا چی کار کنم چون من بی هیچ ملاحظه ای و فقط با دیدنه کلمه ی اپدیت این کار رو کردم دوستان لطف کنید و من رو راهنمایی کنید ممنونم؟
دقیقا همون مدل رو آپدیت کردی ؟نقل قول:
من هم وقتی جدیدترین اپدیت لپ تاپ HP dv6650 ام اومد امسال ، این کار رو کردم و این مشکل دیده شد
دوباره ریورژن کردم درست نشد ! ولی وقتی یک بار دیگر فلش ریختم ،کاکرد فن ها و همچنین مشکل فلش زدن اسکرین هنگام بوت رفع شد
مشکلی نیست و حساس نباشید اگر فن ها دائما روشن نیستند :46:
سلام
راستش من اومدم با paragon partition manager 9 تو ویندوز ویستا پارتیشن های d و c رو resize کنم یعنی 20 gb از پارتیشنی که xp روش نصبه کم کردم و به پارتیشنی که ویستا روش نصبه اضافه کردم که دیدم اسم هر درایوی که ریسایز می شه به * تبدیل می شه برا همین شک کردم که نکنه مشکلی وجود داره.البته همه رو undo کردم که مطمئن بشم.
مثلا درایو c و d که هر دو resize شدن به جای c و d می نویسه * .این کار رو برای e و f هم انجام بدم همینطوره.اسم e و f می شه * .(منظورم از اسم درایو letter درایوها هست نه label اونها )حالا نمی دونم بعد از apply کردن هم همینطوره یا نه.
حالا این یه مشکل هست یا نه؟چه کار کنم؟
(لپ تاپم dell 1510 هستش)
نه دوسته نازنینم به نظرم که همون مدل نبودنقل قول:
یه سوال دیگه هم از دوستان گلم دارم واون اینکه من برای اینکه هفته ای یک بار از باطری لپ تاپم استفاده کنم برق لپ تاپ رو در حالتی که روشن هست ازش جدا میکنم و لپ تاپ با باطری کار میکنه ایا این کار من درست هست؟
من خودم هم این کارو می کنم البته میزارم تا حد خالی شدن برسه و بعد دوباره به برق میزنم تا فول شارژ بشه
در هفته چند بار
خوب شد بحثش پيش اومد
از كجا ميشه فهميد كه همه ي سلول هاي باطري سالمن و صدمه نديده...؟
من احساس ميكنم باطريم زود خالي ميكنه
قبلا" با باطريم يه فيلم 90 دقيقه اي رو ميتونستم ببينم ولي الان يك ساعت تا يك ساعت ده دقيقه بيشتر جواب نميده.....!!!!
شنيدم باطري ليتيوم رو ميذارن تو فريزر سلول هاش مثله روز اول ميشن يا اينم حرف بازارياست .... تو پرانتز عكس آدمكي كه ميخنده
دوستان مدل لپ تاپ من ایسر e520 روش ویندوز ویستا نصبه میشه روش ویندوز xp بریزم مشکلی براش پیش نمیاد
منظورتون از مشکل چیه؟
در کل اگه درایور هاشو پیدا کنید مشکل خاصی پیش نمیاد.