-
هممون از این مطالبی که میگه رفقای جدید و قدیمتون یا دوست های جنس مخالف تون رو به هم جنس ها و امثالهم نفروشید و مسخره و سبک نکنید زیاد دیدیم حالا من تکمیلش میکنم که تو عالم مجازی هم همچنین! بخصوص یه سری از پسرا که خیلی جو میگیرتشون که بگن اره خیلی زرنگ و اجتماعی و... هستن :دی و یه سری از دخترا که هر کدوم ! این که نه تنها جالب و جذب کننده نیست بلکه همه به چشم یه احمق به طرف نگاه میکنن و خیلی هم زننده هست...
-
هیچ وقت شماره تلفن و آدرس کسی رو به کسی ندید
چند روز پیش من شماره تلفن یکی از دوستامو به یه بنده خدایی دادم و بی خبر از هیچ جا.فردا اشنامون منو دید و گفت چرا این کار رو کردی کلی ناراحت شده بود
-
یه تجربه ای رو که از یه نفر یاد گرفتم رو براتون بگم.وقتی توی کوچه تنگی هستین دارین ماشین میرونین اگه جلوتون یه پیر زن یا یه پیر مردی بود اصلا بوق نزنین!!!ممکنه طرف در جا سکته کنه!پس بهتره عجله نکنین و بزارین که راه باز بشه.به این موضوع دقت کنین چون یه نفر اینطوری سکته کرده بود.
-
قدرلحظاتی که با اعضای خانوادتون(درجه 1 یا 2 فرق نداره) هستید بدونید هر کاری از دستتون میاد برای خوشحالیشون و راه افتادن کارشون انجام بدین. حتی اگه اونا به شما بدی کردن شما برای این که بعد از از دست دادنشون دیونه نشید و عذاب وجدان نگیرید فقط خوبی کنید .بعد از مرگ عزیزان حاضرید ازشون فحش و ناسزا بشنوید یا به هر نحوی اذیتتون کنن تا در عوض یکبار دیگه فرصت دیدنشون و خوبی کردن به اونا رو به دست بیارید اما کسی که در خاک گذاشته می شه معنیش اینه که هیچ راه بازگشتی وجود نداره. می دونم بعضی وقتا ادما دل مون رو می شکنن اما از من به شما نصیحت قدر لحظات رو بدونید . لجبازی نکنید . مهربونی کنید فقط به خاطر دل خودتون.
-
برای ازدواج به تستهایی روانشناسی که تو اینترنت هست زیاد تکیه و اعتماد نکنید
معمولا این تستهای روانشناسی بیتر حالتی فانتزی داره و دقیقا صحیح نیست.خیلی از دخرت خانومها وقتی که میخوان با آقا پسری آشنا بشن از این تستهای برای شناخت بیشتر استفاده میکنند که نباید اینطور باشه
-
به جای اینکه سعی کنید به بچه ها چیزی یاد بدید ازشون یاد بگیرید!! بچه ها تو لحظه زندگی می کنن نه به گذشته کار دارن نه به آینده از همون لحظه ای که هست لذت کامل رو می برن! تا چشم اشون به ماکارونی می افته برق می زنه با لذت تمام شروع به خوردن می کنن ولی من و تو چی؟ موقع ناهار و شام هر کاری می کنیم به جز لذت بردن از چیزی که می خوریم! در مورد هیچ کسی پیش داوری نی کنن براشون جنس لباس طرف یا رنگ پوست اش یا نحوه ی گویش اش مهم نیست تا باهاش مشغول بازی بشن! قهر می کنن ولی یه لحظه بعد همه چی فراموش می شه! و هیچ وقت به یادشون نمی یارن که همین دو دقیقه پیش با هم قهر بودن! کینه تو دلشون جا نداره! راحت گریه می کنن! می خندن! براشون مهم نیست اطرافیان چه فکری در موردشون می کنن! وقتی یه چیزی رو می خوان انقدر پافشاری می کنن تا بدست اش بیارن! هر چی از بچه ها بگم کم گفتم:20:
-
هیچ وقت فکر نکنین زرنگه عالم هستین .....شک نکنین ..... نیستین.......هیچ وقت برا بدست اوردنه اون چیزی که حقتون نیست تلاش نکین بی فایدست شاید بهش برسین ولی مثله ابه خوردن از دستش میدین
جبران خلیل جبران : چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی دست به دعا برداری .
-
بعضی موقع ها با چشم های خودتان به زندگی نگاه کنید نه چشم های دیگران.
-
بچه ها من ی کلاسی رفتم به اسم t.a (تحلیل رفتار متقابل) خیلی تو زندگیت کمکت میکنه
بلاخره یه تجربه هست دیگه!!!!!!
-
یه تجربه شخصی برای کاهش وزن. حتما صبحانه و کامل بخورید. نهار سعی کنید برنج و کم کنید و شام و حتما حتما تا قبل ساعت 7:30 بخورید . کلا اگه برنامه شامتون و درست کنید خیلی به کاهش وزن کمک می کنه! اگه دیر تر گرسنه شدید با میوه خودتون و سیر کنید. شبها هم برای یک خواب راحت اگه تونستید برای خودتون شیرموز درست کنید یا شیر خالی بخورید
اگه تونستید روزی 15 تا 30 دقیقه پیاده روی سریع داشته باشید