سايت بازی اعلام کرده که نسخه 4 اين بازی را 3 دسامبر پخش ميکنه،در ضمن خبرهايی هم هستش که
ميگن اين بازی را قراره از طريق اينترنت رجيستر کنند که جلوی کرک شدن را بگيرن،حالا تا چه حد صحت داشته باشه،هنوز مشخس نيست.
Printable View
سايت بازی اعلام کرده که نسخه 4 اين بازی را 3 دسامبر پخش ميکنه،در ضمن خبرهايی هم هستش که
ميگن اين بازی را قراره از طريق اينترنت رجيستر کنند که جلوی کرک شدن را بگيرن،حالا تا چه حد صحت داشته باشه،هنوز مشخس نيست.
سلامنقل قول:
بی خیال برادر!
Alone in the Dark 5 , Crysis Warhead هم رجیستر آن لاین میشدند دیدی که چطوری کرک شدند!!
ميدونم،اما خبری بود که خوندم،گفتم بنويسم.نقل قول:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
من بحثم سره یه چیز دیگه بود کشوندیش به طرف سخت افزار:20:
من میدونم کارت های خیلی قویتر هست که این 8600 9800 و اینا رو قورت میده...
بحث من سره سیستم دوستمون و این بازی هستش....
شما دیگه دارید واقعاً بازی رو گندش می کنید!!!
باور کنید این سیستمی که اینا تایید کردن فراتر از اون چیزیه که این بازی می خواد...
الان معلوم نمیشه ... 10 روز دیگه که بازی ریلیز شد می فهمین....
در ضمن کل بازی فشرده 8GB هستش که وقتی اون رو نصب می کنید از 14GB بیشتر نمیشه در حالی که Recomended زده 18Gb!
اولین review نسخه ی PC
---------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PC Gamer UK اولین review نسخه ی PC بازی را منتشر کرد و به بازی نمره ی %92 داد.
---------------
منبع:
کد:http://www.videogaming247.com/2008/11/21/pc-gamer-gives-gta-iv-pc-92/
من قبلاً شک داشتم که بتونم اجراش کنم ؛ حالا دیگه...
کد:http://www.yougamers.com/gameometer/10296/?gameId=10296&sysInfoId=1472646
من کاملا به چرت بودنِ اطلاعاتی که شرکت ها راجع به سیستم مورد نیاز بازی می دن ، ایمان دارم!
کاملا حرف مفته ، بازی که سازنده میگن ، گرافیک حداقل 128mb ، ما روی 32 و 64 اجرا می کردیم! معمولا با نصف سیستمی که سازنده اعلام کرده ، می تونی بازی رو (بدون تیک و اختلال) اجرا کنی ، به شرطی که یه خورده قانع باشی! مثلا سیمز2 روی گرافیک 16mb اجرا میشه ، باورتون میشه?!؟ به قول یه بنده خدایی ، این همه گرفتار «مافیای قطعه سازان» هستن!
کاملا درسته !!!!!!!!! من بازی اسپور رو اطلاعات مینیموم سیستمم نمی کشد و اکثر این سایت ها هم منفی زدن من دانلود کردم الان خیلی راحت داره بالا می آد !!!! حتی یه ذره هم مشکل نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!:27::27::18:نقل قول:
سلامنقل قول:
من بازی رو گنده نمی کنم!(از خدامه راحت و روون اجراش کنم!)این سایت و سازنده و ده ها سایت معتبر دیگه این سیستم رو تائید کردن که همون طور که گفتم بخشیش تبلیغتیه و برای فروش قطعات!و قبلا هم بسیاری از این موارد رو دیدیم(DMC4)فقط موقعی که بازی بیاد میشه گفت در چه سطحی هست!
با توجه به ویژگی های بازی رم و کارت گرافیک مورد نیاز نسبتا منطقیه!در مورد حجم بازی اون چهار گیگ رو شما ببخش!!!:46:یادمه نسخه های قبلی گزینه ای داشتن که بازی رو کامل نصب نمی کردی (فایل های صوتی)و موقع اجرا باید سی دی رو می ذاشتی شاید علتش این باشه!؟
من فقط با این قسمتش مشکل دارم!
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
چون واقعا زیاده!!کرایسیس از یه دو هسته ای نمی تونست کامل استفاده کنه!!چهار هسته ای!!!؟؟؟؟:18::13:
نقل قول:
من کاملا به چرت بودنِ اطلاعاتی که شرکت ها راجع به سیستم مورد نیاز بازی می دن ، ایمان دارم!
کاملا حرف مفته ، بازی که سازنده میگن ، گرافیک حداقل 128mb ، ما روی 32 و 64 اجرا می کردیم! معمولا با نصف سیستمی که سازنده اعلام کرده ، می تونی بازی رو (بدون تیک و اختلال) اجرا کنی ، به شرطی که یه خورده قانع باشی! مثلا سیمز2 روی گرافیک 16mb اجرا میشه ، باورتون میشه?!؟ به قول یه بنده خدایی ، این همه گرفتار «مافیای قطعه سازان» هستن!
تا حدودی تائید میشه!
شما درک و مفهومی از دو کلمه ی "حداقل" و "حداکثر" دارید؟
نه!!!:27:(یکم بیشتر توضیح میدی!؟)
اگه منظورت برای سیستم بازی ها هست(البته طبقه بندی های دیگه هم هست):
Minimum
Recommended
Optimal
این سیستم رو ولش کنید!تاپیک میره خاکی!
:11:
سلامنقل قول:
من بازی رو گنده نمی کنم!(از خدامه راحت و روون اجراش کنم!)این سایت و سازنده و ده ها سایت معتبر دیگه این سیستم رو تائید کردن که همون طور که گفتم بخشیش تبلیغتیه و برای فروش قطعات!و قبلا هم بسیاری از این موارد رو دیدیم(DMC4)فقط موقعی که بازی بیاد میشه گفت در چه سطحی هست!
با توجه به ویژگی های بازی رم و کارت گرافیک مورد نیاز نسبتا منطقیه!در مورد حجم بازی اون چهار گیگ رو شما ببخش!!!:46:یادمه نسخه های قبلی گزینه ای داشتن که بازی رو کامل نصب نمی کردی (فایل های صوتی)و موقع اجرا باید سی دی رو می ذاشتی شاید علتش این باشه!؟
من فقط با این قسمتش مشکل دارم!
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
چون واقعا زیاده!!کرایسیس از یه دو هسته ای نمی تونست کامل استفاده کنه!!چهار هسته ای!!!؟؟؟؟:18::13:
نقل قول:
تا حدودی تائید میشه!
شما درک و مفهومی از دو کلمه ی "حداقل" و "حداکثر" دارید؟
نه!!!:27:(یکم بیشتر توضیح میدی!؟)
اگه منظورت برای سیستم بازی ها هست(البته طبقه بندی های دیگه هم هست):
Minimum
Recommended
Optimal
این سیستم رو ولش کنید!تاپیک میره خاکی!
:11: